Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Akkor ugorjunk szintet.
Én sem értem, mi a gond a 8 -assal: egy csomó üzemel családon belül, ismerősöknél. Az új laptopokkal érkező, mindenféle szeméttel teleaggatott példányokat leszámítva egynél sem tapasztalom ezt a fantasztikus megbízhatatlanságot, állandó fagyásokat. Épp ellenkezőleg, gond velük egy szál se. Akár netezésre, akár munkára, akár játékra használják, teszi a dolgát mindegyik.A driverekkel annyira hadilábon áll, hogy nem egy ismerősnél még a Vista -hoz készült drivert pakoltam fel, de előfordult az is, hogy régi laptopnál a hálózati vezérlő még a jó öreg XP -hez készült, és megy a 8 -assal ennek ellenére.
Szóval igen, ilyen egy ócska, sz*r, megbízhatatlan, mindenkinél fagyó, inkompatibilis, drivereket megválogató OS. Alkalomadtán értesíthetnéd a gépeinket erről a tényről, hogy el ne felejtsék az általad említett dolgokat időnként produkálni, mivel maguktól úgy tűnik képtelenek erre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest