Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Nem nem teszteltem előtte, viszont az éjszaka folyamán visszaraktam a gyári biost. Plusz a legújabb drivert az AMD oldaláról. Elsőre már azt hittem jobb lett a helyzet, de csak kicsit később jött elő, amúgymeg u.a.
Elpida ramos bizony, de a memória órajel nincs is húzva. Mindegy egy próbát megérhet ez is.
Amúgy AIDA-val lestresszeltem a gpu-t is. Közben néztem gpu-z-vel és tényleg fullon ment minden a Top órajelnek megfelelően. majdnem fél órát hagytam így és gond nélkül vitte. Gpu 64 fok fölé nem ment.
Szóval furcsa, mert a 3Dmark is meg a játékok is egy idő után akadnak ki, fagynak le. Viszont ha terhelem akkor semmi.
Viszont még mielőtt órajeleket állítanék újrarakom a win7-et. Egy kollega mesélte - meg külföldi fórumon is ezt olvastam -, hogy neki ekte ugyanezzel a konfiggal ugyanezzel a kártyával ugyanez a baja volt első körben. Állítólag a win7-nek nem tetszik, hogy eddig igp-ről ment minden, most meg dvga-ról... És ő újrarakta a win7-et és azóta minden hibátlan.
Úgyhogy ez lesz az első nálam is, remélem megoldja a problémát. Plusz ami még emellett szól, hogy amit kiolvastam a bluescreenvirewerrel ott is valami NT-kernel dolgot írt hibának, amiből én szoftveres gondra gyanakszom.Szerk.: egyébként az Asus-os programot még nem telepítettem fel. Nem tudom, hogy a boost az automata vagy én kapcsolom, de gpu-z-ben 1120-on ment a gpu. Ez szvsz már a boost órajel. Tényleg ha nem megy sehogy akkor megpróbálom visszavenni az órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest