Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
4850-el toltam végig anno, és be lehetett nyomni a VH-t, szóval nem dx11 only. Én nem vettem észre különbséget, de ha van is, akkor most őszintén, mennyi fényes rész van a metro 2033-ban összesen?

Szerk.: Közben leesett, hogy lehet dx10 és 11 között van a különbség, és én ezért nem tapasztaltam változást a régi kártyával.

-
HSM
félisten
Szerk: csináltam gyorsban egy tesztet, 970/1200-on, és jóval gyorsabb volt, és nem is melegedett fel olyan nagyon... De akkor se ér annyit, nem gyorsabb annyival a 850/1150-nél, hogy megérje, mert jócskán hangosabb lett a hűtő, hogy le bírja hűteni, igaz afterburner hűtőprofil, úgy belőve, hogy ne engedje nagyon 80 fok fölé a karit...
Ja, és nálam 16XAF van, és az említett szivatós jelenetben így olyan 18FPS volt a minimum, átlag pedig 20. Ja, és GPU-Z kép az egész pálya alatt mérve: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest