Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
igen, airsoftdepo-ból
többi cumó az jó, csak ez a dugattyúfejjel basztak át
10óra után többet tudok majd
ki kell cseréljék szerintem. -
Dr.Én
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Néztem én is az intrudershop-ot és ott is a csapágyazott szerepel.... akkor átkúrtak
, mert vonalkód alatt a GE-04-01 ami csapágyazottra utal illetve a csomagoláson bellüli papír is ezt a GE-04-01 termék kódot irja
tehát 10 órakor telefonálok nekik
kedves leszek hozzájuk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macilaci78
nagyúr
Vagy átkúrtak, vagy szerelésből visszamaradt motyót kaptál véletlenül.
Írj a boltnak, hogy kaka van a palacsintába, mert a az Intrudershopon (Guarder saját boltja) is a szett részét képezi. Ellenőrizheted a termékkód alapján. Csomagolás egy tapadós önzáró nejlontasak, benne egy papír, rajta a termékkóddal. Ha ezen is a GE-04-01 szerepel, akkor nem azt kaptad a bolt szerint sem, amiért fizettél. Nyugodtan lehet emelkedettebb ejnye-bejnye hangvételű levelet is írni.
-
Dr.Én
veterán
Hali
Tegnap végre megjött amit rendeltem a kalash-ba
egy kérdésem lenne valaki használt-e már vagy vett-e esetleg Guarder GE-04-01 dugattyú fejet?
Én ugye ilyet rendeltem, de elvileg ez nem csapágyazottnak kellene lenni-e, mert minden hol csapágyazottnak van fel tüntetve...de csapágy és alátétek nélkül kaptam...

-
csoola
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek, szerintem veszek egy ilyen sípoló, világító őrt hozzá, nincs 500 forint, nem oszt, nem szoroz, aztán ha egyszer olyan sokat játszanék, hogy érdemes lenne használni, akkor van.
Egyébként volt már valakinek, hogy 3,3 V alá merült a cellafeszültség LiPo akkunál? Olyankor mi van?
-
Hurkaleves
őstag
válasz
csoola
üzenetére
én sem használok lipó őrt mert tudom, hogy nem tudnám egy játék alatt lemeríteni az akkumat (2200mah 40C 2s). több naposon még nem voltam (lipó-val), de attól sem tartanék... egyébként van egy ilyenem amivel bármikor rá tudok nézni az akkura illetve egy tartalék akku oszt annyi.
-
csoola
tag
válasz
zalman90
üzenetére
Na, kezdek rájönni ezekre, találtam ilyet, szerintem ez lenne a legjobb, mert a csak LED-est nem feltétlenül figyeli az ember folyamatosan, ez meg elkezd rinyálni, ha leesne a feszültség.
Egyébként a 8,4 voltos 1,1Ah-s akkum se szoktam lemeríteni soha egy játék alatt, gondolom ez a LiPo őr is csak akkor kellhet, ha egy töltéssel 2-3 játékot nyomok rendesen, mert még egy intenzív játék alatt sem hiszem, hogy mondjuk félig lemerülne.Conan: te használsz valamilyen LiPo őrt? Elfér ez is a G36 előagyban?
-
csoola
tag
Na, AK cucc mégse kell, nem tudtam megszerezni.
Ha a G36-ot a linkelt 7,4 V-os LiPo akkuval használnám, akkor nem kell a fegyvert átalakítani? (Csatin kívül) Múlt játékon is valakinek a puskája elkezdett vonyítani a LiPo őr miatt, érdemes beszerezni egyet?Ez lenne akkor, a 2S az mit jelent a nevében?
-
BaKeSZ87
őstag
Még mindig eladó a Galaxy MP5K-m 19.000 huf, tár és akku nélkül.
-
Lacuss20
senior tag
Sőt V3-as fullfém Mp5 is van
!!! -
conan77
tag
-
conan77
tag
válasz
csoola
üzenetére
nekem ez van a G36K-ban: 2200 mAh, 7,4V
neccesen de befér az előagyba ( kell kicsit noszogatni enyhén srégen megy be)
ha ilyet teszel be akkor az előagystift helyett 5-ös csavart ajánlok szárnyasanyával
(én itthon vettem aszem 4500-ért a vaterán újonnan)halihó

-
csoola
tag
LiPo akkut kintről honnan szoktatok rendelni? Lehet, hogy kelleni fog egy AK-ba és a G36-omba is

Más kérdés, ilyen AK-hoz tudjátok, honnan szerezhetnék tusvéget? -
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Igen, sajnos a leírás tartalmazza, hogy "metal".
Csak annyi rémlett, hogy valaki keresett, de Galaxy volt csak a piacon...
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Waazz. nem is tudtam, hogy már létezik acél MP5

Na így már érdekes... ése nnyiért....
Melyik bolt volt ez? -
rainmen
aktív tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Igen, az enyém műanyag. JG-féle M5S6, azaz MP5SD6.
Gondolkoztam meg gondolkozok is sokat, hogy eladni, mivel előre láthatóan még 2-3 évig nem fogok eljutni játékra, de sajnálom.
Bár lehet, hogy elmegy és majd kárpótolom magam egy ilyennel.

A Cymának is van MP5PDW-je! Valakinek múltkor ilyenre fájt a foga.
-
rainmen
aktív tag
Nnna. Volt egy kis ráérős időm, szétkaptam az egyik 018-as Cyma-t kíváncsiságból, mit változott a belseje az előző szervíz óta.
A dugattyún ugye nem "O"-gyűrű van, hanem karmantyú. A nagymértékű használat következtében, ami manapság érte,
felvette a henger méretét és kb. semmit nem tömített. Kissé megmozgattam, hogy kiálljon belőle a zsibbadás és láss csodát, rögtön nem lehetett benyomni a dugattyút, ha befogtam a nózit.
A hopguminál rendben volt, azt már múltkor letömítettem teflonszalaggal, így csak össze kellett rakni. Viszont tesztelni nem tudtam, az akkukat töltőre raktam, holnap lesznek feltöltve.
Feltettem rá a lámpasínt, de azzal nem fért vissza a hungarocellbe, ezért leszedtem próba után. A lámpája kék helyett fehér leddel még talán használható is lenne...
Kíváncsi leszek, mit fog szólni a 0.20-as BB-hez...

Szerk.: holnap, ha ráérek, szétszedem a másikat is. Azt még szűz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
szbalogh
addikt
válasz
csoola
üzenetére
Jók, 5 db-ot vettem egyenként. 2db feketét és 3 de-t, apróbb lényegtelen hibáktól eltekintve mind megbízhatóan működött. A csövet pucoltam ki, a tár alján levő tömböt ragasztottam be... szokásos gbb átnézések.
Galaxyba pedig nagyon passzentosak a Cyma fém midcap tárak. Jobban,mint az eredeti hicap. 100bb néha elég egy egész játékra
és akkor is beengedik ha tiltott a hicap.
Rainmen: pont hogy nem, van ott több fém cyma is 45 körül. -
csoola
tag
Van egy kérdésem, amit feltettem fostéren, de ott egy fél évszázad mire valami mod elfogadja (vagy majd megint valami gyökér indokkal visszadobja), szóval felteszem itt is: egyik ismerősöm szeretne tárat a Galaxy MP5-éhez, de rendelkezésre Cyma dupla, vagy szimpla, vagy JG szimpla hicap áll (csak hicapet szeretne, még a 200-ast is hamar kiapasztja). Cyma dupla lenne a legjobb, ha szépen adagol, tehát a kérdés, hogy melyik lehet a legjobb a Galaxynak, ha egyáltalán jók hozzá?
-
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
nem egeszen birom kovetni a problemadat, azzt irtad, hogy tartassz a fullfem fogas dugattyutol erre irtam, hogy 2-3kert lehet kapni nem femfogazasut, a fagyit meg nem szeretem...
-
szbalogh
addikt
Fostéren fém cyma mp5sd6 33k... hmmm
Ja, vegyetek Matprof-tól Meister Glockot! Az még tőlem van. Hibátlan.
-
macilaci78
nagyúr

-
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
szomoru leszel, ha aztmondom tobbet is?
hogy csak egy peldat mondjak, ezt hasznalom joideje:
[link] -
yako
tag
Szeretném elvinni egy szakemberhez, hogy átnézze, így némi garanciát próbálok kérni.
AZtán, ha nem kerültek bele, folytatódhatnak a tárgyalások, de próbálok pozitívan hozzáálni.
De az eladó Hajdúszoboszlói. Nevet is tudok írni, hátha ismeri valamelyikőtök, és tud véleménytformálni róla, esetleg tapasztalatot megosztani.
-
yako
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezt az információcsomagot kaptam az eladótól:
"A preccső a cső belső része, 6.03-as vagyis a legjobbak közé tartozik.
A motor sem a gyára egy bivaly erős nagy nyomatékú motort kapot.
A hop up-ot a hüvelykivető hátrahúzásával tudod állítani, új hop up gumi van benne, azt meg nem tudom már neked mondani hogy milyen, de ha emlékezetem nem csak akkor madpull.
A fegyveren működő Bolt Cash van, ami azt jelenti, hogy mikor hátrahúzod a felhúzókát és ezzel együtt a hüvelykivetőt, ennek a gomb lenyomásával beakasztod, tehát nem megy vissza az alp állásába, így könnyedeén tudod állítani a hop hup-ot is : )
Az aksit a tusba lehet beletenni, ezüst vezetékelése van, ami a legjobbnak számít a piacon." -
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
en is

-
-
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
2-3k bele egy barmilyen muanyag dugo, minosegre veri a dboyst az biztos
-
yako
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Passzolok, a teljes hírdetést bemásoltam, ennyit tudok róla.
Miért kell tartani tőle?sowi & zalman90:

-
conan77
tag
válasz
Lacuss20
üzenetére
Szia

Na mondom megnézem hopup nélkül mit lő, ha már ilyen hülyeséget írtam gondoltam kiviszem az udvarra
letekertem a hopupot csutkára és Bio 0,25 BBone-al lőttem 40 méterről fém konzerv dobozra és megvolt még szélben is 
(Macilacinak igaza lehet hogy belóg a nullán is majd megsasolom)
ráadtam a hopup-ot és úgy meg 48-50 méterről koppantak a BB-k.
tehát a 40 méter az nem is volt annyira hülye kijelentés hozzáteszem elég erős szél volt délután.
A KJW M1911-el is bohóckodtam és az 30 méterről eltalálta a dobozt a 0,25-el.legalább szórakoztam kicsit a viharban

-
yako
tag
Szevasztok!
Tanácsot szeretnék kérni Tőletek.
Kezdő játékos lennék, első fegyveremet keresem.
Találtam is, egy D-Boys meg egy G&G SCAR-t, de szeretném hozzáértők véleményét meghallgatni.
A két hírdetés:1.
ELADÓ FÉLTVE ŐRZÖTT D-BOYS SCAR-OM!
2 játékon volt összesen, a tustalp fele letört, mert a tesóm azt hitte ott kell akksit cserélni és lefeszítette. :shock: :axe:
Egyébként makulátlan! 1200-as akksi egy játékot ki bír. Átnézve, zsírozva, stabil 370 FPS
Imádom, de mocira kell a zsé és fegyver túltengés van :lol:
ÁRA 40.000FT2.
Eladó egy G&G Scar L
(ismerős fegyvere elérhetőség alul)-CA erősített GB
-fém csapágyak
-csapágyas rugóvezető
-csapágyas dugófej
-krom telihenger
-full fémfogas dugó
-fém dupla O-gyürüs hengerfej
-preccső
-Acog reddotdobozában eladó
ára 65 000 ftVÉleményeteket előre is köszönöm!

-
alph4
tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Nincs rajta semmi pimp, minden azért van rajta mert nekem a használhatóságon javít. Ez nem nagyítós, sima 7 fokozatban állítható kör dot, amivel én gyorsabban célzok (nem kell ráfeszülnöm a fegyverre és fókuszálni), és nagyon pontosan be tudom hozzá lőni a fegyvert. Egyébként, 1,5x optika lenne kb optimális as-ban, (snipernél 3x) de ilyet nem nagyon gyártanak.
ui: Fa markolatot meg még nem láttam világítani, főleg hogy állandóan eltakarja a kezed nagy része, ha meg sötétebb árnyalatú még inkább...
-
sptkyle
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Nem értünk egyet. A nem nagyítós optikáknak sztem igenis van létjogosultsága AS-ban. Dehát izlések és pofonok.
A lehetőségek közül sztem még az egyik legkultúráltabbat sikerült megtalálnia. Nagyon kevés optika néz ki értelmesen egy AK-n.
És akkor már inkább ez, mint egy ACOG, vagy egy AIMPONT. 
-
szbalogh
addikt
Van neki néhány

A fa markolat tényleg szép csak világít az erdőben
AK-ra (főleg airsofthoz 40-50 méterre) nem kell optika. Több hasznod lesz abból, hogy nem akad bele semmibe, nem lesz fél kilóval nehezebb a stukker..... Ha pedig pimpelésnek szántad, hát valljuk be őszintén..... nem sikerült nasss: Jobban néz ki?

-
zalman90
őstag
gearboxot vegyenek , olcso a gearbox softairen
csak most , csak ma , csak nektek , csak norris 70.000 péz + posta
-
alph4
tag
Az enyémet nézve ez nem mocorog egy picit sem, teljesen masszív az anyagát nézve és jóval kényelmesebb számomra, dőlésszöge +vastagság mivel az alap nekem kicsi mert nagyobb a kezem. Még a katona ismerősök és mondták hogy nagyon jó az ottani egyszerű 63D fa markolatához képest

-
sss
őstag
Ez a saw markolat amúgy jobb a gyári markolatnál? Vagy csak jobban néz ki?
-
alph4
tag
-
szbalogh
addikt
-
szbalogh
addikt
+1
-
alph4
tag
A múltkori hozászolásomnál írtam hogy rakok képet a fegyveremről ha meglesz és át lesz kicsit alakítva. Szóval ilyen most a cyma blowbackes pöcsparkolatos román ákája egy kis külső és (persze belső tunning) után: [link]
Még egy 74-es AK lángrejtőt tervezek rárakni a mostani helyett. +egyszer egy prometheus perc cső.Külső:
Fegyver: Cyma CM.050 EBB - WOOD VERSION
Markolat: King Arms AK SAW Style Pistol Grip (BK)
Optika: King Arms 30mm Red Dot Scope (BK / Circle Reticle)
Becsillanásvédő: G&P Killflash for 30mm Red Dot Sight
Előagy: DBoys K-16 Wood Handguard for AK74S
Szerelék: Battleaex AK QD side mount
Akku: A123 Systems LiFePO4 + XT60 csatlakozóGearbox:
Super Shooter ventillált dugattyú fej
SHS 15 acél fogas dugattyú
SHS Aluminum Air Seal Nozzle for AK (Short Type, purple)
Guarder Improved Hop Up Bucking for AEG (50° Hardness)
Guarder SP 100 Spring -
csoola
tag
Ha nincs 50-es Guarder gumijuk sokáig, akkor jó lehetne az 55-ös Element is alap JG G36-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
benne volt a csomagolásban, szerintük, de nem volt bent 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor szerintem veszek is egy ilyet, aztán kis tamiyával használom 
!!!