- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmegma
aktív tag
ASCI ertekem 85%, alap feszultsegem 1.075V es 1200/1300-ig tuningoltam eddig.
-
szmegma
aktív tag
válasz
S. Szabi #11970 üzenetére
Az idojaras es napszakok valtakozasa tenyleg nagyszeru. Alairom.
Pl. az emberek arca a BF3-ban jobban kidolgozottabb, mint FC3-ban.
A termeszet szine is jobb BF3-ban.
+ Nekem nagyon optimalizalatlannak tunik a jatek es ezek miatt egyuttesen alakitottam ki a velemenyem a FC3-rol.
Viszont nem tagadom, hogy nem tudom letenni csak ezzel jatszok miota kijott. -
szmegma
aktív tag
válasz
Repsol600 #11749 üzenetére
Nem ketszeres FPS-t akarok kihozni, mint irtam is 20-25-rol 30-40 koze lenne jo.
Sikerult is ma, atlag 34 FPS huzott kartyaval.
Amit meg eszre vettem, hogy van a VIDEO es VIDEO QUALITY opcio. Ha ultrara allitok mindent a VIDEO QUALITY-n belul, szinte ugyanannyi FPS-t hoz, mintha mediumon tesztelem.A kerdesemre termeszetesen mint mindig, nem keptam meg valaszt senkitol:
Egyebkent ezt a jatekot igy elbasztak? A grafika kozeleben sincs mondjuk egy BF 3-hoz kepest, ami majdnem dupla FPS-t produkal szinten ultran. -
szmegma
aktív tag
Most jatszottam a Far Cry III jatekkal gyari orajelen es sajnos 20-25 FPS volt ultran.
Holnap kiprobalom OC-val is, remelem 30-40 koze fog menni.
Egyebkent ezt a jatekot igy elbasztak? A grafika kozeleben sincs mondjuk egy BF 3-hoz kepest, ami majdnem dupla FPS-t produkal szinten ultran. -
szmegma
aktív tag
válasz
Malibutomi #11441 üzenetére
Egyet ertek. Raadasul az itteni hozzaszolasok 90%-a errol szol. Ezert nem is olvasom el mindig az osszes uj hsz-t.
-
szmegma
aktív tag
válasz
csucsbicep #11255 üzenetére
Mondjuk azt nem irtam, de nem ez az elso driver amit telepitettem es az asus GPU Tweak-ben is be volt allitva amit linkeltel es tudtam is huzni, 1300/1300-ig is elmentem vele.
A problema akkor jott, amikor a 12.8-as drivert lecsereltem a 12.11-es driverre.
Ekkor jelentkezett, hogy max. 1050/1400-ig engedi a csuszka.
A 12.8-as driverrel 1600/1800-ig is lehetett tolni a csuszkat.
Jelenleg is be van allitva az overclocking range enchancement! -
szmegma
aktív tag
FElraktam a 12.11 beta8 drivert es CCC-ben + Asus GPU Tweak-ben is maximum 1050 lett a beallithato GPU MHz.
Ez, hogy lehet? Rosszul raktam volna fel a drivert? -
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #6269 üzenetére
Ennyi az egesz? Azt hittem vissza fogja a teljesitmenyt, azert lett rosszabb az eredmenyem.
Koszi, igy mar ertem. -
szmegma
aktív tag
A #6231-es hozzaszolasom felett atsiklottatok itt a nagy tuningban. Esetleg ha vkinek lenne 5 perce ranezne a kerdesemre? Koszonom.
-
szmegma
aktív tag
Nekem is lenne egy kerdesem. Gondoltam keszitek egy sajat teszt-csokrot es kozze teszem az erre hivatott "Tapasztalatok a Radeon HD7xxx-es videokártyákról" topikban.
Elkeszitettem 3 tesztet, am a 3Dmark11 a vegeredmenynel vmi erdekes hibat dobott:
3DMARK11 TESZT
Bekereteztem, hogy mi az amit nem ertek. Ha vki tudja a valaszt, hogyan javithatom azt megkoszonnem. -
szmegma
aktív tag
válasz
synthattik #5114 üzenetére
Koszonom szepen, igy mar vilagos. Vhogy mindig atsiklottatok-e kerdes felett.
-
szmegma
aktív tag
válasz
KaakukK16 #4605 üzenetére
Nekem HIS HD7850 van, csak ajanlani tudom bar itt joparan irtak, hogy nehezen beszerezheto, am ha megis akad vhol akkor joval dragabb mint egy sapphire v. asus. ...viszont tenyleg csucsminoseg:
nincs zero-core vagy egyeb zorges
HINIX vRam,
ASCI szazalek 85%,
terhelve 40% fan mellett 50 fok koruli, 30% mellett 60 fokos.Ez az en velemenyem 3 honap utan.
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #4471 üzenetére
Megneztem mar az enyemet is, a multkor efelejtettem. Majdnem 85%.
Ez az ertek ugye azt mutatja, hogy ELPIDA v. HYNIX a vram? ...ha jol emlexem. -
szmegma
aktív tag
Tenyleg nagy itt a felhajtas a vizszintes es fuggoleges csikok miatt, ezert en is megneztem a videot es sajnos en sem latok semmit.
Anno a 12.6-os CCC-vel es egyetlen jatekkal (Rage) volt hasonlo hibam. Olyan volt mikor jobbra-balra fordultam mintha vizszintesen elvagtak volna a kepet vhol es az egyik resz 1 millimeterrel volt eltolodva a masikhoz kepest, majd miutan megallt a kamera mozgasa a masodperc toredeke alatt "egyesult" a ket resz.
Ezert is raktam vissza a 12.4-et.Apropo V-Sync, mitol fugg, hogy be vagy ki legyen kapcsolva jatekokban?
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #3779 üzenetére
Szoval akkor 1100/1300 beallitassal erdemes akar -20%-ra allitani azt a csuszkat?
-
szmegma
aktív tag
Ezzel a venti felporgessel kapcsolatban az en HIS kartyam nem csinal(t) ilyet mikor osszeraktam a gepet. Nem sokkal utana az iTurbo nevezetu programot feltettem es azt vettem eszre, hogy a gep indulasanal a kartya ventijet 1-2 masodpercig maxon porgeti.
Leszedtem az iTurbo progi es azota minden rendben.
Egyebkent egy rakas sz@r az a program. A CCC + ASUS GPU tweak elegendo paros. -
szmegma
aktív tag
válasz
szörnyeteg77 #3041 üzenetére
Hogyan kell engedelyeznem, ha az alaplapom tudja?
-
szmegma
aktív tag
Mindenkinek ASUS vagy SAPPHIRE karija van es arrol keszit tesztet.
HIS kartyaval miert nem keszit vki? Kivancsi lennek ra.
Lehet raszanom magam es keszitek egy tesztet, bar az en procim gyngebb... -
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #2691 üzenetére
Mondjuk fingom sincs, hogy kikapcsolas elott vagy utan probalkoztam vele.
Majd ellenorzom megint.Gippo - Akkor nagyon nem is ajanlott kitolni a range-et? Instabilla valhat?
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #2686 üzenetére
Anno mikor en is felraktam azt a ASUS GPU Tweak-et emlekszem, hogy a Overclocking Range Enhancement opcio nem volt ott, ahol nalad a kep mutatja.
Miert? -
szmegma
aktív tag
válasz
seederking #2655 üzenetére
Melyik kuldetesben van az a gyartelep?
-
szmegma
aktív tag
Hoppa... mar megint tanultam vmit.
Mondjuk ha 6 vagy tobb csatornas PCM-et kapok, akkor mind1.
Le is fogom ellenorizni.Koszonom a segitseget mindenkinek.
Felraktam a Batman AC jatekot es full max beallitas mellett a belso benchmark 45 FPS-t mert atlagnak. Az sztem nem rossz!
-
szmegma
aktív tag
Mivel filmezni a HDI DUNE playert hasznalom ezert nem filmekrol lenne itt szo, hanem jatekokrol.
Pl. a BF3 ami ugyebar DD5.1 hanggal van, na mar most jatek kozben az erositom PCM 192 KHz-es hangnak latja.
A jatek beallitasaiban atallitottam Home Cinema hangkimenetet es szinten PCM.Az erosito jol van beallitva, mert ha a DUNE playerrol nezek Blu-Ray filmet es az azon levo DD5.1 vagy DTS-HD7.1 hang megerkezik az erositobe, akkor azt ugy jelzi ki.
...csak PC-vel van ez a problema.
Nem vmit a SOUND PANEL-en kell allitani?
Esetleg ha telepitem az AC3-at, akkor az megoldhatja ezt? -
szmegma
aktív tag
Egy olyan keredesem lenne, hogy jelenleg a video kartya HDMI kimenete van ossze kotve az erositommel (SONY) es azt szeretnem, hogy NE PCM-kent menjen at a hang, hanem ha DTS a hang forras, akkor DTS-kent, ha TrueHD, akkor TureHD-kent; stb.
Pontosan hol kell ezt beallitani?
-
szmegma
aktív tag
válasz
seederking #2570 üzenetére
Milyen FPS-t kaptal BF3-ban?
-
szmegma
aktív tag
válasz
seederking #2549 üzenetére
-
szmegma
aktív tag
akela91, csucsbicep - Koszonom, biztam benne, hogy ez lesz a valasz.
Gondoltam az alairasomban levo link jobb otlet a PC konfigomrol, mint ha az adatlapra tennem.
-
szmegma
aktív tag
válasz
seederking #2536 üzenetére
En is kivancsi leszek a BF3-ra nalad. Ha kiprobalod ird le mindenkepp, mivel en is kiprobaltam par napja es FULL ultran is 55-60 FPS-t kapok. (60Hz-es a TV-m)
Gondolkoztam mar en is a Batman AC-n, hogy ki kellene probalni csak meg nem jutottam el odaig!Egy kerdes a tobbiekhez: Az en procim nem limites a VGA-hoz? Szoval ki tudja hajtani ha kell?
-
szmegma
aktív tag
Ja ertem mar, de akkor mi az a "villogas"-os eset amirol itt tobben is irtak?
Az nem a VRAM?A bongeszovel kapcsolatban irtak nem problema, csak en irtam, hogy amikor bongeszek gondolom, hogy a kari automatikusan atvalt 2D-be nem?
Ha jatszok gondolom atvalt 3D-be?Szoval a ketto kozotti valtasnal (ha egyaltalan van) en nem lattam meg villogast se es ugrast se.
-
szmegma
aktív tag
válasz
csucsbicep #2509 üzenetére
Mondjuk en sem ertem ezt a VRAM valtast, most akkor nemelyik 7xxx serias kartyanal valtakozik a jel nemelyiknel nem?
Pl. az enyemnel sincs villogas. Vagy akkor nem is valtakozik a RAM jel?
Az meg, hogy lehet ha mondjuk bongeszek tuti nem 3D-t hasznal a kari... -
szmegma
aktív tag
-
szmegma
aktív tag
Gondoltam kiprobalok mar a rendszeremen egy tesztekben is eloszeretettel hasznalt DX11-es jatekot, a BF3-at.
Eloszor ahogy feltelepult es beallitotta magat automatara, ugy kezdtem jatszani.
Max. FPS-en ment (nalam ez 60, mivel TV-re van kotve es az annyit tud).
Gondoltam tolom feljebb a beallitast, am high-on is 60 FPS volt.
Kicsit felbuzdultam es ultra-ra nyomtam. Ugyebar ket resze van a beallitasoknak (jobb es bal oldali), mindket oldalt, minden beallitast maxra toltam fel. Meglepodtem, hogy szinten 55-60 FPS kozott mozog.Nem tudom, hogy a TV miatt vagy vmi mas, de ez a jatek nem igazan akasztotta meg a gepet annak ellenere, hogy 99%-a a hozzaszolasoknak a jetekrol arrol tanuskodik, hogy matekozni kell a beallitasokkal, hogy jatszhato legyen a jatek.
Velemeny?
-
szmegma
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2439 üzenetére
Koszi, akkor maradok a sima verzional, nem kell a ccc.
-
szmegma
aktív tag
Az AMD oldalan ket cucc van fent. Pontosan mire is valoak?
1, AMD RADEON 8.95.5 DRIVER
2, AMD CCC 12.4b HOTFIXSzoval ha jol ertem, akkor az elso csak maga a grafikus vezerlot telepiti mig a masodik egy komplett pack GUI felulettel?
-
szmegma
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2434 üzenetére
Ebbol is tanultam.
Meg jo, hogy az AMD visszabb fogta a driverek frissiteset, igy majd jovore felrakom az eppen aktualisat. -
szmegma
aktív tag
válasz
kucseranor #2220 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy oda haza ritka es draga.
Ha mostanaban mennek haza, akkor vinnek neked szivesen innen.
Atszamolva ~60.000-ert vettem a HIS-t.Otthon mennyi ha van vhol?
-
szmegma
aktív tag
válasz
kucseranor #2208 üzenetére
A HIS-t miert zartad ki? Nekem az van es 101%-ban elegedett vok.
Plusz, hogy a HIS premium katagorias gyartoja a RADEON kartyaknak. -
szmegma
aktív tag
Koszonom szasanyi es csucsbicep.
Egyebkent az meg igaz, hogy gyozzuk kivarni mire szoftver is lesz hozza.
-
szmegma
aktív tag
A directX 11.1 az mikor lesz elerheto a kartyakhoz, mivel ezek ugye tamogatjak mar?
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #2073 üzenetére
Az a progi amit linkeltel azt mutatja, hogy "disabled".
A kerdesem, hogy egyaltalan huzhato ez a kartya 1050/1450 felé, mert CCC-ben fel tudom huzni 1050/1450-re, csak iTurbo nem engedi meg mindig, ugyana a hiba.apropo az ASUS GPU tweak progi amit mutattal, hogy a tuning ful alatt van az az opcio, amit ki kell pipalni, na az nalam nincs is egyaltalan ott ahol a kepen mutattad.
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #2064 üzenetére
Ajjajjj!
Nem ertem, elolvastam mar mindent a neten az ULPS tiltassal kapcsolatban, atirtam mindent a regeditben es az iTurbo nevu progiban is ki van pipalva az ULPS tiltasa, am amikor huznam az iTurboban az orajalet azt irja, hogy meg mindig aktiv az ULPS.
Esetleg azzal az ASUS GPU TWEAK progival probalkozzak?
Egyebkent az alacsonyabb pontszam nem lehet a processzorom miatt?
i5-3570K -
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #2060 üzenetére
Ez erdekes.
A graphic score nalam 1050/1250-en majdnem 2000 ponttal ert el kevesebbet mint a tied.
Vmi nagyon nem jol van itt beallitva ugy erzem.
Pl. az iTurbo progiban meg mindig nem engedi a huzast, azt irja, hogy az ULPS aktiv.
A CCC-ben viszont maximum csak 1050/1450-es huzast enged.Nem ertem az egeszet, hogy mi van most?
-
szmegma
aktív tag
Egy kicsit jobban terhelve:
-
szmegma
aktív tag
Terhelve egy alap orajelu His 7850 IceQ X kb. milyen hofokon uzemel?
Sztem az enyem tul meleg... -
szmegma
aktív tag
Sziasztok,
Osszeallt a rendszer vegre ami reszben nektek is koszonheto.
Most azert jottem ide, hogy tanacsokat kerjek a szoftveres beallitasokkal kapcsolatban. (nem OC)
Szoval ha felraktam minden drivert, akkor a CCC-ben ajanlott-e vmit az alapbeallitasokon varialni?
Pl. en atallitottam a "Gaming" menuponton belul levo "3D Application Settings" opcioit:
1, Anti-Aliasing
2, Anisotropic Filtering
3, Catalyst A.I.
4, Vertical RefreshAkkor a legaljan levo "Enabling Triple Buffering" sem tudom, jo ha engedelyezem?
Bocsi, de szoftveresen meg hulyebb vok mint hardveresen.
Koszonom. -
szmegma
aktív tag
válasz
s.s.j.goku #1670 üzenetére
HIS?
Nekem is az a proci hajtja mint neked.
-
szmegma
aktív tag
válasz
csucsbicep #1509 üzenetére
Referenciat olvasva a GOLD nem rossz!
Meg mint irtam az a 600W tenyleg par fonttal dragabb csak, akkor meg elfer az ott.
Ha tobb 10 fontrol lenne szo akkor OK, mert igy is a felso hatart surolom az koltekezesben, de £8 mar mind1.A Amugy a P8Z77-V / LX es P8Z77-V kozotti arkulonbseg itt £45. Meger az annyit?
kerdesemre kernek szepen valaszt, mert ha NEM, akkor inkabb beleteszem a monitorba azt a penzt, mivel NEM IPS panelu monitort akartam venni es rajottem nagy hiba lett volna, am pl. a DELL U2212HM elegge draga.Apropo, huzas nelkul a procinak nem eleg a gyari huto? Es kesobb vennek hozza rendes hutot? Amugy talatam egy olcsot es azt olvastam jo:
http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=32&lng=en&set=1 -
szmegma
aktív tag
válasz
csucsbicep #1504 üzenetére
Korulneztem es nem talaltam sehol Chieftec tapot.
Pl. a Fortron 500W Aurum Gold SLI PSU (PPA5003103) nem lenne jo?Amugy a P8Z77-V / LX es P8Z77-V kozotti arkulonbseg itt £45.
Meger az annyit?A hutovel kapcsolatban erre gondoltal?
Arctic Cooling Freezer 13 Pro - Processor Cooler - ( Socket 754, Socket 775, Socket 939, Socket 1156, Socket Am2, Socket Am2+, Socket 1366, Socket Am3 ) - Aluminium - 120 Mm
Ahogy nezem nincs 1155-os socket. Akkro ez nekem nem jo?
Pedig ez ugyan annyiba kerul mint a CM. -
szmegma
aktív tag
Koszonom mindenkinek a kitarto segitseget a sok idiota kerdesem aradatan at.
Osszegzesul leirnam, hogy akkor milyen konfig allt ossze a segitsegetekkel.
Aki esetleg talal benne barmi hibat, elbujt ordogot vagy kesobb megjeleno kellemetlen meglepetest, kerem jelezze nekem. KOSZONOM!VGA:
http://www.hisdigital.com/gb/product2-690.shtmlCPU:
http://ark.intel.com/products/65520/Intel-Core-i5-3570K-Processor-%286M-Cache-up-to-3_80-GHz%29PSU:
FSP Aurum Series Gold 600 80+ GOLD 600W (PPA6002102)MOTHERBOARD:
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_LX/#specificationsMOUSE + CLAVIATURA:
http://www.logitech.com/en-hk/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/7313MONITOR:
http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS22A350HS/ZA-specsRAM:
http://www.gskill.com/products.php?index=356TC:
http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=475CPU-C:
http://www.coolermaster.co.uk/product.php?product_id=6756 -
szmegma
aktív tag
válasz
csucsbicep #1492 üzenetére
Ezert is irtam, hogy "azert olyan szar megsem lehet" meg ha mas is a tipusa.
A HIS nem baszna el tudatosan... -
szmegma
aktív tag
válasz
csucsbicep #1478 üzenetére
De ha ugyanaz a hutes a 7850-en, mint a 6950-en, akkor nagyon nem lehet rossz az sem sztem...
-
szmegma
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1479 üzenetére
Ezt meg tudom erositeni, pl. amikor kijon egy PC game es X360 game, ugyanaz megis 5-10 fonttal dragabb a konzol. PFFFFFFFF
-
szmegma
aktív tag
válasz
KaiotEch #1475 üzenetére
En nem tudom, azert kerdezem, hogy megeri az a HIS, hogy plusz ~7.000-rel kerul tobbe?
Amugy a HIS 6950 IceQ X 2GB kartyan is egy venti van es kiemelkedo a huvossege, ahogy olvastam...Igy van, itt kint az angolokat nem erdekli ugy a PC epites, ezert a piac hianya miatt az arak jobbak az otthoniaknal.
-
szmegma
aktív tag
Koszi a valaszt.
Liverpoolban elek, itt talaltam. Atszamolva ~ 56.000 HUF kornyeken kapnam meg, ugy mint az ASUS HD7850-et
Viszont az ASUS helyett, talaltam egy ilyet:Ez jobb mint az ASUS? Kicsivel dragabb csak... Atszamolva ~ 63.000 HUF.
Az a + 7.000 HUF megeri? Marmint hutes, zaj szempontbol? -
szmegma
aktív tag
Sziasztok,
Mi a velemenyetek az ASUS HD7850 DirectCU II kartyarol?
Vagy ezt, vagy HIS HD 6950 IceQ X 2GB kartyat akaork venni, mivel pontosan egy aron vannak. Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Macska topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- sziku69: Szólánc.
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest