- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz
ViiiiktorOC #1199 üzenetére
Felesleges rá pakolni még tápcsatit, mivel alapfesszel az égbe húzható, és még mindig ott a lehetőség a fesz emelésre. Mivel nagyon keveset fogyaszt, nincs értelme még egy tápcsatinak.
-
akela91
addikt
válasz
ViiiiktorOC #1196 üzenetére
Olvass vissza kicsit, én alapfeszen húztam 1175/6000MHz-ig.
-
szasanyi
félisten
válasz
ViiiiktorOC #1196 üzenetére
Az a 7870, csak 1x6 PIN táp kell a 7850-hez.
-
akela91
addikt
válasz
ViiiiktorOC #1194 üzenetére
Igen ilyen. A nem ref modellek (tehát pl ez a Sapphire) halkabb az AMD ref. modelljéhez képest. Az egyik leghalkabb, és ezt biztosan állíthatom: hogy a leghűvösebb kártya amit valaha láttam. Most is pl. 26C...
-
akela91
addikt
Végre lesz akkor valakinek MSI-je is. Lesz összehasonlítási alap végre a kártyámnak.
-
szasanyi
félisten
válasz
polgi803 #1189 üzenetére
Szerintem leírtam a lényeget tapasztalatokra alapozva, túlzott elfogulatlanság nélkül. Azért mert te a Sapphire mellett döntöttél nem jelenti azt, hogy ugyanerről meg kell győznöd bárki mást. Mint mondtam: nekem egyik sincs, és egyik megvásárlásához sem fűződik érdekem. Egy dolog tuti, és elvitathatatlan: +1 gari +1 év biztonság. Igazából nem akarom tovább firtatni a témát ezért mindenki döntse el kinek mi fontos, szimpatikus, stb. azt vegyen olyat.
-
Hanok
senior tag
válasz
polgi803 #1187 üzenetére
persze, nem akartam annyira feszegetni ezt, mindenkinek van saját tapasztalata a gyártókkal szemben, és ezt tiszteletben is tartom, ráadásul Én a saját tapasztalataim alapján sem zárkózom el dolgoktól...
(#1189) polgi803: Nekem a jelenlegi lapom a 7.-ik giga lapom, problémám nagyon még nem volt velük, de most úgy áll a helyzet hogy 1155-re feltehetőleg egy MSI lappal váltok attól függetlenül hogy megeleégedéssel használok giga termékeket..
-
polgi803
őstag
válasz
szasanyi #1184 üzenetére
A giga alaplapokat akkor miért szidják a megbízhatatlanságáért???Nem is értem...
Akkor biztos jók...De mint írtam a S. 5870 Vapor-omról már egy éve lejárt a gari és még mindig tökéletes volt...nem kell egyből elkaszálni egy terméket,mert lejár a gari róla...a S.-ról meg csak jókat hallani érdekes...magasan a legjobb minőségű cuccok...
-
-
szasanyi
félisten
válasz
KaiotEch #1183 üzenetére
Igazából nem akarlak meggyőzni semmiről sem, mert éppúgy 0 érdek vezérel a Sapphire vásárlásban mint az MSI esetén. Se üzletem, se részvényem egyik cégnél sem, úgyhogy nekem tényleg mind1 melyiket választod.
Mindössze a releváns körülményekre próbálom felhívni a figyelmet. Gondolom abban mindenki 1etért, hogy ha a gyártó tudja a termékéről, hogy az egy jó termék amelyet minőségi alkatrészekből gyártottak, akkor bátran vállal több garancia időt.polgi803: bármibe belenyúlhatsz, lásd Sapphire 2x egymás után. Viszont az MSI az Gigabyte ezt tisztázzuk - nézz utána a tapasztalatoknak ha gondolod -, és akkor is +1 év garancia az +1 év biztonság.
-
szasanyi
félisten
válasz
KaiotEch #1181 üzenetére
Elég, ha egy MSI terméket (akár alaplapot, akát VGA-t) kicsomagolsz, mert szemmel látható a minőség (a csomagolástól a termékig), és nem véletlen az a +1 év garancia vállalás sem!
A TwinFrozr III hűtés kiváló, és a halkabb megoldások közé tartozik - és biztosan hatékonyabb mint a Sapphire megoldása, mert nem 2 hanem 3 hőcsövet alkalmaznak.
Egy év alatt a 2. Sapphire kártyámat garizzák (ami végig gyári tuning nélkül volt használva), míg a valamivel korábban vásárolt MSI GTX 560-Ti TwinFrozr II/OC kártyával soha semmi gond nem volt. De az MSI P67A-GD65 lapomról is csak jókat mondhatok. -
Hát most én sem tudom már. MSI jobban néz ki +1 év gari, de +3eFt és nincs róla nagyon teszt
-
válasz
Bjørgersson #1178 üzenetére
Lejjebb tuti nem. Az OC-ra is grafikonra rávágták, hogy tegnap 72 volt és ma olcsóbb, közben tegnap 69 volt.
-
akela91
addikt
Újra kapható Iponon a SAPPHIRE HD7850 2GB PCIE
-
Mappa
addikt
lambda-soknál is 65k [link] az már elég jó ár nem?
-
ImI87
őstag
Köszi srácok a válaszokat.
Akkor msot feldobok egy érmét.......
-
ImI87
őstag
Hello!
Még mindig itt vergődök a vásárláson:
Sapphire 7850 OC 70K
MSI 7850 TwinFrozr III OC 74KÁrkülönbség nem számít, melyikkel járok jobban?
Légyszi mondjatok érveket ! -
Vigneau
félisten
válasz
akela91 #1160 üzenetére
Ismerem jól, anno a GTX 580 Matrix-nál jelent meg. Használtam is az ASUS HD 6870-hez, de még az 1.1.2.3 nem volt még kiforrott, nem fogadta el a feszültség beállítást, folyamatosan alapra állt. Ott így maradt a SmartDoctor, ami azért elég halál. Ami meg a Sapphire HD 5850-et illeti, annál meg fix volt a feszültség, semmi sem kezelte le, még a TrixX sem. Ezért is kérdezem, nem akarok ismét hasonló fiaskót...
Kvg:
Mi ez a megkülönböztetés az OC és a nem OC BIOS-os VGA-k lekezelésében? Esetleg PCB és VRM differencia is akad? -
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Az Afterburner támogatja a Sapphire HD 7850-esek VRM-jét? Lehet vele feszültséget szabályozni vagy inaktív?
Vigi
-
akela91
addikt
válasz
ViiiiktorOC #1154 üzenetére
Reméljük hitetlenkedő KaiotEch kollega is látja a tényeket.
Meg lettél győzve? -
akela91
addikt
válasz
polgi803 #1149 üzenetére
BF3 graphics settings
7850 Sapphire Monitorozva - 20perc BF352C volt a max Temp 49% fan speed mellett, mint láthatjátok. De valóban, nagyon jól szellőzik a házam. 2*20cm fan + 3*12cm fan + 2*VGa fan, ez egy lyukacsos HAF912 házban.
-
ImI87
őstag
Srácok, eljött a vásárlás ideje.
Akkor a Saphire 7850 OC ajánlott vétel?Megfelelő a hűtése? (Mert látom e csak 2 hőcsöves, és a ramokaon meg a fet-eken sincs semmi hűtés.
)
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1128 üzenetére
Helyben, face to face teljesen más. Én nem is arról beszéltem, és neked - ha számodra megfelelő az ár - jó is lehet.
-
MarcZ
senior tag
válasz
A nap meglepetése számomra. Szintúgy.
-
polgi803
őstag
válasz
csucsbicep #1131 üzenetére
te helyben laksz...neked még a személyes csekkolás is mehet...
-
akela91
addikt
válasz
KaiotEch #1127 üzenetére
Én sem szeretem az előre utalást, természetesen mindennek utánajárok előtte.
blaca83 felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!Aztán elkérem címét, nevét, utánajárok, tényleg létezik-e a csóka. De alapvetően, én is viszakozom az előre utalástól. De ha mindent rendben találok, akkor mehet az üzlet. Ha kétségeim vannak, akkor elmegyek személyesen.
-
polgi803
őstag
válasz
Végre valaki...aki biztató szavakat hallat...
én bízom benne azért...nem akarok mindenkire ferde szemmel nézni...én most legalább is örülök,hogy legalább ilyen árban is de megkapom majd...akela kollégától meg láttuk mire képes...én inkább erre nézek most...
-
-
szasanyi
félisten
válasz
akela91 #1124 üzenetére
És te egy ismeretlen arcnak - aki sem a nevét, sem egy telefonszámot publikusan meg nem ad az adatlapján - előre kifizetnél ~65k-t?
Nem rosszindulatból kérdezem, de egy egészséges bizalmatlanság minden normális emberben kell, hogy legyen. Most komolyan... 64k + posta (futár) költség tényleg olyan jó, hogy mérlegelés nélkül venni kellene?
-
akela91
addikt
válasz
polgi803 #1122 üzenetére
Nah, ilyen áron nem lesz egy darabig, úgyhogy én sietnék a helyetekben!
Ez iszonyat durva jó ár: SAPPHIRE Radeon HD7870 GHZ Edition, 2GB 85.900 Ft
Meg is venném, ha már nem vettem volna 1 hónapja 7850-et.KaiotEch : Kár, hogy valójában nincs raktáron sehol Sapphire 7850.
-
polgi803
őstag
Srácok!
blaca83-hoz lehet özönleni...van neki 7850-e...én már be is rendeltem 1-et ...Sapphire-t
-
szasanyi
félisten
Én itt már semmin sem lepődök meg. Viszont sokkal fontosabb, hogy más területen - amit sokkal többen és/vagy szükségletként vesznek -, ugyanez a helyzet. Ezzel az a szerencse, hogy nem feltétlenül kell, és a legtöbben bármennyiért (mondjuk már ennyiért nem is veszik meg.
(#1121) Hanok:
Elvileg "jobb áron" is van. A boltot nem ismerem, és sokaknak még ez is messze van még a jó ártól.
-
Hanok
senior tag
válasz
csucsbicep #1110 üzenetére
Azért megint eljutottunk a magyar valósághoz, ami fogy az mindíg drágább lesz...Nagyon gáz hogy már 70 felett van a Sapphire....
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #1115 üzenetére
Érdekes, ezt adták mailben.
Ennek mennie kell: http://www.massluminosity.com/giveaway/hd7870/De főoldalról is elérhető a jobb szélen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
We now only have 4,000 more slots and then we'll select three lucky winners to receive a SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC GPU. http://www.massluminosity.com/giveaway/hd7870/
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1112 üzenetére
Ez igaz, de mivel konkrétan nekem válaszoltál...
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1110 üzenetére
Csakhogy én nem venni akarok kp-ért, hanem a garanciális 6870 csere + ráfizetés jöhet szóba kizárólag. Az meg tuti nem az IPON, ahol éppen folyamatban van, így az lesz mérvadó ott lesz-e, és mit mondanak majd.
-
csucsbicep
nagyúr
-
polgi803
őstag
Ma is néztem pár tesztet és arra a következtetésre jutottam,hogy ha csak 7850-re telik ebben a hónapban,akkor Sapphire, ha 7870-re is akkor MSI. Már csak ki kell várnom a végeredményt...ma derül ki...lesz-e cash a nagyobbra...
-
válasz
csucsbicep #1101 üzenetére
Szerintem a termék választja ki a tulajdonosát, és ahhoz tartva magát viselkedik, mint Potternek a varázspálca
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1101 üzenetére
Még nagyobb gond, hogy azt éppúgy nem lehet kapni mint a többit.
Remélem 1-2 hét múlva lesz változás, különben aligha lesz 7850 kártyám.
-
csucsbicep
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest