Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Czo #122011 üzenetére

Na, akkor meg pláne burzsuj voltál :D Árpi haveromnak voltak ilyen durva gépei mindig. (most egy 11700K-t hajt, 128GB RAM, RTX3090 24GB, 2TB M2, 2×4TB SATA SSD , 2×18TB HDD )
    Újságokból egy időben sokat tudtam szerezni nagyon, mivel faternek volt ismerőse erre-arra, így volt egy 2-3 éves időszak mikor 4-5 féle újságot is be tudtam szerezni minden hónapban. :D
    Sőt, aztán egy ideig volt ingyen GS előfizetésem is (modiskodtam nekik a fórumon) szóval újságok mai napig egy heggyel vannak, ráadásul sok igencsak fullosan jó állapotban :) (azokat is lusta vagyok lapozgatni, pedig ide a topicba igazi kincsek lennének, meg belőlük az infók, cikkek stb)
    Nekem ezek a kézi konzolok kimaradtak, mivel, valahogy mindig is a PC gamingot részesítettem előnyben. Összesen Tetriszem volt, meg utoljára a Nokia 7610-esem játszottam valamikor 2009 végén. A jelenlegi telefonomat úgy is hirdették, hogy gaming telefon, ehhez képest egy darab játék sincs rajta, nem arra vettem. Játszani ott a PC ...

Hát óvatosan defináltam, mivel a MAC-ek világába nem igazán látok bele (óvatos definició ez is :DDD )

ÚÚÚ, de jó neked. Nekem ugyan a társaság alapján már akad akár 2003-as kép is, de annál régebbi csak scannelt papírkép (azok meg mind elvesztek 2014 januárjában). Viszont saját képekre pont a Nokia 7610-el várni kellett 2007 májusáig, viszont még az is kb használhatatlan képeket csinált, így az első igazi normálisabb képeket, 2010 márciusában tudtam elkattintani; de igazán jókat csak a Cipruson 2015-ben vett Lumia kezdett el csinálni. Érdekes egyébként a fotós mappám, régen (pl 2009) az 1 év alatt készített képek mérete nem éri el azt a szintet ami most egy átlagos MO-n töltött hónap (mert Ausztria megint más).
    Irigyellek a jó kereshető/indexelt/adatbázisért is, bár ezen a fronton én is próbáltam tenni csak nekem tematikás sokszor, pl :
    D:\Képek\BulikNyaralasok\Balatonalmádi2004aug
    vagy
    D:\Képek\Ausztia-nemeto-2020
    D:\Képek\Telefonoskepek-L630
    stb.
    Ennél jobba a fejemben van indexelve, mivel az újabb telefonosképekben benne van a nevükben a dátum, és ez alapján képben vagyok fejben, hogy mit mikor kellene keresni (sokszor napra pontosan, néha csak jónapra) így már relative hamar megtudom őket találni. De lehetne jobb is ...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés