Új hozzászólás Aktív témák

• ndlx

aktív tag

sziasztok!

bár már írtam a dirt2 topikba, de inkább ide, tekintve hogy az itt lévőeknek majdnem biztosan megvan a D2. meg különben is ez a kedvenc topikom.

felraktam a dirt 2-t, de közben újrahúztam a windóz 7t (RC-ről a véglegesre), és a program játszhatatlanul akadozik, a frame leesett 30-ra ha mindent rárakok, de a rángatásnak láthatóan nincs köze a framerate-hez, gyakorlatilag akadozik, pillanatokra megáll. amikor épp nem, akkor tulképp 30 fps-el megy. a benchmark is 30-at mér. max 30, min 30. jópofa.

ami érdekes, hogy immár az első DIRT is elkezdett akadozni, azzal sem tudok játszani.

a legdühítőbb hogy a DIR2 demo továbbra is tökéletes, fullon 58 min fps-t számol, és nem akad.

találkozott már bárki hasonlóval? az egyéb játékok fps-e nem esett le, változatlan maradt, és problémák sem adódtak máshol.

a konfig látszik az adatlapomon, de a lényeg ez:
    asus 5870 (9.12 c, de próbáltam már 9.10/11, ugyanaz), nincs húzva a kártya.
    WIN 7 64bit ult.

bár mondjuk a heaven demo még nem akart elindulni az új telepítésen. folyton lefagy indításkor.

előre is köszi, már lassan feladom. első jogtiszta játékom... az első vásárolt oprendszeremen. tökjó.

üdv

Új hozzászólás Aktív témák