Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gootibi

csendes tag

Köszi!
    Most reggeltem de már két hete a fórumokat bújom és egy belső hang a Sapphire-t javasolja mivel eddig 6 éve csak ilyen karim volt, de akkor ennek most vége. Máshol olvastam, de ezen a fórumon is, hogy a pl a FLEX-el nem voltak ilyen problémák, illetve az újjakal, amik talán már javítottak. Ott kezdődött a probléma mikor arra szántam el magam hogy megrendelem, a jelzálog hitelem mellett nem kis kiadás ezért is kértem ki a véleményeket, mondom, olvastam, de az agy feladta a szolgálatot és teljesen tanácstalan lettem. Persze értem én hogy zavaró hogy jön egy ismeretlen és csak a hülyeségeket kérdezi, de nem húzom tovább, mert egy fél év és még mindig aszon vergődök hogy melyik legyen.
    Amit itt olvastam, lényegében mindkettő gyártó (ASUS, MSI) nagyon ajánlott, sőt a Giga is, máshol meg azt olvastam hogy a Giga-nál sok a szériahibás, természetesen hibás termék mindegyiknél megeshet.
    Megint sok let a pofázásom és kevés a tény :)! Bocs ha valakit felbasztam, csak ilyenkor elő tőr a gyermeteg énem és csak kérdezgetek és írok mielőtt gondolkodnék :)!
    Köszönöm azért a válaszokat és a türelmeteket, visszaolvasva én hamarabb elküldtem volna magam a f...ba :)!

Új hozzászólás Aktív témák