Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

BlindMind + lovas001 :R

Fejlemények - CPU 1.296V fix / 4GHz - Furmark GPU burner - stabil. A kis 6850 77 fok körül áll be.

CPU 1.296V fix / 4GHz - Furmark CPU burner : fagy, CPU fesz nagyon bezuhan, táp stabil, a 12V ág 11.995- ön tart. CPU Fix emelése - szintén fagy.

CPU 1.368V offset auto / 4GHz - Furmark CPU burner : stabil, a CPU fesz itt is bezuhan 1.272 V- ig, de rá sem hederít, megy mint atom, hűtés is jónak néz ki, 48 fokra áll be a kupakhő, 8 szál/100% terhelésnél.

200- as FSB/20x szorzó esetén ugyanez. Persze a PCIe frekit 100MHz- re fixáltam, az kényes, a többi API- nak meg nem zavar a kis FSB többlet. Ja és persze a Turbo kikapcsolva.
    Átlagos, vagy alatti kocka, vagy ebben még nincs elég tapasztalatom, mindent én sem tudhatok :B , meg szerény is vagyok ;]

Félreértés ne essék, így is szupi, offset+4GHz- el, a sok félbehagyott régi játék kiválóan fog menni, még valahol 2008- tól kell folytatnom, ha lesz időm.

Most átállok az X-Fi HD installra/folytatásra, nem azért de pár audiot installáltam már, de ez kivágja a biztit, itt extra driverbetegség van (Creativnál megszoktuk, de ez már nem az a szint...). Sima PnP DAC formátumban is megy, evvel nincs is gond, meg szépen szól, de fel kéne tenni a programjait is, na itt jön a kis probléma :W

Új hozzászólás Aktív témák