- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Értem én a kérdést, gondoltam, akkor már körbejárom a témát...
A 16-os slotban jóval több szabad erőforrás marad. Alapból dupla gyors, amellett a procitól jövő fix forgalom nem változik, tehát arányaiban több, mint dupla szabad sávszél marad az egyéb adatcserékre.
Emiatt nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy 16-os slotban azért elég sokat lehet játszani a memóriatartalom cseréivel. Több, mint duplaannyi memória lóghat a levegőben minőségromlás (beszaggatás, késleltetett kirajzolás) nélkül. Tehát azért nagyon nem mindegy, hogy 1100-nál kezdődnek a bajok, vagy 1300-1400MB aktív memóriaszükségletnél...
Persze, messze a legjobb, ha ott a másfél, 2 GB ram a VGA-n, és nem kell cserélgetni, csakhát nem mindenki engedheti meg magának ezt a luxust....(#17183) TTomax: Ugyanaz a szitu CF-nél is, csak akkor a fix adatforgalom picivel több. Igazából a rendszer van jobban fingatva CF-nél, gondolj bele, ha kétszer 8GB/sec-el adatra váró VGA-t kell etetni... Arról nem is beszélve, hogy a dupla GPU dupla sebesség, dupla adatigény ugyanannyi idő alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest