Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Ciripelés evvel én is sokat nyűglődtem, de rájöttem hogy ezen új karik esetében, nem a kártya a ludas, itt már nincsenek se kondik se tekercsek, aminek ciripelni kéne(digitális pwm-ek vannak rajta persze a szériakártyán, az über brutál szénnétuningolt változatokon szokták lecserélni a gyártók régi fajta feszültségszabályzókra mivel olcsóbb, ez zizeghet de nem feltétlen). Egyenes út a táp a tápban lévő tekercsek muzsikálnak, mikor a kártya kraftot vesz fel egy keményebb teljesítményű alkalmazás futtatásakor. De ezért a tápot nem kell kidobni, mivel elég nagy szórásban próbáltam őket, sesonic, zalman, fsp, corsair, és egyedül az enermax tápok maradnak csendben nem is tudom miért
. Pedig a fent nevezett gyártók egyike sem Vargáné. A tápok vegyesen 550-ek és 620-k voltak. De mindenki maga dönti el hogy mi ciripel neki lehet hogy egy tücsök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Milyen egeret válasszak?
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest