Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
[link] egy kis videó. 1.35-nél lehet választani kinek a videóját akarod megnézni. Egész jók szerintem.
-
szbalogh
addikt
Ha valakit érdekel
Fórumtársaknak csak 6000 -
Reibek
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Csillaghegyen near Békásmegyer III.ker
-
csoola
tag
Én megint nem tudtam kimenni, mert eddig mindig délelőtt voltak a játékok (általában vasárnap, kivéve, hogy amikor szombaton nem voltam a közelben, akkor akkor volt...), most meg vasárnap délután, amikor már Pestre kell jönnöm vissza egyetem miatt. Jövő héten meg már elvileg évadzárás lesz, de remélem, azért néha lesz valami kis tingli-tangli, amire el tudok menni, ki vagyok éhezve teljesen.
-
sss
őstag
Hétvégén volt játék, egész jól is ment a fragelés.

Végre ki tudtam próbálni élesben is a midcapjeimet, sajnos még nem mindegyik adagol tökéletesen. Meg ugye az is gond, hogy hova tegyem őket, mert ez a zseben hordás nem a legjobb. -
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Persze, én is így vagyok vele (hála Istennek
), csak hát ez az egyik olyan alkalom, amikor nehéz egy nővel értelmesen beszélni, azt meg már nem is mondom, hogy ez milyen ziccer nekik az airsoft fikázásra. Na de hagyjuk a sok offolást 
-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Persze, tudom, a hugom is imádta kicsinek például az egzotikus konyhát (csigát házastól ropogtatta a kertben), csak próbáld ezt megbeszélni normálisan egy nővel, iszpesöli egy anyával.
-
zalman90
őstag
válasz
Reibek
üzenetére
szerintem a kutyasenézi
ha meg rád hívják a TEK -et akkor tök mind1 hogy van a fegyver 
nekem mindig van benne 1 tár de csak dísznek
de ha szállítód Mindig legyen kitárazva , sőt még az akksit is vedd ki belőle , ja és mindig legyen zárt táskában , lehetőleg a lángrejtő se lógjon ki mert az tudna okozni 1 kis pánikot 
(#19585) szbalogh: szegény..
-
szbalogh
addikt
Két hete voltunk ügyeleten, mert a lányom feldugta az orrába a BB-t. Az udvaron találta.
-
Reibek
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
Természetesen a gyerek (van egy 3 éves lányom) nem fér hozzá én felraktam a falra őket jó magasra én 190cm vagyok de nyújtozkodva érem én is csak el. Viszont akkor leveszem onnan van zárható szekrény rekeszem berakom oda őket a tárakat meg elrejtem. Nem szeretnék ebből problémát...
-
csoola
tag
válasz
Reibek
üzenetére
Hivatalosan így van, nekem jobb híján a dobozában van a fegyver, a táraim meg üresen a polcon, senki nem bántja. Inkább arra kell odafigyelni otthon, hogy ha például van a családban kisgyerek, az ne tudjon hozzányúlni semmiképp, ne falja be a BB-t stb., szvsz. ez fontosabb, minthogy eldugdosd a saját házadban magad elől az airsoft fegyvered.
-
csaszi72
senior tag
válasz
Reibek
üzenetére
kb ennyi:
39. § (1) A kizárólag 7,5 joule vagy ennél kisebb csőtorkolati energiájú tűzfegyvert, a légfegyvert, a festéklövő fegyvert, gáz- és riasztófegyvert a hozzá tartozó lövedékektől, tölténytől elkülönítve, jól zárható helyen úgy kell tárolni, hogy ahhoz illetéktelen személyek ne férjenek hozzá. -
Reibek
senior tag
A lakásban tarthatom betárazva az airsoft fegyverem?
tudtok vmi linket adni az otthoni tartás szabályairól?
a szállítást azt tudom hogy hogy kell.... -
Reibek
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Vissza vittem a boltba cserélték az egészet nem lacafacáztak...
Haza hoztam feltöltöttem kilőttem 3 tárat hiba nélkül
Még jó hogy van lehetőségem kipróbálni mert játékon kicsit ciki lett volna
-
Reibek
senior tag
Az aksi a kuka....
beleraktuk a spanomét azzal lőtt
-
Reibek
senior tag
Mai nap vettem egy kezdő felszerelést

G36C+Red Dot
G18C AEP+100-as tár+lézercélzó
Maszk
Taktikai szemüveg
Woodland poló,gatya,sapka
Katonai bakancsMáris egy hibába ütköztem a G18 aksija sistereg és az istenért se akar lőni a fegyver ráadásul a kártyát is ba**tak oda adni a boltba

-
Reibek
senior tag
sziasztok
-
soulreaper
tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Nowar->G&G Bio 0,28
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Próbáljuk mellőzni a golyó kifejezést. Lövedék, vagy BB.
0.36g túl nehéz. Max. 0.28g alap fegyverhez.
-
soulreaper
tag
kell valakinek minőségi chestrig jóárasítva?
részletek PM-ben 
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Kezdésnek elégnek kell lennie a gyári teljesítménynek. 0.20-as túl könnyű. Nekem is van egy alap VSR-10 GSPEC-em, 0.25-ös könnyű neki, legalább 0.28-as kell bele, vagy G&G Bio 0.25 az ha jól emlékszem 0.27g körül van.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Jó az úgy ahogy van. Van valami konkrét hiba? Ha nincs, ne bántsd.
Magyar tuning: Beszerző
Magyar airsoft boltokat én mellőzném, ha van is alkatrészük, nagyon drágán adják őket.Külföldi:
tokyo-model
ehobbyasia -
BaKeSZ87
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
TM vagy valami más, kínai gyártmány?
-
PumpkinSeed
addikt
A VSR 10-hez tuning cuccokat hol lehet beszerezni? Kérhetnék tanácsot, hogy mit vegyek hozzá pontossághoz. Létszíves csak magyar oldalakat
Előre is köszi 
-
sss
őstag
Csak már több helyen is láttam, de csak bakelit tárakon és csak fekete szalagot. Volt aki külön oda is írta, hogy ez így mennyire autentikus.

-
h1ght3chzor
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
LOL
-
macilaci78
nagyúr

-
sss
őstag
[link] Ezeknek a fekete izéknek van valami jelentőségük?
-
szbalogh
addikt
Ha valakit esetleg érdekelne eladom a sotimat, mert amióta meg van csak ott lóg a szegen.
M56C, részletek pm-ben -
stefanitsr
senior tag
válasz
csiribacsi
üzenetére
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Nyugodtan kimaradhatsz a diskurzusból, a kérdést nem neked címeztem.
Számos hasonló eljárással és anyagból készült más típusú puska készült ~200 eur és alatti áron, arra próbálok rájönni hol van eldugva a maradék 100 eur.
Az EBR-ről még annyit hogy nekem volt full guarder tuningos, systema magnum motoros, MARUI EBR-em. King Arms EBR kittel.

-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
de most miért rágódsz több hozzászólás óta az árával?
annyiba kerül amennyibe, ha nem tetszik nem kell megvenni, akinek meg igen és van rá pénze akkor megrendelni...lévén EBR-ből csak 600-1000$ között van használható...aki jó EBR-t akar "olcsón" ezt veszi meg mert nincs más....nem is értem hogy jössz a normál cyma-val? ez miért nem normal? most mivan??
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
volt cyma m14em regen, olcsonak olcso, csak nekem baromi kenyelmetlen volt, ezert is akartam EBR-t
-
csaszi72
senior tag
-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
másfél minimálbér

-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
szerintem igen, jol osszerakott puska, es mar nagyon-nagyon messze van a gagyi kinai korszaktol
-
csiribacsi
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
ugylesz de mint irtam az első kommnetembe ez az én véleményem azt meglehet osztani....nem akartam és nem is ocsáróltam senkit....
-
csoola
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszönjük!
-
philoxenia
MODERÁTOR
csiribacsi-t megkérjük, a jövőben az eddig itt végzett tevékenységét mellőzze!
-
rainmen
aktív tag
Csodálkoztam, hogy vissza kell lapoznom tegnap óta. Aztán látom, mire ment el a sok bötű...

A véleménnyilvánítással semmi bajom, amíg kultúrált hangnemben megy, de a zsebembe az turkáljon, aki belerak valamit!
UFF, én szóltam.
-
Lacuss20
senior tag
Ez egy idióta barom

Ő másra veri el a pénzt "ebben a gazdasági helyzetben" elmondanám neki, hogy sehol sincs már válság csak nekünk felejtettek el szólni....és ami pénzt megkeresek arra költöm el amire akarom
Szerencsétlen félnótás.... -
szbalogh
addikt
Végre elment
-
Xaels
félisten
válasz
soulreaper
üzenetére
Szerintem csak nem jó társasággal ment játszani egy rosszul szervezett játékra. Sokan elfelejtik, hogy ez a játék, sport vagy hobbi bárminek is nevezzük, érett gondolkodást igényel kortól és nemtől függetlenül.
-
zalman90
őstag
válasz
csiribacsi
üzenetére
a vizilabdához ingyen van aza sok ezer liter viz a medencébe ebben a gazdasági helyzetben ???

látom zte skate telód van , minek vettél telefont 45.000 ért ebben a gazdasági helyzetben mikor van 10.000 ért is ??
nem értem a logikád -
BaKeSZ87
őstag
válasz
csiribacsi
üzenetére
Trasher! Is that you?

soulreaper
Please! Don't feed the troll! -
soulreaper
tag
válasz
csiribacsi
üzenetére
hogy idézzek a lapodról "ez itt nem az ismerkedés helye : )" szóval ezt túl is tárgyaltul, az hogy ebben a gazdasági helyzetben ki mit vesz ahhoz neked az ég világon semmi közöd

de Chris78-nál a pont...szerintünk meg borzasztó hogy ebben a gazdasági helyzetben az eberek táblagépeket vesznek...jahogy neked abból hasznod van?? bocsáááánat....nekünk az airsoftból mi is a haszon? a jókedv, játék stb? majdnem egyforma
na szevasz

-
csiribacsi
tag
válasz
soulreaper
üzenetére
csak a születési dátumodat szeretném kérni?!
-
soulreaper
tag
válasz
csiribacsi
üzenetére
látom hogy angol és magyar óráról meglógtál anno
no sebaj, most idejöttél és kőkeményen megmondtad a frankót és beletapostál mindenkit a földbe
keményebb vagy mint Győzike 
bár abban igazad van hogy az erszoft az szar
kár hogy mi airsoftozunk
na puszi te kis szerencsétlen 
-
Chris78
aktív tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Játszani kell de azt gondoltam 1 ilyen olcsó kategóriátol a 2.8J csak parasztvakítás és azért érdeklödöm ,hogy valaki ismeri-e. Valahol azt olvastam ,hogy 200 lövés 1 patron tehát akkor nem lehet olyan erős mert a 1-1.5J közöttiek is hasonló teljesítményt produkálnak.
-
Chris78
aktív tag
Továbra is ez iránt érdeklődnék ,hogy valaki ismeri-e?
Ruger P345 Co2 gázos , 2.8J
Fentebb már belinkeltem csak közben "felgördült".
Érdekelne hasonló árfekvésben co2 pisztoly. Mi az még estleg ami ennyiért megéri?
Ja és úgy általában az Umarex-röl? -
Chris78
aktív tag
válasz
csiribacsi
üzenetére
Hát nézőpont kérdése pl 1pecabot 1 jó orsóval sem mondanám olcsóbnak. Én azelőtt motoroztam. Hát az sem filléres. Látom táblagépeket árulsz azt hiszem az sem alapvető szükséglet de azért mégiscsak jó ha az emberek megveszik.

Egyébként van Full fém is.

-
szbalogh
addikt
válasz
csiribacsi
üzenetére
Szerintem inkább éhségsztrájkolj!
-
sowi
őstag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
nos, kezdenem az elejen, kurva jo
alu test, alu minden, 4.4 kilo, a tus lotyog egy pucit a tube-on, ezt majd orvosolni kell, a belseje popec, nem kellett hozzanyulni, hangja gyonyoru es a gyari hopupgumival olyat lo, hogy lefosom a bokam
out of the box hozza egy felso kategorias AEG minoseget, sajna ara is volt rendesen 
-
Chris78
aktív tag
válasz
csiribacsi
üzenetére
Valóban az airsoft-ban nincsenek rendezett versenyek hisz nem is erről szól. Ez 1 kikapcsolódás ,szórakozás ,szabadidő eltöltés. Vajon azok akik nem versenyszerűen úsznak mint pl én is azok fejezzék be mert nem tettek le "semmit az asztalra". Még kész szerencse ,hogy a 16-huszonéves fiatalok ezt választják mondjuk a drogozás helyett. Egyébként fogalmam sincs mit keresel ebben a topicban ha nem szereted és nem is érdekel az airsoft. Az itt lévők sem mennek át ócsárolni más topicba ,hogy az így szar meg úgy szar csak azért mert nem érdekli őket. Vagy otthon már nem tudsz az asszonnyal mit kezdeni és itt éled ki magad? Lehet a sok klóros víz.....

-
BaKeSZ87
őstag
Most szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne válaszoljon, ne próbálja meggyőzni, mert csak a felesleges, semmitmondó hozzászólások szaporodnak, és nem ezért vagyunk itt.
sowi! milyen az EBR? Lőttél már vele? Csinálnál pár képet nekünk?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) És mi az optimális tömege a golyónak? Én most 0.20-asat használok.