- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
válasz
szasanyi #1099 üzenetére
Ha maxon jáccottam akkor asszem olyan 62 fokos volt...vagy talán 65...de nekem melegebbnek tűnt mint a vapor...vagy ahogy hallottam felfel nyomta a hőt ami az oldalplxire ment és azért volt melegebb...a vapor meg hátra...ez is lehet...én csak a plexit fogdoztam,de nem gondolkodtam ezen...
-
szasanyi
félisten
válasz
polgi803 #1098 üzenetére
...kicsit szerintem jobban melegedett mint az 5870 Vapor. - azzal a böhöm hűtéssel?
Na, ilyen sem lesz akkor. Köszi, szerencsére megkérdeztem. Azt tudom, hogy a brutál kinézet és tech.spec. meg marketinges sz@rság ellenére a tuningpotenciál gyakran rossz, de legalább is nem olyan mint amire sokan gondolnak vagy számítanak. Ez nálam nem érdeke de hogy a hűtése... pfff.
-
polgi803
őstag
válasz
szasanyi #1097 üzenetére
Asus DCUII 2 gigás volt...Nekem kicsit behemót volt,de jól teljesített...kicsit szerintem jobban melegedett mint az 5870 Vapor.Én a kissebb fogyasztás és amiatt akarok 7850-et venni,mert azt tuti lehet húzni és dx 11 alatt jobban teljesít majd szerintem a 7850...Én mindig a tesztekben 1920x1080-as felbontást néztem dx11 alatt és ott jobb volt picivel a 7850.ezért...
-
-
válasz
akela91 #1092 üzenetére
Talán egy krájzisz-nál lehet. De attól, hogy 1 pill-re leteszi nem esik annyit. Amúgy akkor sem vészes, nameg télen jobb, ha 60°C mint 50 nem?
Nekem alapból 40% körül teker a venti, legalábbis gadget szerint 0% terheléssel 1267rpm, de nem lehet hallani a gyári Intel venti 50%-on hangosabb. Nomeg Sunday Cooling elnyomja az egészet
-
bence1990
csendes tag
válasz
KaiotEch #1091 üzenetére
Én azt írtam, hogy 63 fok volt a MAX, attól függetlenül 55-56 fok környékén motoszkált, biztos volt egy megerőltetőbb rész a játékban és akkor felugrott. Amikor ezt írtam még csak GTA 4-et teszteltem (teljesen max grafikán). Most NFS:The Run-t tolom, ennél 54 fokot még soha nem lépte túl. Ja és nekem is 40%-ra megy fel a venti pörgése.
-
anfroyX
csendes tag
Köszi a tippeket, majd utánaolvasgatok még ennek a tuningolás dolognak. Nem hallottam semmit játék alatt sem, tényleg halk. Még annyit láttam abban a CCC-ben, hogy 40%-on pörgött a venti.
-
akela91
addikt
válasz
anfroyX #1090 üzenetére
Töltsd le az MsiAfterburn-t és még tudod is húzni 1050MHz-ig.
Asus GpuTweakkel meg az egekig. (1150Mhz-ig tuti stabil alapfeszen).
De ha elég a teljesítmény akkor jól van. Azért a GTAIV-hez nem árt egy kis tuning(mondjuk ez nem a kártya hibája...)
Ezek a programok monitorozzák is a VGA hőmérsékletet, és kiírják mennyi volt a max.
Illetve játék közben kirakhatod bal sarokba, mennyire van leterhelve Vga, hány fokos, stb.KaiotEch : Ha tálcára letéve volt 54C akkor az bizony simán lehet durvább játéknál 60+ Load temp.
-
válasz
anfroyX #1090 üzenetére
Köszi jó tudni, meg ezzel ellenérvelsz az egyik fórumtag írásával miszerint terhelve 60°C alá nem esik. Az, hogy leteszed tálcára nem esik majd 10°C-ot, szóval jó tudni, hogy a hűtése megintcsak eltalált. Ezért nem lehet adni itt szinte az emberek véleményére, főleg hang terén. Mindenkinek más az a tartomány amit kihall. Nameg főfok terén nem mind1 mennyire szellőzős az a ház.
-
anfroyX
csendes tag
Sziasztok, ma kaptam kézhez az MSI 7850 OC kártyámat, gondoltam megosztom az eddig tapasztaltakat. Szerintem nagyon minőségi anyagokból van összerakva, szinte sehol nincs műanyag, és megjelenésre is nagyon bejön. Nem nagyon értek különösebben a videó kártyákhoz, nekem annyi a lényeg, hogy ami nekem kell az fusson rendesen. Eddig bármit próbáltam ki, ment max grafikán, úgyhogy ilyen téren nagyon meg vagyok elégedve. A hangját egyáltalán nem hallom, nem lehet kiszűrni a többi alkatrész közül. Alapjáraton 30-33 fokon megy, játékok alatt úgy néztem, hogy leraktam véletlenszerűen a tálcára, és megnéztem CCC-ben a hőmérsékletet, biztos nem ez a szakszerű módja a mérésnek, de mint írtam nem nagyon értek hozzá. Akárhányszor leraktam 48 és 54 fok közötti értéket mutatott. Szóval összességében teljesen kielégíti az igényeimet, nem bántam meg, hogy ilyet vettem, na meg számomra hatalmas pozitívum a 3 év garancia ha már 70 ezret kiadtam érte.
-
polgi803
őstag
Hát akkor az ember lassan szétteheti a két kezét,hogy akkor most milyen gyártó is marad, ami megbízható?!?
Nekem pl Asus alaplapom van és csak azt vennék,mert betonstabil...évek óta használok Asus-t...szerintem kiforrott. VGA-ba meg...nekem Sapphire 5870 Vapor-om volt...most adtam el egy Asus DCUII 6950-et...szóval ezekkel nem volt gondom....Giga-t soha nem vennék...maradt volna MSI, de annak aszongyák hangos terhelés alatt...pedig nagyon fájt rá a fogam...tetszik az a kari...Asus mint mondtam volt 6950-be, de a 7850 terhelés alatt megint csak hangos...akkor Sapphire...jól hűt, halk, szét lehet tuningolni,de 2 év gari...a Powercolor-t most olvastam, de az meg melegszik majd 73-majd 80 fokig terhelés alatt...akkor kérem szépen mit lehet tenni?Valahol engedni kell a kritériumokból...
-
válasz
szasanyi #1081 üzenetére
Aham hát én így voltam a 4850 Sapphire-mmel. 4x vittem vissza iP*n-ba, mert gondolt magától egyet(idle netezés közben is), felpörgette max-ra a ventit, kép eltűnt, és a hátulján piros led világított. Csak gép ki/bekapcs segített rajta. A boltban "nem találtak hibát". Akkor megfogadtam, hogy soha többet Sapphire kártyát, ahogyan ASUS alaplapot sem. De lassan MSI lapot sem, mert (nem azért mert nem minőség) kicsit hiányosnak tartom a BIOS beállításokat.
-
szasanyi
félisten
válasz
KaiotEch #1079 üzenetére
A 2. Sapphire 6870-et gariztatom éppen... az első gyári hibás volt helyből, ez meg ami a napokban halt meg, a múlt hónapban volt 1 éves.
Ezért ha egy mód van rá, én kerülném. Bármi lehet, és ez semmiképpen sem jelenti, hogy nem jó a Sapphire! De az ember ugye az előítéletei rabja.
MSI lappal és VGA-val még nem volt rossz tapasztalatom, ráadásul nem 2 hanem 3 év garanciát adnak. Úgy tudom a PowerColor hasonló OEM gyártója az AMD-nek, de sajna az is csak 2 év garival rendelkezik.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1077 üzenetére
Igen, a két kártya más más téren erősebb picit a másiknál. MSI van első helyen (a hűtés és a 3 éves gari miatt), de az ártól is függ. Az olcsóbbat veszem valszeg (persze nem 1-2k eltérés esetén), de perpilla egyik típus áráról sincs még infó. Még az is lehet, hogy mind2 olyan magas kezdőáron kerül piacra - nálunk nincs lehetetlen -, hogy nem fogja megérni.
Akkor viszont egy ref 7850 lehet a befutó 3 év garral (MSI vagy ASUS matricával) a lehető legolcsóbban. Egyszerűen nincs más alternatíva ilyen teljesítménnyel, ezen az áron (GTX570 ára meg 80k fölött... nevetséges)
-
szasanyi
félisten
válasz
KaiotEch #1073 üzenetére
Igen, 860/4800 míg az OC változaté 950/4800. Én utóbbit néztem ki, mert nem tuningolok. Viszont a PowerColor PCS+ HD7850 órajele 1000/4900, és sztem az olcsóbb is lehet. Nyilván a TF IV hűtő jobb, de bármennyit nem ér meg (nekem).
Joker94: nem tudom pontosan, de hát a 7970 is túlhajtható. Ami nálam volt, annak 120k volt az ára ami abban a kategóriában szvsz jónak számít! És ha belegondolsz, hogy tuti az 1200-as GPU...
Kvg: vagy a kártya, vagy az ár tuti el van írva.
-
szasanyi
félisten
No, asszem meg van a két kiszemelt példány amit leginkább szeretnék.
Az első számú a minőségi alkatrészekből épült, kiváló hűtéssel szerelt és a 3 év garanciával rendelkező MSI R7850 PE/OC:
A második egy szintén jó hűtéssel szerelt, a magasabb órajelek miatt picit gyorsabb PowerColor PCS+ HD7850, amihez 2 év garancia tartozik:
Sajnos az elérhetőségük - meg áruk - kérdéses, de bízom benne, hogy ~2 hét mulva pozitív választ kapok.
És ha valami csoda folytán lehetőségem lenne nagyon jó áron HD7870-et választani (ami valószínűtlen sajna), akkor az egy PowerColor PCS+ Radeon HD 7870 Vortex II lenne:
-
szasanyi
félisten
Ezt hogy érted? Vagy csak én nem értem?
Sondi1986: Ja, de akkor ne egy alapórajeles ref. 7950 árával és teljesítményével hasonlítsd össze a legjobb (és persze legdrágább) 7870-et. Viszont ha hasonló mértékben húzod a 7950-et, az a nagyobb memória sávszélességből (és +1GBVRAM miatt) 1080p és fölötte minimum megtartja, vagy akár növeli is különbséget.
-
barkoo
csendes tag
én az 5870 röl tudok nyilatkozni, most cseréltem le 7870 re. Az 5870 nél több játéknál is megfigyelhető volt, hogy nem bírták az 1080p-s felbontásokat high grafon(pl. battleforge, metro 2033, BF3) a tuningot se nagyon bírja, mert melegszik. a fogasztása szintén nagy. Most került a gépbe egy szintén Sapphire 7870 OC, és láss csodát, a játékok full grafon szépen húznak, nem melegszik abszolut! Tuningot eszméletlen mód bírja alapfeszen, és a fogyasztás is nagyon jó. szerintem abszolut megéri lecserélni az 5870-t 7870 re. Jah, és mellesleg húzva veri a 7950-t.
-
szasanyi
félisten
válasz
Sondi1986 #1057 üzenetére
Ez nem egészen van így.
A teljesítmény különbség a 7950 vs 7870 valamint a 7870 vs 7850 viszonylatában kábé egyforma, csakhogy a 7870 vs 7850 árkülönbség általában nagyobb mint 7870 vs 7950 viszonylatát tekintve.
Aztán meg a 7950 esetében a memória sávszélesség és a VRAM mennyiség is nagyobb, ami adott esetben tovább növelheti a különbséget a 7950 javára. Kukk a teljesítmény adatokra: -
polgi803
őstag
Én is úgy voltam vele..korábban írtam is,hogy 7870-et veszek Sapphire-ba, de valahogy úgy érzem, nem akarok kiadni annyi + lóvét,amikor fel tudok húzni egy 50-est is a 70-es szintre jóval olcsóbb árfekvésben...szerintem most ez gazdaságosabb...később ha meg nem lenne elég,akkor lesz időm gyűjteni annyi + pénzt,hogy az 50-est eladjam és vegyek 70-est,vagy akár még erősebbet...én most így gondolkodok...az előző hozzászólásokba látszik,hogy azért elég frankón meg lehet tépni a bajszát az 50-esnek is...
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #1051 üzenetére
Szerintem meg megéri ma felárat, de ezt mindenki maga dönti el. Közel 20%-al gyorsabb. Teljesítményben is közel a 7950-hez, jóval kisebb fogyasztással.
-
polgi803
őstag
válasz
csucsbicep #1051 üzenetére
nem most volt 5870-em...tegnap vitték egy az Asus 6950 DCuII karimat...szóval ha igy nézem alap helyzetben semmi nem fog változni...de nem is azért veszem az 7850-et...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
szasanyi #1028 üzenetére
Nem csak te látod, így. Ismerve a 7850-ben rejlő tuningot és a 7870-ben lévőt, nem éri meg a felárat az utóbbi.
(#1029) krisztofer55: Ha tuningolno fogja a kártyáját, akkor nem lesz elég alá a Phenom, még 4GHz-en sem.
polgi803: Nem fog le esni az állad a teljesítménybeli különbségtől ez biztos, mivel az 5870-et is meglehetett szépen tépni.
-
seederking
őstag
válasz
krisztofer55 #1032 üzenetére
Mivel az 5870-nek 2-3 hete uj gazdája van és a ház mellett ott csücsül a táp,a lap,a ram,a hdd,a proci vga-ért kiáltva ugy hogy a lapot és ramot ki sem vettem még a dobozábol,morfondirozok hogyan lehetne megfelelő vga-t kinézni (árát összeszedni)hogy végre életet leheljek a hideg fémekbe
elég nehezen birom,hogy csak a dobozokat nézegetem
de igazad van teljesen az árak és kinálat silány DE nagyon.Ezért morfondirozok a 7850-en hogy jó választás legyen ne pedig csalodás a tulzott elvárások miatt.
-
polgi803
őstag
válasz
akela91 #1047 üzenetére
Én meg garantálom,hogy CSAK Sapphire-t veszek...most nagyon elszántam magam iránta, hála nektek! Már írtam régebben,hogy az eddigi szerelmem egy 5870 Vapor-X volt. Az bika egy kari volt...szép is és kiváló...lejárt a garija 1 éve és még mindig tökéletes volt...ezért is várom ezt a kis S. 7850-et.
-
szasanyi
félisten
-
polgi803
őstag
Beszéltem egy ismerőssel és valószínű jövő héten érkeznek nagykerekbe 7850-es Sapphire-ok...csak legyen úgy...
-
akela91
addikt
válasz
KaiotEch #1017 üzenetére
Egyszer kell beállítani, és utána automatikusan Win indításkor belövi az adott elmentett profilt. csinálhatsz több profilt, aztán gyorsbillentyűt hozzárendelve, egy gombnyomás és akár alapfeszen/félig OC-zva/full OC-t kiválasztod, mikor mi kell.
De ha ilyen lusta vagy, akkor csak 1 profil, és örökké megy az OC indításkor, és nem +50MHz-en hanem amennyin te kívánod (+300 akár). Illetve nem 500FT a különbség hanem több mint 5000Ft a jelen állás szerint...
-
Winne
nagyúr
Urak, 7850 tulajok, tuningolók!
Mekkora tuningpotenciál van a 7850-es kártyákban?
Mennyire valószínű, hogy a 7870 szintjét ki lehet préselni egészséges keretek között belőlük?
-
válasz
Ismerősek a feltett kérdések, annyi különbséggel, hogy érdemes-e 6850 -> 7850...
-
szasanyi
félisten
válasz
Ne siesd el, türelmesen kivárjuk míg végig gondolod és megválaszold. e mindenképpen írd le ide, hátha más is elgondolkodik.
Mármint akinek számít mennyi pénzt dob ki...
-
krisztofer55
tag
válasz
seederking #1031 üzenetére
Hmm...
Néhány kérdés, amit magamnak feltennék.
Miért szeretnék új vga-t venni most, éppen ebben a helyzetben, amikor kevés a kínálat, illetve nincs konkurencia?
Milyen játékkal játszom, amihez nem elég a mostani 5870-es kártyám tudása?
Megéri e nekem a ~20% többlet tudás (7850-hez) mindezt az utánajárást, hezitálást, illetve pénzráfordítást? -
seederking
őstag
válasz
krisztofer55 #1029 üzenetére
Igazábol lap,ram csere meg van.A proci maradt és a vga ami kérdéses.1080p egy monitor.Ez lenne a felállás.
-
krisztofer55
tag
válasz
seederking #1025 üzenetére
Én a helyedben nem gondolkoznék proci cserén, ha jól olvastam most raktad össze a gépet.
Lehetséges, hogy limitálni fogja valamennyire, de ez gyakorlatilag 1~2 % lehet (néhány fps)
Nem tudom, hogy milyen felbontáson (hány monitoron) játszol, de úgy gondolom, hogy a 7850 elég lesz, ha nem tudsz várni/gyűjteni 1-2 évig biztosan, legfeljebb nem ultra beállításokkal játszol.
Egyébként jó kártya az 5870-is, tudásban nem sokkal jobb a 7850, inkább az, hogy kevesebbet fogyaszt.
-
szasanyi
félisten
Értem, köszi. Egyébként csak én nem látom indokoltnak - a 7850 vs 7870 teljesítmény különbség alapján sem - a HD7870 magas árát?
Amúgy meg ez az igazi szívatás: nem csak, hogy drága de igazából választási alternatíva sincs.
Másrészről meg nyugodtan erőltetheti, ~100k-s áron én (meg gondolom még jó páran) nemigen gondolkodok rajta. No, de hát előbb vagy utóbb majd csak alakulnak az árak, és a további GTX6xx kártyák is csak megjelennek. -
törölt tag
Igen. A 7850 egy szándékosan megcsonkított 7870 valójában, tehát baromi drága gyártani ezt is.
A kihozatal sem rossz akkor, egészséges 7870-esket kell(ene ) megcsonkítani (az elején biztosan megtették, azért hogy elinduljon a start )és éz az AMD-nek nem biznisz.Minden gyártó kapott ugyanannyi gpu-t az olcsó 50-eket elkapkodták és marardtak a drágák pl az ASUS stb.
Én mindenképpen 70-es akartam, de ebben is 10k-val drágább az ASUS. -
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #1023 üzenetére
Akkor most mit tegyek?Proci csere vagy agyon huzás?Mondjuk sok választásom nincs mert cpu-ra nincs kása:s Nagy hátrány ez?Föl fog tünni?Hmm akkor mit akartam én a 7870-el...;(
Vagy akkor most a 7850 és utána egy fx 8xxx? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
csucsbicep #977 üzenetére
Hirtelen döntés volt. Megrendelés után méregettem.
(#978) szasanyi: Nem rajongok jelenleg a Giga holmikért. Régen nagyon szerettem őket, de manapság túl sok velük a probléma. Lehet, hogy kifogsz egy jót, de lehet, hogy szívsz. Az ASUS jobb opció.
Szerintem az AMD akarja a HD 7870 felé tolni az embereket. Nekik ez most jó üzlet. Amíg nincs tényleges konkurense a HD 7850-nek, addig lehet játszani az ellátással, ezzel stratégiailag úgy alakítani a piacot, ahogy az kedvez a cégnek.
7870-ből van elég. 7850-ből van kevés. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #1020 üzenetére
A procid még 3,6-on is limitálni fogja valamennyire. Méregettünk és a 955BE@4GHz még a 6850OC-ban is hagy néhány fps-t pár esetben.
-
szasanyi
félisten
válasz
seederking #1018 üzenetére
Szerintem a tesztek, és a felhasználók tapasztalataiból nyilvánvaló, hogy 1080p felbontásig tökéletes választás lehet, ha nem benchmarkrekord megdöntése a cél. Az ár más kérdés, mert lehetne olcsóbb már, de ez ugye nagyon egyéni - leginkább buxa függő - szempont.
Ha erre Játékokat mennyire szolgálja ki és mennyire fogja pl 1 év mulva? tudná valaki a tuti választ, az nem semmi lenne!Feltehetően igen de az, hogy a CGN vagy Kepler architektúra lesz inkább preferálva a játékfejlesztők részéről...
És nyilván az lesz a jobb, amelyik igen.
-
seederking
őstag
válasz
seederking #1019 üzenetére
Ha cpu-n mulik lehet elszánom magam és huzok rajta kicsit pl 3.6ig.Viszont azt sem csináltam még
-
seederking
őstag
válasz
akela91 #1016 üzenetére
Te mennyire vagy megelégedve a 7850-el?Játékokat mennyire szolgálja ki és mennyire fogja pl 1 év mulva?(ha lehet ilyet kérdezni,tudom senki nem lát a jövőbe).A konfigom szted elég hozzá pl cpu.
Asrock 970 extreme 3,Kingston Hyperx Blue 8Gb 1600mhz.Amd Phenom ii x4 955Be 3.2ghz. -
akela91
addikt
válasz
seederking #1014 üzenetére
Dehogy stabilabb. Annyit csináltak, hogy te helyetted, ők kattintottak kettőt. Van egy csúszka amit elhúzol jobbra. Ennyi az órajel emelés. A Sapphire, MSi, Asus is ad ki ilyen progikat. Amíg feszt nem emelsz az égbe, addig baja nem lehet a karinak ettől. (és miint mondtam semmi plusz feszt nem adtam neki!) Garivesztéssel meg nem fog járni, ha tönkremenne, mivel meg nem mondják, hogy te mennyin járattad, hisz ez szoftveres OC, tehát mikor elindítod a progit, addig emeli az órajelet. Ahogy kikapcsolod, alapórajelen ketyeg. Garivesztés, szándékos többlet fesz adás miatti tönkremenetel miatt lehet max.
Tehát: Full ugyan az a két kártya, csak az egyiket még a gyárban húzták kicsit. -
akela91
addikt
válasz
seederking #1012 üzenetére
Ne legyen Opció az OC változat. Én nekem sima Sapphire van 7850--ből és 1150/6000-en ALAPFESZEN megy.
2 kattintás emelni az órajelet.
-
Sondi1986
addikt
válasz
seederking #1010 üzenetére
Teljesítménybe nem sokat ugranál előre, talán 5-10% -ot, ha nem húzod a kártyát.
De leginkább 7870-ben kellene gondolkodnod.
[link] -
seederking
őstag
Valaki estleg tud segiteni mert lapozgatva a hsz-eket nem találom a megadott kolléga hsz-eit.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1007 üzenetére
Olvastam, sőt kérdeztem is azzal kapcsolatban - csak választ nem kaptam még.
-
seederking
őstag
Sziasztok.
Tanácsokat,tapasztalatokat kérnék.
Konfigváltás volt és vga-t még nem vettem.Eddig 5870-et használtam.
Kérdésem az lenne hogy a 7850 mennyire jo teljesitmènyű előrelépés lenne az 5870 teljesitményével szemben?A 7870 ára pillanatnyilag elérhetetlen számomra.DE ha megérné inkább várni és takarèkolni rá a pénzt akkor 7870 lenne.Szoval mit gondoltok a 7850-röl és hogy 5870 után mennyire jo választás?köszi a tanácsokat.
Még1 milyen tipus a tuti? -
szasanyi
félisten
Ez azért túlzás és nem biztos, hogy máshol is az van ami nálunk. Sokan vannak, akik a jelenlegi áron akkor sem tudnák/akarnák megvenni, ha az üzletek polcai roskadoznának... a 7870-ről meg nem is beszélve.
Egyébként a témában nemrég jelent meg hivatalos állásfoglalás.
-
polgi803
őstag
válasz
csucsbicep #1002 üzenetére
Most nézhetem a falat addig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest