- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az eredeti Adlib karakterisztikája brutálisan limitált volt, de kellett, hogy ne legyen karcos a hangja. Az Amigánál meg külön gondoltak arra, hogy legyen filter. Persze ezt is van aki kiiktatja. Mindenki úgy használja, ahogy neki kellemes, de így már nem eredeti a cucc.
A kijelzőkkel nekem az a bajom, hogy lassan elhullanak. Mondjuk nem vagyok CRT mániás, elvagyok a plazmával is, de idővel az is be fog krepálni és maradnak az LCD-k. A1200-ben pl. van korabeli scan doublerem, de amikor csa WB-ben karistolok mindig azt nézem, hogy régen sose volt ilyen képe a gépnek. A2000-hez gondolkoztam már egy RGBtoHDMI-n, de még nem szántam rá magam, hogy kigyúrjam a gépet.
FoxiestFox: Rokonság alapján nagyon csak a felső réteg engedhette meg, mert egy jól kereső németországi mérnök is "csak" DX4-re váltott, pedig már volt Pentium a piacon. Én meg lepattanóból rámentem a régi 5V-os 486-ot fogadó 386-os alaplapra, de ezt már sokszor leírtam.
Többször leírtam, hogy értem, hogy miért vesz valaki hasonló és használja egészséggel. De ezek már nem eredeti cuccok. Ahogy én is használok SD kártya adaptereket, ROM bankokat, modern loadereket a 8 bitesekhez, mert sokat könnyítenek az életemen. Sőt saját továbbfejlesztést is csináltam HT-hoz floppy emulálásra. De tudom, hogy nem korhű cuccok.
nakos1212: Nem vagy te paranoiás? Én leírtam 5x, hogy használd egészséggel, csak ne mondd rá, hogy eredeti. Ami a legjobban zavar az ahogy személyeskedsz és mások tudását megkérdőjelezed.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest