- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Cs 1.6-tal nyomtam szintén, Steamen 3000 óra, és legalább ennyi nonsteam játékidőm is van.
Sokszor voltunk lanon is, BECUP, ICL, egész jó eredményekkel. Meg a rengeteg pubolás..
Aztán széthullott a csapat, kb 2011 környékén, sok ember eltűnt, így nem volt értelme folytatni.
-
szupermacs
veterán
A CS videó rettenet király, gratulálok hozzá!
Valamiért nekem ezek a stílusú lövöldék nem jöttek be. Próbálkozom mostanában BF
C2-vel és BC1-gyel, de nem az én műfajom. Cs 1.6-ot toltam egy időben és most kipróbáltam a GO-t, de maradok a hentelős aréna shootereknél. Mindig is Q3 és UT fan voltam. Azok jobban mennek. Berakok valami zúzós zenét és szórom az áldást.
Mindig csodálkoztam, hogy mások az ilyen lassabb, taktikázósabb játékokat kedvelik lövöldéből (na jó, tegnap raktam fel újra az ET:QW-t).
-
Zicokuka
senior tag
Cod2 azért 2012ig éldegélt.Nekem mai napig favorit.
(Zico)
-
AllTheBest
őstag
válasz
alkatraz3000 #1 üzenetére
Ha nagyon nem akarna szépen menni, akkor ajánlom ezt a videót, egész sokat ki lehet hozni a játékból
[link]
-
alkatraz3000
senior tag
Érdekes, én 5 év után tegnap ültem le ujra FPS-ezni. Nyomtam egy l4d2-t haverral, ma megnézem a CSGo-t. Bár csak egy üzletinotim van hergelve, remelem a cs menni fog. Eddig kizárólag az 1.6-al toltam. Jó érzés volt elővenni a 10 éves razer egeremet, ami mára full retek, és csúnyácska, de tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest