Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
yako
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Úgy érted, hogy a palackban, amivel a tárat töltöm, már kicsi a nyomás, nem tudom a tárat megfeleő nyomás alá helyezni?
Ez meglehet, de a szánakasztó mechanikusan működik, azaz a BB kifogyásával a tár oldalán egy kis pöcök jeleni meg, s az nyomja fel a szánakasztót, ami állítja meg a szánt hátul.
Rugót esetleg kishazánkban lehet valahol venni? -
macilaci78
nagyúr
-
yako
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Pontosabban ezért lehet, hogy nem akad - mármint a szán?
-
yako
tag
válasz
macilaci78
üzenetére

Ez mind megvolt!
(A kenést kivéve, mert egyenlőre nem tudom mit vegyyek hozzá.)
A Gas Chamber Block két odalán van két rugó. Azok elég csálék, nem tudom az jelenthet e gondot... -
macilaci78
nagyúr
7°C alatt nem érdemes használni.
Szilikonnal lehet kenni, de javaslom szétszedni.
A hátsó irányzékot elmozdítod oldalra, alatta lesz egy pici, ámde hosszú hernyócsavar imbusz fejjel. Azt kicsavarod, utána a szán hátulján lévő kis kerek fémcsapot ki tudod húzni. Ki a tűzváltókar, a kis fém golyóra vigyázol, el ne vesszen, utána már látni fogod a továbbiakat. Érdemes szétszedni a tágulási kamráig, hogy ki tudd pucolni, hátha por is került bele... -
yako
tag
Szevasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kéri:
Van egy KSC Glock 18c-m.
A gondom, hogy a szán nem akad hátul, ha kifogy a BB.
Mostanság jelentkezett a dolog.
Amennyire tudtam feltöltöttem gázzal, gyanakodván, hogy az kevéske, de nem.- ha kézzel húzom a szánt hátra üres tárral, akkor megakad a szán
- ha a tárat BB nélkül teszem be, és úgy sütöm el, akkor is megakad a szán
- olyan is előfordul, hogy a BB nem megy ki a csőből, ilyenkor az elsütő billentyűt nem is tudom teljesen hátrahúzni
- a tár azon része, mely a szánakasztót felnyomja működik, ezt leszedett szánnal, betett tárral ellenőriztem
- a Rocket valve sem törve, sem repedve nincs
- illetve, néha a gáz láthatóan "hátrafelé" távozik a fegyverből.Ezen a képen, ahol az ujjaimat is látjátok, tartom azt a kis csőrszerű – ebben van a Rocket valve - dolgot. Ha elengedem, kb. félútig megy vissza. Jelenthet ez valamit? Elképzelhető, hogy csak némi kenés kellene?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Illetve mivel érdemes kenést adni a mechanikának, és hány Celsius alatt nem érdemes már használni a fegyvert?
-
BaKeSZ87
őstag
F@sza képek mesterlövész témakörben: [link]
-
stefanitsr
senior tag
válasz
H A M M E R
üzenetére
Posta még 55-60 usd... plusz vámáfa és már annyira nem is szép az a dolog... 9x eur volt ingyen postával a minap a gunfire-on...
-
H A M M E R
csendes tag
Helló,
Többen ajánlottátok a CYMA 028 puskát kezdő fegyvernek. Keresgéltem a neten, és találtam egyet 74 dollárért. Tudom még vám, meg ÁFA rájön, de úgy is elég olcsónak tűnik. Ezt szerintetek érdemes megrendelni, vagy ez valami extra butított verzió lehet, azért ilyen olcsó?
-
Badsheep
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
szbalogh
addikt
válasz
dFactor
üzenetére
Teljesen jó. Ebbe nagy valószínűséggel 17mm-es driver megy de azért nem árt előbb a lámpát megvenni, mert hallottam már olyat, hogy nagyobb méretű volt benne. A programozáshoz megvettem a kellékeket de még úton van a Föld másik oldaláról.
A szalagkapcsoló vezetékét cseréljétek majd ki rövidebb vastagabb réz vezetékre. -
dFactor
tag
Ha már lámpa: vannak ezek az 3-5 mode-os olcsó Ultrafire lámpák. Pressure switch-csel használva is ugrál a program (erős/gyenge/strobó/stb) ? Ismerősömet érdekelné, de nem tudtam rá válaszolni.
-
ClayMore
aktív tag
taiwangunos rendelés akkor senki?

-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Bocs helytelenül írtam: Kacsalámpa-mount.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szbalogh
üzenetére
Kacsalámpa nagy szórású lámpa. Ha ezt fegyverre rakják, az azért van, mert kacsára lőnek vele. A kacsár, alapvetően szárnyas vadra sörétessel szokás menni, nem golyós puskával. A sörétes nyomása kisebb, mert egyrészt a csövet elhagyó sörétek nem tömítik le a csövet, másrészt a cső sokkal nagyobb átmérőjű, jobban elbírja a nyomást. Kacsára nem 150 méterről szoktak lőni, jó, ha 50 méterre meg merik kockáztatni arra való lőszertöltettel és csővel.
Nem tudom, honnan vetted, hogy a cimborád 150 méterre világítgat fegyverre szerelt kacsalámpával.

-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Élesre készíti a kacsalámpa mountot nem airsoftra. Amíg nem írták addig én se hallottam erről. Nem tudom honnan szedted a sörétest és a vadkacsát.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem Neked szántam.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Dehogy akarok én kacsalámpát fogatni bármire.

A G&P reddotnak sajna a kapcsolója a gyengéje. De jó tudni hogy egyébként nem esik szét 9mm-esen sem.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Azt értem, hogy kacsalámpa felfogatóval akarod felrakni az akármilyen lámpát AS-fegyverre. Király, ügyes vagy.

Na, az már kicsit sok, hogy valaki egy alapvetően sima fém házas lámpát használ éles fegyveren, de végül is van az a kaliber, amit elbír. A G&P red dot például a 9mm-es Mp5-ön 4000 lövést kibírt meghibásodás, elállítódás nélkül. (tesztelve) De hogy valaki vadkacsára sörétessel (mert azzal) menjen éjszaka (mert minek másnak a lámpa) 150 méteres rálövési távolságból, azt ne haragudj, de kifigurázom.

-
csoola
tag
válasz
kisÁdi
üzenetére
Én magára a 44-es bázisra mondtam, hogy drágák, nekem is volt már Cyma Glockom (ha még arra gondolsz), mondtam is, hogy elég olcsón vettem, 10e alatt két tárral és új akkuval. Szerintem vegyél egyet softair.hu-n használtan, ilyen 20e körüli áron már lassan gázos pisztolyt kapni, ami jóval szórakoztatóbb.
-
BaKeSZ87
őstag
STTi MK23 usereknek.
Ezek a Tokyo Modelék...
2db tárajkat rendeltem, és egyet küldtek. Fuck! -
Badsheep
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem lövi le csak elvakítja és akkor vakkacsa lesz...

-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Most nem tudom, hogy tényleg nem értetted, vagy direkt forgattad ki?

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Még laikusként is elég urbánus legendaként hangzik...
-
ClayMore
aktív tag
Van taiwangunos rendelése vkinek amibe be lehet csatlakozni?

-
szbalogh
addikt
"Hello!
Nem tudom mennyire ismered a Kacsalámpa mountot, ez két réz érintezős stift a puska agyazásában, erre van felerősítve a lámpa.
Az enyémre még nem készült el a mount, de egy vadásztársamnak ugyanilyen lámpája van, és az brutál jól bírja, szóval nem nagyon aggódom.
Egyébként ki tudtam próbálni, elég lesz a fénye, bár a lednél éreztem melegedést, szerinted ez nem okoz gondot később?Előre is köszi!"
Ezt egy XM-L leddel szerelt kínai Ultrafire C8 kínai másolatáról írták

Úgy tűnik bírja az éles kiképzést.
Az illető 150 méterre akar vele világítani. -
csaszi72
senior tag
aztaqrvaBW5!
ki számolja össze mennyien mennek?
-
bocsika
aktív tag
-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem jössz BHD-ra Szentkirályra? Megnézheted a 800+ lument

-
macilaci78
nagyúr
válasz
szbalogh
üzenetére
Nem igazán fogod a lényeget.

A lámpa marad, mindkettő. A szabad szemmel belátható, célozható lőtávon nekem elég, éjszaka nem fogok lámpával és céltávcsővel vadászni, airsoftra untig elég, épületes, illetve éjszakai játékra meg 10 méteren belül sok is szinte, mert a visszaverődő fénye hirtelen engem is elvakít.
Ennek a lámpának 50 méteren kb 3 méter átmérőjű fókuszált fénye van, Benelli shoti alá rakva ahova világít, oda lő, fantasztikusan néz ki.
Ha térképet nézek vele, mellé világítok, nem térképre, mert annyira vakít. 
120 lumen ez, az Általad említett 880 lumen el sem tudom képzelni, mit csinálhat.
-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
"Az egyik lámpa saját, ingyen volt. A másik lámpa meg valahogy nálam maradt... "
Épp ezért add el! Keresel rajta egy csomó pénzt és vehetsz egy kis részéből rendes lámpát.
A solarforce lámpák kompatibilisek a surefire alkatrészekkel csak ötödannyiba kerülnek
Csaszi: gratulálok neki

Ja a surefire 6p-t hozza minimumnak. Kb ennél minden többet tud. Enyhén elismeri, hogy szar. -
csaszi72
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
candelpowerforumon írta egy figura, hogy milyennek kell lennie egy fegyverlámpának:
- Must be reliable.
- As simple of a user interface as possible for the feature set required.
- Single mode operation preferred (i.e., just maximum light). If multimode (e.g., Low, High, Strobe), maximum light must be available at the touch of a switch (i.e., instantly accessible).
- Must allow for one-handed weapon operation, i.e., the light must have a constant-on capability.
- Operating the light doesn't change the way I carry, hold, and mount the rifle.
- Absolute minimum light output of the original SureFire 6P, preferably a lot more. I have zero reservations in using 200+ lumens lamps for indoor or outdoor work.
- Beam pattern balances throw and flood. IMO, the SureFire SRTH and KT4 TurboHeads have an excellent beam pattern -- bright hot spot and huge spill.
- Minimum 30 minute run time. Ability to use 123A primaries or Li-ions (16340 or 17670; 18650 optional).röviden:
megbízható
egyszerű kezelés
egy max fokozat semmi más, könnyen,gyorsan kapcsolható
ki-be kapcsolás/nem nyomogomb hanem kapcsoló/ az egykezes fegyver működtetéshez
véletlen bekapcsolás mentes legyen pl szállítás közben ne kapcsolódjon be
200+ lumen bel és kültérre jó gyün
strapabíró
30 perc üzemidő javasolt li-ion használatakb az én olvasatomban

-
Zotya984
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Rázkódik? Hullámzik szinte.
(6p20mp-nél jól látható) -
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem lesz semmi baja a lámpának.
Aki meg fába fúrta az vessen magára.
Amúgy ez egy airsoft topic
-
-
bocsika
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ez a vaterás úgy tűnik mintha a külföldit közvetítené. Azért ír majd 20+ munkanapot. Itt csak a garanciát fizeti meg az ember ha sz.r. De azt rendesen mert akkor is a magyar (nemolcsó) postát neki kell fizetni. Akkor már letojom a magyar közvetítőt és megrendelem magam külföldről.
Mondjuk ahogy közeledik a karácsony egyre hosszabbak a szállítási idők. :S
A mai gazdasági helyzetben senki sem mer raktárkészletet tartani. De ami ennyire kelendő nem értem miért nem vesz meg legalább 10 párt és adja 10% os felárral, de azonnal szállítva. Mondjuk így az NAV rátörhet mert nincsen semmiből készlete.
#19911@ Furcsa az oldalban hogy semminél sincsen gyártó kiírva. Olcsók az árak de minden nonane.

-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
őőőő ... és a kínai lámpának mi baja lesz igazi fegyveren?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szbalogh
üzenetére
Az egyik lámpa saját, ingyen volt. A másik lámpa meg valahogy nálam maradt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, ilyen ár alá tudnál-e ajánlani másik legalább ilyen lámpát?Más tészta, hogy ezek a lámpák voltak használva 300-as Winchester Magnum alá is, nem csak airsoftozásból áll az élet.

-
kisÁdi
aktív tag
A bejelentett támadó weboldal a 44-es bázis weboldala, és egy Glock 18 van rajta.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Meg bizony

De a drivertől is függ. -
halisa
tag
válasz
kisÁdi
üzenetére
Itt kint válaszolok, ha nem problém.
Kinti játékokon is lehet bérelni felszerelést és fegyvert is. Kijössz, körülnézel, ha tetszik bérelsz felszerelést. Nekem az AK-47 jött be. Kezdésnek jó, mert olcsó hozzá az alkatrész könnyen javítható sok hozzá az alkatrész és nem problémás, úgy mint az igazi. Bolond biztos.
Ak-47 után másodlagos fegyonak jött a Desert Eagle majd idén a shoti jött még. -
kisÁdi
aktív tag
[link] ?
Elsődleges AEG-nek pedig egy JG G36C-re vagy G36C V-R-re gondoltam, vagy valami CYMA AK. -
Zotya984
senior tag
Bore up nózira senki semmi 5let?
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Igen, jó aksi.
-
Zotya984
senior tag
Bore up nozzle -t hol találok M4A1-hez? Persze nem 5000é kellene hanem valami olcsóbb megoldást tud valaki?
hossza 21.47mm -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem azt mondtam. Jónak néz ki. Adatlap szerint mindkettő 5A-el terhelhető de én nem fizetnék 500mAh plusz kapacitásért annyival többet. Fél éve vannak meg (vagyis már csak egy) és azóta 2x töltöttem, bár nem használtam sokat. Hétköznap bontott laptopakksit nyúzok
Az is bőven sokat tud... -
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
OMG! Gyorsan add el a lámpát ha tudod! Vagy tartsd meg ha nem akarsz 10x ilyen erős lámpát fele ennyi pénzért
Még csak nem is néz ki jól 
Én majd ilyen Solarforce pilácsot akarok venni. Szolíd 880 Lumen, HAIII-as keménységű lámpatest.... fincsi.
Egyébként terveztem mostanában ilyen akkut venni. Nem sürgős, tehát ha nem adod oda 2k-ért a párt akkor kintről rendelek.Pisztoly: 18 dollár egy pár
Ár/érték arányban jobb a Sanyo. Ráadásul nem védett. -
macilaci78
nagyúr
válasz
szbalogh
üzenetére
Streamlight TL2 a lámpa. Van belőle 2db is, szóval nem kukázom.

Agyalok, hogy az akkut esztergáltassam méretre, vagy a lámpát. De gondolom, az akku nem véletlenül van zsugorba szigetelve...Ja és a Te ajánlásodra vettem, szóval csak Neked csak most, csak itt 4,5k-ért eladó!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Ember! El ne add azt az akkut! Nincs nála jobb csak a Panasonic ami jóval drágább és az LG amit nem lehet beszerezni!
Ha nem ment bele a lámpába akkor azt dobd ki, mert szar
-
Zotya984
senior tag
Extrame BB tényleg nagyon jó amit linkelt. Tőle veszem a 2. csomagot. Amit tudok : A&K SVD gyári tárból hibátlan, Cyma 0.27 gyári tárból hibátlan, AK 0,28 / 0.36 Mag tárból és gyáriból hibátlan, Well R7 gyáriból hibátlan, Cyma 0.32 gyáriból hibátlan adagolást produkált. Minden embernél javult a szóráskép. Volt aki azt mondta hogy picivel jobb mint a G&G. (nemtudom nem próbáltam G&G-t) "Precíz" csővel is használható.

Saját véleményem Blasztertől sokkal jobb, BBOne-tól is jobb. -
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jól emlékszel. A 0.23-as Xtreme Precision volt a legalja. Ezt csak a kínyai puttyogtatók mellé adott sorjás BB tudta alul múlni.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
Ha jól emlékszem létezett egy extreme precision nevű bb, és azzal keverik sokan, állítólag az kritikán alul szar volt, valami bb porral kevert szilikonos réteget kent fel a belső cső falára bizonyos kilőtt mennyiség után. Persze az is lehet hogy nem emlékszem jól, de annak idején megjegyeztem hogy "extreme" és vele azonosan csengő nevű bb-t nem vásárolunk.

-
kisÁdi
aktív tag
Tudtok jó helyeket ahol a kezdő airsoftosok is tudnak érvényesülni akár vagy megismerkedni a játékkal? Én Pilisvörösváron lakom Pest közelében.
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem tuningolni akarok. 400 alatt valamivel nekem már tök OK lenne. Full kezdő vagyok (4 játékon voltam abból az egyik 2 napos volt) Viszont szeretném ha a 20m fölött is tudnék operálni.
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Annyira szar? nem használható? kis módosítással sem?
Szétszedési videó van valahol róla.Kicsit sokat kérdezek . Bocsi.
-
Zotya984
senior tag
akkor marad az amit kaptam vele.
valahol olvastam hogy vezetékdarabot használtak. Tökre bejött a teszt alapján.Más. 7k-ért egy Swiss Arms M6???
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)