- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Jingsha X99-8D3 avagy kínai 2011v3 DDR3-al!
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Tomics kérdezett egy airsoft topikban paintball maszk-ról, amire én válaszoltan kimondottan a paintball maszk témánál maradva.
Erre te írsz száras szemüvegről, amiről le is írod, hogy paintballra nem is használnád.Én innen az olvasóra bízom annak megítélését, melyikünk hozzászólása bírt nagyobb hasznossággal.
A stílusodat meg azért nem méltatom, mert - a kivételektől eltekintve - nagyon sokan nem tudják különválasztani egy magánember véleményét egy magánember által betöltött pozíciótól.
Ha a továbbiakban folytatni szeretnéd az eszmecserét az airsofttól eltérő témában, annak itt a helye.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Lacuss20
senior tag
Ezért mondtam lehet hitetlenkedni, nem kötelező elhinni semmit. Csinálni fogok jó körülmények közötti dupla videós tesztet is, ahol felveszem a lövőt a célt és egymásmellé téve fogom össze rakni. Ellenben senki kedvéért nem bontom szét a puskát egy videó erejére, hiszen úgy csalnék azzal is ahogy akarok, ha akarok.
Ellenben a hopup csúszkát, az alap rézcsövet letolómérőzöm video felvétel közben.
A rof is fel lesz véve, hogy nem hiperűberhájtuning az fps pedig 400. Ha valaki átszámolja a 355-0.25 ről
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
stefanitsr
senior tag
Beszerzőt nem kell annyira fényezni. Egy igényesebben összerakott S24, minimális pénz és sok idő ráfordításával tudni fogja azt amit az ő precíziós CNC, százados tűréssel összerakott fejlesztései, csak pl az elméretezett rugóvezető tányér, hasasodó henger, elrontott designú hengerfej, a zero triggerben szilánkká törő csapágyak és a seperc alatt gyengülő rugók problémái nélkül.
Aki nem hiszi, járjon utána. Én utánajártam, fizettem, és aki elég gazdag ahhoz hogy a tapasztalaimat ne vegye figyelembe, tegye (mindenki a maga pénztárcájának ellensége), aki meg egy jó snipert akar vegyen a&k-t és felejtse el a 60+ ezer forintos tuning szettek anyagi vonzatait (+ puska + idő), ugyanoda fog jutni.
A dobozból 73 méterre elsorozó cyma AK pedig nem fikció, ezt majdnem mindegyik tudja. Ha valaki téged kimos vele mert észrevett rejtőzés közben, az is realitás. És nem kilépett, saccolt, google mapsen mért távolságok ezek, ezt lézer távmérővel szoktam kiméregetni, mert rászántam a pénzt egykoron, hogy akár ott rögtön játékon is tisztán lássak helyzeteket.
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Lacuss20
senior tag
Nem vettem sokszor az élet más területén is igyekszek ezen elvemet követni "csináld magad" .
A videóban hibás az adat, az fps. nem 500+ A chrono is 0.25 el 350-55-öt mér tehát, ha hihetünk egy netes kalkulátornak akkor 399-400 a puska. Gyakorlatilag is 50fps szokott a különbség lenni.
Ergo MASZ kompatibilis vagyok.
Én konkrétan nem sajnálom tőle a pénzt, hagyjuk is akkor a személyeskedést más akart volna a mondandó lenni.
Fő célom, hogy bebizonyítsam, nem kell vagyonokat költeni ahhoz, hogy jó legyen egy alapból jó puska.
Illetve alternatívát nyújtsak azok számára akik nem is tudnak vagyonokat költeni.
Őszinte leszek nem kértem pénzt a munkámért, azt mondtam próbálják ki milyen lett és, ha gondolja honorálja a munkám. Érdekel, szeretem csinálni. Ha megköszöni és lelkes örül neki, nekem az is jó. Nyilván az anyagot nem fizetem ki senki helyett.
A másik része a dolognak, hogy nem csinálom meg mindenkinek, ha idehordja. Sőt segítek, hogy mit változtasson stb, tanulja meg szerelje meg magának. Egy springes fegyvernél nemigazán lehet elrontani sok mindent. Viszont tudni fogja, hogyan, mi, miért működik. Véletlen valami baja lesz, megtudja magának csinálni.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Én a dobozból 70 métert sem hiszem el.
Olyan ez, mint az autók. A 200 km/h-t minden mai autó hozza, a 300-at már csak a kivételes szériák, vagy a tuningos mindennaposak, a 300 feletti sebességhez meg jócskán bele kell nyúlni.
Nem mondom, hogy lehetetlen a 97 méter, de nem tartom életszerűnek. Ahol már van 100 méteres rálövési távolság, ott már lehet szél, meg a lövedéknek is kell idő, míg az utat megteszi és ennyi elég lehet a cél elmozdulásához is. Persze a fizikai törvényei adottak, megfelelő körülmények között egy springes pisztollyal is el lehet érni a fejlövést 100 méterről 10 lövésből 10-szer.
És azt felejtik még el nagyon sokan, hogy egy ilyen 100 méteres lövésnél nem csak a fegyvernek kell oda tennie magát, hanem a lövésznek. A sok egyszeri sniper meg nem birtokolja a céllövészet know how-ját, és persze, hogy szar a sniper, szar az airsoft és nem lehet még 50 méterre sem ellőni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Jó, csak felesleges. Nagy hozzáértők véleménye szerint a gyári alapcső ár/érték-bajnok.
Én 509mm-es Prometheus 6.03-at használtam AUG-ban. Mivel egyszerre lett benne sok minden cserélve, nem tudom csak a csőnek tulajdonítani a javulást. A helyedben a feléért vennék egy CA, vagy Guarder 6.04-et, bevonat nélkülit.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
albert8
veterán
Köszi, de sajnos az nem lesz jó, se a vice kit.
Ez csak az ESS szemüvegekbe jók és nekem sajna egy Oakley SI M frame 2.0-ba kellene.
Viszont azt irják, hogy a victoryuniform a magyar elosztó.[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
stefanitsr
senior tag
Egy dologban mindenképp látom értelmét, mert a megoldás egy féligáteresztő tükrön alapul: Az oldalára felteszel egy kamerát, hátulról meg használod mint távcsövet.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
stefanitsr
senior tag
Pont amiatt próbálom ki, mert nekem az egyes módra csomagoltak nem hozták a kettes csomagolás által megszokott szórást. Plusz, most .28-ast vettem.
-
stefanitsr
senior tag
Szubjektív értékelésem és tapasztalatom szerint a kettes számú csomagolásban levő nekem jobban bejött, az én puskáimmal. Most a BBone féle .28-as bio-ból rendeltem egy zacsival a .40-es sniper BBone mellé.
Holnap csapok egy kis méregetést is, van a cégnél 3 tizedig mérő hitelesített mérleg.
-
ClayMore
aktív tag
én itt veszem.
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Badsheep
csendes tag
Hi!
Köszi, majd nézegetek még... A WGC-n nem találtam egyébként olyat ami kellene.
Az Evike-n tényleg KSC / KWA G18C/26C Series-t ír de kinézetre ilyen van a G23-ban is.
Majd meglátjuk ,egyenlőre nem látok sehol... Mérges leszek fölszívom magam és reszelek acélból egyet!-üdv-
[ Szerkesztve ]
Cogito ergo ...bumm!
-
macilaci78
nagyúr
A vállmagasság nem állítható és nekem szoknom kellett az L-est is, hogy leguggoláskor a tárzsebek nem nyomják fel a nyakamba a cuccot... Én próbálnék a helyedben, vagy egyeztetnék az eladóval, hogy 3 napon belül visszaküldöd méretprobléma miatt, ha nem felel meg és csak a postaköltséget állod, ha nincs más megoldás.
Magamból kiindulva az Lesbe nem ugranék bele hirtelen. Volt M-es huzatom is, azt is kényelmesen tudtam hordani atléta termetemmel.
-
macilaci78
nagyúr
Magamra ismerek.
184 centidhez a 70-80k-mal nem tűnsz "komoly embernek", az M-es bőven elég. (Remélem, nem lesz nagy.)
Az L-es jó eséllyel nagy, ha gondolod, Szegeden tudok egyet adni próbára. Igaz, az enyém eredeti, nem tudom, a kínaiak mennyire mérethelyesek. Menj el játékokra és próbálgasd őket. Szerintem nem lenne gond belőle.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ClayMore
aktív tag
én értem, hogy rövid a videó. nem mondtam h butaságot csinált, csak azt h az alapján amit látunk nekem nem áll össze h miért vágtázik le.
ps.:ha szét akarok szóródni azt nem a társaimmal az ellenség felé nézve egy vonalban teszem hanem oldalirányba, széltébe, hogy minél több szögből tudjunk tüzet nyitni és az ellenség véletlenszerű alá-fölé tartása miatt senki ne kapjon be egyet amit másnak szántak.
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
macilaci78
nagyúr
E miatt vagyok bizonytalan:
- ha a tárat BB nélkül teszem be, és úgy sütöm el, akkor is megakad a szánLehet, hogy simán kevés gáz van már a palackban.
A rugók minden esetre gyatra állapotban vannak és hibaforrást jelentenek. És ahogy elnézem, nem is a gyáriak.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
7°C alatt nem érdemes használni.
Szilikonnal lehet kenni, de javaslom szétszedni.
A hátsó irányzékot elmozdítod oldalra, alatta lesz egy pici, ámde hosszú hernyócsavar imbusz fejjel. Azt kicsavarod, utána a szán hátulján lévő kis kerek fémcsapot ki tudod húzni. Ki a tűzváltókar, a kis fém golyóra vigyázol, el ne vesszen, utána már látni fogod a továbbiakat. Érdemes szétszedni a tágulási kamráig, hogy ki tudd pucolni, hátha por is került bele...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
stefanitsr
senior tag
KSC saját elképzelés szerint épül, márkás, elvileg jóféle megoldásokkal. Nekem a hopupja nem jön be, illetve az előtte levő "feeding ramp" nevezetű alkatrész eltört a 17-esemben. Szerencsére kapható hozzá alkatrész. Az olcsóbb, feliratok nélküli változatok KWA néven kerülnek forgalomba, minden egyéb téren azonosak.
A KJW többé kevésbé pontos marui klón, ebből következően nagyon jó hopupppal, kevésbé nagyon jó anyagválasztással. Szinte mindent lehet hozzá kapni ha valami érné. Igazából egyik sem elvetendő választás.
-
Lacuss20
senior tag
Marui kompatibilis V2 V3
http://www.ebay.com/itm/Marui-Ver-2-Airsoft-Gear-Box-FRONT-Silver-Wire-Switch-/270717086449?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f07feeaf1
és
http://www.ebay.com/itm/Marui-Ver-3-Airsoft-Gear-Box-REAR-Silver-Wire-Switch-/290427747400?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item439ed7bc48#ht_1535wt_1037
V3
Ennyi 12 dollár.
Stefani úr az utóbb linkelt V3- as szerinted mennyit bír elégés nélkül?
Csak, mert az enyémbe az lett téve[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
Igen, csináltam, de inkább cserélni kell 5 évente egy elégett tűzkapcsolót (jg-ben annyit bírt), mint a fettel szopni minden akku cserekor.
-
zalman90
őstag
az első azért nemjó mert nem fog működni a zár imitáció
amugy annyira nem melegszik ha annyira melegedne a forrasztás szétmenne (najó az csaknem) .. de nem kell túl gondolni , nekem a fet kivan öntve műgyantával és be van zsugorcsövezve, nem melegszik semmi gond vele..
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
macilaci78
nagyúr
Pár éve a Deep Fire dugattyúja volt elérhető. Ott a dugattyú hengeres testéből a műanyagból kivettek anyagot és annak a helyére betoltak egy fogaslécet. A felhúzó fogaskerék ezt benyomta és eltört a dugattyú.
sowi: A G&G-ben lévő dugattyúra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Ukrajnai háború
- Revolut
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest