- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
Na,simán megy a Max Payne 3 40-50 körül van az FPS alapon.
Eddig 1-2x esett 30 alá,de akkor sem drasztikussan és csak 1-2 mp-re,jó kis kártya ez FullHD-ra.

-
Joker94
aktív tag
"kicsi felfujták ezt a gépigényt,i5 2400,hd 7850,8gb memória és kb csak a tessaláció nincsen very high-on ,meg asszem msaa az is csak 4 esen van nem 8 ason és ált 100 fps fölött van.
Érdekes,hogy a vsync be van kapcsolva és így is annyi, a minimum fps meg nem ment még 70 alá úgyhogy végre normális az optimalizáció is."
Játék topikjában találtam ezt.
Úgy látszik nem lesz gondunk a játékal nekünk 7850 tulajoknak.
-
Joker94
aktív tag
Próbálta már valaki Max Payne 3-at 7850-el?

-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
Hogy a retkes f@szba oldjam meg ennek a sz@rnak a tunigját???

CCC-ben bevan állítva 1050/1450 utána GPU Tweakel adok plusz feszt(mivel köcsög Trixx-el nem tudok) utána Trixx-el felhúzom 1200/1450-re.De hiába alapon megy a kártya és BF3ban lóf@sz alapon.
Megint kezd kiakasztani ez a fos AMD... Jah,és AB-vel monitorozok,de ottse tudok feszt adni,és 1050 fölé nem enged. -
Joker94
aktív tag
Használt darabok már most is 60 alatt mennek el,3-4 hónap és szerintem lesz 50 alatt is,addig úgyis proci,lap,ram csere lesz.

-
Joker94
aktív tag
7850CF-et használ valaki,tapasztalatok?
Nagyon elgondolkodtam még egy beszerzésén,persze majd csak akkor ha 50K alá megy.
Gondolom FullHD-ban nem igen fogná meg semmi a 2 kis dögöt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
BF3ban az akadás a kevés vram miatt volt,nálam is volt 5870,GPU nem gyenge de az az 1GB nagyon kevés ma már.

-
Joker94
aktív tag
7850 alapon nem lenne nagy előrelépés 5870hez képest,de nagyon jól húzható ez a széria,így merem ajánlani a cserét ráadásul ott a 2GB Ram is ami nem hátrány az 5870hez képest.

-
Joker94
aktív tag
+1 nekem is VRam gyanús.

-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
Hol kell kilőni ezt az ULPS-t?

-
Joker94
aktív tag
Na haza értem,nálam semmi gond a kártyával,nem villog. 12.3-as Cata van fent.

-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
Látom ti Afterburnernel monitorozzátok a memória használatot,nekem valamiért nincs ott ilyen opció.
Pedig Nvidiával működött. 
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
Enyém is 1.075V-t alapon,és az 1050/1450-et simán vizsi.

-
Joker94
aktív tag
Én sajnos nem találtamrá sehol opciót.

-
Joker94
aktív tag
Feszt adtam neki Asus GPU Tweakel,majd Trixx-el felhúztam a GPU-t.

Csak Fraps alapján,ki nem mértem de 35 alá bebe esett 480-al.
Ezzel 40elá 1200-on nem nagyon,nagyon teccik.
Köszi.
-
Joker94
aktív tag
Megérkezett a 7850-em

Kicsit megis hajtottam BF3 alatt 1200/1450 1175mV-al.
Simán olyan erős mint a 480 850/2000-en.
-
Joker94
aktív tag
Mennyivel lehet max kitolni a TDP limitet?

-
Joker94
aktív tag
F1-et nem próbáltam még,de BF3 alatt végig 99%-on volt a VGA kihasználtság.

-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
Hétfőn énis csatlakozom a csapathoz egy Sapphire OC 7850-el.

Mennyit mennek ezek a kártyák tűrhető feszel? 1250/1500 meglehet értelmes feszel?
480-ról váltok erre,kiváncsi vagyok hogy tuningal utoléri-e a 850Mhz-es 480-am.
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
-
Joker94
aktív tag
480 után megvan milyen kártyát veszek.

Egyre több pluszt tud felmutatni ez a kis kártya,pedig megjelenésekor nagyon nem volt szimpi.

-
Joker94
aktív tag
Namost akkor lehet adni a 7850eknek plusz feszt?

Ha igen lehet hogy bennük van 1.3Ghz is.
-
Joker94
aktív tag
Kis 7850 mennyivel marad el egy GTX480-tól?

Egy BF3 Benchmarkot tudna valaki futtani alapon illetve max OC-val?
1920x1080 Ultra kéne 4x-es élsimításal.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem valamiért nem mér alatta a Fraps AB pedig Bugosan mutatja az FPS-t. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig Nvidiával működött.