Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
soulreaper
üzenetére
midcap már nagyon max

high-cap addig jó amíg pár játékot kipróbálsz, locsolsz, rambóskodsz, aztán benő a fejed lágya. kezdőként én is hogy örültem a 600-as highcapnek, mostmeg 150-es midcapekkel nyomulok, de egyáltalán nem kevés a lőszer így sem. de a 70-es tárral sem lenne gondom...real cap az AS-ben bukó, nem érzed a találatot, egy találat sosem elég, főleg nem erdőben, fák-bokrok között. 30 BB elmenne minden nélkül...Kornel213: annál meg tekergetni kell a rugót állandóan. az sztem még szarabb mint tárazni. a feeling elvész, nem sokszor látok katonákat a táruk alját birizgálni
képzeld el minden katonának az egyik keze mindig a tár alján lenne 
-
-
BaKeSZ87
őstag
Nincs mindenkinek 10-12.000 Ft-ja csak tárra. Ráadásul bizonyos típusokhoz nem is egyszerű tárat találni. Például amíg nem volt kínai P90, addig a P90 tulajok iszonyat pénzért tudtak csak beszerezni low-cap-et. M4 ill. AK tár van szarásig, úgy könnyű ha ilyen fegyvere van az embernek. Szerencse, hogy én kapok 4 tárat a FAMAS-hoz.
Fater győzköd, hogy ne adjam el a Sportline-t
-
Kornel213
tag
válasz
soulreaper
üzenetére
lejárt a szerkesztési idő limit... Igen én is támogatnám az ötletet! Sose volt hic-cap táram nem szeretem tekergetni meg zörög stb.. a real/low/mid-capeknél meg van tárazás

Sowi: helyes
-
soulreaper
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
az Ino annyi pénzért szerintem legyen is szépen eltalálva

-
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
en is tapiztam, nem is egyet, de nem a nowarban, popec cucc
-
Gismo
addikt
válasz
Kornel213
üzenetére
Mi még csak ott játszottunk (2009 márciusa óta minden hónapban 1x) ilyen baráti összeröffenések keretein belüli épületharcot.
Jó pálya csak már kéne a változatosság, bár egy nagylétszámú szervezett játék tuti teljesen más élmény lenne. Lehet kimegyünk, csak még a csapat többi tagját is kikell faggatni, hogy mikor mire van idejük és kedvük. -
Gismo
addikt
válasz
soulreaper
üzenetére
nálunk a kb 16 fős csapatból is csak a tulajának tetszik
-
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
-
Djuree
félisten
itt nézem hogy a standard glocknak olyan fura hosszú markolata van, elég hülyén néz ki képen
élőben viszont nem látszik. a compact már olyan kis arányos
a sub már az én szívlapát kezemnek kicsi lenne 
glock -
BaKeSZ87
őstag
Hi-Capa / G26 / P226 / M1911 / MK23
Ezekben van VSR gumi --> szar nem lehet
Én ezek közül válogatnék, ha pisztolyt akarnék venni. 
-
Djuree
félisten
válasz
soulreaper
üzenetére
az az igazság hogy régen én is csak berettát akartam, full fém GBB-set, majd megvesztem érte, de nem volt rá pénzem. mióta láttam élőben glockot, igazival lőttem is, azóta csak glock. glock.hu-n el lehet olvasni a teszteket az igaziról, a világ legjobb pisztolya.
a kinézete sem tetszett, de most meg már a beretta nem tetszik
annyi hogy a glock-nak csak a szánja fém az igazin is, a test üvegszálas, törhetetlen polymer.
a beretta meg full fém, AS-ban biztos jó lehet fogni
KSC tényleg jó csak drága. ez a KJW postával együtt 20k lesz...tesztek is jót írtak róla...
-
Djuree
félisten
na postázták a KJW fém szánas glock 32c-met
faszás lesz. végre lesz értelmes pisztolyom...sowi: na az komoly lehet. megfogdosnám szivesen
mármint a fegyvert, nem haverod 
-
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
már volt itt sok róla, de majd rakok megint képet újabb állapotáról is

vettem hozzá 2 új tárat, az még koptatásra vár. de az nem ma lesz. most full szét van szedve, össze sem lesz rakva vagy 3 hónapig, majd a jó időre ki lesz benne minden cserélve, saját magam esztergált részekre. 120-as rugó lesz benne, cégtől csórtam legjobb minőségű litiumos kerámia zsírt, azzal meg lesz kenve, utána valszeg sosem kell átzsírozni...reticle sight is át van lőve, az is javításra szorul, az nemtom hogy lesz megjavítva, lehet vehetek újat

-
feka007
veterán
"akár a marui"
Hát épp csak annyi a különbség egy JG meg TM G36 között, hogy az elsőnél baromira irritál a műanyag feeling (kb elsírod magad, hogy megvetted), a másodiknál meg egyáltalán nem gondolod, hogy "de szar ez a műanyag", mert sokkal igényesebben ki van dolgozva.. Hát kb ennyi a különbség. Viszont a CA meg a többi kínai között tényleg nincs sok különbség az áron kívül.. -
Djuree
félisten
hát igen, annak megvan az ára. kíváncsi vagyok mivel több mint egy kínadzsi

gondolom semmivel
akár a marui....sőt még néha kevesebb is....max a fa lehet jobb, mert a JG-nél nem a legjobb az igaz...meg egy két fémrész kicsit pontatlanra van öntve...de ezen lehet segíteni kis barkáccsal...haver CA AK-ja is 100k volt, és valami ritka szar, minden szempontból...mikor megmutattam neki az enyémet elsírta magát

feka007: a koptatás? az enyém is ilyesmi. de ahogy a képen a srác, úgy én is elbasztam pár helyen. ha megnézed ott is le van koptatva, ahol amúgy nemigen tudna lekopni. ez azért lehet mert mikor koptatta szét volt szedve a test. én is így csináltam, csak összerakva vettem észre, hogy pár olyan helyen is megkoptattam ahol amúgy nem tudna lekopni
de ez legyen a legnagyobb baj....sajna én a tokfedelet basztam el meg a tűzváltókart, nagyon lekoptattam, újra kellett festenem és újrakoptatni, ott nem lett a legszebb, de így is jól néz ki...a szöveg amiben a legtöbbet fordul elő a koptat szó (8x)

-
Djuree
félisten
válasz
feka007
üzenetére
az enyém szebb, ez a csillogós fa nagyon lerontja az összképet...
most számoltam össze 110k-m van az ak-mban

17 módosítással...asszem az ország legdurvább ak-ját biggyesztettem össze

még egy cyma alsópöckös elsőirányzék kell rá, és fullos, így már rá fog menni a bajonettem is...remélem

tényleg nem tud valaki ilyet?
-
feka007
veterán
Én eleve nem raknék rá ilyen előagyat, nekem max az eredeti autentikus lenne jó.. De úgy is csak másodlagos fegyvernek, meg dísznek a falra, játszani G36/M4 és változatai/Scar, meg még 1-2 hasonló.
"a fatus nehez" Elbírod azt a + fél kg-ot kb, nem?
Meg akkora akksit raksz bele amekkorát akarsz.. -
sowi
őstag
Remeltem, hogy neked be fog jonni, orulok, hogy tetszik

igazabol nincs tul sok extra benne, az alap ugye egy cyma 039c volt, egy fire pig langrejtot kapott 12 euroert illetve a special forces betolhato tust az eredeti m4a1 helyett ez volt meg 22 euro, a 74es tar csak azert van benne mert a hozza kapott hicapet elpasszoltam es meg uton vannak a realsteel 7.62es tarak az atalakitashoz
ami meg hatra van az egy acel test majd ha lesz penzem, amugy ez az alu cyma sem rossz, nem az a regi spiater mint amilyen a 036os volt, erzetre minosegibb marha otvozetnel lehet errol beszelni
Ez a puska teljesen ram van szabva, ezert is dobtam sutba a klasszikus AK fem/fa dolgot, ez egy sopmod modernizalt ak47, amit szerintem batran oda lehet tenni egy m4 melle... -
Djuree
félisten
-
sptkyle
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Igen, olvasom már egy ideje a topicot, sőt vissza is olvastam pár ezer hozzászólásig.Képben vagyok.

-
Kornel213
tag
Szerintem a lövedék röppályájából kiderül!Ha sehogy se akar normális röppályát mutatni akkor valószínű a gumi elhasználódott,rojtosodott!De szerintem érdemes lehet cserélni! H-lenyomó van benne?
Én is akarok Hop-up-ot cserélni mert csak egy guarder 70-es gumi lett kicserélve benne! -
sptkyle
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Harmadik olvasatra leesett , hogy miért írtad az első mondatod.

Fáradt vagyok asszem.
Bakesz ha el akarod majd adni a FAMAS-t írj már előbb ide a fórumba légyszi. (nagyon jo lenne nekem cqb-ra.. addig meg talán az ára is összejön
)
Meg esetleg majd megoszthatnád velünk szokás szerint a tapasztalataidat ezzel a fegyverrel kapcsolatban is, ha már szétkaptad.
-
soulreaper
tag
Már van felirat is az új évad 24-hez
Jack Bauer (a példaképem
) ismét akcióban
tegnap dupla és ma is dupla rész -
pnagy7
aktív tag
A kor számit a fegyver használatakor?
pl pájára felmehetne kiskorú?(14-15éves)? -
sowi
őstag
nekem volt ilyen 028s cyma ak-m, ezekert olyan 10-15e huf kozotti osszeget szabad adni, viszont a belseje eleg jo, ha cserelsz benne egy hopupgumit teljesen jol el lehet jatszani vele, a valltamasz szokott eltorni mert spiater de eles ak tus pont jo ra, parezerbol megvan, kezdesre tokeletes, 30ert mar fem ak-t is adnak
-
pnagy7
aktív tag
meg ezak2
-
pnagy7
aktív tag
hát, van ezak1
nem nagy durranások, de erre lesz pénzem -
rainmen
aktív tag
Így maszekolgasson az ember...
Végre összejött egy kisebb összeg a "tartalék" kasszámba...
Holnap mehetek az autóhoz belső világításért. Hátra kell két darab, darabja ~5 eFt, csak gyári van, Rüsselsheimból.
Így sose lesz meg a fegyverre való!

-
sptkyle
senior tag
Nem hiszem hogy elírta. 2. tulaj, és még szerelő nem látta belülről.(mármint a fegyvert... nem a tulajt
) Valószínű ennyit teljesít. De 25-öt semmiképp nem ér. Ne foglalkozz vele. Egy idő után majd rájön, hogy nem ér ennyit a fegyvere. (vagy eladja egy nem hozzáértőnek otthonra lövöldözni a kertben) -
Djuree
félisten
érdemes gumit cserélni? kb. 8 hónapja ugyanaz van benne, 20 játékon lehettem vele azóta.
-
Djuree
félisten
na hop-up is szétkapva

-
pnagy7
aktív tag
-
sptkyle
senior tag
Újonnan 30k körül, használtan sztem max 20-25k.(attól függ mi volt vele csinálva, mennyire használt, mi lett benne cserélve.. stb.)
De az a 280-300fps nem hangzik tul jol. Erre a fegyverre gyárilag 360-380 van kiírva. Ezek fényében (és tapasztalat alapján) legrosszabb esetben is 340-350 kellene hogy legyen.
De javítsatok ki ha tévedek.
(más dolog az, hogy valószínű a tus ismét törni fog egy idő után)Bocs, közben megelőztek.
-
Djuree
félisten
na siker

a gearboxhoz nem nyúlok, nem merek. pedig kék rugót cserélnem erősebbre.
hop-upot kell még valahogy szétkapni.
érdemes gumit cserélni? kb. 8 hónapja ugyanaz van benne, 20 játékon lehettem vele azóta.alapvetően mindent kicsavartam amit lehetett

tűzváltókar szétesett, meg is ilyedtem, először mondom ez szopás, nem tudom hogy volt. aztán győzött az emberi (un)intelligencia és sikerült összerakni

-
pnagy7
aktív tag
CYMA CM.031 AK74
egy ilyen újonnan mennyit ér?
és használtan?( tus kitöt, de vissza van ragasztva, fps-290-300stb.)?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak azt mondtam hogy valaki nem szeret tárazni!Igen a tárazz és fedezlek feeling elveszik 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

játék közben kamerázik állandóan

volt műanyag JG AK-m az tényleg szar volt érzetre...