Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
alph4
tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Nincs rajta semmi pimp, minden azért van rajta mert nekem a használhatóságon javít. Ez nem nagyítós, sima 7 fokozatban állítható kör dot, amivel én gyorsabban célzok (nem kell ráfeszülnöm a fegyverre és fókuszálni), és nagyon pontosan be tudom hozzá lőni a fegyvert. Egyébként, 1,5x optika lenne kb optimális as-ban, (snipernél 3x) de ilyet nem nagyon gyártanak.
ui: Fa markolatot meg még nem láttam világítani, főleg hogy állandóan eltakarja a kezed nagy része, ha meg sötétebb árnyalatú még inkább...
-
sptkyle
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Nem értünk egyet. A nem nagyítós optikáknak sztem igenis van létjogosultsága AS-ban. Dehát izlések és pofonok.
A lehetőségek közül sztem még az egyik legkultúráltabbat sikerült megtalálnia. Nagyon kevés optika néz ki értelmesen egy AK-n.
És akkor már inkább ez, mint egy ACOG, vagy egy AIMPONT. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És akkor már inkább ez, mint egy ACOG, vagy egy AIMPONT.