Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz R3laX #42577 üzenetére

Nem nem teszteltem előtte, viszont az éjszaka folyamán visszaraktam a gyári biost. Plusz a legújabb drivert az AMD oldaláról. Elsőre már azt hittem jobb lett a helyzet, de csak kicsit később jött elő, amúgymeg u.a.

Elpida ramos bizony, de a memória órajel nincs is húzva. Mindegy egy próbát megérhet ez is.

Amúgy AIDA-val lestresszeltem a gpu-t is. Közben néztem gpu-z-vel és tényleg fullon ment minden a Top órajelnek megfelelően. majdnem fél órát hagytam így és gond nélkül vitte. Gpu 64 fok fölé nem ment.

Szóval furcsa, mert a 3Dmark is meg a játékok is egy idő után akadnak ki, fagynak le. Viszont ha terhelem akkor semmi.

Viszont még mielőtt órajeleket állítanék újrarakom a win7-et. Egy kollega mesélte - meg külföldi fórumon is ezt olvastam -, hogy neki ekte ugyanezzel a konfiggal ugyanezzel a kártyával ugyanez a baja volt első körben. Állítólag a win7-nek nem tetszik, hogy eddig igp-ről ment minden, most meg dvga-ról... És ő újrarakta a win7-et és azóta minden hibátlan.
    Úgyhogy ez lesz az első nálam is, remélem megoldja a problémát. Plusz ami még emellett szól, hogy amit kiolvastam a bluescreenvirewerrel ott is valami NT-kernel dolgot írt hibának, amiből én szoftveres gondra gyanakszom.

Szerk.: egyébként az Asus-os programot még nem telepítettem fel. Nem tudom, hogy a boost az automata vagy én kapcsolom, de gpu-z-ben 1120-on ment a gpu. Ez szvsz már a boost órajel. Tényleg ha nem megy sehogy akkor megpróbálom visszavenni az órajelet.

Új hozzászólás Aktív témák