Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Kártya rossz, új Windows telepítve, 2Dben és 3Dben is befagy és állandóan ezt a hibát írja ki.
-
plekk
tag
A piros dobozos 7870 amin a lovag van az még a régebbi V1 hűtővel szerelt kártya.
Az új V2 es változatnak fekete a doboza és van rajta 3 asszem piros karmolás.
Igen az az amit malacka87 linkelt.Fenergie: Na úgylátom h nem csak én ajánlottam neki HD7970-et.
Amugy Gianni bazárjában láttam a régebbi hűtős változatot(- VGA ASUS ATi Radeon HD7870 2Gb (HD7870/DC2-2GD5): 52.990,-)
Most elég jó áron adja, ha írsz neki hogy neked az új V2 es változatból kellene 2 akkor valószínűleg tud majd szerezni olyat is és ha a régebbi hűtős most ennyi akkor az újabb változat sem fog többe kerülni mint a régi kérdés csak az hogy mikorra tudja beszerezni. -
->Raizen<-
veterán
válasz
janes1976 #18786 üzenetére
Teljesen jó vegyed nyugodtan nem fogsz mellé nekem is ez van meg jó pár emberkének ezen a fórumon a gigabyte haterekre nem kell hallgatni.
(#18791) BomiBoogie: Itt a fórumon egyetlen hibás darabot nem találsz a giga 7870 oc-ből youtube sincs tele bs hibás giga 7870 karikkal míg a sapphire-ről ez nem mondható el!
-
Syz
senior tag
válasz
fenergie84 #18785 üzenetére
Igen,azt nyüstöltem.Hétvégén elviszik őket.Illetve plekk fórumtárs is ezért írt rám mert a haverjának nem jött be a 7870 CF.Meg neki már mondtam hogy nem az adatlapomon lévő konfighoz nézek új kártyát hanem egy nagyon komoly 2011 foglalatra váltás lesz szintén fizetéskor.Azt tudom elmondani az 5870-el kapcsolatban hogy szinte minden általam használt játéknál ki tudtam használ a CF előnyeit,ezt az előzetes benchmarkok is alátámasztották mielőtumegvettem őket.Nem hinném hogy ez a 7xxx sorozat más lenne ilyen szempontból de pont ezért jó a fórum hogy ennek utánajárjak.plekk linkelt pár oldalt ahol 7970 vs. 7870 CF van,szinte mindenhol a CF páros a nyerő.A hardverrel pedig amit a Vga segge alá teszek az úgy gondolom ki tud aknázni mindent.Más is lebeszélne még a 7870 CF-ről?
-
janes1976
őstag
válasz
BomiBoogie #18793 üzenetére
Szerdára kapok rá árat.
Még csak puhatolózom.
-
janes1976
őstag
Ezzel mi a helyzet?
-
janes1976
őstag
válasz
BomiBoogie #18788 üzenetére
A Gigabyte-ok szarok vgába?
-
janes1976
őstag
Erről a kártyáról kaphatnék egy rövid véleményt:
Már vennék kártyát de még csak sötétben tapogatózom.
Engem lenyűgöz a hűvössége meg hogy atomhalk.
-
Syz
senior tag
válasz
fenergie84 #18783 üzenetére
Whehehe
Kösz az infót.Fizetéskor én is beállok tulajnak
-
fenergie84
addikt
válasz
Malibutomi #18781 üzenetére
Egy kisebb példányszámot be kell belőle rendelni valamelyik csomagolós nyomdától, otthon meg meghajtogatjuk
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
fenergie84 #18780 üzenetére
Azt hiszem ideje elkezdeni nyomtatni a karmolásos dobozokat
-
Syz
senior tag
plekk:már eldöntöttem hogy Asus 7870 CF lesz.A V2 változatnak feketék a dobozai mint amilyet a fórumtárs tegnap linkelt?Mert a narancssárga színű,lovagos doboz az a referencia 7870-é ugye?
-
Majkee84
aktív tag
válasz
rayoliviero #18771 üzenetére
MSi Afterburner + Hwinfo 64.
Droidmester leírása hozzá. -
Repsol600
addikt
Hát elég jó megfogja a kártyákat, felraktam szépen mindent maxra (Very High-ra) meg is lepődtem mikor csak kb 20 fps-t láttam.
Sajnos vissza kellett vennem High-ra + egy kis vga tuning így már 60+ fps megvan.
-
kovsol
titán
válasz
Gtaati #18761 üzenetére
3570k@4300 úgy 4000Mhz körül már simán elég neki szerintem.
-
and1ao
őstag
jó dolog ez a crysis 3 40-50 fps-el lazán szalad very high-on fullhd 2xSMAA-val és olyan VGA limites mit a huzat
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #18763 üzenetére
-
...
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #18758 üzenetére
Én is kíváncsian várom hogy megy majd nálad mert a cpu .és kártya is szinte ugyanaz!
-
Majkee84
aktív tag
válasz
->Raizen<- #18758 üzenetére
Itt is jön!
-
janes1976
őstag
Ez azért kicsit genyó dolog, hogy odaírják a fasza árat, virítani meg nem tudnak kártyát.
-
Syz
senior tag
Hali!Ho most a legolcsóbb az Asus 7870 V2?Digitalkernél 55-ért csak rendelni lehet az meg mire ideér lehet több is.
-
marcusa
addikt
De ez a tuning olyan fura... Pl ha Heaven Bench-ben felhúzom az említett órajelre, akkor kapok kb 15%-kal több átlag fps-t mint alapon, de játékban nem nagyon veszek észre különbséget... Metro 2033 ha mindent max-ra teszek, akkor alapon is és húzva is ugyan úgy belassul több helyen. Amik meg jól futnak húzva, ott alapon se veszek észre különbséget.
Épp ezért inkább alapon is használom, a hangját jobban hallani ha húzva van. -
kittl1120
csendes tag
válasz
Malibutomi #18745 üzenetére
Köszi azt hittem ez is egy Sapphire betegség
-
kittl1120
csendes tag
Ma viszi a futár a 2. BS-es Sapphire kártyámat gariba, de emailben írták van lehetőségem másik gyártó kártyájára lecserélni.
MSI 7850 2GB TWIN FORZ 53500FT
ASUS 7850 2GB V2 56800FT
Kérdésem , hogy melyik a jobb választás és , hogy ezek is csikoznak e D-sub átalakítóval? -
kovsol
titán
Crysis 3 beta 1920x1080 very high (ez a max) SMAA (Medium) 2TX
45-55FPS kártyám 1075/1300Mhz en nyugdíjas üzemmódban. CPU -t zabálja durván.
-
Sondi1986
addikt
válasz
banderasz77 #18728 üzenetére
Nekem 1270/1725 kovsol álltal letesztelve, de ez nem a sima 7870-es.
-
lowzor
veterán
válasz
Valamivel kevesebb úgy átlagban, mint a 7850-ben.
-
banderasz77
addikt
válasz
fenergie84 #18729 üzenetére
Akkor inkább azt kérdezném, hogy hol hozza (gpu/mem) a 7950-es szintet a kártya?
-
miresz
veterán
válasz
Nálam alapfeszen 1200/1450-et megy,de példányfüggő,ahogy előttem is már írták.
-
fenergie84
addikt
válasz
Példány függő
Az enyém kb. 1150/1450-et megy alapfeszen, de van akinek jóval többet...ki kell fogni... -
banderasz77
addikt
7870-ben mennyi tuning potenciál van átlagban?
-
válasz
belinho #18724 üzenetére
akkor ezzel nyert is durván 10%-ot teljesítményben (ha az 1160 a boost clock - ha az alap, akkor 15%). ezzel szemben a 7850 esetében igen pechesnek kell lenni ahhoz, hogy ne jöjjön ki belőle legalább +20-25%.
szerintem ki lehet jelenteni, hogy átlagosan cca. 20%-kal többet gyorsul tuninggal a 7850, mint a 660 - itt inkább az a kérdés, hogy aki a 7850-et veszi, és a tuningra épít, az hajlandó-e együttélni azzal a kockázattal, hogy esetleg "kisebbségi" kártya jut neki, és nem fogja azt hozni, amit szeretne tőle.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #18682 üzenetére
Közbe meglett, köszi.
(#18700) Speed(R): Azért ha a képjavítókat felrakod, a 660 erősebbnek tűnik, nem kicsit.
-
gyuszaa
őstag
válasz
rayoliviero #18711 üzenetére
Úgy emlékeztem neked 70-es van, ritka vagy mint a fehér holló azzal az asus-al.
-
Speed®
titán
válasz
Malibutomi #18708 üzenetére
Én nem általánosítanék pár negatív tapasztalat okán, főleg, hogy nem a 70esekről beszélünk. Azért írtam, hogy garifüggő a dolog, nyilván nem hátrány, ha normálisak a szervízesek..de egyébként a BSes karikat RMAn keresztül is lehet garizni végső esetben, szó nélkül javítják/cserélik..csak ugye macerásabb picit az ügyintézés. Véleményem szerint kisebb esélye van kéz alól hibásat venni, de nyilván eladó válogatja..oda kell figyelni. Persze alig többért van más gyártótól is, szóval mindenki azt csinál, amit akar ;p
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Speed® #18705 üzenetére
A tuninggal meg sokra megy aki épp mondjuk három hete vár a kártyája cseréjére.
Meg ugye ilyen szempontból a garival is, mivel nehezen reprodukálható (főleg lusta szervízben). Ha BS-t kap visszaküldi, 2 hét, aztán visszakapja, hogy a szervíz szerint jó, ha még mindíg BS akkor újra vissza, megint vár 1-2-3 hetet, vagy kicserélik vagy nem.
Szerintem ez inkább akkor is kerülendő. Én nem vállalnám be...garival sem. -
plekk
tag
válasz
rayoliviero #18689 üzenetére
Nos már én is utánanéztem időközben csak azért kérdeztem mert nekem eddig ugy ment az ASUS 1150/1450 en alapfeszen hoyg ez a Power Tune 0-án volt.
De adtam neki +10 % ot, az a biztos.
Kösz -
gyuszaa
őstag
válasz
Dictator^ #18703 üzenetére
Mi az, hogy megérné. (CGN architektúra, dupla vram) Mostani driverral 6970 szintjén van és a legrosszabb is megy 1100/1150-et referencia feszültségen, ami már a nagy tesó 7870 szintje. ( Igen, tudjuk még azokat is lehet tuningolni.
) Meglesheted a teszteken, hogy alakul a dolog.
-
Speed®
titán
válasz
Malibutomi #18704 üzenetére
Kereső alapján kb. 10 darab..vao. Nálam, ill. az általam értékesített darabok közt egy sem volt hibás, ellenben mind nagyon jól szaladt..persze ettől függetlenül a 7870 fiaskó miatt óvatosnak kell lenni és figyelni a garira, ezt aláírom.
-
miresz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Könyvajánló
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 128bit Videokártya !
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest