- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz
MikaVejneGI #19593 üzenetére
Basic Edition. (free)
Advanced 25$, full pedig közel 1000$(#19596) Tomix24
Fire Strike-hoz, CF/SLI nem árt hogy folyékonyan menjen, ~60FPS-el. Ahogy néztem a GTX670/680 és HD7950/7970 topikokat. -
Tomix24
addikt
FIRE STRIKE - Ez való az erős DX11-es karikhoz.
A CLOUD GATE Dx10-es régebbi videókarikhoz.
ICE STORM meg asszem tabletoknak van -
Malibutomi
nagyúr
Firestrike detailed: [link]
-
malacka87
őstag
[link] Azért elég combos!
Pár javítás biztos jön nemsokára!:-) 600-700fps volt valahol!
Végén a hardverösszegző rész kicsit bugos vagy csak mindenki ezt tolja és nem bírja el a szerverük! -
bitum3n
tag
válasz
csucsbicep #19588 üzenetére
Azt tudom, hogy semmire sem megyek ezzel, csak azt akarom kideríteni, hogy megoldható e vagy ezt is vissza kell küldenem gariba :/
-
Na kivettem a vsync-et a DS3 ban, mingyárt más a helyzet, sokkal szebb és 30 helyett 150fps el fut, szalad, rohan.
Nem akartam itt a warezolós témát nyomatni, mert ugye tiltva van meg bla bla. (de nem boltba vettem
)
Elég költség volt nekem játékokra költeni 6 éven keresztül az xbox-on.
Itt a gépért fizettem sokat, ott a játékokért.
-
bitum3n
tag
Ha ezt írja ki az eszközkezelő az nem jó ugye?
Szabványos VGA grafikus adapter
Most nincs fent driver sem a 7850-hez, így tudtam betölteni.
-
gyuromoj
veterán
Csak simán a Fire Strike tesztet nem lehet lefuttatni?Meg kell venni az Advanced Edition-t...
Nincs kedvem húzás után, végignézni újra az elejétől. -
kovsol
titán
válasz
gyuribácsi88 #19580 üzenetére
A megjelent a boltban és a torrenten fent van és te leszedted már az nem ugyan az.
(#19581) mrhitoshi jól mondod, szerintem is ilyesmi van a háttérben. Kíváncsi vagyok pl a Nexus 7 tabletem mit alkot az első tesztben egy régebbi asztali géphez képest. Androidos mondjuk majd később jön csak ki.
-
Apollo_21
addikt
válasz
gyuribácsi88 #19580 üzenetére
Dead Space 3
Megjelenés: 2013. február 05.
Az más dolog h "eredeti" dvd-d van és azért gamelsz még megjelenés elött vele
-
mrhitoshi
veterán
válasz
kovsol #19575 üzenetére
Ez a 3 külön teszt nem azért van, mert ez a bench cross-platform ?
Szóval hogy az első teszt mindenen lefut (ARM Chipek, asztali gépek, Tabletek), a második már korlátozottan, és a harmadik a nyerő számunkra ?(#19580) gyuribácsi88:
Akkor meglesem már én is a boltban.
Amúgy nem az volt a baj a win7-tel, hogy nem volt alatta SSD, hanem hogy ugyan azon a gépen a nem új telepítésű win8 sokkal gyorsabban fut, mint a win7. -
-
gyuromoj
veterán
3D Mark 2013 result@13.2b4 catalyst
Mondjuk az nem értem hogy a CPU-mra miért csak 1647MHz-et ír, mikor 3,4GHz-en megy?!
Fire Strike megeszi a gépem reggelire...(#19572) darky@
Ezt adja a teszt végén.(#19575) kovsol
Értem, köszi. -
HSM
félisten
válasz
echterion #19559 üzenetére
Sajnálom, ha megbántottalak vele, de tényleg nagyon meglepődtem...
Az tuti, hogy a windóz küld jelet valamelyik VGA valamelyik kimenetére, ezt több VGA esetén néha tényleg nem könnyű megtalálni. B-tervnek pedig ott a VGA módú indítás, akkor tuti kell kapjál képet valahol akárhogyis.
Persze, megértem, hogy így egyszerűbben inkább letudtad. -
Tomix24
addikt
3Dmark 2013 - Teszteltek? [link] friss / ropogós
-
mrhitoshi
veterán
válasz
gyuribácsi88 #19554 üzenetére
Érdekes... még meg se jelent a DS3.
(#19561) gyuribácsi88: Jóval gyorsabb, mint a lomha Win 7.
-
bitum3n
tag
válasz
gyuribácsi88 #19561 üzenetére
De tetszik
meg most vettem fel kurzusnak a fejlesztését
-
-
echterion
nagyúr
Nem kéne itt ohmygod-ozni, ha nem jön be semmiféle asztal, mert a win logo után lenyomja a monitorokat, úgy nehéz bármit is a vga-ra küldeni. Biztos, lett volna rá megoldás, de nekem egyszerűbb volt egyben elpasszolni az igp-s gépet, mint ezzel szenvedni, és az időt pocsékolni ár.
-
Kösz a válaszokat, csak azért kérdeztem mert FC3-nál is volt hogy dx9-el futott, közben másik .exe-vel kelett indítani és máris dx11 lett
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Vedd ki a vsincet és akkor 99% lesz a gpu usage.
-
Beretvás
veterán
válasz
Én épp most telepítem, meglesem , hogy nálam mit csinál.
-
Tomix24
addikt
válasz
A Dx11 hiány oka hogy Dx9-es a játék.. [link]
-
Kipróbáltam most ez a Dead Space 3, nevű játékot.
Egyvalamit nem értek, miért dx9 ben futtatja a játékot?
Az action nevű progit használom és az az fps mellé kiírja hogy milyen dx-et futtat a játék.
És dx9-et ír ki.
Ami érdekes még hogy full-ra feltolva minden és csak 25%ban használja a GPU-t.
-
bitum3n
tag
válasz
csucsbicep #19549 üzenetére
Igen ez a fura benne, hogy egész a windows logoig semmi baj, hanem amikor már az élő csempéket kellene ebadnia akkor jön be a nincs jel. Egy róbát még teszek, bár nem remélek semmit, win7-et felrakom helyette.
-
bitum3n
tag
válasz
csucsbicep #19541 üzenetére
Ha esetleg az lenne, attól a windows eszközkezelőjében megjelenne a videokártyáknál?
-
Remington
őstag
Azt hogy tudom megoldani hogy órajelemelésnél ne emelje vele a feszt is?
Tomix24 nekem emeli, legújabb GPU Tweak van fent, de catalysttal húzva is emeli
-
bitum3n
tag
Továbbra sincs ötlete senkinek, hogy mi lehet a gond ezzel a 7850-el ami nem ad jelet sehogy sem? Egyik kimenete sem ad jelet a vganak, viszont a windowson belül az eszközkezelőben megjelenik, meg biosban is van egy "térkép" menü és ott is írja, hogy érzékeli az eszközt.
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #19475 üzenetére
Hali!
MSI 7870-es karim van,és teljesen meg vagyok elégedve vele! Hangja szinte semmi,ahogy előzőleg valaki már írta hogy 50% fölött kezdi tudatni hogy működik. Nekem nem melegszik,kicsit alulfeszelve szinte hideg a kártya.
Egyszóval nyugodtan vedd meg! -
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #19527 üzenetére
Ezekkel nincs BS gond.
-
Repsol600
addikt
válasz
Úgy tudom hogy az új a 7950 nyákjára épül szal itt nem valószínű hogy BS-es lesz.
-
janes1976
őstag
válasz
Ez tuti nem fogja, mert itt nincs BS. Mivel a 2 kártya felépítése teljesen más. Én így tudom.
Melyik a rossz?
Nekem az egyik a Giga a másik a Tahiti.
Ha szar lesz, kicserélem egy Gigára.
-
HSM
félisten
válasz
kovsol #19511 üzenetére
Hát azért a Giga lapomon ez egy kicsit elegánsabban lett megoldva, nem trükközéssel bírható csak működésre.
Plussz ez így eléggé félreérthető, mind az opció neve, mind a leírása. Semmi köze az IGPU be vagy kikapcsolt állapotának a Multi-monitorhoz...A leírásról meg... Ha rakok bele GPU-t, még lehet használnám az IGPU-t is mondjuk OpenCL-re vagy Quicksync-re, szigorúan egy monitorral akár...
Gigánál felennyiből letudták:
"Internal Graphics
Enables or disables the onboard graphics function. (Default: Auto)"Azért ez így érthetőbb kicsivel, nem?
-
janes1976
őstag
Na megrendeltem a kártyát!
Kompromisszumos megoldásként ezt: [link]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
nubreed #19516 üzenetére
Általában többet profitálnak a játékok a magórajel húzásából, de érdemes azért mindkettőnél kitapasztalni, hol a határ. Lehet az 1100, sőt 1200 is akár.
Hogy hány FPS? Ezt így nem lehet pontosan megmondani, inkább %-ban mérhető. 10-20% körül, de ez csak a szemléltetés kedvéért, minden egyes VGA és minden egyes játék kicsit máshogy viselkedik.
-
nubreed
veterán
válasz
BomiBoogie #19508 üzenetére
Köszi megint.
Magórajelen kívűl nagyobb jelentősége van a ram órajel húzásának, nem? De visszatérve a magórajelre, pl ez a változat alapból 1 Gh-en megy, ha 1050-ig felmegyek (nem tűnik valami soknak) hány +fps-t jelenthet a gyakorlatban? -
gyuromoj
veterán
18:00 UTC lesz elérhető az új 3D Mark.
Valaki tudja hogy ez itteni idő szerint mikor lesz?The Evolution Of Real Time PC Graphics (kicsit hosszú, de érdekes)
(#19514) kovsol
(#19515) Arkennys
-
Arkennys
addikt
Ezt az IGP tiltást érdemes mindenhol bejátszani, ha kerül mellé egy dedikált ramos VGA?
-
kovsol
titán
Pedig van benne. Manual 43. oldalán.
IGPU Multi-Monitor
This allows you to enable or disable IGPU Multi-Monitor. The default value
is [Disabled]. If you wish to install a PCI Express card under Windows® XP
/ VistaTM OS, please disable this option.Ha le van tiltva akkor amint diszkrét vga kártyát érzékel a gép az igp lekapcsol. Elsődleges vga nak meg a diszkrét vga -t kell beállítani.
Primary Graphics Adapter
This allows you to select [Onboard] or [PCI Express] as the boot graphic
adapter priority. The default value is [PCI Express]Rányomsz a save -re mikor beállítottad, majd nem várod meg míg magától bebootol hanem kapcsold le a gépet!
Szépen legyen benne a VGA a gépben és dugd is rá a kijelzőt. Ha ez megvan akkor nyomd be a power gombot és akkor már az lesz az elsődleges és az IGP -t letiltja, mivel a multi monitor disabled. -
RVR400
veterán
válasz
bitum3n #19492 üzenetére
Ezt nekem akkor csinálta, amikor be volt dugva a TV HDMI-n, a monitor meg DVI-n, és néztem a tévét telepítés közben. Első restart után nincs jel... Kikapcsoltam vagy 3-szor meg be, mire rájöttem, hogy a TV-t tette elsődlegessé, viszont azon tévéztem, így nyilván nem adta a HDMI-ről kapott képet.
-
nubreed
veterán
válasz
BomiBoogie #19486 üzenetére
Köszi, meg is rendeltem. Mákom volt, még egy ezressel olcsóbb lett a ma reggeli árhoz is képest is.
Még annyi, hogy mennyire van jó esélyem arra, hogy tudom húzni egy kicsit ezt a változatot a kártyából?
Milyen szoftvert érdemes használni a húzáshoz, a gyári cd-n lévő tweakert vagy inkább catalyst ccc-ből csináljam? -
bitum3n
tag
-
HSM
félisten
válasz
echterion #19499 üzenetére
Ennyire nehéz a megfelelő karira kitenni az asztalt? OMG!
Jobb gomb az asztalon, képernyőfelbontás, ott pedig kiválasztani az éppen képet adó VGA-ra kötött monitorral, hogy hova kerüljön az asztal, vagy kiterjesztett, vagy klón. Persze, ha csak egy monitor van egy helyre bekötve, akkor baj van, mert úgy nehéz beállítani, mert akkor ki se dobja a lehetőséget. Ilyenkor a legegyszerűbb, ha bekötöd ugyanazt a monitort DVI-vel az egyikre, míg DSUB-al a másikra, újraindít majd beállít. Persze, több monitorral lényegesen egyszerűbb a helyzet, ezek a lehetőségek nyilván arra lettek kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest