Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Nem azt nevezik annak. A Zerocore-ban lévő kattogás, az teljesen más. Azt azért adja a kártya, mert mikor a win kikapcsolja a monitort, akkor leállnak a kártyán a ventik és néha (lehet, hogy egy szoftveres bug következtében) beindulnak.
A zörgés pedig valamiért néhány Sapphire kártyánál bizonyos venti fordulatszámnál, NEM zerocore módban, hanem terhelés alatt fordul elő. De ezt mint már írtam lehet cseréltetni gariban, ha ilyen darabot fogsz ki (aminek nincs nagy esélye). -
arcsi84
aktív tag
Eddig egy 7750-es kártyám volt, azt alapon járattam, nem láttam értelmét a tunningnak, mivel nem volt rajta tápcsatlakozó.
Eredetileg azt terveztem, hogy 7750 CF-et hozok össze, de azt hittem, hogy a 2x1GB ram össze adódik.
Sikerült eladnom a 7750-est és 7850-re váltani (pár ezer forinttal jöttem ki rosszabbul a váltással, de így nem szívok a CF hátrányaival). Sapphire-t akartam, de nem volt csak ASUS. Volt már ASUS kártyám az jól ment és erről sem írtak rosszakat.
Mondjuk kicsit megijedtem, amikor kiderült, hogy 26cm hosszú a kártya. Gyorsan kartonból kivágtam a kártya sziluettjét és bepróbáltam a gépbe, hogy befér e. Megnyugodtam, befér.Egyelőre szerintem alapon fogom használni, a régihez képest így is brutális lesz a teljesítménye.
-
Zirowe
nagyúr
Na igen, vsync mindig bekapcsolva.
Igazából nem is a kihasználtság érdekel engem, hanem az üzemi hőmérséklete.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
miresz
veterán
Jó lenne,mert akkor egyszerűen visszamondanám,vagy nem venném át. Az a baj,hogy a vevő itt M.o-on egyszerűen hülyének van nézve.
Én már jártam úgy a nagyrabecsült I-s üzlettel,hogy a megrendeléskor olcsóbb volt,közben felvitték,és írtak egy emailt,hogy csak emelt áron tudják küldeni,kell e úgy is. Ennyit a korrektságról M.o-on.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Kár érte, pedig én szívesen használnám ha működne rendesen.
SC2 ben pl elég jól üzemelt mikor próbáltam. Menüben az IGP számolt és mikor elindult a game becsatlakozott a GPU mellé. Ha így menne mindenhol akkor megérné használni.(#11808) Werkly GPU-Z -t nyisd meg kétszer és monitoroztasd a két GPU-t külön és szerintem ott az lesz a gond, hogy csak az IGP számol és nem segít neki a kártyád.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
=HG=
addikt
Bár nem teljesen értem, hogy mit írtál, de mondjuk elfogadom, hogy becsapja Fps mérési értékét, de akkor mivel lehet mérni, hogy mit jelent egy-egy játékban, ha Fps értékeket hiába nézem... Egyébként amit írtál képkockasebességről, az csak az egyik módja virtunak, a vsync "javítása".A másik, ami jobban érinti Fps értékeket az ugye a "Performance mód"...
-
nagyúr
úgytudom Garsza kollégának a v1 van az annyira nem jó mint a v2, egyébként a v2 től is jobb az AC TT Pro azonos hang mellett kb 5-6.fokkal hűvösebben tarja a GPU -t
Garsza a Pro az újabb és valamivel jobb/halkabb mint a sima AC TT amúgy miért veszted a régi elavult TT -t mert árban ugyan annyi a Pro is, főleg itt az apróban 4-5.e ért is lehet kapni Pro -t
-
Garsza
veterán
de nekem nem V2 DCII hűtésem van hanem sima DCII
És nem sima Twin Turbo veszek hanem Twin Turbo II a legujjab kiadást.
De közben keresgéltem teszteket és egyet találtam és az szerint biztos hogy megéri cserélnem.
Itt a tesztAz aláírásomban szerepel a kártyám pontos típusa meg le is írtam az első kérdésemben.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
És még egy fontos körülmény, legalább is az én véleményem szerint: a GTX660-Ti nem azért 80k mert olyan jó és annyit ér, hanem egyrészt mert nem adják olcsóbban, másrészt pedig nem tud megmutatkozni az említett GCN előnye így a két GPU architektúrájából eredő - egyébként lényeges - különbség. Pontosabban csak szintetikus tesztekben jól látható, a gond csak az, hogy azzal meg senki nem játszik.
-
seederking
őstag
Gondolom tapasztalatból beszélsz...Szóval mi nem igaz?Azon kivül,hogy beböffented,hogy nem igaz mást is tudsz mondani?
Egyébként te mi vagy itt házigazda vagy moderátor,hogy állandóan rinyálsz?
Szedd össze az összes ide nem tartozó hsz-t,jelentsd a modiknak és verd ki ha ez boldoggá tesz.
Ha az adott vga-k gariztatásáról van szó miért ne lehetne tapasztalatot vagy tanácsot írni?
Mikor pl 7950-el vagy egymás csini gépházainak mutogatásával kapcsolatban van tele a fórum akkor hol vagy?Vagy csak nem mersz szólni...[ Szerkesztve ]
-
plekk
tag
Értem, köszi a választ!
Akkor ezek szerint csak nem egy rossz CPU ez az i5-2500-as
Kicsit tartottam tőle hogy esetleg nem hajtja ki teljesen a 7870-et , de szerencsére kellemesen csalódtam benne.
Egyedül GTA 4 ben illetve Assassins Creed 3 ban figyeltem fel az alacsony GPU kihasználtságomra ami átlagosan:GTA 4 nél: 40 %
AC 3 nál: 50-60% volt. (itt volt hogy lement 37 % ra is, Meglepödtem rajta nem kicsit )Ez szerintem csak a játék optimalizálatlansága miatt volt.
Javítsatok ki ha esetleg tévednék.[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
~50-et mindkettő tud, ~47,952-t csak az egyik, de az elég is. Jelenleg is ilyen megoldással néz(t)em a filmeket (bár nem ezzel, hanem egy avisynth megoldással, de a lényege ugyanez volt), viszont ez csak többszörözni tudja a képkockákat, attól az akadozás nem oldódik meg, ha nem többszöröse a monitor frissítése a film FPS-nek... A 71,928Hz is jó lenne (de ezt sem tudom jelenleg beállítani, a 72 pedig már sok, ott már zavaró, hogy időnként egy képkocka tovább látszódik), viszont az 50 mindenképpen kellene egy emulátorhoz, ahol 50Hz a fizikai gép képfrissítése (AMIGA).
The only real valuable thing is intuition.
-
- = Zk = -
félisten
bátor ember.. hát van ilyen is.
tovább kell görgetni, ennyi." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Manli GeForce RTX 3080
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest