- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlindMind + lovas001
Fejlemények - CPU 1.296V fix / 4GHz - Furmark GPU burner - stabil. A kis 6850 77 fok körül áll be.
CPU 1.296V fix / 4GHz - Furmark CPU burner : fagy, CPU fesz nagyon bezuhan, táp stabil, a 12V ág 11.995- ön tart. CPU Fix emelése - szintén fagy.
CPU 1.368V offset auto / 4GHz - Furmark CPU burner : stabil, a CPU fesz itt is bezuhan 1.272 V- ig, de rá sem hederít, megy mint atom, hűtés is jónak néz ki, 48 fokra áll be a kupakhő, 8 szál/100% terhelésnél.
200- as FSB/20x szorzó esetén ugyanez. Persze a PCIe frekit 100MHz- re fixáltam, az kényes, a többi API- nak meg nem zavar a kis FSB többlet. Ja és persze a Turbo kikapcsolva.
Átlagos, vagy alatti kocka, vagy ebben még nincs elég tapasztalatom, mindent én sem tudhatok, meg szerény is vagyok
Félreértés ne essék, így is szupi, offset+4GHz- el, a sok félbehagyott régi játék kiválóan fog menni, még valahol 2008- tól kell folytatnom, ha lesz időm.
Most átállok az X-Fi HD installra/folytatásra, nem azért de pár audiot installáltam már, de ez kivágja a biztit, itt extra driverbetegség van (Creativnál megszoktuk, de ez már nem az a szint...). Sima PnP DAC formátumban is megy, evvel nincs is gond, meg szépen szól, de fel kéne tenni a programjait is, na itt jön a kis probléma
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- League of Legends
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest