Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
1.8-as már nem rossz, de ettől függetlenül tuti nem cserélek.. (a C értékét nem is írták pedig jó lenne tudni. nyilván ha ráírsz megírja az eladó, de mondom annyira nem izgat ez a lifepo dolog..)
zalman: megelőztek, de én is azt írtam volna, hogy a nótbuk akksik nem nagy áram leadására vannak tervezve...
-
Hurkaleves
őstag
ebből a lifepo-ból van nagyobb kapacitású mint 1100mah? az tűnik nekem kicsit karcsúnak...
vagy lehet cellákat párhuzamosan kötni ugyan? valszeg az eltérő töltöttségi szint miatt nem igazán...
azért egy jóféle lipo-t nem fog lekörözni egy 9.6-os nimh... meg ez elég sok mindentől is függ ám. lényeg annyi, hogy a lipo fele annyi súllyal, fele annyi mérettel kétszer akkora erőt tud produkálni mint egy ehhez mért 2x akkora nimh.
példa: 9,6V 3300mah nimh nagy akksi amik kb. 12C-vel tolnak, nagy is nehéz is erre ezt produkálja: 12C x 3,3A=39,6A ennyi áramot tud leadni. teljesítménye 39,6A x 9,6V=380W
ellenben egy fele akkora fizikai tulajdonságokkal bíró lipo ami kapacitásra még annyi sincs.. lássuk, legyen mondjuk az én akkum: 7,4V (8,4V csutkatöltve, de 7,4-el számolok) 2200mah 40C. ez tol: 88 Ampert és tud 651 Wattot. nemmindegy és meg is érződik egy jóféle nyomatékos motorral és fettel.

-
mykos
aktív tag
Mivel nincsen hátránya a LiPo-hoz képest, ezért a hátránya a nagyobb belső ellenállás -> rosszabb reakcióidő(3cellás LiFe = 2 cellás LiPo - nem ROF-ban!!!), kisebb energiasűrűség, és alacsonyabb töltésleadási intenzitás.
Bár valóban ebből jön az előnye, ahogy írtad: Nem kell FET
-
csoola
tag
Én saját részről egyébként "kifogtam", egy új Bollé X500-ast szereztem, két lencsével, 8000 pénzért, nekem ez sem párásodik, pedig mocskosul izzadok, viszont az alatta levő dioptriás az eléggé be szokott, de már rajta vagyok a megoldáson. Ne érts félre, én sem azt mondtam, hogy nem fontos a szemvédelem, vagy, hogy nem ér meg minden egyes forintot, csak arra akartam célozni, hogy nem minden a márka és az ár, eddigi rövid pályafutásom alatt is láttam nagyon drága és nagyon szar, de nagyon olcsó és nagyon jó cuccokat is.
Térdvédőből nekem egy olcsóbb darab van, de ha normálisan veszem fel, akkor teljesen megállja a helyét, kényelmesen tudom használni. -
szbalogh
addikt
Van neki néhány

A fa markolat tényleg szép csak világít az erdőben
AK-ra (főleg airsofthoz 40-50 méterre) nem kell optika. Több hasznod lesz abból, hogy nem akad bele semmibe, nem lesz fél kilóval nehezebb a stukker..... Ha pedig pimpelésnek szántad, hát valljuk be őszintén..... nem sikerült nasss: Jobban néz ki?

-
csoola
tag
értem, akkor rá se nézek többet, viszont a neoprene-nel az a baj, hogy nem véd meg az élesebb dolgoktól és a kavicsot is megérezni benne, szvsz a műanyag külsejűek jobban védhetnek, csak kéne nekem egy minőségi darab, ha esetleg tudtok ilyet, emberi áron (plafon a 4000 körül), akkor érdekelne
-
sptkyle
senior tag
Valahol a kettő közt. Ez utóbbi videót láttam már én is. Igaz, hogy a valós játékhoz kevés köze, de talán egy kivülállonak sztem ez jobban bejön. Az igazi játék igazi élményét ugysem adja vissza egyik film sem. A cél az, hogy egy videó rásegíthessen, hogy ezt az élményt mindenki maga is megélhesse. Aztán már más szemmel fogják nézegetni sztem a valódi as videókat is.
Mindenkinek köszi a linkeket. -
Chris78
aktív tag
Nos valóban nem értek hozzá csak gondoltam megnézem a fogaskerekek kopotságát ill kapna 1 kis zsirt.
Valóban az AK jobban tetszik de most ez van alkalmi vételben. Megnéztem a Softairon és 1 csomó jó kis AK van jó áron csak mind messze.
"hiszen 1 hithű kommunista csak AK 47 használ -Mel Gibson"
-
stefanitsr
senior tag
Ebből a videóból próbálj puskázni.
Miután az upper lejött kell kicsit feszegetni a külső csövet meg a kamrát, de utána már szétjön.
-
stefanitsr
senior tag
A hopkamra alja elakad az alsó tokfélben ezért szétszedéskor kell vele kissé ügyeskedni és finoman feszegetni, hogy szétjöjjön. Célszerű az uppert a front szettel lehúzni a lower+hopkamra+ cső együttesről és később leműteni a boxról + lowerről a csövet.
Ofkorz a tárat ki kell venni az ilyen mókák előtt, illetve egyes lövéssel alaphelyzetbe kell hozni a boxot (nózi legyen hátul). Nekem a tesztelt tc alaphangon perfekt volt, hozzáteszem, hogy NEM a taiwangunról van (ennek ellenére az alap szétszedést megcsináltam vele, hogy lássam kb mi búg benne).
A fakebolt nem sokat megy hátra, és az a pici, egy egy fordulat is sok esetben m4 hopupnál túl sok, tehát csak a durva állítás során zavaró a sok vacakolás, a finombeállításnál szinte milliméterek törtrészeit mozdítod a keréken.
-
szbalogh
addikt
Na jó, igazad van. Velem is történt olyan, hogy ketten hegynek felfelé lezúztuk egy egész rajt szemtől szemben

De olyan is megesett, hogy egy fenyő alá befeküdtem és AEP-el szedtem ki egy veterán játékost aki mellettem sétált el. Piros pólóban voltam, az első játékomon történt. -
stefanitsr
senior tag
A festményektől és az autóktól eltérően a slukkerek festésének célja hogy elrejtse, összeolvassza a környezettel a fegyverforma látványát. Ha művészkednek vele mint pl a softair optikai tuningos topikjában Hardballer az m14-el, csinálnak egy amatőr számára tetsző, ám játék során már messziről világító, csillogó, és a valós fegyverfestésektől merőben különböző kreálmányt.
Tehát, nem szempont a tökéletes fedés, fényes festés, és a többi, a távolról ködölés, a lehető legkevesebb szabályos forma meghagyása a nyerő, éppen ezért bizonyos alkatrészek festése és más szabályos formájú részek feketén hagyása sem szolgálja a fenti célt.
-
stefanitsr
senior tag
Sajna sosem lesz igazán pontos.
Ellenőrizni kell, hogy a cső belseje hibátlan-e illetve nem görbe-e, aztán fikszálni kell a belső csövet a kölsőben, a külső csövet a tokban (+ csavarok + furatok + menetek), ellenőrizni kell a gumi rendesen van-e berakva, a lenyomó egészben van-e vagy már megette-e az imbusz csavarkája és végül ha ezek biztosan tuti de 100%-ra rendben vannak akkor rendes bb-t kell használni szélcsendes helyen a belövéshez.
Az atoz rokonság okán az egyik fő problémája ennek az svd-nek az, hogy két pindurka imbuszcsavar folyamatos lelazulása okán a puska előagya + első csöve úgy jár mindenfele mint b*zik f*sza a gőzben.
-
Hurkaleves
őstag
ja, írj nekik, hogy egy webshop nem így működik! az ember annyit szeretne fizetni amennyit a webshop a végösszegnél kiír és kész! és nem kíváncsi az utána fellépő komplikációkra! a szállítást alapból úgy kellene számolniuk, hogy ilyen malőrök ne legyenek! hát nem? háborodj föl!

-
stefanitsr
senior tag
Van nálam egy cm045, és 100-110-es rugónál nem kell bele erősebb, gyárilag 415-425.
Voltunk vele vasárnap játékon, a srácot már nem engedték vele játszani, MASZ 2010 miatt... Gyengíteni kell.(Jah és olyan motor van benne, hogy a gyári mini stick akkuval erőlködés nélkül húzza a rugót, de hát ez közismert, és ezért szeretjük).
Hangtompítót hagyd, dothoz meg kelleni fog oldalszerelék úgyis, úgyhogy inkább azt vedd helyette.
-
stefanitsr
senior tag
-
stefanitsr
senior tag
A téma ennél összetettebb.
A kínai AK közül a cymák bele a legjobb, dobozból kivéve rommá lehet vele alázni az egyébként nem rossz képességű usereket is, mert erős, pontos és nem utolsósorban az aegek közül a lehető legegyszerűbb belső felépítésű (főleg az acél).
Ha teljesen acélt akarsz akkor jelenleg kettő ilyet látok az a boyi rk08s full steelt illetve az rk10s full steelt. Ritkán lehet őket találni de ezeknél a külső csövet leszámítva minden acél, válltámasz retesz, első irányzék, hátsó irányzék tömb, infrabak, stb. Ha ezek valamelyike tetszik akkor vedd ezeket, annak ellenére is, hogy a boyi ak-k bele általában munkásabb mint a cymáké. Pl esélyesen hopkamrát kell benne cserélned, egy rendes motortól szárnyakat kap stb, míg ezek a cymákban úgy jók ahogy vannak.
A simán acéltokos dolgoknál pl irányzék lehet spiáterből, stb, de a boyinál is csak a full steelek vannak a csövet leszámítva teljesen acélból, a nem teljesen acél verziók hasonló felépítésűek mint az acél cymák külsőleg, de a belük jobb, és általában "mindig kaphatóak".
Tehát: Cyma: jobb, erősebb, pontosabb, üzembiztosabb belső, Boyi: Van a "full steel" verzió, amelynek a teljes külleme acél, de a belvilág sajátosságai miatt olyan valakinek ajánlott inkább, akinek van adottsága, ideje, türelme és érdeklődése foglalkozni a belével.
Simán, dobozból kiszedve elmenni, játszani a cyma jobb, és őszintén szólva az acél cyma ak-nál csak drágább és "nekem jobban tetszik" aeg van a piacon bármely kategóriát ide sorolva, jobb nem nagyon.
-
stefanitsr
senior tag
-
stefanitsr
senior tag
Dboys boyit kerüld.
Vedd meg ezt. 60k körül jön be. Kicsit túl van a megjelölt kereten, de hidd el, hogy megéri mert ami cida a boyikkal szokott lenni simán több mint az a 10k amivel ez többe kerül szállítással mint a boyi anélkül (tehát nettó 8k pluszban vagy és nagyon tuti belseje van, mondhatni fullos - nem is beszélve a SOKKAL igényesebb külsejéről).
Akku nem jár hozzá, ezért egy akkut meg egy dugasztápot nézel hozzá softairen 3k körül. (crane akku fog kelleni).
Nézel hozzá egy reddotot vagy holot softairen a maradék összegből, crane stockot, előagyat leveszed, lefúvod montana gold kutyabarnára, cserélsz egy hopup gumit egy jóféle ASG ultimate 50-esre, és első körben kifúvod magad eljársz játszani.
Gyűjtögetsz egy ilyen daniel defense risre, vagy egy akármilyen risre, 8-20k környékén. DD drágább, de ilyesmi mint a képen.
Nem érdemes dboys boyi satöbbikkel vacakolni, mert olyan szinten alapvető parái vannak hogy anyagilag többé-kevésbé rosszabbul jössz ki a végére, pláne ha nem tudsz szerelni. SRC gen3 dobozból nagyon tuti szokott lenni, nem nagyon kell vele vackolni, lehet foglalkozni a kiegészítőkkel, festéssel, dotokkal.
-
BaKeSZ87
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Voltunk vele vasárnap játékon, a srácot már nem engedték vele játszani, MASZ 2010 miatt... Gyengíteni kell.