Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
Ha hosszútávon gondolkozol, akkor kell foglalkozni az egyéni vásárlókkal is. Drágábban tudod eladni a termékeidet, mint a kiskereskedőknek, akik tartják a markukat a saját 20-30-40% kedvezményükért. Ráadásul a jó híredet nem a kiskereskedők viszik tovább, hanem az egyéni vásárlók. Az egyesével eladott cuccoknál a csomagolási költségen tudsz bukni valamennyit, mert nem ládaszámra hanem dobozolva fogod eladni. A fuvarköltséget viszont úgyis kifizetik.
De ez csak az én egyéni véleményem-tapasztalatom. -
Kobe
veterán
hat szerintem akkora valtozast nem fog hozni, gondolj csak bele, valoszinuleg azert nincs keszleten egy masada sehol, mert korlatozott a gyartokapacitas. Gondolom elonyben fognak reszesiteni olyan viszonteladokat kik direktbe rendelnek toluk tucatszamban, en legalabbis nem foglalkoznek az egyeni vevovel, mert csak ramegy a profit nagyresze az egyenkenti kiszolgalasra....
-
Kobe
veterán
válasz
soulreaper
üzenetére
en is pont valami nyugati fegyot szeretnek nyarra szervalni, de nem M4est (szinten masik tucatfegyver) de a lehet kapni ugye mar a Magpul fele Masada-t is....az mekkora zsivany fegyo mar ocsem....kar hogy rohadt draga es sehol nincs keszleten kulfoldon sem, nemhogy itthon. Igy valszeg marad egy JG G36 amit kicsit egyedire tud butykolni az ember, de az anyaghasznalataval nem vagyok kibekulve, elso fegyvernek emg CA TM kurvadraga ugyanabbol....emlkeszem tavaly volt hogy 40ert dobaltak CA G36K t nem is egyet, na azok az idok is elmultak sajna.....bar lenne valami normalisabb masada ithton is

-
BaKeSZ87
őstag
Az element hopup ház azért nem jött be, mert öntéshibás a lenyomó része, visszaraktam a gyári hopup házat, kéne venni egy guarder hopup gumit bele, meg nem feszül neki eléggé a hopup ház a gearboxnak, az első lövésnél eltávolodik kb 0.5mm-re, és a rugó nem nyomja vissza. Vettem egy gyári hengerfejet így a levegős rész a nózi kivételével tökéletes a gearboxban, csak nem volt alkalmam elmenni még a csapágyboltba, hogy utána járjak tudnak e adni másik O gyűrűt a nóziba. Ha O gyűrű- és hopupgumicsere után jó lesz a tömítettség akkor örülés lesz
, ha meg nem, akkor valamit megint ki kell találni. -
BaKeSZ87
őstag
Az RK-05-ösömben kicserélte az előző tulaj a nózit, emlékeim szerint a lila CA AK nóziban nincs O gyűrű, ebben van, és szét van barmolva szegény. Vett mostanában valaki ilyen nózit? Újabban van O gyűrű, vagy ez qrvára nem AK nózi? Tömítés lehetne jobb is, az O gyűrű miatt sem tökéletes a tömítettség, de gyanakszom, hogy nem is AK nózi.
-
Kornel213
tag
válasz
üzenetére
Már belinkeltem neked a MASZ-t elkéne olvasni az egészet és szinte mindenre választ találsz #7994 Leírja benne az AEP-t is: "AEP (Automatic Electric Pistol) - elektromotorral meghajtott, önműködő airsoft légpisztoly" Tehát egy elektromos pisztoly olyan mint egy kicsi aeg.
-
törölt tag
válasz
evilzombie
üzenetére
az AEG et tudom az AEP et nem

hop uopt kerestem nem találtam!azért kösz

-
evilzombie
tag
-
evilzombie
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
KWA/KSC G36C nagy aksis!Sinekkel szerelve.
tankagogy egy kicsit olvasgatnod kellene mielott veszel egy fegyvert!
Kicsit furcsa hogy airsoftozol vagy csak szeretnel de meg azt sem tudod mi az a hop up!?
-
Mcray
senior tag
válasz
üzenetére
Ha te magad sem tudod hogy mit akarsz akkor nem tudunk segíteni. Egyértelműen ki lett fejtve hogy miért a G36 az egyetlen járható út: mert mindenben jobb a másiknál amit írtál. Ha ezek után neked mégis az kell akkor a te döntésed.
A G36 egy sokkal modernebb konstrukció minden téren. Nem lötyög, nem lóg rajta semmi, max a műanyag ropog, de a másik is ropog, viszont nem mondható el róla, hogy 1-2 év intenzív játék után is egyben van.
Mindkettű műanyag testtes darab. Ha M4/M16 család én nem vennék műanyagot, ha már van 600 féle fém 60 gyártótól kb ugyanannyiért a Softair-en.
G36-ból meg kezdésnek jó a JG, de úgy is rájössz hogy CA vagy Maruit akarsz és buksz egy rakás pénzt a váltáson...
bla bla bla

Ha én most kezdenék játszani és hallgatnékaz öregekre AHOGY ÉN SEM TETTEM, akkor élből kihagynám a kínai fegyverekkel való kezdést és minimum Maruival vagy CA-val kezdenék játszani.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
üzenetére
Én G36C-t vinnék. Ugyanúgy kisakkus mindkettő, a G36-nak tán rövidebb a csöve, míg M733 fém testtel még nem nagyon lelhető fel. Akkor ha már műanyag, akkor G36, Sportline szintű M szériás testek nem jönnek be. Az M733-ra optika sem illik, nem leszerelhető a hordfogantyú, nem illik rá RIS sem. A lehetőségeidhez, igényeidhez mérten a G36 autentikusabb választás és amennyire értesz az AEG-ek szereléséhez, a G36 üzembiztosabb is.
A G36C megközelítőleg akkora, mint az M733 betolt, vagy középállású tussal.
A hop-up az, ami a gömblövedéknek ad ballisztikát, mi által az egyenes - célozható lőtáv nő. Mindkét fegyverben állítható ennek a hatásnak mértéke, a G36-ban található hop-up egység konstrukciójánál fogva nem állítódik el, beállítani is kevesebb vesződség. -
törölt tag
szerintetek m733 vagy g36c jobb? sig sauerről lemondtam

-
Peti567
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Vissza tudtam hajlítani mert már meg is volt/van repedve!
Remélem bírni fogja az is és a csövecske karimája is! -
sowi
őstag
válasz
evilzombie
üzenetére
pedig a BBone tenyleg jo, en a mult heten rendeltem belole es nagyon bevalt, raadasul ingyen hazhoz hozzak
-
Peti567
aktív tag
válasz
üzenetére
[link]Red-dot 5000-ért! Softairen 3-4e.-ért is láttam már, csak hamar elkapkodják!
Nekem is ilyen van 4,5-ért vettem, alsó kategóriás termék, de használható, fém ház, állítható pont...maszk - 1000Ft
maszk2 - ilyen van softairon 6000-ért postával!
maszk3 - nekem ilyen van, jónak tűnik, de még éles játékon nem voltam vele! Ahogy itt ajánlották a fiúk furtam jukakat a szemüvegre körbe!Taktikai mellény is van vaterán is, és softairon is kb. 3000Ft-tól!
Ha mindenből a legolcsóbbat feszed megvan 10e -ből a három termék!
Én sem szeretek külföldről rendelni, jobban bízok a hazai boltokban/emberekben!
Ja és itt van olcsón, jó minőségű BB is: 20-as 0,6Ft /db Ingyenes házhozszállítással! Ajánlották nekem ezt az oldalt, én még nem rendeltem innen, Debrecenbe egy csapat innen szokott rendelgetni!
-
sowi
őstag
válasz
evilzombie
üzenetére
ugy nez ki, ebben az esetben el kell menni az airsoftgunba vagy a nowarba es 2x aron meg lehet venni azt amit az ebayen is feleannyiert
-
törölt tag
válasz
evilzombie
üzenetére
mert nem szeretnék külföldről rendelni hanem magyarországról vagy elmenni érte boltba! csak valami olcsó webshopot vagy annak örülnék a legjobban ha konkrétan linkelnéztek 6500 körül reddotot, maszkot, mellényt, stb. m733 hez!
-
törölt tag
válasz
soulreaper
üzenetére
kösz

valaki 40 ért m733 kiegészítőket:S?

-
Djuree
félisten
valóban sok ak van, de olyan mint a harley motorok, nincs két egyforma

nekem is fa -fém van, igaz nem cyma hanem jg, de ugyanaz lényegében. nem is volt olcsó, most meg még drágább, én még az erős forint árfolyamnál vettem jó 2 éve...el is akartam egyszer adni, de amennyiért kínáltam a kutyának sem kellett, pedig bőven megérte volna az árát. mostmár örülök hogy nem adtam el, egy valóban egyedi ak-m van, már a szivemhez nőtt
-
evilzombie
tag
Nezd meg a 8010-es hozzaszolast!
Tudom nem nagyon olcso de nem is naon draga,kozepar szerintem.Japan es Taiwani gyartmany.Jo par tesztet,es velemenyt olvastam rola.Mindenki azt irta hogy nagyon jol ossze van rakva, jol meg van erositve mindene!
Az egyik legjobban attekintheto teszt rola!Ha G36C Tokyo Marui G36K az utobbi naon draga,csak erdekesseg kepp linkeltem. -
Kobe
veterán
nem rosszak az AK-k ilyen szempontbol, csak nekem tul tucatfegyvernek tunik....ami igazan tetszetos darab, fa-fem, a cyma cm048 ugye, az meg eleg huzos, valami 5060 kozott volt normalisabb euro arak mellett.
Gondolkozom, hogy nyaron talan megerne egy sajat fegyoba ruhazni, valami g36 felebe, nagyon megtetszett, csak JG nem a legtutibb osszeszerelesben ahogy olvasgatok rola. Bar a hon ahitott kiszemelt az egy fem m4 vagy hk416 lenne, csak kar kar hogy ilyen nem nagyon van kinyaiba
No, azert a cyma cm048ra is beneveznek,c ska eleg huzos msot az ara -
Djuree
félisten
ja tudom, az én jg ak-m is mindent látott már, és mégis működik mindig

olyanokat estem már vele, leesett betonra 4 méter magasból, dot letört, de a fegyó működött
volt olyan is hogy szaladtam rohamoztam egy pala fedezéket, felbuktam, fejjel előre bele a pala fedezékbe, ripityára törte a palát kis 100 kilós testem, a bent lévők jobban megijedtek mint én
nade fegyverem sehol, 10 méterrel arrébb találtam meg a betonon, semmi baja 
-
Kobe
veterán
youtube on volt fenn egy videó, ahol a cyma cm048at tesztelgették.Fél napra elásták a földbe, amire még az eső jól rátett, utána az egészet állóvízbe merítették, slaggal verték, stb, meg egyéb hülyeségeket csináltak vele, és minden próba után vígan használható volt. Az a puska valami nagyon durva, az állóképessége a többi airsoft puskához képest az igazi AK-éhoz hasonlítható, azt is igen nehéz elgyötörni
-
soulreaper
tag
válasz
üzenetére
megkésve bár de azért gyorsan reagálok :-)
2db SigSauer556-os van a 3.darab egy JP féle foshalomszemétszar szal lényegileg 2db
200k-ért viszont nem kínyai gányokkal agattam tele hanem Magpul™© cucokkal
Azt azért tudni kell hogy azért természetesen ennek is vannak gyerekbetegségei, amit kis melóval, 1-2cuccal megszüntethető. Viszont a pénzért azt kapsz amit vársz, nem nyeklik, nem zörög, nem sorjás stb erős, pontos, messzire visz...
Az első irányzékot szerintem nemlehet leszedni szal az a legnagyobb hátránya a fegyónak :-)
a tus és a markolat az eredeti Sig Sauer szóval annak a cseréje picit macerásabb, illetve talán még a műanyag előagy is eredeti.
Bipod abszolút felesleges, még sniperra is csak támogatónak jó. -
Peti567
aktív tag
Nem csinálok semmit, itthon lövöldözök vele a kertben! Kb. 30 tár volt vele kölőve!
Holnap megyek az esztergályoshoz...
Csövecskét (zárólap??) csináltatok, olyat tudnak esztergálni, az elején lévő elgörbűlt bizbazd meg visszahajtom, az ugyse tart semmit ugye? Mert a karimája tart a csövecskének, ahogy láttam! -
-
sptkyle
senior tag
Egy használt G36 valakinek? Jg.

-
-
törölt tag
válasz
evilzombie
üzenetére
kösz! magyarországon nem tudnál inkább...! valami boltot vagy webshopot?
-
evilzombie
tag
válasz
üzenetére
RED DOT
BIPOD+GRIP
EROSSEBB LAMPACSKA
A LAMPA ROGZITOJE
KEZDOKNEK BOVEN JO MASZKMellenyt szerintem inkabb ithonrol vegyel ha nem tetszik akkor 2 heten belul kotelesek visszavenni.
A legolcsobb szallitassal nekem megerkezet 2 het alatt, ami 10 munkanap.pedig csak 20 munkanapot igertek be!Szoval eleg gyorsak!
A magyar boltok is azsiabol rendelnek csak olcsobb szallitassal es kis kedvezmennyel,viszont a hasznuk ordenare nagy mindenen! -
Kornel213
tag
válasz
üzenetére
Hogy hány grammos golyó kell a fegyveredbe az attól függ hogy milyen erős! De szerintem 0,25 jó lesz! 0,20-as 0,25-ös
Red-dot-ot softair-en nézz!! Nem rég láttam egyet 3-4 ezer körül ugyan olyasmi mint amit linkeltél! A többi cuccot meg válogasd össze hogy hol a legolcsóbb vagy szintén nézz softairen mert kilehet fogni jókat egész olcsón!
Djuree: Az biztos hogy előbb ledarálnak
Majd én is fogok venni egy shotit
Jól nézhettél ki 3 fegyverrel egyszerre 
-
Djuree
félisten
válasz
Kornel213
üzenetére
cqb-n sem olyan jó. egy aksu-val vagy egy mp5-el szétdarálnak
persze feelingnek jó. engem is megnéznek mikor pisztoly a mellényben, soti a háton, ak a kézben, full orosz stalker cuccban
mondjuk játszani nehéz így, de mindenki csodálattal néz, az azért jó érzés 
bakker de hiányzik már a játék, már lassan fél éve nem voltam
itt vidéken nem egyszerű, pesten más volt azért.... -
Djuree
félisten
válasz
Kornel213
üzenetére
sztem mind1 milyet veszel, amennyit használni fogod a főfegyver mellett, úgyis bírni fogja évekig, ha normálisan használod, nem kell őrült módjára használni, gyötörni

ha nincs pénzed keress egy olcsót softairen, de mindenképp fémet vagy fém szánosat
úgyis mindegyik tm koppintás, meg egymás másolatai, belül ugyanazok, legfeljebb anyagminőségben mások, de azt meg lehet cserélgetni
-
törölt tag
Van 45 ezrem felszerelni egy m733 at red-dor - védőmellény -maszk - (magyarul védőfelszereléshez alapvető dolgok mert nincs semmilyen védőcuccom meg fegyverfelszerelés (dred dot bipod stb...) amúgy az m733 hogy hány grammos golyó kell?
Tud valaki valami olcsó helyet vagy weblapot ahol feltduok szerelkezni (mert sowi montda a reddotra hogy fos én nem értek hozzá de 6 ért nem találtam sehol)
és aki tud olcsón 0,20-0,25 g 6 mm es golyót lcsón (1 ft s darabáron) 5000 db 5000 ért azt is linkelje be ha lehet...!

-
sowi
őstag
válasz
Kornel213
üzenetére
igen, a belsejuk problemas foleg :S nekem is volt KJW 1911em de ocsem ugyanolyan tipusu KWA-ja boven jobb volt, ha olcso Glockot kene vennem akkor Army-t vennek, a harmadik generacios 60 dollar es full TM kompatibilis, egy helyretolo rugo csere erosebbre es szerintem ennyi penzert teljesen ok
-
Kornel213
tag
A műanyag verziósokról olvastam hogy kb mindegyiknél eltörik az elsütőbillentyű, meg nehéz hozzá alkatrészt szerezni, pl: tár szelepet stb...
A fém verziók is ilyenek? Vagy miért nem jók?
Djuree pedig jókat mondott róla...szerk: ja így már értem
Akkor milyen GBB-t érdemes venni 20ezer körül leginkább glock szériában?Lehetőleg fém szánosat!
-
Peti567
aktív tag
Elárulhatná valaki hogy ezt fel lehet-e szerelni AK 74 csövére? Legalább erre válaszoljatok....
Thx -
Kornel213
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb választás?
-KJW Glock 32c jó állapotban kicsit kopott, de karbantartott 20ezer
-KJW G23 Glock ez pedig vadi új, keveset volt használva szintén 20ezer
Van valami különbség a 2 között? -
törölt tag
Van 45 ezrem felszerelni egy m733 at red-dor - védőmellény -maszk - (magyarul védőfelszereléshez alapvető dolgok mert nincs semmilyen védőcuccom meg fegyverfelszerelés (dred dot bipod stb...) amúgy az m733 hogy hány grammos golyó kell?
-
törölt tag
akor hol tudnék szerezni 556 ot?
m733 ra rálehet ezt szerellni?
tud valaki 10-15 k9rül terepszínű melléényt?
-
Djuree
félisten
válasz
evilzombie
üzenetére
hehe fasza

-
evilzombie
tag
Ezt az M4-est nezzetek!
Ez mar nevetseges foleg a zene
! -
Djuree
félisten
válasz
evilzombie
üzenetére
jó az a bipod
akkor amikor hasalsz és úgy kéne lőni, sőt még felfelé is célozni, mikor már 5 perce tartod a fegyvert az előagynál, kicsavart előretartott kézzel és már nem érzed a kezed (főleg ha nem 2 kilós fegyód van) akkor majd rájössz 
főleg a hosszú táras fegyóknál jó, ak és társai, mert a tár miatt nem tudod lejebb engedni és célozni vele. én mikor sokat hasaltam ástam egy kis gödröt a tárnak, ha meg kemény volt a talaj akkor elfordítottam a fegyót
de egy bipod nagyon kell nekem rá, én sokszor befekszek genyóskodni a bokorba, ide must have kellék. de elég olyan ami kiugrik a front gripből, csak ritkán használja az ember úgyis, felesleges hogy a fegyó elején fityegjen mindig.... -
törölt tag
magyarul ss 556 ja csak 3 embernek van az országban?:S
-
evilzombie
tag
En is eloszor M4 defendert akartam venni de toroltem a megrendelest mert igen sok tapasztalt airsofter velemenye az volt hogy mivel kezdo vagyok jobban jarok a V3 gearbox-al,es egy olyan stukkerrel ami hasznalhato CQB vagy FREELAND jatekokon!
KWA/KSC G36C-re esett a valasztasom, nagy aksi fer is bele(2 nagy li-po jon hozza).
Szerencsere meg kulfoldon vagyok igy talaltam egy kiskaput,itt nalunk nem kell fizetni se vamot se afat ha a rendelt cucc ,jatek-eszkoz vagy jatek tartozek,vagy ruhazatcsak eresztettem felejuk egy emailt ha lehet igy kuldjetek el,es meg is tettek!
Ha a fegyvert ajandekkent kuldtek volna el akkor arra sem kellett volna fizetni semmit,de sajnos ez a fegyo mar engedelykoteles itt, ami nekem nincs!.Igy csak a csuzlit kuldtem haza MO-ra (az itteni 300fps limit miatt),a tobbit ide,es mar megis erkezett minden extra koltseg nelkul! -
törölt tag
összesen 3 dv sig sauer 556 ot adtak el magyarorsázgon?:S
mcray a sigről:
Sigről: Enyém volt az ország 3 Sig 556-osának az egyike egyedi festéssel és miután meguntam, 55 ezerért eladásra kínáltam. Szerinted ki vette meg? Az a szaki akinek elvittem hogy tegye nekem rendbe 2 hónappal korábban
. Azt mondta, hogy "ehhez 2 évig nem kell majd hozzányúlni, olyan jó" -
Peti567
aktív tag
Hali!
Ezt szerintetek fel lehet tenni az AK 74 csövére? Szerintetek megéri?
Ezt ha felteszem a normál szereléksinre, elé egy red-dotnak, (vagy esetleg mögé) szerintetek kihajlik annyira hogy ne zavarjon a célzásba?
És van itt egy jó kis nyílt red-dot is, vélemény?
Tudom hogy azt mondjátok hogy rendeljek külföldről, de ....
-
törölt tag
de 3 db színes van nem? én szürkét keresek ami a boltba 66 !
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest