- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
-
válasz
szasanyi #2296 üzenetére
igen a videón elég akadozva megy a játék, Nálam nem ilyen pedig ugye mint kiderült(msi ab bugja) csak 40-50.FPS el megy mégsem ilyen mint a videón a 130.FPS valószínű a videó felvétel(FRAPS ra tippelek hogy azzal lett rögzítve) az akasztotta meg a játékot régebben énis próbálgattam felvenni vele és akkor nálam is be-be akadozott holott a FPS nem esett le!
-
szasanyi
félisten
válasz
synthattik #2297 üzenetére
Akkor is 40 fölötti, az meg már folyamatos hatást kell(ene), hogy keltsen. De ez minden, csak nem folyamatos.
Mondjuk én nem használom így az sem volt nyilvánvaló számomra, hogy ez AB mérés, mint ahogy az sem, milyen VGA-n fut éppen a játék. -
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #2295 üzenetére
Nézem azt a videót, és úgy érzem vmi nem OK... az FPS értéke ~130 de mégsem látom simán folyamatosnak a képet. Neked6nektek nem volt ilyen érzésetek?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
ViiiiktorOC #2294 üzenetére
-
ViiiiktorOC
senior tag
Max Payne 3 ról mlég van olyan teszt ahol látni dx9 vs dx11-es képeket?
-
válasz
synthattik #2284 üzenetére
igazad van tényleg dupláját sőtt nálam(némelyik pályán) 50. vs 150 FPS -t mért az AB, viszont eddig ez az egyetlen játék aminél ilyen bugosan mér, mert most gyorsba megnéztem még másik 3 játékkal és azoknál pont ugyan annyit mutat mind 2 progi!
-
szasanyi
félisten
válasz
kockaharcos #2290 üzenetére
Szóval, mi is az amit nem értesz? - csak azt, hogy miért nem írod le egyszerűen és érthetőn azt amire gondolsz? Nem vagyok gondolatolvasó, de ha ezt az első kommentedben így leírod, nem kérdezem meg mire is próbálsz utalni (áttételesen).
-
Vigneau
félisten
válasz
kockaharcos #2290 üzenetére
Még jó, hogy én is Fraps-ot használok mindig. Kéznél volt a GTA IV bugos utolsó küldetésénél is. Viszont az SLi és a CF skálázódásáról is tudjuk, hogy sokszor nagyon nem az igazi. No, ezért sem használok én kétkártyás rendszert.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
szasanyi #2288 üzenetére
Igazából nem, de leírom a lényeget,amit éreztetni akartam.
Igazából a 680 SLI mégsem olyan baba mondaton volt a hangsúly, és azért linkeltem a 7970-es eredményt, mert leírja a srác,hogy kb 3x annyit mér az MSI afterburner, és igaza is van úgy néz ki. Így ha a 7870-nek is 3x annyit mért kb, akkor nagyon baba valóban
De igen, tényleg lehet találkozni túlzó,hülye hsz-ek. Ez csak egy apró kis tévedés volt,amit egy kis iróniával akartam éreztetni!
Szóval, mi is az amit nem értesz?
-
szasanyi
félisten
válasz
kockaharcos #2287 üzenetére
Egyrészt vannak túlzó, néha hülye hsz-ek gondolom nem most találkozol ilyennel először. Másrészt az egyik srác 7970, a másik 7850 kártyát hasznát, te meg hivatkozol a 7870 teljesítményére. Most sem érted, hogy én mit nem értek?
-
kockaharcos
senior tag
-
szasanyi
félisten
válasz
kockaharcos #2285 üzenetére
Elolvastam 2x de sehogy sem értem, mit akarsz mondani.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
synthattik #2284 üzenetére
Volt,aki kipróbálta, és igaz a feltételezés. Ugye,hogy mégsem olyan baba az a 7870??
-
synthattik
aktív tag
válasz
DroiDMester #2275 üzenetére
próbáld ki frapsal ,ott már mindjárt nincsen 80-100 fps,valszeg kicsig bugzik az msi ,mert én is megnéztem msi ab-vel ott ilyen 100 fps kb átlag ,fraps-al meg kb 45 ami már reálisabb főleg,hogy a vsync is be van kapcsolva,és úgy mutatott 100 fps-t az ab.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
szasanyi #2282 üzenetére
hmm azért ez több versenyzőnél érdekesen néz ki, bár a mennyiség reprezentatív
Ugyan csak olvasott dolgokra hivatkozhatok, de pl a hd6870 kontra 560 Ti különbsége igen gyanúsan nagy az NV javára, a 7850 is irgalmatlanul több, mint a 6870. Ilyesmire gondolok.
A 6850 meg látványosan gyengébb a nagyobb tesónál. Hogyan hozták ki ezeket?Meg ha ez az egész reális, akkor nem értem a nagy sírást a gépigényen..? Teszem azt Crysis2 ultrára téve el sem éri a 30 fps-t nálam, csak ha ácsorgok egy sarokban. Ehhez képest akkor hogy van ez??
-
szasanyi
félisten
Max Payne 3 VGA teszteredmények.
-
Winne
nagyúr
válasz
Azt hiszem kikölcsönzöm én is a tk-ból... -
szasanyi
félisten
Valamelyest azért alakul a HD7870 ára.
-
szasanyi
félisten
válasz
Ezután már csak az a nyilvánvaló lehetőség maradt, hogy tuninggal lenyomtad a GTX680 SLi-t.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Vigneau #2271 üzenetére
Ezt nem tudom pontosan, de lehetséges.
Joker94:ezt nagyon nem szeretem... most akkor mi van? Mert ez vagy a tányér görbe, vagy a leves nem egyenes tipikus esete. De az tuti, hogy a te 7850-ed nem jobb mint a GTX680 SLi.
Csucsbicep: ezt konkrétan még nem, de hasonlót igen. Mondjuk valami olyasmit is láttam valahol, hogy 3x több textúrát használ a PC verzió, mint a konzolos változat. Ezt látszik alátámasztani a ~28GB-os telepítő helyfoglalása is. Ahhoz meg kell ám VGA, ha vki teljes pompájában szeretné látni, legalább FullHD felbontásban.
-
Joker94
aktív tag
válasz
szasanyi #2270 üzenetére
"kicsi felfujták ezt a gépigényt,i5 2400,hd 7850,8gb memória és kb csak a tessaláció nincsen very high-on ,meg asszem msaa az is csak 4 esen van nem 8 ason és ált 100 fps fölött van.
Érdekes,hogy a vsync be van kapcsolva és így is annyi, a minimum fps meg nem ment még 70 alá úgyhogy végre normális az optimalizáció is."
Játék topikjában találtam ezt.
Úgy látszik nem lesz gondunk a játékal nekünk 7850 tulajoknak. -
szasanyi
félisten
válasz
Joker94 #2262 üzenetére
Ezt olvasva most már én is kíváncsi vagyok.
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #2267 üzenetére
De nem bármelyikkel érték el ezt az eredményt, hanem a Hawk-kal! Egyébként nem tervezem azért köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, hogy ilyet még véletlenül se vegyek.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #2267 üzenetére
Tuning része az lutri.
-
válasz
szasanyi #2263 üzenetére
Az ég világon nincs rajta semmi különleges (legalábbis mezei felhasználóknak)
Semmivel nem tud többet léghűtéssel (vagy vizezve sem) mint egy ASUS DCU2 csak 1,5X annyiba kerül! Nitrózni nem szokás normál használat során tehát otthoni felhasználásra TOTÁL felesleges mert nem lehet kihasználni a pluszt amit tud nitróval! meg amúgy se arra van az hogy azzal nyomasd a BF3 -at, csak 3trémárk eredményeket döntögetni jó másra nem!
íme MSi vs DCU2
dcu2 még jobban is (legalábbis a ramjai)
De aki kíváncsi meglehet nézni MSi és DCU2 részletes tesztjeit!
nem beszélve arról hogy amennyibe kerül az MSi annyiból már simán lehet kapni egy HD7950.et!
De sz.tem ezeket az órajeleket bármelyik 7870.es viszi, ahogy az 1200/1500.at is bármelyik 7850.
-
szasanyi
félisten
Mondtam én, hogy különleges az MSI R7870 HAWK kártyája.
Persze az ára, és a fogyasztása is átlagon felüli, de ez nem is átlagos, kisebb költségre törekvő gamer kártyájának készült.
-
Joker94
aktív tag
Próbálta már valaki Max Payne 3-at 7850-el?
-
noby
aktív tag
valaki feltette már a 12.6betát mert nagyon rosszakat olvastam róla kék halál stb.
-
borkarico
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2257 üzenetére
Nálam normálisan mutat mindent. valami gond lehet nálad.
-
válasz
RetepNyaraB #2257 üzenetére
Nálad van a baj, nálam jó.
-
törölt tag
Persze.Én abszolút nem is szeretném tuningolni egy Mhz-t sem,és az alapórajeles változatot venném éppen emiatt,hogy stabil legyen.Csak ugye nem nagyon szeretném azt,hogy kiadok egy kártyáért 70.000 Ft ot és nem működik normálisan.Amúgy akkor nálad semmi gond nincs a kártyával ahogy olvasom.Tudom,hogy akela fórumtársnak is ilyen karija van és még ő sem panaszkodott,hogy gond lenne vele.
-
törölt tag
Üdvözlök mindenkit!Most vennék egy tiszta új konfigot,már csak a videókártyával vagyok gondba.Szívem szerint egy alapórajeles sapphire 7850-es karit vennék,de most olvasgatom,hogy több embernél villódzik a képernyő a 7850 esekkel.Szerintetek mi legyen?A másik amin gondolkozok az az Asus 6870 dc vga,de ez meg ugye 1Gb-os és régebbi technológia.Hamarosan Full hd-ra is szeretnék váltani.Teljesen tanácstalan vagyok.
-
szmegma
aktív tag
válasz
kucseranor #2220 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy oda haza ritka es draga.
Ha mostanaban mennek haza, akkor vinnek neked szivesen innen.
Atszamolva ~60.000-ert vettem a HIS-t.Otthon mennyi ha van vhol?
-
Mappa
addikt
válasz
RetepNyaraB #2248 üzenetére
az oké de, hogy így bekavarjon egymásnak a szoftver
-
borkarico
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2246 üzenetére
nekem sima basic 3dmark 11-em van fent, és nem vagyok regelve.
most is futtattam le egy tesztet, ha érdekel itt láthatod. már ha összehozod hogy lássad
-
Mappa
addikt
válasz
DroiDMester #2243 üzenetére
ilyenre tényleg szükség van win7 alatt mármint atiman unsinstaller?!
gép kikapcs>régi kártya ki>új kártya be>új driver azt annyi nem ? -
borkarico
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2226 üzenetére
Nem tudom, nekem látszódnak az eredmények.
-
válasz
Joker94 #2242 üzenetére
alapfeszen sz.tem megy ~1100.körül attól meg már nem sokkal több (+2-3.FPS) ha 1200.on hajtod, meg amúgy se tesz jót a kártyának ha csúcson jár állandóan!
nálam tökéletesen megy a TriXX is fesz meg mindent enged állítani! de az Asus GPU Tweak is tökéletesen működik! azzal is tudom feszelni meg húzni is! Ha nálad ezek nem, vagy hibásan működnek akkor a win -eddel van gond! Nekem hálistem megy minden pedig már többmint 1,5.éve lett a win7.feltéve azóta már volt alatta vagy 3-4. különböző alaplap meg vagy 6.féle VGA mégis megy hibátlanul!
Bírom az ilyeneket akik szidják az AMD(Ati) -t hogy szar meg minden, közbe meg csak USER error van!
Első körben én a helyedben csinálnék egy full ati eltávolítást majd ezután Atiman Uninstaller v.6.1.3 -at ráengedni (automata módban) aztán mehet fel a Catalyst 12.6 8.980.0 May 22
a tuning helyes működéséhez pedig ULPS -t kikapcsolni mondjuk ezzel
-
Joker94
aktív tag
Hogy a retkes f@szba oldjam meg ennek a sz@rnak a tunigját???
CCC-ben bevan állítva 1050/1450 utána GPU Tweakel adok plusz feszt(mivel köcsög Trixx-el nem tudok) utána Trixx-el felhúzom 1200/1450-re.De hiába alapon megy a kártya és BF3ban lóf@sz alapon.Megint kezd kiakasztani ez a fos AMD... Jah,és AB-vel monitorozok,de ottse tudok feszt adni,és 1050 fölé nem enged.
-
szasanyi
félisten
válasz
szijartg #2237 üzenetére
Mint mondtam: az alternatívák és az árak ismertek, a döntés - no meg az ahhoz szükséges buxa - csak a tied.
Én a magam részérő várok, lássuk milyen lesz a GTX660, és lesz-e befolyással az árakra a megjelenése - persze nem azonnal, mondjuk úgy nyár végére. De ez az én véleményem, se 1etérteni, sem így csinálni nem muszáj. -
szijartg
őstag
-
BullZeye
veterán
Tud valaki linkelni egy tesztet, vagy leírást, vagy valamit, hogy az OC miért rosszabb mint a sima?
-
szasanyi
félisten
válasz
szijartg #2234 üzenetére
Alapvetően nem, de itt nem is helyénvaló a kérdés. Olyan drágák és túlárazottak, hogy egyik sem ér annyit szerintem, csak nemigen lehet olcsóbban hozzájutni. A kérdés az: ki tud-e vagy ki akarod-e fizetni a valag pénzt érte?
Persze az sem elhanyagolható körülmény, hogy mennyiért kapnád egyiket és másikat, azaz mennyivel lenne több a7870? -
szijartg
őstag
srácok, megéri a többlet pénzt a 7870-es?
7850-est akarok venni, ahogy olvasom az OC verzió felesleges. húzni nem szándékozom. -
milszab
senior tag
-
milszab
senior tag
válasz
csucsbicep #2229 üzenetére
Értem.
Elvileg holnap jön meg a cserekártyám, remélem ezzel már nem lesz baj.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
milszab #2227 üzenetére
Tiszta hülyeség újrahúzni az egész os-t egy driver miatt. Én spec még a régit se szoktam leszedni, hanem felülíratom az újjal. Persze emiatt már sokszor lehülyéztek és igazuk is volt bizonyára, de életemben nem volt gondom belőle (kop-kop).
De ha lelkiismeretesen letörlöd, aztán csökkentett módban asszem driver sweeperrel kiirtod a maradékot is, az tökéletes lesz -
milszab
senior tag
Új driver-nél az egész gépet újra szoktam rakni, de most volt nemrég és nemigazán van kedvem hozzá.
NAh most nem elég esetleg csak a drivert?
-
szasanyi
félisten
válasz
kucseranor #2221 üzenetére
Sajna egyikre sem tudom a valaszt. Egyelore nagyon dragak, es ezek az ujabb valtozatok megtobbe kerulhetnek.
-
borkarico
aktív tag
válasz
DroiDMester #2222 üzenetére
menne feljebb is de nem nagyon érdekel, catalystban megrántom a Core Clockot 1050-re és nekem bőven elég.
-
válasz
borkarico #2217 üzenetére
és ez a vége az OC -nak?
bár TPU oldalán se ment sokkal többet!Sapphire megy 1200/1500 -at is zokszó nélkül! (legalábbis az enyém, de ahogy nézegettem úgy látom mindegyik Sapphire megy ennyit)
kucseranor : nem akarlak lebeszélni arról az MSi -ről de semmiben sem tud többet mint a Sapphire, és sz.tem vagy 8-10 -e el többért fogják adni ha neked annyit megér a semmi akkor vedd azt!
-
borkarico
aktív tag
Nekem tegnap jött meg az MSI Twin Frozr 3 7850-em és abszólut meg vagyok vele elégedve.
gyors le is futtattam egy tesztet 3dmark11ben.
nagyon csendes, és nagyon jól hűt. Ráadásul keveset is eszik.
-
akela91
addikt
Bezony, de most nem is olcsó karit keresett az illető.
-
szmegma
aktív tag
válasz
kucseranor #2208 üzenetére
A HIS-t miert zartad ki? Nekem az van es 101%-ban elegedett vok.
Plusz, hogy a HIS premium katagorias gyartoja a RADEON kartyaknak. -
akela91
addikt
válasz
kucseranor #2211 üzenetére
Azért mondjuk, mert a tapasztalat beszél belőlünk
Nem hiszem hogy baj lenne az MSI-vel. Bár én nem próbáltam. Max visszaviszed Gariba.
-
kucseranor
tag
válasz
DroiDMester #2209 üzenetére
Nem tetszik a kék nyák
Eddig Msi-m volt, de semmi gondom nem volt velük soha. Csak azért mondjátok mert olcsóbb, vagy van más oka is?
-
akela91
addikt
válasz
DroiDMester #2209 üzenetére
+1
-
válasz
kucseranor #2208 üzenetére
sz.tem egyik se, leginkább Sapphire és abból is a sima nem az OC
Vagy ha mindenképp nagyon költekezni akarsz akkor PowerColor PCS+ (bár azt meg azért nem venném mert gyárilag eléggé túl van feszelve és jóval többet fogyaszt mint a Sapphire)
-
akela91
addikt
válasz
kucseranor #2206 üzenetére
Az 1 csatisat is addig húzod amíg akarod...
Ha csak nem akarsz világrekordot felállítani... De 860Mhz-ről 1200-ig simán húzod.
-
Joker94
aktív tag
válasz
csucsbicep #2204 üzenetére
Használt darabok már most is 60 alatt mennek el,3-4 hónap és szerintem lesz 50 alatt is,addig úgyis proci,lap,ram csere lesz.
-
Joker94
aktív tag
7850CF-et használ valaki,tapasztalatok?
Nagyon elgondolkodtam még egy beszerzésén,persze majd csak akkor ha 50K alá megy.
Gondolom FullHD-ban nem igen fogná meg semmi a 2 kis dögöt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Spotify
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest