- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #62371 üzenetére
Na, megkerestem: GTX tupír
Igazság szerint amiről tudom, hogy szökőévente csak egyszer vagy még annyiszor sem fogom elővenni, azt nem szoktam megpiszkálni. Minek? Teljesen felesleges lecserélni a gap padokat, mondjuk a pasztát némelyiken jó lenne de amiről tudom, hogy működőképes azt inkább nem piszkálom, mert "maradt már fekve" hűtő feszegetés miatt nálam egy vagy két kártya. Kicsit jobban ragad a lekvár és a gyárilag szar anyagú forrasztásoknak nem kell sok és elengedik magukat (ennek semmi köze a vélt vagy valós korábbi hőhatásoknak). 8800 szériára, azon belül is a G80-ra ez még hatványozottabban igaz.
Calibre is így ahogy van megy fel a polcra. Én nyugdíjazom ezeket a kártyákat, nem hajtom meg havonta mind.
Valamint többen vagyunk úgy, akik szerint egy gyári gappados és pasztás kártya eszmeileg többet ér, mint egy olyan, amit már hatszor szétszedtek és újrakentek (+ esetleg a csavarokat is szétnyírták). Használati értékben természetesen nem. Számszerűleg meg kábé semmi különbség. Ez elvi kérdés.Egyéne válogatja, de mint látod én sem zárkózom el a felújítástól bizonyos esetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest