Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
synthattik
aktív tag
válasz
kovsol
üzenetére
Ez már tavaly novemberi vétel,mint írtam 1 sráccal cseréltem,de ez nem az ő sara,mint visszanéztem a hírdetését,ő jó adatokat adott meg,ezt én néztem be,mert azt hittem ,hogy v2-es.
Viszont van még rá garancia 2és fél év,hátha úgy kelendő lesz,kigondolok még rá vmi jó árat.
De előbb megnézem az alulfeszt,mega ventiprofilt.31565 Mr Bauer:az kevésbé zavarna,hogy 70 fokos a gpu,ha ezt kb 30% ventin tudná,de,hogy 50%-on 70 fokos a gpu,az a komoly.
Minenkinek köszönöm a segítséget,meg a tanácsokat.
-
synthattik
aktív tag
válasz
üzenetére
Kidobni nem is szeretném,de lehet ,hogy eladás lesz helyette,mert szntem szörnyen hangos.
Ez 40%-os ventinél hangosabb,mint a giga 7950 3ventis 50%-nál pedig az már ott nem olyan halk,de ez azon is túltesz.
Bár még mepróbálkozom 1 kis alulfeszeléssel hátha úgy nem lesz para,de szntem megy hamarosan apróba. -
synthattik
aktív tag
sziasztok szerváltam ma 1 asus 7870 ilyet,az lenne a kérdésem,hogy ez nem v2-es hűtés?
Csak mert sem a dobozán nem látom,se a garipapírján,hogy az fel lenne tünteve,és elég hangos,főként ez a problémám,már alap órajelen is.Mert ahogy olvasgattam a v2-es a tuti,meg a hűtés is úgy néz ki egy az egyben,szóval valszeg benéztem és ez nem v2?
válaszokat előre is köszönöm. -
synthattik
aktív tag
Én már kipróbáltam a far cry 3-at,7870 ghz editionnel alap órajelen, full hd-ban ultra beállításokkal 2msaa és v-sync: 1 frame 30-40 fps között mozog.
Nem sokat játszottam vele idáig,de jónak tűnik a gamma. -
synthattik
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
az tuti ,mert egyébként a játék rendben van,meg msaa nélkül szinte mindenhol fix 60 fps,lehet van az több is,csak én v sync-el tolom.
Most dőzs van ac3 ,meg hitman,ezekkel el leszek 1 darabig.off vége
De azért komoly,hogy a 7850 és 70 között azonos órajelen a min és átlag fps-ben,ebben a benchben 1 fps eltérés van. -
synthattik
aktív tag
-
synthattik
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Kicsi az alapfeszültsége a kártyádnak,ezért nem megy neki már az 1050 sem.
Emeljél feszt és akkor tuti menni fog többet is.
Olyan 1.2v-ig simán elmehetsz ,mert annyi az alapfesze egyébként ezeknek a kártyáknak. -
synthattik
aktív tag
Ne heaven-nel teszteljél,ha tudni szeretnéd,hogy esetleg a proc mennyire fog vissza,mert ez vidkari tesztelő program és szinte mindegy milyen proc van alatta.
Esetleg tesztelj 1 kis 3d mark 11,vagy vantage-el,az dolgoztatja mind2-őt.ott azért meg látod naygjából mi a szitu.
Meg ajánlok még mellé bf3,moh:warfighter,ezek teljesen jók stabilitástesztre is,vagy itt sokan mondták még régebben dirt:showdown-t. -
synthattik
aktív tag
válasz
lowzor
üzenetére
Nem hinném,hogy a proci miatt,mert alig használja a teszt,néztem én is i5-el 4ghz-en is,meg 4.4-en ,meg alapon és semmi változás nem volt az átlag fps-ben.
Eléggé a videókártyára megy a terhelés abban a bench-be.Meg ahogy néztem,majdnem 1300mb vram-ot benyel a teszt,úgyhogy azért nem is értem Tomix24 fórumtárs tesztjét,hogy lehet ennyivel jobb az átlag érték 1gb-os 7850-el.
Mert ezt nekem még 1200-as gpu-val sem sikerül,pedig 7870 van a gépházban. -
synthattik
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
A gpu pont az rendben van,nekem is ennyit ad alapon a kari.Játékokban hozza az elfogadható fps-eket?
Mert ha igen ,akkor vajmi fölösleges váltanod és .akkor esetleg gyűjtesz 1 kicsit izmosabb dolgokra,a kari mellé. -
synthattik
aktív tag
válasz
Fisherhun
üzenetére
Most azért,mert kifogtál 1 hibásat,attól még nem kell temetni a céget,hogy ilyet senki ne vegyen,meg kell fogni akkor a karit és gariztatni.
Nem tudom,hogy van százalékosan elosztva kinek miylen kártyája van,de mivel itt a legtöbb embernek sapphire van,lehet külföldön is hasonló a helyzet,ezért valszeg,ha abból fogy a legtöbb ,abból lesz a legtöbb hibás darab.
Én meg személy szerint mondjuk gigát nem vennék,mert 2különböző kártyából mind 2-nek volt vmi nyűgje,utánna vettem sapphire-t és lásd öröm,bódottá.
Attól még nem mondom,hogy senki ne vegyen gigabyte-ot,mert nekem személy szerint nem jött be.
Vegyen azt amit szeretne,ha neki bejött és ezután is ,akkor egészségére.
Offnak vége. -
synthattik
aktív tag
válasz
soultrapp
üzenetére
Ahogy itt előttem mondták cseréld le simán,legfeljebb később raksz majd bele 1 combosabb procit,meg amelyik játék tudja használni a több szálat ott nem hiszem ,hogy 4ghz-en olyan sokat hagyna benne.
Nem szabad olyan sokáig gondolkozni,mert majd elviszik előled,akkor meg azért fog enni a méreg.
Ha van rá keret hajrá!!!! -
synthattik
aktív tag
Egyébként akkor pörgeti szinte mindig 99%,ha az árnyék very high-ra van rakva.
Valóban érdekes az optimalizálása,amíg csak high a beállítás kb 60% a vga kihasználtsága.
Egyébként van ennél rosszabb optimalizálás szntem az a metro 2033,hát az vmi ,mikor felrakod max beállításra és bemegy az fps 15-re.
A gta 4 -nél legalább 35 fps a legalja. -
synthattik
aktív tag
Akkor a ramnak,hogy lehet adni plusz feszt?Én botor módon azt hittem,hogy akkor a ram is kap pluszt,de most már ezt is tudom

Így is meg vagyok vele elégedve,csak érdekelne a dolog.
Kisza 25
em bántottál meg,kitoltam már amikor néztem,hogy mit megy,de úgy is annyi volt a vége,ahol még nem volt lassulás érezhető. -
synthattik
aktív tag
válasz
Alpachino
üzenetére
Nem tudom ,de azt hittem ez alap a gyártóknál,ha 2x6 pin kell akkor annyit adnak, ha már ennyit rászánsz 1 kártyára.
Bár úgy is gondolhatják,hogy ha már iylen kártyát veszel ,és ahogy néztem 500w-os táp van megadva,azon meg ált. van már.
De jól tud az jönni,úgyhogy nem értem,hogy csak 1 et kaptál. -
synthattik
aktív tag
-
synthattik
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
1 furmark tökéletes ,hogy megnézd a feszt.miközben megy kihúzod a képből 1 kicsit és megnézed közben a gpu-z-t.
-
synthattik
aktív tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Valóban nagy előnye a ref hűtésnek,hogy teljesen zárt,és minden meleg levegőt kifúj,viszont cserébe eléggé hangos,nekem ref-ből 6950 volt na az terhelés alatt mint a vadészrepülő eléggé zajos volt még 2-3 méterről is.
Csak azt az 1 komponenst hallottam ki a gépből,viszont ezek a 7-es kártyák annyira már nem melegszenek,úgyhogy lehet,hogy nem olyan hangos a ref verzió belőle. -
synthattik
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
az msi ab-ben a setting>monitoring>ott kiválasztod .hogy mit szeretnél látni a monitoron játék közben,de csak 1-esével tudod berakni őket.
pl kiválasztod a gpu temperature-t rákattintasz 1 -szer ,akkor van kicsi lejjebb,hogy show in on display,arra is kell 1 katt,és akkor amit kiválasztottál mutatni fogja mellett ,hogy in osd, mert csak ezután mutatja majd játék közben az értékeket,és ezt megcsinálod mindegyiknél.
Vagyis csak annál amire neked szükséged van. -
synthattik
aktív tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Én is úgy tudom,de vannak itt olyanok akik phll-vel használják,gondolom ők majd többet tudnak mondani erről.
Nekem ph ll ,csak 6870 mellé volt amit húzni kellett úgy 3.6-ig,hogy ne annyira legyen cpu limit,és azért a 7850 combosabb vmivel,de a puding próbája az evés.
Azért 4ghz kéne oda szntem,de aki ilyen kombóban használja tuti ad majd vmi kézzelfoghatóbb infót.
Meg ahogy nézem dx11-nél inkább a kártyára megy a terhelés és valszeg nem a proc a kevés ott már. -
synthattik
aktív tag
Gondoltam volna rá,hogy lehet a v-sync be van kapcsolva,de mivel játszottam én is bf3-al és nemek ált mindig vsync
n van és ott is 99%-on hajtja a kártyát,így lehet csúnya cpu limit van.
Pedig full hd-nál ált a kártyák szoktak elfogyni.
Esetleg így kevés az fps,vagy azért az meg van? -
synthattik
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
én is ezen morfondíroztam .hogy akkor tuti táp csere kéne,de ez még úgy is a jövő zenéje,azért köszönöm a segítséget.
Ha lenne 2 7870-em azt nem hiszem ,hogy tuningolnám.
Az már régen rossz,ha két iylen kártyát már húzni kell,hogy elég legyen,
De úgyis ,csak akkor lenne esedékes,ha esetleg még lejjebb menn az ára és akkor reményeim szerint pár évig üzemelne.
De mielőtt bármi lenne azelőtt úgyis tápot kéne akkor vennem. -
synthattik
aktív tag
-
synthattik
aktív tag
Srácok vki esetleg tud erről az asus kártyáról vmi infót,
Bár ahogy néztem elég húzós ára lenne,csak azért gondolom 1 kártya még mindig kevésbé fűt mint 2 és talán fogyiban is jóbb lenne ,bár ezek a karik már nem nagyon zabagépek.
Esetleg az 500-as táp is elég lenne hozzá,mert a 7870-ből kipróbálnék cfx-et,mert egyre jobb áruk van ,csak valszeg ahhoz már új táp is kéne.Vagy nem? -
synthattik
aktív tag
Ahogy előttem is írták ,ha megvan a megfelelő számú fps ,akkor annál jobb nem hajtja maxona kártyát fölöslegesen,de ebben az is szerepet játszhat,hogy be van kapcsolva a vsync.
A cysis 2 nél is ez van, vsync on és csak kb 65% hajtja a kártyát,ha meg vsync off akkor 99%-on. -
synthattik
aktív tag
Furmarkal nem vmi jó stabilitást tesztelni,az csak kínozza a kártyát.
Játékokkal érdemes tesztelni,de 1300/1300-on heaven alatt volt 68c-os max beállításoknál és 1.3v kellett hozzá.
Az alapfeszes tuningnál meg kb max 2-3 fok eltérés volt.
Általában a kártya nagy terhelésnél olyan 60 fok körtnyékén van. -
synthattik
aktív tag
válasz
KaakukK16
üzenetére
Én inkább javasolnám,hogy előbb nézd meg 1000-en a gpu-t,mert ha mondjuk alacsony az alapfeszed,akkor lehet,hogy az 1050-hez már kelleni fog plusz fesz.
Minden kártya más ilyen szempontból,neked kell kitapasztalni mennyit megy.
Nekem a 7870-nek 1.21v az alapfesz,így 1200/1350-ig megy bármi plusz nélkül,de ha 1050 gpu a cél,akkor hajrá.
Legfeljebb ha fagyi van akkor adsz neki még 1 kis kakaót. -
synthattik
aktív tag
válasz
KaakukK16
üzenetére
Elég lesz csak ,ha a bf3-at játszod mikor tuningolsz.A furmark az inkább csak felfűti a kártyát,ott nem nagyon tudod megnézni,hogy jó a tuning ,vagy sem.
Ha nem jó a tuning,akkor bf3 tuti kihozza,bár én gta4-el szoktam megnézni,hogy mi a helyzet,ha vmii nem jó ,az dobja a kékhalált. -
synthattik
aktív tag
Gta 5 remélhetőleg a max payne 3-ra fog hajazni optimalizáltságában,és akkor semmi probléma nem lesz vele.Mondjuk én most a liberty city-vel tolom és az maxon, nem megy 33-35 fps alá 1080p-ben úgyhogy szntem simán játszható 7870-el.
-
synthattik
aktív tag
válasz
zolika010
üzenetére
Támogatja az ivy a pcie 3,ast ,meg a lap is így akkor később ki tudtad volna használni,már ha lesz ennek valaha is előnye a 2.0-hoz képest.
de azért kérdeztem ,mert gondolom az ujdonságot meg kell fizetni,d ha vennél esetleg vmi kisebb tápot és lehet,hogy z68-as alaplapból ezért az árért jobbat tudnál venni.
De ne offoljuk szét a topikot,setleg írj pü-t ha van még vmi kérdés. -
synthattik
aktív tag
válasz
EvilSymbol
üzenetére
-
synthattik
aktív tag
válasz
EvilSymbol
üzenetére
Valahol akadt a heaven teszt?Csak a min,fps miatt,de az eredmény elég baráti,na megnézem majd az enyémet tudom esetleg eddig cibálni.
-
synthattik
aktív tag
válasz
zolika010
üzenetére
Később akarsz majd cf-et?Csak mert ehhez a konfighoz 1 jó minőségű 500w-os táp is jó.
Nekem sapphire van 7870-ből nincs mit mondani róla,halk,baromi hűvös,jól tuningolható,és hogy már az ara is normálizálódott valamelyest,így már abszolute megérős.
Később lesz majd benne ivy proci?csak a pci-e 3 miatt kérdezem? -
-
synthattik
aktív tag
válasz
BullZeye
üzenetére
nekem is volt 7850 oc-m és állítható volt a fesz,de ez a probléma amit írtál ez nekem is jelen volt a gpu tweak-ben,nem volt ott az overclock ahova a pipát kéne tenni,de lelőttem a programot ,majd visszakapcs és 1 szer csak ott volt a kis overclock kocka, érthetetlen számomra a dolog.
Esetleg kikapcs a gép és vissza? -
synthattik
aktív tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
+1 a 7850 mellett,nekem pont moddolható 6950 volt előtte,melegedett ezáltal hangos is volt és közel sem volt annyi potenciál benne ,mint a mostaniban.
Kb ugyan azt a teljesítményt kapod mint a 69-es szériánála a 7850-ben ,csak kevésbé melegszik ,meg fogyiban kedvezőbb.
Milyen fajtát néztél?Nekem sapphire van az über halk,azt csak ajánlani tudom. -
synthattik
aktív tag
Néztem msi ab-ben ott 1.3 ig engedi a feszt emelni.
Szntetek,ha addig elmegyek esetleg csak megnézni,hogy mit tud a kártya ott még nem degradólódhat?
Mint írtam nekem is elég magas az alapfeszem 1.22v,bár így viszonylag jól húzható,és így is hűs marad. -
synthattik
aktív tag
válasz
Tempileul
üzenetére
ez milyen fajta 7850?mert nekem sapphire volt és az kb hangtalan olyan 50%-ig.
Mert néztem,hogy az adatlapodon asus van,de milyen fajta?referencia?
Nekem oc volt 7850-ből ahogy néztem annak ált 1.14 az alap fesz.,de most beváltottam a nagyobb tesóra,annak meg 1,21 az alap fesze,és kevésbé melegszik mint a 7850 1.14 el. -
-
synthattik
aktív tag
válasz
BullZeye
üzenetére
ha így megy a kártyád inkább csak örüljél neki,ennyin is akarod használni?Gta 4 vagy bf3,esetleg crysis 2 dx11 modban,ha ezeknél sem fagy ,akkor elég jó darabot fogtál ki,szntem ne furmarkal teszteljél,mert csak kínzod a kártyát vele,meg gondolom úgy is játékra vetted.
Amiket írtam ezek vmelyikével leteszteled,ha nem jó a beállítás tuti eldobja az arcát,legalábbis ahogy észrevettem. -
synthattik
aktív tag
válasz
Casanova*
üzenetére
Vedd meg nyugodtan,nekem szerencsére még 1 olyan hibám sem volt a sapphire 7850-el amit itt leírtak,eddig minden driverrel szépen futott,nem villodznak a dolgok,nem esik szét a kép,nem ugrál a böngészőben,de ha meg ezeket javítják remélhetőleg később,akkor meg már pattent lesz a dolog.
-
synthattik
aktív tag
válasz
KaakukK16
üzenetére
Attól függ milyen 6970?mert,ha ref akkor arra ajánlott vagy 1 másik hűtő,vagy víz,mert azért melegszik és 30% on a ventinek már van hangja,40%nál meg már kezd felszálni a vadászrepülő,ha nem ref,és csendes a hűtő az megfontolandó.
Teljesítményben hasonló a 7850,csak jobb a tuningpotenciál ,kevesebb fogyival és sokkal hűsebb is -
synthattik
aktív tag
ASIC Type: Pitcairn PRO (8062 grade)
Production Location: TSMC Fab 12 300mm (Hsinchu, Taiwan)
Production Year: 2010 (Cards made pre-2010 : Substract 10 years)
Production Week: 15
ASIC Revision ID: 326
Wafer ID: 24
ASIC Quality rating by Iddq: 78.125% (higher value the better)
ASIC location in wafer (Axis Y): 08
ASIC location in wafer (Axis X): 04
ASIC Lot S/N: 3A182A1D (Encoded)
ASIC SIMD Configuration: 0 (ASIC has full SIMD/CU configuration enabled)---------------------------------------------------------------------------------
Megnéztem én is mit tud a sapphire 7850 oc,ahogy látom ez olyan átlagosnak mondható darab.
Azon kívűl,hogy hány%-os meg,mikor gyártották meg lehet tudni mást is ezekből a számokból,vagy csak ez a két adat a lényeges főként? -
synthattik
aktív tag
Köszönöm a gyors választ vmi ilyesmire számítottam ,hogy inkább a gpu emelése az ami többet hoz a konyhára,bár én 1-2 játéknál azt vettem észre,hogy ha nem csak a gpu-t emelem hanem a ramokat is ,akkor a minimum fps magasabb lesz,bár gondolom ez így a normális,csak vhol meg semmi változást nem lehet észre venni.
-
synthattik
aktív tag
megnéztem én is ezekkel a beállításokkal ,csak nálam a kártya 1050/1300 ment és úgy kaptam 1291 pontot,tehát valszeg reálisak a pontok itt heaven-ban, ahogy nézem max 10-20 pont eltérések lehetnek a proci miatt,ez inkább a kártyát dolgoztatja és a proci annyira nem számít,
3d mark vantage meg ilyen tesztekben kijön az intel ereje mert 1280-ban van a teszt,de full hd-nál már inkább a kártya dominál.
Meg próbálnád úgy a tesztet,hogy a memória csak 1300-on megy?Kiváncsi lennék mennyi lenne az eltérés.
droidmester:valszeg az anty-alising nem volt belőve mert a nélkül én is 1600 fölött kaptam -
synthattik
aktív tag
válasz
execute93
üzenetére
attól függ miről akarsz cserélni,de nekem csak pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban,idáig a mostani melegekben volt 63 fokos a vidkari ez volt a legmelegebb 36% ventifordulattal,
1050/1300-on,szóval hűs ,nem is kicsit
Én ref 6950 -ről váltottam és nekem abszolute megérte.bár én a bolti ár alatt vettem ,de ha 60-65-be neked megáll akkor simán menjél rá -
synthattik
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
ha alapon járatod a procit ,akkor adjál neki még legalább 3.8 ghz-ig ,volt nekem is phll x4 és kb 3.6-3.8 ghz kellett ,hogy a 6870 el ne legyen cpu limit,és ez a 7850 azért erősebb kártya.
-
synthattik
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
+1-et adnék én is a sapphire-nak, kb full terhelésen 33%-os ventivel még nem nagyon ment 60 fok fölé a kártya,tehát szinte hangja sincsen,jó választás , csak ajánlani tudom,
még 1150-es gpu val is 63 fok környékére ment fel.tehát ha húzol rajta még akkor sem melegszik egyáltalán,részemről azt mondom fölösleges az a plusz pár ezer forint az asus-ért,de ugy is a te döntésed lesz a végén,hogy melyiket veszed. -
synthattik
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
próbáld ki frapsal ,ott már mindjárt nincsen 80-100 fps,valszeg kicsig bugzik az msi ,mert én is megnéztem msi ab-vel ott ilyen 100 fps kb átlag ,fraps-al meg kb 45 ami már reálisabb főleg,hogy a vsync is be van kapcsolva,és úgy mutatott 100 fps-t az ab.
-
synthattik
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
a bf 3 at már most tudom mondani ultra még a vsync is bekapcsolva ,nem ment még 40 fps alá mondjuk én csak a single-t tolom ,de szépen akadásmentesen viszi,bár én 1000/1325 használom,de ez kb 2 csuszka tolása és már kész is, még plusz feszt sem kér,de ha beruházol ,azért annak a phenomnak 1 kis húzás nem ártana,mert volt nekem is phll x4 és 6870-nél is alap órajelen volt 1 kis cpu limit,olyan 3.6-3.8ghz ott már kezdett jó lenni
Azt javasolnám előbb húzzál 1 kicsit a procin és utánna nézd meg a játékokat,bár tény ,hogy maxon a bf 3 lazán 1300mb vram fölött eszik. -
synthattik
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
ezek a kártyák általában röhögve viszik az 1000 gpu-s órajelet és ahhoz még tuningmatyinak sem kell lenni,csak ccc ben 1-2 húzás és már kész is.
Nekem sapphire 7850 oc van és alapra a kártya a 6950-70 között helyezkedik el ,de inkább közelebb az alap 6970-hez,az már más kérdés,hogy mennyit kell ráfordítani,mert én 6950-et cseréltem ref hűtésestés csak pár k--ba került a csere tehár nekem megérte,hogy végre csönd van és nem melegszik mint a barom,ezt csak te tudod eldönteni meg éri e neked,mert ha belegondolok és vagy 20k pluszt kellett volna rádobni,akkor azért meggondoltam volna.
Néztem itt 3d mark vantage meg ilyen teszteket stock 5870-ről, ott olyan 15-20% meg van a két kártya között,de hát ezek csak tesztek,valszeg játékban teljesen más lenne a helyzet.
De esetleg mondjál vmit amivel szoktál játszani és megnézem neked ,hogy viszi és akkor el tudod dönteni,hogy szeretnéd e vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

em bántottál meg,kitoltam már amikor néztem,hogy mit megy,de úgy is annyi volt a vége,ahol még nem volt lassulás érezhető.
n van és ott is 99%-on hajtja a kártyát,így lehet csúnya cpu limit van.