- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
laskr99 #52019 üzenetére
Nehéz beleképzelnem magam ebbe a szándékos önszopatásba. Meg lehet csinálni, de 20-szor annyi idő és frusztráció. W98 már önbootoló CD-s... Egy Hirennel meg lenne partícionálód meg plop boottal USB-d.
Csak van nagy géped mindennapi használatra. Vagy egy valamennyire modern, P4 mondjuk XP-vel. Laptop is jó.
Néhány lemezt "muszáj" kiírni, de legjobb lenne, ha lenne floppyd a korszerű gépben.
Én még 2010-ben vettem a SATA DVD íróm adatlapos gépbembe 5k HUF-ért újonnan, floppy meg ingyen volt. Azóta kaptam 2 db IDE DVD írót úgy, hogy nem szaladtam utána különösebben. Win10 alól is azt csinálok amit akarok (Winimage 9.00).
Ezzel kéne kezdeni szerintem. Ez a retrózás alapja, hogy tudj kommunikálni. Esetleg még egy 4-8 portos 100-as switch amit tudok javasolni.Az Iomega ZIP-100-am IDE és LPT verzióban az már tényleg ínyencség, de az is hatalmasat lendít előre a retro tempón. Viszont annak elszállt az ára mostanra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest