Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz szmegma #1462 üzenetére
Tesztek alapján, terhelés alatt "zajos" ASUS.. bár ez szubjektív
Esetleg itt a fórumon is többek által ajánlott Sapphire 7850? [link]
IceQ 6950-es kártyát akartam én is. Mondván majd biztos letolja a 7xxx széria az árát. Mire ez bekövetkezett addigra készlet hiányos lett szinte mindenhol HIS féle 6950... most meg, hogy szinte egy árban van vele, én mindenképp a 7850 venném - hűsebb,halkabb, és ami meg nálam fő szempont kevesebbet fogyaszt
OFF: merre találtál még HIS 6950?
Winne - #1396 hsz-ben meg vannak hő, terhelés adatok? WTF vagy közben kinyírtad a kártyát? voltaképp terhelés alatt megy minden hibátlanul nem?
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
-
Bjørgersson
félisten
-
noby
aktív tag
válasz szmegma #1477 üzenetére
Elnézés a tipust nem is néztem mit keresel.Előttem már csak a 7xeria lebeg amióta megvettem . mindenképp 7850et vegyél fogyasztásban sebességben jobban jársz én asus 6950 dcull őt cseréltem de ez sokkal jobb.
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
E1even
senior tag
válasz szmegma #1496 üzenetére
A HIS az egyik "prémium kategóriás" gyártója az AMD-nek. Én is jókat hallottam eddig róla.
A PowerColor-ról írták még, hogy elég megbízható.
Az XFX BE 7970-ese nagyon melegszik (pedig nagyon jól néz ki a kártya), de a 7870/50-nél nem tudom, hogy így van e.
Én a 7970 DCII-essel teljesen meg vagyok elégedve, halk és jól is hűt.
Mondjuk a ref. 7970-est hangban nem nehéz túlszárnyalni.[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
csucsbicep
nagyúr
válasz szmegma #1501 üzenetére
A táp fölösen erős, egy minőségi 500-as is bőven elég lenne, pl CTG-500. Ha tuningolni akarsz én komolyabb lapot vennék, pl Asus P8Z77-V, annak már legalább 8+4 fázisos tápellátása van, nem 4+2. A cpu hűtő is kevés, ha bírja is hűteni, akkor elég hangos lesz, inkább vegyél egy 12cm-es ventivel ellátott példányt, pl egy Freezer 13Pro.
-
E1even
senior tag
válasz szmegma #1501 üzenetére
Szerintem az FSP táp helyet inkább vegyél egy Corsair-t vagy olyan minőségibb/megbízhatóbb tápot, aminél egyben hagyták a +12V-os ágat.
Az FSP-nél, ahogy olvastam a honlapján a +12V-os ága 4 részre van szedve, amivel lehetnek gondjaid (épp a 7970/50-es topikban van ilyen problémája az egyik fórumtársnak a 700W-os FSP Aurum-mal).
Nem biztos, hogy megkapja az elegendő feszültséget a szétszedett 12V-os ágak miatt a VGA. Ezért jó, ha olyan tápot veszel, aminél egyben hagyták.A CPU hűtőnél pedig (mint, ahogy már mások is írták), lehet, hogy egy kicsit komolyabbat kellene beszerezned a 3570K-hoz, pl. valamelyik Hyper 212-est vagy a 412S, 612S is jó választás lehet.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
Petyyyyy
addikt
válasz szmegma #2019 üzenetére
Ebben a kérdésben remélem segít valaki egy értelmes válasszal. De furcsa, a linklt GPU-Z képen a Default Clock - 1GHz. Szóval semmi tuning nem volt a kártyán. Dobhatnál fel egy hasonló main screent.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Winne
nagyúr
válasz szmegma #2037 üzenetére
"Hallotal mar az ULPS-rol?"
Erről valamiért ez jutott eszembe: Hallottál már a gonoszról?
Lehet mennem kellene aludni...
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
MontyCrew
senior tag
válasz szmegma #2057 üzenetére
Ez egy egész jó pontnak mondható szerintem, a 6970esem is ennyit dobott csak fogyasztásban és zajban csúnyán rávert erre a vga-ra... Van számtalan toplista, még a PH!-nak is van egy házi listája, fórumban rátalált a dmark11 topikjában al inkre. A procim igen egy SB i7 2600.
(Mellesleg eladó) -
nagyúr
válasz szmegma #2063 üzenetére
Nem olyan régen itt leírtam miért és hogyan lehet feloldani! és miért pont azzal amivel!
aza -2000.pont GPU pontszámba elég nagy, nekem a HD5850 -esem ment annyit!
nálad akkor valami tényleg nem jó!.........
u.i. : az ULPS -t meg ki kell kapcsolni vagy van külön kis progi vagy tudja a Sapphire TriXX de a HIS saját iTurbo progijába is kilehet kapcsolni!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szmegma #2070 üzenetére
ha nem megy se a TriXX el se az iTurbo val, akkor van egy kis progi ide feltettem leszeded és kibontod majd elindítod (mielőtt kicsomagolod a vírusirtódat kapcsold ki mert lehet hogy vírusnak érzékeli mivel a win be matat) és ott értelem szerűen a disable ULPS -t választod majd! de felül jelzi az éppen aktuális állapotot is!
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz szmegma #2438 üzenetére
A ccc a CF-hez való, egy kártyánál én nem vettem észre különbséget, bár volt, aki igen.
BullZeye nem reklámozok semmit, több friss driver a 12.3-tól felfelé bizony bugos volt és a legújabbal is vannak gondok. Az említett tesztben igazad van, de ott nekem inkább az egy éves és a friss driver összehasonlítása rémlik, ahol azért nyilván van érezhető különbség-némelyik játéknál. ezen nem veszünk össze
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz szmegma #2440 üzenetére
Ne haragudj, agyzáram volt.
A CCC a Catalyst Control Center és igen, az egy komplett irányító és beállító felület. Ha nem használsz pl. Ati Tool Trays-t, akkor célszerű a CCC-t feltenni, nem csak a drivert.
A profiltárolásra szolgál a CAP 1 nevű kis feature, amelyet én nem használok és ebéd utáni delíriumomban összezagyváltam a Control Centerrel."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Colos1
őstag
válasz szmegma #2510 üzenetére
7xxx -nél nem fogsz ilyennel találkozni, esetleg 47xx -nél.
Amikor az első GDDR5 -ös VGA -k kijöttek, akkor volt csak ez a probléma, ami nem is volt probléma, inkább csak egy zavaró állapot.
A lényeg, hogy órajel váltáskor ugrik egyet a kép, egy 0,1...0,3 másodpercre fekete lesz és kész.
Bocs, a másik problémát nem egészen értem 3D órajeleken megy a kártya böngészéskor? Kapcsold ki a böngésző hardveres gyorsítását, és nem fog.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Colos1
őstag
válasz szmegma #2512 üzenetére
Az egyik kollégának volt valami villogós hibája, amelyre egy másik kolléga feldobta a labdát, hogy lehet hogy csak a VRAM ezen tulajdonsága miatt van. Aztán sorra jöttek a kérdések, mert sokan nem találkoztak ezzel a dologgal, mert viszonylag kevés júzer volt érintett.
Ezeknél az érintett kártyáknál a 2D és a 3D VRAM órajele megegyezik, pont ezért, hogy ne villogjon a váltáskor.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
seederking
őstag
válasz szmegma #2572 üzenetére
Ma fogok nekiesni fps-t mérni.Mert próbálok a phenom ii 955-ből egy kis pluszt kifacsarni.De nem sikerül.3.2-ről 3.6-ra hùztam.Alapon 40fok körül mocorgott de egy linx cpu stressz inditás után kb 2-3perc után már 70fokon járt a cpu hőfok szóval stoppoltam a dolgot.és most a megfelelő topicban segitséget kérve bogarászom a "hiba" okát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest