Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitum3n
tag
-
bitum3n
tag
Hali, na sikerült képre bírnom a hd 7850-emet, viszont ezt csak úgy sikerült elérnem, hogy elsődleges a biosban az igp, arra a led tv van kötve dvivel, a vga dvi-jére átalakítóval egy sima monitor, meg a hdmi kábel a tvből a vga hmdi portjába megy... ha bármelyiket kihúzom, a vga képe megszűnik
Szerintetek ez mi lehet? -
janes1976
őstag
válasz
bombibmw #19681 üzenetére
Vissza!!!
Ellenben a szállítási díjért tejelni kell!
"Visszáru kezelése
Normál visszáru kezelése esetén a Vásárló által határidőre át nem vett küldemény Pick Pack Pont Árushelyekről Partnerünknek visszaszállításra kerül – külön díj ellenében. Vevői visszáru kezelését is vállaljuk.
A Vásárló által visszahozott küldeményeket az átvétel helyének megfelelő Pick Pack Pont Árushelyen – a hatályos jogszabályoknak megfelelően –a küldemény Vásárló általi átvételét követő nyolc (8) napon belül a Vásárlótól kötelezően visszaveszi, és a Partner székhelyére szállítja - Vevői visszáru szállítási díj ellenében."Akkor legyen a szállítás mondjuk 1500. Nekem megér +1000-ret a nyugalom meg a kényelem. Nem vagyunk egyformák.
Ez egy kényelmi funkció. Aki él vele él, aki nem, nem. Én már rendeltem cuccot Pick Pack pontra, így elég ócsó, azt hiszem 890 Ft körül van.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Malibutomi #19647 üzenetére
Mivel tesztelted le ? Dirt Showdown és Crysis 3 béta a legjobb rá szerintem, max grafon. Meg most már az új trémárk is. Igaz 7950-em van, de 1150-nél többet sosem ment. Újabban megint próbálkoztam vele és meglepetésemre 1200-on is stabilnak tűnt..futtattam furmarkot, heavent, elég sokat játszottam a Path of Exile-al, meg Starcraft2-vel.
Egyszer csak eldobta magát SC2 alatt, elég hosszú idő után, jó 20 órát is játszottam vele szerintem addigra.
Crysis 3 alatt egyetlen pályát nem bírt ki...
Nem hinném, hogy a driver miatt van, 1300mhz azért elég sok, akármelyik 78 79xx-nek, még 1.3 volton is.
Tuti, hogy a trémárk adja neki a legnagyobb terhelést, így én azt venném etalonnak. Ha ott stabil, akkor mindenhol az lesz. -
Majkee84
aktív tag
Ennyit bír a kártyám: [link]
-
janes1976
őstag
válasz
Sondi1986 #19669 üzenetére
Jaja, de mondjuk így együtt 66e lesz (63500+2500), garanciafutár házhoz szállítással. Nekem megér +2500-at az, hogyha szar a kártya, akkor ne nekem kelljen utána járkálni meg szenvedni.
Ipon-nál alapba garanciafutár van, ami 2500Ft. Nincs sima futár.
Mivel debreceni vagyok, itt siralmas a helyzet. Nem vicc gyerekek! 20e-rel többe kerül a kártya. Bármelyik.
Vidéken már többen is írták itt, hogy siralmas a helyzet. Megy a lehúzás 1000-rel!
-
bombibmw
veterán
válasz
->Raizen<- #19662 üzenetére
4,2-őn ment,lehet fel kéne rántani kicsit jobban,mert ennél számít úgy látom.
Ráadásul a RAM is csak 5000-en ment és az is kell neki,ahogy fentebb írtad. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Malibutomi #19607 üzenetére
Hali. Kérhetném hogy a procid 3,4 ghz-re állítsd turbo off 1600 mhz ramokkal 1150 5800 ra állítva a kártyát futtasd le az uj 3dmarkot?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Úgy látom, elég messze vagytok még az "over 9000" 3DMark11 Steam achitól.
-
bombibmw
veterán
Nekem is kifingott már 1200-on,ezért 1170-en ez lett:[link]
Bár én csak 5000-en járattam a RAM órajelet -
Majkee84
aktív tag
válasz
->Raizen<- #19653 üzenetére
A memória tuning hoz valamit a konyhára? Lehet nekem is meg kellene próbálnom. 1350-et biztos hogy megy tovább nem próbáltam (hynx ramos).
Szerk.: Akkor most adok a szájának!
-
->Raizen<-
veterán
Alapfeszen max OC az 5800 mhz-n járó vram még tovább gyorsította a programot. [link]
-
RVR400
veterán
válasz
Malibutomi #19647 üzenetére
Nekem is ez tűnt fel, mert az leső driverrel ment a Borderlands 2 1250 MHz-en, aztán a következő driverrel már csak 1220-on, most meg a beta4-nél eljutottam oda, hogy 1200-on stabil, és megy minden. Viszont a memók simán mennek 1450-en.
-
janes1976
őstag
Na most szóltak rám, hogy holnap gyün a kártyám.
Iszonyat kíváncsi vagyok rá.
Természetesen majd írok róla, ahogy időm engedi.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #19646 üzenetére
Nekem is kifingott 1300-on, pedig eddig mindig ment tesztekben. De nem tudom, hogy ez a program miatt van vagy a 13.2b4 driver miatt. Én az utóbbira szavazok.
Ahogy nő a driver számozás, úgy csökkent a tuning. 12.8-al ment 1330-at, 12.11-el már csak 1310-et, mostmegmár belehaltam 1300-on is a tesztbe. -
->Raizen<-
veterán
Igen érdekes a teszt. Stabilitás tesztnek kiváló. Már az első demónál képes kifagyni vagy elszállni kékhalállal a gép. 1170 mhz körül van vége a vga-nak ebben a programban! Pedig régebben 1250 mhz-n játszottam crysist meg lefutott az összes korábbi 3dmark régebbi driverekkel!
1170\1350 eredményem 3dmarkban:
[link] -
bombibmw
veterán
Az én eredményem,kártya alapon:[link]
Kicsit nehezemre esett végigvárni,de csinálok egyet 1200-al is.
Ha érdekel valakit
Kár,hogy nem lehet választani a tesztek között. -
Gtaati
őstag
Érdeklődnék, hogy barátomnak szintén Gigabyte 7870OC-ja van mint nekem csak az rev 2-es széria és ugye az 1100/1200mhz-n megy alapon és 1,219v-ot ad neki, az létezik h stabilan 1150/1250-et tud alap 1,219v-n a kártya, mondjuk a memóriát tovább nem bántottuk, de gput húzva 1200-nál már fagy meg kékhalálozik stb akkor érdemes mondjuk 1200-at beállítani és feszt emelni neki? Mekkora lépcsőkben emeljük mert aszem 1,3v-ig lehet? Vagy 1200-hoz mekkora fesz értékek jók általában, hogy legyen kiindulási pontunk? A másik, hogy ha emeljük a memória órajelt és a gpu órajelet és a gpu hoz emeljük a fezsültséget akkor a kártya csak a gpunak ad plusz feszt vagy memóriáknak is? Köszönöm!
-
seederking
őstag
válasz
BomiBoogie #19639 üzenetére
Igen,ezt én sem értem."mi haszna lenne jelen esetben"
Du. megnézem a vsync-et és megírom az "eredményt". (ha érdekel vkit) -
Tomix24
addikt
válasz
seederking #19638 üzenetére
Marad a V-sync még.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #19638 üzenetére
Nyilván nem a kártya teljesítménye a probléma.
-
bombibmw
veterán
válasz
seederking #19629 üzenetére
Tedd fel a beta4-et és kicsit húzd meg a kártyát.
-
Bálint85
senior tag
7870 videókari az Generáció hányas? 1 ,2 vagy 3 ?
mert az alaplapomba be lehet állítani. -
seederking
őstag
-
törölt tag
válasz
seederking #19625 üzenetére
Ne húzd túl a kártyát. Az 1400Mhz Vram-al is nézd meg. A GPU-t védi az elekrtonika, nézd meg 1200Mhz-en is.
-
Tomix24
addikt
válasz
Az FPS értékek, főleg a minimum Fps nem VGA függő, hanem CPU. Ha az adatlapod jó, akkor rögtön ott a leggyengébb láncszem: Amd Phenom II X4 955 BE~3.8Ghz. Erős CPU-val nincs kilengés, folyamatos a bőséges FPS. De lehet segít még a 13.2 Béta4, ahol a mikro laggokat javították. Van esély hogy a látszatra ez is elég lesz
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Próbáld meg a vsyncet, akkor lehet, hogy nem fog annyira ugrálni.
-
seederking
őstag
Hali
Szerintetek hol keressem a "hibát".
Szóval játszom a Devil May Cry-t és 140fps-ről beesik 115-120ra.Nem azért irok mert telhetetlen vagyok fps terén.Hanem az a gond,hogy ez az fps esés néha bizony mikrolaggal jár.
Vsync bekapcs ezen segitene szerintetek,vagy mivel próbálkozzak?
Arra is gondoltam hogy win reinstall
mert már 2 vga-t is megélt viszont nincs gond vele szóval nem eröltetném.
7870-13.1driver. -
Sondi1986
addikt
csináltam még egy tesztet, de a combined score test megint alacsony értéket kaptam.
[link] -
gyuszaa
őstag
Diavetítés
-
gyuromoj
veterán
válasz
gyuromoj #19570 üzenetére
Csináltam egy OC-s tesztet is. Annyit nem dobott rajta, mint vártam. Sőt....
-
Sondi1986
addikt
itt ez enyém is de még most is pislogok hogy a combined score miért lett ilyen kevés?
[link] -
MikaVejneGI
aktív tag
Az en eredmenyem.
-
->Raizen<-
veterán
Itt a trémark eredményem 13.02 beta 4 diavetítés az uccsó teszt teljesen.
:
A böngésző a steam a hwinfo64 meg az afterburner futott a háttérben, [link] -
Apollo_21
addikt
válasz
Malibutomi #19607 üzenetére
Szintén zenész az oldal..
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. VGA t milyen léptekben érdemes húzni? 10 Mhz enként és úgy tesztelni h stabil marad e? Jelenleg 1150/1250 en van ez a gyári.
-
kovsol
titán
válasz
Malibutomi #19594 üzenetére
FX tulajoknak jó hír, hogy ez bizony már normálisan kipréseli az erőt az FX8 ból is.
Azonos órajelen a te procid több pontot kapott mint az enyém. Mondjuk én nem figyeltem és a VGA nem azonos órajelen lett mérve a tiéddel. [link] Mindjárt tolok egy újat azonos VGA órajelen kíváncsiságból.
Ez meg a teljes eredmény lista. -
Nomad-85
csendes tag
válasz
csucsbicep #19601 üzenetére
Szerintem amennyire én láttam : semennyire... szép folyamatos
-
milszab
senior tag
Nálam is a procit csak 1600-nak mutatja a 3,9helyett valamiért! ez az eredmény született! Az utolsó teszt megfingatta elég jól. Ott szaggatott rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo RTX 3080 OEM 10GB Garanciával!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Eladva ! ! ! ASUS ROG GTX 1650 4gb DDR5 1x6 PIN !
- Manli RTX 2060 6GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok! Beszámítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest