Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz bence1990 #863 üzenetére
Engem is érdekelne, mert 6850 Cyclone-al meg vok elégedve. Bár ahogy néztem a 7850-es Twin-es hűtővel elég rusnya...
Nehezen fogok tudni választani, mert ASUS hűtése lelóg és úgy ronda, MSI mint említettem nem tetszetős, Sapphire-ban meg még 4850-nél csalódtam, és a 7850-nek is csak a doboza néz ki jól. Ronda az a kék nyák, meg a hűtő sem egy hűha
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz csucsbicep #880 üzenetére
Ezt most melyikre?
-
nagyúr
válasz krisztofer55 #1032 üzenetére
Ismerősek a feltett kérdések, annyi különbséggel, hogy érdemes-e 6850 -> 7850...
-
nagyúr
válasz szasanyi #1081 üzenetére
Aham hát én így voltam a 4850 Sapphire-mmel. 4x vittem vissza iP*n-ba, mert gondolt magától egyet(idle netezés közben is), felpörgette max-ra a ventit, kép eltűnt, és a hátulján piros led világított. Csak gép ki/bekapcs segített rajta. A boltban "nem találtak hibát". Akkor megfogadtam, hogy soha többet Sapphire kártyát, ahogyan ASUS alaplapot sem. De lassan MSI lapot sem, mert (nem azért mert nem minőség) kicsit hiányosnak tartom a BIOS beállításokat.
-
nagyúr
válasz anfroyX #1090 üzenetére
Köszi jó tudni, meg ezzel ellenérvelsz az egyik fórumtag írásával miszerint terhelve 60°C alá nem esik. Az, hogy leteszed tálcára nem esik majd 10°C-ot, szóval jó tudni, hogy a hűtése megintcsak eltalált. Ezért nem lehet adni itt szinte az emberek véleményére, főleg hang terén. Mindenkinek más az a tartomány amit kihall. Nameg főfok terén nem mind1 mennyire szellőzős az a ház.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz akela91 #1092 üzenetére
Talán egy krájzisz-nál lehet. De attól, hogy 1 pill-re leteszi nem esik annyit. Amúgy akkor sem vészes, nameg télen jobb, ha 60°C mint 50 nem?
Nekem alapból 40% körül teker a venti, legalábbis gadget szerint 0% terheléssel 1267rpm, de nem lehet hallani a gyári Intel venti 50%-on hangosabb. Nomeg Sunday Cooling elnyomja az egészet
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz csucsbicep #1101 üzenetére
Szerintem a termék választja ki a tulajdonosát, és ahhoz tartva magát viselkedik, mint Potternek a varázspálca
-
nagyúr
válasz akela91 #1124 üzenetére
Hát én nem tudom, de tuti nem adnék a világ másik felén levő emberkének előre 64k-t + még a postát is. Amennyibe a posta kerül, kb már megveszed az OC-t, nameg, ha gariztatni kell neki küldöd vissza? Szerintem fél év múlva a gyerek már sehol nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #1178 üzenetére
Lejjebb tuti nem. Az OC-ra is grafikonra rávágták, hogy tegnap 72 volt és ma olcsóbb, közben tegnap 69 volt.
-
nagyúr
Hát most én sem tudom már. MSI jobban néz ki +1 év gari, de +3eFt és nincs róla nagyon teszt
-
nagyúr
No MSI 7850 alól jelentkezem már
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #1211 üzenetére
Ilyen, csak nem ennyiért vettem Várjatok még kell feltegyek 3DMark11-et, amit tudok: 7,2-es ventik vannak tök kicsinek tűnnek, gadget szerint 31°C-os most a kártya.
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #1216 üzenetére
Persze persze, de sztem a Sapphire sem nagyobb.
-
nagyúr
válasz szasanyi #1220 üzenetére
Hát igen így már... De azért végig folyamatosnak tűnt.
CPU + GPU is alapon(VGA OC-s), igen be volt csomagolva rendesen, csativédőkkel, ugyan magán a hűtőn külön fólia nem volt, mint a 6850 Cyclone-on. (Vagy csak nem vettem volna észre? )
Úgy gondolom, hogy 61°C nem vészes, bár nem tudom, hogy a Sapphire, hogy lehet majd 6-7°C-al hűvösebb, igaz sima game alatt. Ezek a teszt progik jobban izzasztják a kártyákat.
Bár láttam tesztet, ahol a Sapphire-t max 71°C-ra hevítették fel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szasanyi #1255 üzenetére
SSD-n van friss W7 x64bit. Csak VGA csere volt, de most pl elmentem fodrászhoz és nem kapcsolt ki a gép... kép fekete volt. Lehet lesz egy BIOS reset is. CCleaner-t nyomtam, de nem hiszem, hogy ilyen esetben sokat használna. 12.3 volt fent csere előtt, beraktam az új VGA-t persze a driver nem volt már jó hozzá(ez érthető), drivert töröl majd a legújabb felrak.
Egyébként én is a +1 év gari, meg a kinézet miatt vettem ezt.
Bár még lesz egy köröm, hogy kiveszem vissza a régi csak CF-be. Kollégámnak Sapphire 6850-ét tegnap hoztam el. Megnézném mit tud.
(#1257) szasanyi: Nálam is ki van kapcsolva a Virtu nem kell. Annyira nem érdekel, hogy 3W-ot fogyaszt idle vagy 17-et.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szasanyi #1259 üzenetére
Hát nemrég a ramjaimmal voltak gondok, eléggé betett az mindennek, nem úgy működtek a vinyók ahogy azoknak kellett volna. De elvileg egy VGA cseréhez luxus lenne egy bios reset.
Eseménynaplóba nincsenek szinte hibák kivéve alkalmazásnál találtam ezt, de elvileg javította magát.
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A 2. black screen... 3D Mark11-et indítottam volna és BS lett a vége. Csak restartolással adott képet. Hát ez megy vissza gariba, és nem kérek már ilyet.
Resi után elindult lement 2 teszt és hibaüzi:
Workload Single init returned error message: Full-screen mode is unavailable. Close all background programs.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz csucsbicep #1266 üzenetére
Hát ezaz. Sapphire 4850-emnél is ez volt ezért volt 4x szervízben, persze ott nem csinálta...
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest