Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Rohadjanak meg.
mindegy azert a 1,1 is jobb mint a gyari. Nem hiszem h mokolni fogom a biost mert ezen nincs dual szoval ha vmi nem sikerul akkor megnezhetem magam. Most majd jon a ram. -
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ez tényleg kikapcsolja a hardvere védelmet, vagy az megmarad?
-
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ott is amint rányomok az apply-ra visszaugrik az eredetire...

CirrMee: Van hsz ahova le vannak írva a lépések?
-
Sziasztok!
7850 DCII-m van. Afterburner nem engedi a feszt állítani. Mit kéne csinálni? (unlock megvolt a beállításokban)
870-ről elértem az 1100-at de kéne a feszkó.Köszi
-
Jöttem a klubba egy 7850 DCII-vel. Kíváncsi leszek, hogy mi a vége. Ahogy látom FHD-ra bőven elég. Mantle-al meg főleg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Leavemealone
üzenetére
Mert ha vsync-el nem eri el folyamatosan a 60fps-t akkor lekorlatoz 30-ra oda viszont meg nem kell akkora teljesitmeny.
Mas: ha minden igaz jovok ma a klubba egy 7850 dc2-vel. Mar varom.

-
Sziasztok!
Aki esetleg 290-re palyazik, akkor az keressen meg mert nekem meg pont egy 270/x 7850/70 kene.
Tobbit priviben. Apron fenn van a hirdetes.Udv,
-
-
No elkezdem tesztelni 1160/1360mhz-en alapfeszen...
Amúgy a UH miért ír a procira 3.4ghz-et amikor
3.7-en hajtom? -
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Akkor mivel érdemes? Most perpill nincs idő órákat játszani...

Nézem a kártya határai. Eddig 1120/1320 alapfeszen. (FC3)
-
Furmark-kal lehet mérni a vga stabilitását? Mennyi után mondható stabilnak a kari?
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ram mennyin megy? (de mondom szerintem 100, h a GPU)
fenergie84: Ja 55-ért ha elmenne akkor megvenném a 7950-et...
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
Szerintem GPU. (nekem amikor még tuningoltam mindig a GPU csinálta.)
Szerintetek egy Sapphire karit (7870) mennyiért lehet lepasszolni? Nagyon max 10-et szeretnék rádobni egy 7950-ért... (lehet meg kéne várni a 8xxx-et)
Ja és a Philips is VGA gyártásba fogott: [link]

Azt hiszem két év gari van rá. GHZ edition.
-
Szerintetek érdemes váltani 7950-re ha azt 62-ért tudom megszerezni?
Mennyit hozna? -
Sziasztok!
Alap tuninghoz AMD overdrive-ot szabad használni vagy inkább az AB-t javasoljátok?
A 7870-nél mekkora tuningnál kell elkezdeni emelni a feszt?Szerk: mennyit mennek átlagban alapfeszen?
Köszi
-
válasz
Kroni1
üzenetére
Tridef-et nem próbáltam, arról nem tudok nyilatkozni. Én még az első generációs vision-el egy ócska Tn paneles monitoron játszottam. Nyilván egy tv (gondolom ips) sokkal jobb élményt ad.
Azt aláírom, hogy meg lehet szokni, sőt tényleg valakinek hosszú távon is bejön, de szerintem még mindig nem az igazi... (a metro amúgy már akkor is gyönyörű volt 3D-ben, csak kicsit diavetítés volt maxon FHD-ben)
Abu: Értem. Magyarul ez egy lehetőség a gyártóknak, de nem automatikus. Ergo azért mert win8-am van, nem tudok minden játékot 3D-ben futtatni.
-
válasz
Kroni1
üzenetére
Az az érdekes, hogy az nV még így is bőven képes tartani a részesedési versenyt, és uralja a piacot, hogy egy "némileg gyengébb" arhitektúrára épülő cuccait enyhén rosszabb ár/érték mutatóval lehet megvásárolni
Azt elismerem, hogy a 7xxx sorozat jobb az nv megoldásainál, de amilyen az AMD supportja, az egyszerűen röhej. Gyakorlatilag 2012.10.22-e óta nem voltak képesek összetákolni egy normális dirvert ami viszi a mai játékokat.Ez egy vicc.
Az egy másik kérdés, hogy mi "power userek" leszedjük a beta-t, de könyörgöm ez a normális hozzáállás?
Aki csak használni szeretné a gépét az keresgéljen mindenféle fixek meg miegymás után után, hogy normálisan elinduljanak a játékok... Nem lesz ennek jó vége
Abu: És ezt mindenféle driver nélkül tudom aktiválni az összes játékban?
-
válasz
Kroni1
üzenetére
A 3D miatt kár volt NV-re váltani. A 3D egyszer üt, másodszor jó, harmadszor ok, negyedszer már inkább játszol normálisan. Nekem volt 3D-m, de szerintem az autós játékokban teljesen felesleges. (most őszintén ott mit nézel?), az FPS-ekben zavaró, Egyedül az ilyen AC játékokban lehet kiélvezni, de ott is csak ideig óráig.
Ráadásul ha nem is felezi, de brutálisan visszafogja az fps-t.Abu: De ha ez csak dx11.1-en működik akkor ezt natívan az nv karik nem támogatják. Vagy tévedek?
-
válasz
banderasz77
üzenetére
Cod-hoz bővel elég az i3.
-
válasz
banderasz77
üzenetére
Játéka válogatja, de nagyjából ki. (olyan 90%-ra saccolom)
[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mindegy azert a 1,1 is jobb mint a gyari. Nem hiszem h mokolni fogom a biost mert ezen nincs dual szoval ha vmi nem sikerul akkor megnezhetem magam. Most majd jon a ram.

F-el mit kezd majd, mert az még a 290-et is megfektette néhol.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3.7-en hajtom?