- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #122006 üzenetére
A TH7-II is RD ramos, ugyhogy, abbol van 2GB.
Az ujsagokat viszont adom. Amig pl. az 576 kette nem valt, addig nem csak PC volt benne, hanem a konzolok is. Majd, mivel a Game Boy Color azutan jelent meg, hogy a kettevalas megtortent, nekem ez a szerkezet teljesen ki is maradt. Most viszont, igy utolag, tok jol eljatszogatom vele (pont tegnap erkezett meg az EZ-Flash Junior helyett, az Everdrive GB X7 flashkartyam hozza), de jobb lett volna, ha ezekkel talalkozok anno. Pl. a Game Boy Advance -rol is csak akkor ertesultem, amikor az ARM procis Palm PDA-kra volt belole emulator. a korabbi Motorola procis Palm PDA-ra, csak sima GameBoy emulator volt. (mondjuk, azzal, ott, akkor, szinten jol elszorakoztam).
A "csak kicsit" az elegge ovatos definicio
Egy Power PC G4-en bootolo rendzert, atmasolas utan, be tudtal bootolni egy Intel Core Duo procis Macen. Mivel mindegyik Macet at lehetett "rakni" Pendrive modba (ilyenkor radughattad egy masik gepre, es a masik gep egy gigantikus pendrivenak latta
), igy kabelen konnyu volt a koltozes, csak a megvaltozott particios tablaval es bootolassal kellett "bibelodni". Az Apple vilagaban a 32 bites PowerPC Mac OS-bol siman lett 32 bites Intel-es rendszer, majd 64 bites Inteles es vegul 64 bites ARM-os.
Nekem 97-98 korultol van digitalis fenykepezo, illetve valamikor 2002-2003 korul fenykepezos telefon is, azert talalok neha rengeteg regi-regi kepet. Bele kellene onteni ezeket is a Photosba, de lusta voltam rebdverakni oket, igy ebben csak kb 2003-2004-tol vannak meg keresheto/indexelt/adatbazisba szervezett formaban a kepek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest