- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
frescho #112017 üzenetére
BP-n meg Debrecenben hallottam egy pár ilyen storyt panelekről, és az ottani nagyon early adopterekről, hogy alig kihasznált netek miatt milyen jó netjók volt milyen olcsón. Bár általában nem 1G vagy 100Mbit csak néhány tíz Mbit volt.
Mivel mi fordítva csináltuk, mint ahogy célszerű lett volna, így én pont a 90-es évek első felében kerültem ki falura, amit eleinte imádtam, de aztán ahogy a középiskolás évek eljöttek, meg kezdett az internet is egyre fontosabb lenni, úgy kezdtem ennek az egésznek a hátrányait is látni. Irigykedtem, hogy a haveroknak már 2002-ben kezdett időkorlát nélküli net lenni, Chello, meg ADSL addig én a gatyámat is telefonszámlára költöttem, egy sokkal rosszabb szolgáltatásért. És én még hallgassak, mert a mi falunkban (hála szerintem részben annak, hogy többen összeálltunk és intézkedtünk) ugyancsak hamar megjelent a szélessáv, hisz 2004 legvégén már volt (a faluban elsők között lett nekem); de nagyon sok olyan emberrel is beszéltem, meg fórumok forgalmából is azt tapasztalatam, hogy 2007-2009 volt az a korszak amikor a legtöbben nethez jutottak. (nem mellesleg a 2005-2009-et egyfajta internetes aranykornak is tartom, a DC++ -al, korai Torrenttel, MSN-el, fórumokkal, IWIWel, Win XP-vel). 2007-2009 volt az a korszak amikor a "mainstream" is beszállt az internetbe, sőt, 2009 után már sajnos egyre inkbb látszott, hogy hiába vagyunk többen az össz IQ mégis jelentős csökkenésnek indult
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R7 3700X / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Master 3 vezeték nélküli egér
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest