Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A válasz egyszerű, Ilyen volt.
A sz.r kínainál ez sokkal jobb. Rendes réz, elég rugalmas és sok van itthon belőle. Még asszem békebeli. 230 as dupla szigetelésű.
Az volt a gond hogy 3 kábel már nem fért el a GB mellett, mert 1 akku (-) +1 motor (+) + 1 akku (+) . Kettő elfér mint eredetiben de 3 nem. Így 1 most csúszósaruval - hogy bontható legyen a kiszereléshez - felül van elvezetve.
Az egész cucc azért lóg ennyire előre mert csak a hopup után van hely visszavezetni. Így beért a tokfedél alá.Bezzeg az AUG-ban csak 4 kábelt át kellett helyezni (jó minőségű silikon kábelt nem cseréltük le) és + 10cm kábel kellett. Ott elfér a motor és a befogató műanyag közé az egész.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
JG M4 S-System...
-
stefanitsr
senior tag
A HK416-osom előre van vezetékelve, kell hozzá rutin hogy az ember kellő sebességgel, és a vezetékre ügyelve valamennyire hatékonyan tudja szét és össze szerelni. Pár óvatlan mozdulattal simán lehet vezetéket tépni, blankolni... Nem szerencsés az előre vezetékelés nagyon megbonyolít gyakorlatilag minden manővert, pl egy sima hopup ellenőrzést, gumi cserét is.
-
macilaci78
nagyúr
Na, az ilyen M4-be nem fér hátra az akku, csak előre.
A telst felső része a komplett előaggyal előre lejön. A belső cső alatt egy kis vájat van, amiben két motorsaru anya része egymás mellett már nem fér el, csak ha átdugod az egyiket és a kábel mellett a másikat. A molex apa csati itt már vastag, még két motorsaru a hozzá tarttozó vezetékeknél nem minden modellnél fér el (vannak szűkebbek).
A tust tartó tubus belül kb hüvelykujj vastag, kb 11 centi mély. Ide akku is, FET is, meg a kábelezés is nem fér be.
Szerintem az lesz a megoldás, hogy a hajszálvékony hálókébel két száljáét a hop up kamránál csatiztatom, az akkuhoz marad a saru. De az lenne a legszebb, ha minél kevesebb forrasztási és csatlakozói pont lenne. Az én teli tusos M4-emben nincs semmi, csak az akku nagy tamya csatin, meg a motor saruzva. Egy li-po akkunál meg lehet tenni, hogy fixre forrasztom, elvégre a töltőcsati külön van. Szívfájdalom nélkül dugom töltőre az egész fegyvert.
-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
FET hátra, akkuról 2 vastag hátra, késtől 2 vékony hátra (esetleg a 4 kábel egybefogva, vagy a késre menő szálat az akkura forrasztod/kötöd, így csak egy megy hátra), motorról a 2 vastag a markolatból hátul felhozva, a GB hátuljánál kivezetve. Tubusban összeköt, ámen?
-
X2N
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
M4-et még nem szereltem nem tudom abban hogy megy, de lehet ott inkább hátra kellene vezetékezni a fetet. g36-nál is van egy csatlakozó a hopupnál, ott sincs gond vele. AB fetet nem próbáltam de szerintem nem lehet annyival jobb h megérje vele foglalkozni. Csinálhatod azt hogy a nagy áramú vezetékeket molexel kötöd, a kapcsolót pedig olyan csatlakozóval amik az alaplapon vannak.
-
macilaci78
nagyúr
Egy M4 előagyba vezetékezésénél ez már lehet, annyira nem szimpatikus. 2 vastagabb szál a motor-akku közé, 2 vékonyabb a kapcsolókéshez AB FET esetén. Vagy rakok csatlakozót a hop up kamrához, amit oldva szét tudom húzni a uppert a lowertől, vagy szidok mindenkit, mint a bokrot, ha sarukkal szerelt vezetékeket fűzegetek azon a körömreszelőnyi helyen keresztül, vagy minden egyes szétszerelésnél forrasztom le a FET-et.
Esetleg eldurran az agyam, a FET megy a tubusba hátra, előre meg csak az akkuvezeték, de akkor a GB elejénél 2 vékony, 2 vastag szál, hátra 4 vastag, 2 vékony szál megy. Hátul nem férek el. Még a test mellett el lehet paszírozni egy pár vastag szálat, de az milyen már?
Van olyan 4 pólusú csatlakozó, ami nem nagy fizikai méretekkel rendelkezik és mégis megvan a megfelelő áteresztő képessége? 4 pólusú PC-s ventilátorcsatira gondoltam hirtelen. -
benze
csendes tag
Sziasztok.
Még azt sem lehet mondani , hogy kezdő airsoftos vagyok. Maximum leszek.
Szóval a segítségeteket szeretném kérni. CM.042S-t néztem ki magamnak. Más fegyverekhez képest mennyire jó/pontos/strapabíró? Mik a hibái? Megéri-e azt a 46000Ft-t. Mennyire tuningolható? (pl.:Lehetne rá red dot-t rakni?)Üdv.: Bence
-
X2N
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Teljesen felesleges ekkora keresztmetszet mert a fet lába elég vékony, és nem folyamatosan kap ekkora terhelést. Szerintem úgy érdemes megcsinálni hogy cserélhető legyen, pl pc-s molex csatlakozóval. 3db anya anya csatlakozó a fegyverbe, normálisan zsugorcsövezve. a Fetet pedig nyákra szereled, úgy hogy csinálsz rajta három vezetősávot, erre ráforrasztod a fetet, ahol a soros ellenállás van a kapcsolóval ott a vezetősávot megszakítod ellenállással átkötöd. A 3 apa molexet ráforrasztod a vezetősávokra, ha kell az egészet bezsugorcsövezed. Képen ez van csak a csatlakozókat fordítva tedd fel:

-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Kapcsolókéstől a FET vezérlésig 0.25-ös kábelt is sikerrel használtam már. Összeépítésnél kell nagyon figyelni, hogy ne szakadjon meg a kábel. Viszont a "fém" AK testbe is simán elfér az egész hóbelebancia. Bezzeg mikor 1-es vezetékkel, FET nélkül kellett ugyanilyet összerakni!

NEm madzag! Tyúkbél!!!
Egyébként kábel. 
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bocsika
üzenetére
Mi indokolta, hogy a tűzkapcsolót ilyen erős madzaggal kösd be?
Én is tervezek összerakni vagy 8-10 FET-et, de ott UTP kábel szálaival terveztem a tűzkapcsolót bekötni. Azt Ver2-nél is kényelmesen hátra tudom húzni, vagy épp az előagyba, ha arra van az akku, elektronika. FET esetén kap akkora terhelést a vezeték, hogy indokoljon ilyen keresztmetszetet?
-
bocsika
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Bocsi hogy segíteni akarok.
Az AK így lett bekötve.
FET, FET rendszerbe kötve, és GBre kötve
Ez 230 as kábel. Motorra ráforrasztva, mert eredetileg is úgy volt. Az a dean nem a akkura kapcsolódik hanem a biztosítékra. így könnyebb leszedni a tust. A tusban már silikon kábel fut.
Azóta mondjuk már át lett variálva mert sok kábel ment el a GB mellett és így nem fért be rendesen.Jó lettek volna képek és részletesebb leírás hogy hogy is raktad össze, mert valószínűleg nem helyesen, ha nem működik.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
bocsika
üzenetére
minden jól van összerakva és az aksi is majdnem fullon van/volt.
egyébként már linkelgettem, hogy hogyan és miként raktam össze és kötöttem be.
ebben a hsz-ben volt
ma fogom átnézni a rendszert. mert lehet, hogy a motornál a vezetéknek a saruja megtört.
mert a sarut ugye 90 fokkal el kell hajlítani, hogy rá lehessen húzni a motor "apa" sarujára és ekkor szoktak megtörni... na ilyenkor szokott fölbaszni és ráforrasztom a vezetéket közvetlen a motorra. -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Annyira nem nagy csoda a pillanatragasztó hogy egy lapos csavarhúzóval aláfeszítve ne lehessen levenni. Még mindig jobb mint az elhagyott tűzváltó kar miatt eltört tűzváltó fogaskoszorú helyett vadászni a neten teljes tűzváltó szettet, pláne, hogy sajna az egyes gyártók termékei alapvetően egyformának tűnnek, mégsem azok és összerakáskor jön a fejvakarás, hogy mit kell reszelni, dremelezni hogy jó legyen...
Jah és alapvető szervizekhez ugye nem kell levenni... Csak a tűzváltó szerkezet törése esetén, vagy ha eltaknyolnak vele és törik a tok.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Igen. Maga a kar nem engedi féloldalasan járni a fogaskereket.
Nem szeretem a pillanatragasztót AS-ban. Olyan drasztikus, végérvényes és visszavonhatatlan megoldás... Mi van, ha egy törött testet akarok cserélni, vagy csak le akarom festeni? Hogy veszem le roncsolás nélkül a tűzváltókart? -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
G36 esetében egyébként alap szerviz hogy levesszük a tűzváltó karokat, csöppentünk alá egy egy csepp pillanatragasztót, visszacsavarjuk és sosem fog leesni. Amúgy az a tapasztalatom hogy ha nem hagyódik el a tűzváltó kar általában nem törik el a tűzváltó fél fogaskereke...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hát, így jár aki nem húzza meg rendesen a csavarját. Ez van.

-
bocsika
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Hát nézegettem fórumokat. Ilyen hiba akkor van ha vagy rosszul van összerakva vagy le van merülve az aksi. Esetleg a GBben van valami megszorulva.
Ez jobb kép. az beszereléshez. Fontos a polaritások megőrzése.
Csatlakozót is érdemes kicserélni T dean re.
Ja és ajánlott konkrét példát keresni a fegyverhez az intreneten. Minden tipusnak meg van a sajátossága.
Jó lett volna képen látni hogy te hogy kötötted be. -
zalman90
őstag
válasz
Tomi_Sci
üzenetére
jol emlékeztem olvastam róla tesztet.. klikk
De ami neked kell :
Pozitívum:
Tömege
Sok fém alkatrész
Ár
Kidolgozottság
Csöve és hop-upja Marui kompatibilis
Hi-cap tárNegatívum:
Gearbox kenésének hiánya
Sorjás "O" gyűrü
Könnyen lejáró tusavégEgy kis átnézés és kenés után egy elég pontos és erős fegyvert kapunk, viszonylag alacsony áron. A tusban nagyobb akku is elfér, ezért tuningolni is jobban lehet. Mivel már a csöve és a hop-upja is Marui kompatibilis, ezáltal egyszerűbb a tuningja, mint a korábbi CM.028-as sorozatnak.
-
Tomi_Sci
őstag
Esetleg cm031-ről vélemény itt a nagy facepalm párbaj közepette? Mondjuk egy 028-hoz képest miben más? Hol érdemes venni?
(#17777) zalman90: Konstruktív ez a fórum
Olyan stefanitsr féle kommentek érdekelnének ,például, hogy a hopuplefogató pöcöktartórugó eltörik, és ezért nem érdemes venni 
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
a gearbox még mindig fém... jó esetben... na meg nekem fufém boyim van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
az tök jó.. itt meg dörög az ég
-
sss
őstag
Remélem használtátok a nagykép funkciót.

-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem ez lett volna stilszerű?
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
mért? hisze most ez a menő mindenhol meg a fagpul

-
macilaci78
nagyúr
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
te is kapsz 1 et

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Fiatal hűtő fórumtársunk elhamarkodottan csapott az arcába. Elárulnád a körülményeket?

-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én hagytam el AK tűzváltó kart...
-
Hurkaleves
őstag
válasz
bocsika
üzenetére
itt a cikk szerinti második AB FET-et készítettem el
eminnét pedig a bekötést lestem el...
az elkészítéssel és a bekötéssel minden klappol, de valahol valami mégsem...

ha másnem lesz benne sima FET, de még azóta nem néztem át a rendszert. -
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
hahahahahahahahahhahaha deviccesvolt röhög a vakbelem
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
én scar tűzváltót hagytam el

-
macilaci78
nagyúr
válasz
sptkyle
üzenetére
A konstrukció a "modern" Mp5-öknél is szar ezek szerint, ahol szintén egy fangyafaszni is imbuszcsavar tartja a tűzváltókart. Most őszintén: tegye fel az a kezét, aki hagyott már el AK tűzváltókart!

Meghúzod a csavart, színtelen körömlakkal egy pötty rá. Nem látszódó, ellenben oldható csavarrögzítő.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Csak féligmeddig az. Nyilván meg volt időnként húzva, de nem minden játék előtt volt ellenőrizve.
És csak azért féligmeddig, mert se az AK-mról, se az MC51-emről, se az M4-emről....stbstb. Nem hagytam el tűzváltókart soha. Ennél fogva a konstrukcióban van a hiba.
-
bocsika
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Meg tudnád mutatni hogy csináltad meg. Milyen leírás alapján? Hogy kötötted be. Én meg öcsém sem vagyunk nagy elektromos zsenik de egy AUG-ba és egy CM 031-be bekötöttük simán. És az újrakábelezést is letudtuk. A legtöbbet a kínai ónnal szívtuk ami alkatrészeken maradt és szinte lehetetlen volt vele dolgozni. ( nem simán mert az AK-nál öcsém felcserélt 2 lábat és folyamatosan lőtt úgy
) -
zalman90
őstag
a boyi nem törik
-
sptkyle
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
Nekem 2 G36-osom volt csak (meg közeli ismerősnek 1) 3-ból 2nél előjött a tűzváltó törése, és a hopkamra felfüggesztésének törése. (illetve 2-ről el lett hagyva a tűzváltókar maga
)
Mondjuk mindhárom JG volt. Ezek csunya tipusbetegségek, amik a használt (ilyen típusú) fegyvereknél 80%-ban elő is jönnek egy idő után.
(megjegyezném, hogy ettől még szeretem a szériát, mert rohadt kényelmes, és szép
) -
Tomi_Sci
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Feltételezem, hogy ilyen gondok a 028-nál nincsenek. Ajánlottak máshol cm031-et, arról mi a véleményetek?
(#17733) stefanitsr : De ha jól sejtem a legkelendőbb fegyverek között van.Honnan érdemes még vásárolni taiwangunon kívűl? (Például 031-et, ami ott nincs)
-
begami
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nos tegnap megjött a várva várt JG Dragunov.
Az érzéseim vegyesek de alapvetően pozitívak. Végül nem újat vettem illetve mégis csak nem a boltba...
Egy sráctól vettem teljesen új egy éve megvette de nem használta pár próbalövést adtak le vele. Viszont akku valószínű állásában meghalt.Sajnos tök láma vagyok akku témakörben(olyannyira, hogy a régi fegyverem akkuját is egy csapattársam szoktam tölteni a gyári töltőket sose használtam)
Ahogy olvasgattam LI-Po akksit javasol mindenki.Esetleg valaki tud ajánlani egy AK tokfedél alá alkalmasat? Kis csatival van szerelve. De lehet beruházok egy töltőre is akkor nem kell mindig átvinnem tölteni.A töltőre is várnék javaslatokat
A fegyver amúgy tetszik a gagyi bipod kivételével.Ezt le is fogom szerelni.Elég masszívnak tűnik nem lötyög jobban mint a Cyma 031-es.A kidolgozottsága megfelel az árának már nagyon kíváncsi vagyok hogyan muzsikál...
-
zalman90
őstag
SRC
hk416 , 5 magpul tárral , red-green redottal , 3000 res lipo akksival megér 60.000 ret ? -
sptkyle
senior tag
márc. 20-án adtam fel rendelés a dealerX-nek. (sajna elfelejtettem, hogy egyesével kellene megrendelni)
2felé bontották egy idő után a csomagot, mert valami hosszu ideig nem volt.
Ápr.1-én adták fel az egyik felét (ez kb ápr. 18-20 -án megjött)
Ápr 13-án adták fel a másik felét. (erre még várok) Márciusi rendelésre májusban.
Ez van a messziről rendel az ember. (mondjuk másik ugyanilyen shopbol 1 tétel 5-6nap alatt itt volt) -
sss
őstag
Röpke 35(?) nap alatt ide is értek a midcap tárak rsovról...
-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
boyi* ha kérhetem

-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nemvolt hát
csak ugyéreztem most ezt a képet be kell tennem -
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
-
stefanitsr
senior tag
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
miaza 3 részes hop kamra?
(#17728) conan77: miért nem tetszik a SCAR ?
-
Tomi_Sci
őstag
JG G36-okat miért nem szeretik többen itt a fórumon?
-
mykos
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Tartósan egy as nem nagyon kér többet 10A-nál. Tranziens áramok esetében már más a helyzet, de az a jelenség, hogy lősz 2-őt, majd egy ideig nem megy, utána megint megy ez nem a hexFET-ek jellemző viselkedése. Azok dolgoznak amíg meg nem döglenek, ha megdöglenek akkor füstölnek, meg meleg van. Ez inkább a környezetéből jön.
Ilyen problémát okozhatnak a nem megfelelő csatlakozási, forrasztási pontok, amelyek elmelegednek és ilyenkor az ellenállásuk az egekbe ugrik, mivel ez sorosan van a motorral kötve, ezért az eredő ellenállás igen magas, a motorra kevés jut belőle és kész a megy-nemmegy
-
Lacuss20
senior tag
Társulok én max a nyakam védem a szem mellet esetleg a fogaim, egy archálóval épületbe persze teljes maszk.
Hozzáteszem akkor is eltalálják a fejtetőm xD...
Koponya csonton lövés engem se szokott nagyon meghatni nagy kondulás és ennyi xDD
Az úgymond lágy részek és a fog védelme ami még fontos lehet.De az ,eg pótolható a szemmel ellentétben bár drága xD..... -
csoola
tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Nekem sincs maszkom, én egy téli sapit (30 fokban szar, de a homloklövést kb. annyinak éreztem, mintha nekirepült volna egy légy) és egy saját készítésű arc és nyakvédőt használok. Játék előtt csináltam pár perc alatt, fogtam egy régi rossz polot, kb. hónaljrész alatt kettévágtam, aztán felhúztam az arcomra és ott kettéhajtottam, hogy jól passzoljon, összetűztem biztosítótűvel és összevarrtam a hajtás mindkét oldalán. Az eredmény az arcom előtt 3 réteg ruha lett, amiben még levegőt is lehet kapni, bár az orrom kint van, és a fogakat/szájat nem árt összezárni ha lehet, pont a közeli lövések miatt, biztos ami tuti.
-
szbalogh
addikt
válasz
Lacuss20
üzenetére
Egyik játékon bújt be az ellen jól a bokorba. A raj végén mentem, mindenkit kilőttek előttem. Én meg bokron keresztül toltam nekik automatán, ők meg vissza, 5-10m. Volt is jajgatás ott is, itt is. But, this is airsoft
Tanulság, nem csak épületben kell arcvédő.
Másik, hogy eddig nem használtam maszkot, engem mindig szemen találnak el
-
Lacuss20
senior tag
Grat jól hangzik, hát én is jártam már hasonlóképpen. Azért vigyázattok az ilyen közelről történő lövöldözéssel.
-
csoola
tag
válasz
zalman90
üzenetére
Bokorban voltam, nem látszottam, és mikor kinéztem akkor talált el úgy. Én is sikeresen homlokon lőttem egy srácot, szintén így, hogy bokorban volt, egyikőnk sem direkt csinálta. De ha egy fedezékben vagy, a fejed dugod ki úgyis, hogy körülnézz, akkor pedig mást nem igen találhatnak el...
-
csoola
tag
válasz
Lacuss20
üzenetére
Első körökben nagyon hamar kiszedtek a srácok
Ilyen dzsindzsás erdős helyen voltunk, 3 kicsi romos épülettel, amit benőtt a gaz, jó volt 
Az első találat rajtam még kicsit fájt is, zászlót kellett megszerezni és becsúsztam az épület mögé egy dombról, de kb. rögtön kaptam egy sorozatot a seggemre egy AK-ból, szépen csípett
A végén már jobban ment, az utolsó nyertes találatot én szereztem 
A legnagyobb negatívum a melegen kívül a pára volt, talpig felöltözve hamar elért engem is a 30 fokban. A védőszemüveg jó volt és nem is az párásodott, hanem a sima dioptriás szemüvegem, úgyhogy aki ilyet nem hord, de izzadós, simán ajánlom ezt a Bollé X500-at, másodszor kaptam egy sorozatot a szememre kb. 3-5 méterről, és meg se karcolódott. A sima szemüveggel nem tudom, hogy tudok-e bármit is csinálni a pára ellen, de nem hiszem

Az egészet összevetve tetszett az egész, a G36 is jól vizsgázott, full gyári állapotban is nagyon szépen lőtt.
-
Hurkaleves
őstag
készítettem a hétvégén egy AB FET-et, de nem igazán akar működni. egy két lövés után nem hajlandó működni. pihentetni kell egy kicsit aztán megint működik vagy 2 lövés erejére. egyáltalán nem melegszik. (tuti, hogy jól raktam össze). arra tippelek, hogy az IRF4905-ös p-mosfet papíron "csak" 74A-es áramot tud kezelni és lehet, hogy ettől több szaladgál a rendszerben, főleg egyes lövésekkor... az IRF3205 n-mosfet 110A-es áramra van írva és ezzel már évek óta nincs problémám az egyik "sima fet"-es fegyveremben! egyébként nem vagyok elszállva az AB FET-től... szinte alig érzek változást... ez mondjuk lehet azért is mert a nyomatékos motorom egyébként is hamar megáll... nemtudom.
btw. mi lehet a neve az IRF4905-től erősebb fet-nek ami hasonlóan mint az IRF3205-ös kb. 110A áram erősséget bírja?
-
Lacuss20
senior tag
Gratu hozzá a lényeg, hogy jól érezd magad
és igen amikor "kicsi" a hely, akkor mutatkozik meg, hogy ki mint tud taktikázni, játszani és nem a lőtáv, meg a halálpercíz szórás. Persze, ha mindenki ismeri az épületet vagy az adott helyet 
-
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
Kezdő airsoftosként szeretnék első fegyvert vásárolni.
Kezdetben a JG G36K-t nézegettem, de itt a topicban kapott hideget-meleget, úgyhogy a kiszemeltem a CM028A lett. Amit erről olvastam, hogy olcsó, strapabíró és a teljesítménye is egész jó. Javítsatok ki ha tévedek
Taiwangunról (vagy hasonló oldalról) rendelném, de olvastam hogy a régebbiekben nem túl jo a hup-up. Náluk már biztos az új széria van, nem?Taiwangun Lengyelországból szállít, tehát nincs áfa, vám, ugye? Továbbá meg lehet az oldani valahogy, hogy a Paypal fizetéskor ne EUR-ba hanem zlotyba váltsa a forintom?
-
zalman90
őstag
-
-
csoola
tag
Láttam, hogy valaki hirdetett, hogy megveszi a rossz AEP akkukat, de már nem találom a hirdetést, nem tudjátok, ki volt az?
Vettem akkut, kipróbáltam a Glockot, nekem meglepően jónak tűnik

-
Lacuss20
senior tag
2 DB M14-es tár 2k/ db eladó

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A sz.r kínainál ez sokkal jobb. Rendes réz, elég rugalmas és sok van itthon belőle. Még asszem békebeli. 230 as dupla szigetelésű.

Egyébként kábel. 

) ez legalább modern és szép nem mint a többi 
Nem maszatol. Jóideje használom.