Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
Digital
üzenetére
Igen, a Crysis Benchmark tool a simánál vagy a Crysis Warhead Benchmark Tool pont megfelelő lenne erre... tényleg kíváncsi vagyok rá, mert nekem nagyon nem ez a tapasztalatom (és a CPU-d annyival nem gyorsabb, mint amekkora a különbség).
-
KTTech
veterán
-
CsendesMark
aktív tag
válasz
Digital
üzenetére
Ha nem kötsz a monitorodra hangcuccot, akkor jobb a DVI, nálam a monitor HDMI-n van (Samsung T260) és amikor a gép leáll, elkezd villogni a monitor hogy nincs semmi jelforrása
Vagyis mindig ki kell kapcsolnom a géppel együtt.DVI-al nincs ilyen gond, de sajnos nekem kell a HDMI a hang miatt...
-
katt777
félisten
válasz
Digital
üzenetére
Majd' belezöldültök, mi?
Tényleg, ha már az MSI csinál ATI-nak látszó nV kártyákat, miért nem csinál valaki zöld ATI-kat? nV-sokat tutira össze-vissza zavarná.
De most akkor nem nV-s vagy?
Hát már a 3870-nél hányan bebukták a gyors beszerzést 75-80k-ért, 4870-ekről nem is szólva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Tényleg, ha már az MSI csinál ATI-nak látszó nV kártyákat, miért nem csinál valaki zöld ATI-kat? nV-sokat tutira össze-vissza zavarná.