- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #112537 üzenetére
Sajnos a GTX950-et valóban megöli a 2GB VRam, pedig amúgy nem lenne rossz, pláne az én egekig OC-zható példányom. De ráadásul a 10400F mellett még csak nem is az ereje, hanem kevés VRam miatt kellett lecserélnem. Hiányzik nagyon nekem egy konstrukció, ahol memóriamodulokkal lehetne bővíteni a VGA-kat, mint az alaplapokat. (Ráadásul akkor az NVidia kevés VRamos fhassága is áthidalható lenne. Mondjuk annyi előnye van ennek, hogy így a játékok VRam igénye kevésbé ugrik meg, csak nekem néha másra is kéne ám a sok VRam).
Az R9 380 - meg már a neve alapján is - leginkább csúcskártya vagy csúcsközeli volt a maga idejében.Ami pedig a "lifetime support" -ot illeti, látom másnak sem ismeretlen. Egyesek tényleg azt gondolták, hogy azt is megvették a bolti ár alatti gépükhöz. Szerencsére azért a legtöbb helyen 1-2 eset után tudtam foganatosítani, hogy nagyon szívesen segítek, csak ennek már akkor ára lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest