- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
banderasz77 #18196 üzenetére
Idle mindegyik halk
-
banderasz77
addikt
Idle melyik a leghalkabb 7870-es kari?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Malibutomi #18193 üzenetére
akkor én a 80%-al betaláltam..
-
Repsol600
addikt
válasz
banderasz77 #18188 üzenetére
Még többel is. 6870-nél erősebb kb 2X.
-
banderasz77
addikt
A 7870-esdurván 2x erősebb, mint a 7770?
-
-
Attix82
addikt
válasz
Malibutomi #18178 üzenetére
Az nem attól lehet, mivel utána is van, hogy 2x 64% ír de az fps marad.
-
Attix82
addikt
válasz
Malibutomi #18176 üzenetére
Látod szerintem az FC3 gányul van megírva. És pici megreccenések is vannak, pedig direkt végigfutottam egyszer, hogy a memóriába legyenek a dolgok ás a HDD ne szóljon bele. GPU 925 Mhz futott
-
-
gyuromoj
veterán
válasz
TSanya #18168 üzenetére
Hali!
Köszi. Hát a hő annyira nem zavar, de a hang már annál inkább. Hány % volt a ventifordulat?
Annyira nem meggyőző, az én karim alapon hasonló eredményt kap, a min. és max. FPS-ed jobb közel 10-15FPS-el, ami azért nem elhanyagolható tényező.
Érdekelne majd egy max. OC-s eredmény is, mondjuk 1200GPU/1600MEM ha bírja.
Kíváncsian várom a tobbi LE tulaj tesztjét. -
Attix82
addikt
Videók feltöltve a HD7950-ről ha valaki akar összehasonlítani. [link]
-
TSanya
aktív tag
válasz
gyuromoj #18065 üzenetére
Szia!
Hőfokról: a furmark teszt alatt 77 fokig melegedett a GPU, itt már sajnos ordított a venti, hogy a zajról is essen szó.
Hétvégén megnézem, leszabályozott fordulatszámnál mit produkál.
Heaven eredményem:
FPS: 54.7
Scores: 1379
Min FPS: 33.6
Max FPS: 129.8
HardwareBinary:
Windows 32bit Visual C++ 1600 Release Mar 1 2011
Operating system:
Windows 7 (build 7601, Service Pack 1) 64bit
CPU model:
AMD Processor Model Unknown
CPU flags:
3511MHz MMX+ 3DNow!+ SSE SSE2 SSE3 SSE4A HTT
GPU model:
AMD Radeon HD 7800 Series 9.12.0.0 2048Mb
SettingsRender: direct3d11
Mode: 1920x1080 fullscreen
Shaders: high
Textures: high
Filter: trilinear
Anisotropy: 4x
Occlusion: enabled
Refraction: enabled
Volumetric: enabled
Tessellation: normalJátékok közül a Witcher 2 -vel használtam, itt megszűntek teljesen a mikro akadások, pedig minden beállítás maximumon, kivéve a "legjobb mintavétel"
Gaboman: kíváncsi leszek, Te milyen eredményekre jutsz, hiszen még a procink is ugyanolyan
-
Beretvás
veterán
válasz
banderasz77 #18166 üzenetére
másik dolog.. VGA-k nak mennyire szokott félre mérni a szenzora?? Mert most van 26 fok a gép belsejében, amit rendes hőmérővel mérek, viszont a aida/akármilyen progi azt írja ,hogy 30 fokos a gpu..
-
Beretvás
veterán
Szerintem is elég jó vétel volt, főleg hogy én még hangját sem hallottam normál használat köznem több óra Crysis2 után persze hd meg minden maxon..
oliba: persze hogy nem tesztelek ezzel semmit.. Csakis a max hőfokot nézem meg vele, játékokkal tesztelek, Crysis2/BF3..
Meg ha fázik a lábam furmark be + 60% os venti fordulat és kellemesen langyos levegő fújja a lábam, és ez komoly...
-
->Raizen<-
veterán
Le szőrös fánkkal! Monjon le.
-
gyuszaa
őstag
válasz
csucsbicep #18149 üzenetére
Valóban, de mindenesetre nem jó szerintem semmire csak arra, hogy megnézd mennyire fűt be, meg gyilkolja a VRM-et ameddig le nem lövi.
-
plekk
tag
válasz
csucsbicep #18149 üzenetére
Hát ha van akkor biztos nem lesz gondja alatta.
Akkor visszaszívtam.Razer6666: Akkor tesztelheted azzal is de akkor előtte kérdezz rá Apollo_21 től hogy ő mivel akarja tesztelni mert az lenne a legjobb ha mindketten ugyanazon tolnátok.
-
oliba
őstag
Tomix24 és patex1983: ilyen okos nem voltam, most kikapcsoltam
Bár igazából sokat nem zavar, hogy nem megy le ZC-ba
-
törölt tag
Üdv!
13.1 driverrel kinek mi a tapasztalata? Működik rendesen,nem bugos?
Nekem nem működik a venti vezérlés...hiába állítom akár a catalistban vagy az MSI-ben be csak az alapértelmezettet hajlandó alkalmazni. Nincs vele így sem gond, mert terhelés alatt sem melegszik és nem hangos a kártya, csak fura hogy nem reagál rá. A drivert meg nem cserélgetném ha másnak is van hasonló "problémája", vagyis a catalist a ludas... -
Beretvás
veterán
Ez így igaz...Nálam elég jól ki van alakítva a házhűtés is,,,lehet ezért sem meleg annyira a kari.. 5 rendszer venti ebből 2db 14cm-s a többi 12cm-s.. Na majd nemsokára lefuttatom a furmarkot max beállításokon hogy meglássam mennyi is az annyi mert az a 71 fok nem pontos de az körül van..
-
-
Apollo_21
addikt
válasz
Malibutomi #18133 üzenetére
furmarkot inkább hagyjuk...elvérzik a kártya kb 3perc után...
egy rakás az a progi...bármi mással tesztelek azzal soha...feszt nem mókoltam még..1.218 "elvileg" jóez az alapjáraton is...1100\1250..proci erőt kell előcsalogatni még.
-
Gtaati
őstag
válasz
Malibutomi #18130 üzenetére
Oké értem nagyon szépen köszönöm!
-
V.Dave
senior tag
valaki tudna pár tippet adni mivel lehet elérni azt hogy tartósan zero core- állapotban maradjon a kari ha lekapcsol a monitor? Azt már tudom hogy nem lehet megnyitott ablak, és afterburner meg ilyenek sem mehetnek a háttérben.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki ! Érdeklődnék, hogy 3dmark 11-ből több fajta is van ugye? Illetve melyik verziója a legnormálisabb, és honnan lehetne leszedni h teljes verzióban menjen? Nekem Basic editon van nem tudom az mennyire jó, illetve, hogy 1080p-ben futtatva alap cpu és vga frekvenciák mellett x2650 pontot kaptam eredménynek! Ez mennyire számít jó eredménynek egy sima core i5 3570 és 7870oc 2gb alap órajel mellett? Következő kérdésem az lenne h a régi 3dmarkokná simán a teszt végén kidobott egy pontszámot, de a 11-nél azt látom h van p és x kezdetű pontszámok, ezek mik vagy mit jelentenek? Köszönöm!
-
plekk
tag
válasz
Beretvás #18119 üzenetére
Szerintem sincs nagy gáz a referenciahűtéssel ha így alapon használod.
Mondjuk 40 K ért venni egy 7870 et az azért bitang nagy üzlet volt
Még ha "csak" ref verzió is.
Jelenleg még 7850 et se kapni ennyiért itt.Amugy csak kíváncsiságból kérdezem hogy tuning alatt milyen hőfokon ment neked?
Külsőre mondjuk jól néz ki a ref változat is, főleg ha egy piros-fekete dizájnnal ellátott házba teszed.
-
Beretvás
veterán
Nem tudom de nekem jobban bejön a ref hűtő mint a kilátszódó kusza hőcsövek.. Tuningal sem volt baj, ott is jók voltak a hőértékek de nincs rá szükségem mert így sem hajtja ki a cpu-m..
Hát ha idle ben nincs meg a 15 fok különbség akkor terhelés alatt sem hiszem hogy előjönne, viszont akkor már a ref valószínű hangosabb.
-
plekk
tag
válasz
Beretvás #18117 üzenetére
40k t még a ref hűtős változat is simán megér!
Csak ne nagyon babrálj a feszültségekkel mert szerintem tuningolni olyan hűtővel necces lenne.
Alapon viszont el lehet vele lenni simán.Ha megnézted a táblázatot amit Tomix24 linkelt akkor láthatod hogy ezeket a hőfokokat terhelésnél mérték tehát nem tudom milyen szobahőmérsékletről írsz
-
Beretvás
veterán
válasz
csucsbicep #18111 üzenetére
Öm nekem ref 7870 van, és nem melegszik, na de rajtam kívül nem láttam másikat ezért kérdeztem..
Sondi1986 : Nekem 7870 ref van.. Most , hogy az ára hogy mozog nem tudom mert használtan vettem olcsójé..
40k volt..
-
plekk
tag
válasz
Beretvás #18110 üzenetére
Nemcsak a ref 7870-eket hanem egyáltalán a referencia hűtéssel szerelt videó kártyáknak nincs túl jó hatásfoka hűtés terén.
A gyártók Asus, MSI, Sapphire stb. jobb hűtéssel szerelik fel őket, csak akkor érdemes referencia változatot venni szerintem ha vízhűtőblokkot teszünk a kártyára mert ha jól tudom, a vízhűtőblokkok egyedül a referencia kártyákkal kompatibilisek.
De nyílván ha nem szeretnéd tuningolni a kártyát akkor megfelelő lehet a referencia változat is. -
Beretvás
veterán
Ennyivel jobbak az egyedi hűtővel szerelt 7870 esek hogy csak azokat látom itt a topikban??? Ref hűtőset nem is láttam még itt mióta olvasom a topikot..
-
plekk
tag
válasz
Cruiserke #18068 üzenetére
Nos nekem még nem volt szerencsére ilyen rossz tapasztalatom videokarival, csak így a forumot figyelgetve már sokadszorra hallok erröl. Olyat akinek sikerült egy szoftveres megoldással kijavitania, csak egyröl hallottam.
De ettöl függetlenül szerintem érdemes neked is megnézni párat azokból vagy esetleg kipróbálni másik gépben is.Ha ezek után sem szünik meg a gond akkor gariba told vissza és fontos hogy részletesen i
írd meg nekik hogy mi a gond.
remélem rendben lesz! Sok sikert! -
Anaren91
senior tag
válasz
BomiBoogie #18099 üzenetére
Tudom csak azt hittem h a kártyám vacakol de találtam google be valami cikket h másnak is volt ilyen bár nem nagyon értem h miről van szó. http://www.vistax64.com/vista-general/69609-colors-off-windows-photo-gallery.html Bocs az off ért csak most raktam újra a gépet és nemtudtam h mi kínja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Gumi és felni topik
- Sorozatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest