Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• seederking

őstag

válasz Gippo #26110 üzenetére

Nekem is ugyan ez a problémám 7870 dualx-el.
    49-51%-nál rezonál a műanyag.De ez általában csak akkor van ha órákig nyüstölöm.+ ha manuálisan veszem föl erre a tartományra.Viszont van mikor olyan kedve van hogy manuálisan sem hallatja a hangját.
    Érdeklődtem még régebben,hogy csere lehetséges-e de nem igazán voltak vevők rá.+ én sem eröltettem a dolgot mert nem mindannapos jelenség.Egyszer lefagyott játék közben.Gondoltam Bs-es és küldhetem vissza így legalább a venti gondom is megoldódik,de azóta sem csinálta.+ közvetlen előtte raktam bele egy ősrégi 5.1 hangkártyát és lehet az is kiválthatta a fagyást mivel ha már csak a jack dugót megmozdítottam benne megfagyott a win :DDD De kaptam egy jó tanácsot : Alkoholos tisztítóval megtisztítottam a hangkártya pci foglalatát és megoldódott.
    Szóval én sem tudom mitévő legyek ezzel a problemmel.Gondolom ha Bs-es lenne akkor rendszeresen előjönne a hiba nem pedig 6 hónap alatt 1x.?
    Csavarozgatni én nem merem a gari miatt.Nem néztem meg hogy látszana-e ha piszkálom de azt is eltudom képzelni,hogy van valami fröccsentett cuccos a csavaron ami elkúródik ha hozzá nyúlok.
    Volt valaki akinek zörgött és csak meg kellett húznia a hűtőt rajta?

Ez a verzsön :

Hol van itt egyáltalán a csavar amit meg kell/lehet húzni?

Új hozzászólás Aktív témák