- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Sünt belétek!
Szavaznék, sőt felhánytorgatnék némi alternatívát.Sokféle kacattal kapcsolatba kerültem az évek alatt, sokféle régebbi technomológiai fejlesztésre csodálkoztam rá, de viszonylag kevés az amireazt tudnámmondani hogy "kedves nekem".
Ezek egyike a PowerVR PCX 1/2(ha szőrözünk, inkább a 2)
Szvsz a PowerVR cumók is voltak akkora úttörők mint a 3Dfx Voodoo-ja, bár teljesítményben lemaradtak a 3Dfx kártyáktól, újszerű renderelési mód, és a jópofi társkártyás kialakítás(nem kellett képminőség rontóátkötögetés) emlékezetessé tették. Na meg a fóka, a PowerSGL alapú fókás képernyővédő mindent üt. 1997 SÜN!-je.Sajna Magyarországon szinte teljesen ismeretlen volt, így nehéz hozzájutni.
Viszont sokan nézték már "memória bővítésnek", meg igazából bárminek lehet nézni, abszolút nincs 3D kártya kinézete.
Proci fronton kicsit elgondolkodtam, van egyszer a világ első 1GHz-es procija amire, már iday szavazott, de a szívem mégis 2003 abszolút legjobb vétele a 2500+-os Barton magos Athlon XP-hez húz. Még évekkel utána is megállta a helyét, a tuning 3200+ra szinte kötelező, és rendkívül könnyű volt, és még most is kiválóan hasznosítható, némi buherával kettőt bele lehet varázsolni egy duál Athlon lapba, és hiszitek vagy sem, egy 2x2200MHz-es duál Athlon gép simán olyan komfortérzetet biztosít mint egy sokkal későbbi Core 2 Duo-val szerelt masina.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest