- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Módosítottam a hirdetést, töröltem a fegyvert.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Németország felejtős, a 0.5J feletti eszközök csak ismétlő rendszerűek vagy félautomaták lehetnek (Pl a&k m249-et és azzal rokon boxra épülő cuccokat németben nem is kapni, mert nincs bennük egyeslövés abszolút, g&p m249-et ami v2-re épül lehet kapni, de elég cink egy csak egyes lövésre képes támogató
). Ausztriában az airsofthq.at, vagy airsoftgun.at ami eszembe jut így hirtelen, az áraik nem kiemelkedően jók, lengyelországból jobban megéri rendelni ugyanazt a cuccot.Ruházat, kellékek, stb kaphatóak ott is ugyanúgy, bár kérdés, hogy árban neked megéri-e a német-osztrák fizetéshez igazított árrést megfizetni. Persze biztos lehet ott is kifogni jó vételeket...
-
BaKeSZ87
őstag
Gyerekek besz@rok. Ugye említettem, hogy írtam Tokyo Modeléknek, leegyeztettük dolgokat, küldtem a pénzt, most küldték a tracking numbert, és még külön le is fotózták a tárajkakat két szögből meg még becsomagolva is. Le a kalappal.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Látszik, hogy régen nézelődtem a témában :-) Régebben simán ment PH-n is az üzlet. Na meg persze mi a fegyver...
Csak XL-es.
-
Pikkolo^^
addikt
-
h1ght3chzor
őstag
Vki tud Németországban, vagy Bécs környékéről Airsoft boltot, ahol olcsón lehet venni airsoftos cuccokat?

-
dFactor
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi a válaszokat neked és a többieknek is. Végül a Magpul G&P lett, totál elvarázsolt a külseje. A belseje miatt meg fingers crossed. A redwolfon ki is használtam a 15% kedvezményt.
@csaszi72: néztem, ez fent van a softairen is igaz?
-
Reibek
senior tag
Van eladó mellényem meg 2 szemcsim ha vkit érdekel esetleg egy 600FPS-es Parabellum is eladó lehet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csaszi72
senior tag
válasz
Reibek
üzenetére
30 dodo angle sight és elem sem kell bele

-
Badsheep
csendes tag
-
Xaels
félisten
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Hát épületben szépen vissza tud pattani 1-2 BB a hátunk mögötti falról. Tuti nem tenném ki a több mint 100e-s telefonom a játéknak. Általában el szoktam tenni a táska aljába kendőbe tekerve.
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz
dFactor
üzenetére
Kwa 2gx, King Arms is megérhet egy pillantást...
G&P-hez esetleg annyit, hogy ott az egyedi külsőt fizeted meg. Kis szerencsével sokáig elműködik, kicsit problémásabb esetben, gyári hibás cső, törő fogaskerék tengelyekbe futhatsz bele.
SRC-nek elég munkás a szerelése, viszont cserébe nagyon masszívan egyben van. V2fix nem árt bele, elég törékenyek a v2-k a v2-k közt a leírt tapasztalatok szerint.
-
Hurkaleves
őstag
van valakinek eladó dugattyúja?
-
BaKeSZ87
őstag
Hosszú idő után végre eljutottam egy játékra, nagyon jó volt
Springes Mk.23 nagyon jól teljesített mint mindig, soha nem adom el 
-
csoola
tag
válasz
dFactor
üzenetére
Nekem eddig az élőben látottak alapján a legjobban a CA fegyverek jöttek be, azzal nem hiszem, hogy be lehetne igazán fürödni, ha egyszer lecserélem a G36-osom, akkor csak arra. Konkrétat nem tudok mutatni, mert csak élőben láttam csapattársaknál, de ott mindig nagyon meggyőzőek voltak minden szempontból.
-
dFactor
tag
Sziaszok!
Rászánnék vagy 100e Ft-ot egy M4-re. Kínai cuccuk kizárva. Még csak rövid ideje kutakodok, eddig ezek vannak a short listen:
Javallatok, ellenjavallatok? Más márkákra is nyitott vagyok. G&G, CA..ami a keretbe belefér.
-
BaKeSZ87
őstag
Érdekelne MK.23 tárral kompatibilis utángyártott tárajak pontos típusa, valamelyik beretta tárajak jó hozzá, csak pontosan nem tudom melyik. Softair-en kérdezősködtem már privátban, de választ nem kaptam az illetőtől, aki magára ismer, kérem legalább válaszoljon.
-
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
a redwolfrol ha rendelsz az esetek 99%-aban hongkongbol fog jonni a csomag, nem az angol cimrol
-
Nowi
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
köszi a tippeket...

esetleg nálunk Mo-n nem foglalkozik vki ilyesmivel??

-
Nowi
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
elvileg KSC/ KWA . de nincs rajta szinte semmi jelzes.

-
Nowi
tag
Üdv!
Vkinek ötlet (vagy esetleg elfekvőben otthon) honnan lehetne olcsón szerezni Glock 17 GBB tárhoz . tárajkat? az előzőt elhagyta(?) a tulajdonosa..

Köszi
-
h1ght3chzor
őstag
Vki tud jó áron wl térdvédőt?
-
Badsheep
csendes tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
-
Badsheep
csendes tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Hi!
Nem ért rá a haver hétvégén , hogy megnézzük az oldalt ezért megrendeltem az airsoftmagyarorszag.hu -n
Holnap megjön a cucc ha minden igaz...
-üdv-
-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én lekopogom (tényleg lekopogtam!), de még egy holmimat sem vámolták, igaz, nem is sokkal a határ felett vettem, de azért felette kicsit
.
Mostantól ha kicsit jobban figyelnek rá, akkor majd igyekszem vámmentes dolgokat venni, aztán bekaphatják.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stefanitsr
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Eddig is voltak összegek amiket telibeszarva tök önkényesen vámoltak alatta és felette értékű cuccot is... Nem kell ezt túl komolyan venni. Erre ugyanúgy rácuppannak mint az mkh fasságára...
-
csoola
tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Ez már egy ideje így van, nem tudom, miért csak most kezdték jobban közzétenni.
-
bocsika
aktív tag
Eddig is volt vám korlát de ezek szerint szigorodik :S
-
Reibek
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Az én arcosom még mindig sajog

-
Reibek
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy csak 1x húzhatod meg az elsütőbillenytűt

h1ght3chzor kolléga volt velem és szerintem igen csak élvezte
Kivéve azt a buksist amit kiosztottam neki
-
Reibek
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nincs sorozat loves csak 1-es
-
csoola
tag
Jó, azért a családi rendezvény is más és más lehet, nem védeni akarok senkit, ha esetleg felelőtlen, de azért lehet ezt ésszel csinálni. Például ha eljönnek hozzám nagybátyámék, és kint ülünk az udvarra néző teraszon, én is előszedem néha a G36-ost, aztán elpötyögtetünk egy pizzás dobozra mondjuk... Ez is csak egy eszköz, amit ha ésszel használ az ember, nem lesz senkinek semmilyen sérülése, még 2 sör után sem, általában a buta és felelőtlen embereket éri baleset szerintem itt is. Mindennel okosan kell bánni, ami veszélyes lehet, nem csak az airsoft puskával, gyerekek közelében meg pláne, de szerintem egy háztartásban nem feltétlenül ez a fegyver jelenti a legnagyobb veszélyt.
-
sss
őstag
Nincs itt semmi összeesküvés elmélet. De ami átlövi egy sörösdoboz alját, az azért az ember szemében/fogában is képes elég komoly kárt okozni. Mikor azt írod, hogy családi összejövetelekre kéne hülyéskedni, meg azt hogy nem is jutott eszedbe hogy kellhet védőszemüveg is... azért ez így eléggé felelőtlennek tűnik.
Mondjuk első körben olvasd el a [MASZ2010]-et, vagy legalábbis az első cca. 10 oldalát.
Ha meg ak-t vennél, akkor cyma-k elég jók cm028, cm031 ezek műanyag testűek, cm040, cm045 ezek már acél testűek. Esetleg dboys rk-01, rk-10 ahogy már előttem is írták. -
Def26
félisten
-
sss
őstag
Mondjuk nem értem, hogy mi szükség egy ak-ra az ilyen családi összejövetelekhez. Elég komoly sérüléséket lehet okozni vele. Ha ezeken az összejöveteleken (kisebb) gyerekek is szoktak lenni, vagy ha esetleg az alkohol is elő szokott kerül, akkor főleg nem kéne ott lövöldözni.

-
ClayMore
aktív tag
taiwangun-on akció van.
crazyweekend a kupon kódtiszteletem!
-
Def26
félisten
Sziasztok
Milyen márkát ajánlotok?
G36C -t vagy AK -t szeretnék venni. Amatőr vagyok, csak hülyülni, célba lőni, kéne egy-egy bográcsozás, szalonnasütés alkalmával amikor összejön a család, sógor, unokatesó, stb. -
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
.22-esek
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Reibek
üzenetére
400 fölött 20 méteres rálövési távolság van MASZ szerint.
Oké, házi szabály, nem gond. De én nem megyek a fun kedvéért szétlövetni magamat ilyen játékra. Vélhetően mivel laza a szabálykeret, annyira nem is figyelnek oda a rálövési távolságra. A játékélményt alááshatja egy 450fps-es rövid sorozat akár 15 méterről is.
Szerk: Milyenek azok a kispisztolyok?
Olyanok, mint a rendes AS-pisztolyok, csak kisebbek? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Reibek
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
áhhh
sorry
4-500 közti mindenkinek a fegyvere
kispisztolyok 2-300 köztVan ugyan egy 590-es Para de az nem játszik
nekem a fülem bánta 
-
Reibek
senior tag
Ha valakinek van kedve játszani akkor vasárnap szeretettel várjuk a saját pályánkon.
Belépő meg ilyen hülyeségek nincsenek...
Ingyen van.
Felszerelés legyen mert van nekünk több majdnem mindenből de azért nem 10-20db...
Ha valakit érdekel írjon rám.Vasárnap 10 óra Bp III.ker Csillaghegy
-
Reibek
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ma lesz kész a fegyverem...
A Fet elszállt úgy ahogy mondtad
A Hop-Up-ból hiányzott egy alkatrész
Akadt a motor...
15k-ért megjavítják és ha már úgy is szétszedték akkor kicseréltettem a rugót,rugóvezetőt,hop-up gumit.(ez benne van a 15k-ban) -
Badsheep
csendes tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Hi!
Ha megtudok valamit írok

Vagy lehet itt megveszem :
már beszéltem a tulajjal egyszer régebben nagyon normálisan ,türelmesen válaszolt minden kérdésemre...

-üdv-
-
zalman90
őstag
vettem még 1 boyi scar-t
kövezzetek meg

-
Badsheep
csendes tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Hi!
Ha romániába küld , talán ide is... Nem vagyok ebben gyakorlott azért érdeklődöm.

Ja meg hogy free shipping ide
az gondolom csak helyben?-üdv-
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Badsheep
üzenetére
Küld szted Mo-ra? Én úgy látom a linken, hogy nem.
De inkább taiwangun-ról rendelj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ausztriában az airsofthq.at, vagy airsoftgun.at ami eszembe jut így hirtelen, az áraik nem kiemelkedően jók, lengyelországból jobban megéri rendelni ugyanazt a cuccot.
), lezárták a hirdetést, utána azzal nyomultam tovább.
Btw: pontatlan a hirdetés...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Próbálj lehiggadni, hiszen nincs semmi gond, és akkor Te is tudsz segíteni a választásban, nem pedig csak úgy puffogni és összeesküvés elméletek gyártani. Eszem megáll..