Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Razermazer
üzenetére
Na ne má... Sem a Chieftec, sem a CM tápom nem ciripel, de egyetlen ATI kártyám sem tette, még párosával sem (3870CF ment 550W-os Chieftec-kel, 18A-es VGA ágakkal), sem kari, sem a táp alattuk. Az bizony inkább hibás kártya. Elméletileg egyébként csak hallja az ember, hogy a tápból v. a VGA-ból jön a tücsökmuzsika.

Nippon: Hát, ha elméletileg nincsen, azért gyakorlatilag mégis úgy tűnik, hogy van, ha tényleg onnan jön a zaj. Venti?
Kucsek: Ha 6 monitoron tolod, minek a szomszédnak távcső?

Televan: Havernál van az asztalon egy legalább 120cm-es TV, na, azon F1-ezzél, aztán megtudod, mit ér egy 22" monitor az élmény tekintetében.

Sz.Miki: Ja, CF-es alaplapba beteszel egy 4870-et, aztán azt aktiválod, ha kell, vagy vársz pár hónapot, hátha ilyen régi játékra is gondolnak az ATI driver-írói (én azért igazából ebben nem hiszek).
-
Nippon
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Ezért nem értettem, mert elvileg ezeken az ATI-kon nincs ami ciripeljen elvileg. Nekem is Corsair tápom van, HX520-as, na azt sem feltételeztem volna, hogy abban van a tücsök, pedig valahol kell lennie...
-
válasz
Razermazer
üzenetére
ezt nem veszem meg. amikor a crysis húzza le a wattokat, akkor nincs cirip, csak amikor a GRID?
-
RI/OS
addikt
válasz
Razermazer
üzenetére
Hm.
Nekem a Korzer 850Tx-em nem ciripel...Furmark extreme burn alatt se, mikor furmark szerint 80A körül vesz fel

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő