- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Ciripelés evvel én is sokat nyűglődtem, de rájöttem hogy ezen új karik esetében, nem a kártya a ludas, itt már nincsenek se kondik se tekercsek, aminek ciripelni kéne(digitális pwm-ek vannak rajta persze a szériakártyán, az über brutál szénnétuningolt változatokon szokták lecserélni a gyártók régi fajta feszültségszabályzókra mivel olcsóbb, ez zizeghet de nem feltétlen). Egyenes út a táp a tápban lévő tekercsek muzsikálnak, mikor a kártya kraftot vesz fel egy keményebb teljesítményű alkalmazás futtatásakor. De ezért a tápot nem kell kidobni, mivel elég nagy szórásban próbáltam őket, sesonic, zalman, fsp, corsair, és egyedül az enermax tápok maradnak csendben nem is tudom miért
. Pedig a fent nevezett gyártók egyike sem Vargáné. A tápok vegyesen 550-ek és 620-k voltak. De mindenki maga dönti el hogy mi ciripel neki lehet hogy egy tücsök
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest