Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Valami páncéltörő romboló puska.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem egy Cheytac m200 rémlik, de legyen...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Barett-tel tán, 50-es kaliberrel. Puska lőszerrel valami 1,4-1,7km körül van.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az nem M14 volt szvsz.
Nekem mért 71 méter volt a max, 0,4g bb-vel.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ok. Köszi.

-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Párdon... replikával értettem.

-
sptkyle
senior tag
Csak érdeklődésképp: Szerintetek mekkora célzott lőtávot lehet kihozni egy M14-ből?
-
Thome
veterán
Én meg lecsaptam egy ACM 553-as QD-s Holosightra egy 10-esért. Elvileg nem durván szellemképes, és a fényereje is jó. Háát, kíváncsi leszek, mikor idér.

Szellemkép engem nem zavar, ha a fényereje jó lesz (megfelel majd nekem), akkor megmarad.
-
zalman90
őstag
ezza töltő megér 2.500 ft ot ? egyáltalán kell ilyen kijelzős drága bizbasz ?

-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Meg amíg le nem merül addig nagyon jól viseli a terhelést és sokkal kevésbé ejti a feszt terhelés alatt mint egy hasonló nimh.
-
csaszi72
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Egy éve 1800-as nano-s akkut használok a jószágba, két éve van nálam, csak egyes lövéssel játszom .
Soha semmi gondom nem volt vele.
G&G egyébként. -
conan77
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Turnigy 7,4V 2200mAh 2S 20-30C Lipo akksit
a G36K-ba ami gyárilag 8,4V-al üzemel igaz 1100 mAh -s Nimh-al.
Sok helyen olvastam, hogy a "rendszernek" a magas V szám miatt kell a FET nem
a mAh miatt. úgy tudom a mAh-t növelem akkor a kilőhető BB-k számát emelem mert később merül le az akksim nem?
Ja és ha az amper számít akkor a 20A-os biztit is cserélnem kéne?ui.nem vagyok villanyszerelő
ha hülyeség akkor bocsi 
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ugyan annyit.
-
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
nyerek a lotton veszek 10 et is jusson mindenkinek -
Hurkaleves
őstag
válasz
szbalogh
üzenetére
akku kapacitás1400mah=1.4A*15C=21A papír forma szerint.. de ehhez még hozzá jön, hogy egyáltalán a motor mennyit vesz föl..
de ott van a burst is aminél 25C-t tud leadni.. azaz 35A ez szerintem az egyes lövésnél jön elő.. folyamatosan pedig 21A.ha már itt járunk akkor ez mit tudhat?: eze

-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Honnan tudod, hogy 21 A-t ad le?
-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ilyet néztem ki , remélhetőleg elfér AK tokfedél alá meg m4 tus csőben

ehhez nem kell fet? mert az lenne a jó ha nem kellene
-
stefanitsr
senior tag
válasz
zalman90
üzenetére
Nem a sok C vagy kevés C a lényeg önmagában, hanem a kapacitással vett szorzat. (Volt egy czimbim, sokszor átépített m16a4-esével állandóan szopott (11,1v 5000 mAh 15c akkuval párszor ledarálta a fogaskerekeket - ő készítette anno a trigger master magyar kópiát és az övében volt is egy működő, csak a durva akku mellé szerette még a 130-140-es rugókat is).
Nekem most a nagy KWA-ban 20c akku van, de 3000 mAh. Érik is bele a fet, csak még az időt nem szántam rá amikor beleteszem.
20A felett már érdemes lehet beletenni a cuccba a fetet.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
A TM tárak nem mennek bele.
De gumi tekintetében nekem is ez dereng. Majd lesek review-et. -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
KJW-k marui klónok, esélyesen vsr gumi kell bele.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Valaki?

-
Lacuss20
senior tag
én 2200Mah es 7,4 es lipot 4k ért vettem...Turnygy
-
csaszi72
senior tag
válasz
zalman90
üzenetére
Lehet.
10 dodo-val olcsóbb. -
zalman90
őstag
miért árul mindenki ilyen drágán lipo akksit ?
azt gondolják senki nem ismeri a hobbykinget? -
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen az augon levő beépített optika szép és jó ,de nekem nem AUG-om van
Ezt a két szemmel optikába nézést már próbáltam és megy is.A rövid sorozat nekem airsoft fegyveren 5-8 lövés mivel igen rövid idő alatt kint van a hosszabb az egy 20 BB ből áll kb 
-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Természetellenes érzés akkor is. Akkor te a ritka kivétel vagy, akinek nem fájdul meg a feje tőle.
-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
"Tanulj meg két szemmel célozni távcső esetén is, nem esik ki a látótered fele és észre fogod venni a távcsőn kívüli világot is." + a fejed se fog megfájdulni a nagyítottság végett...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sptkyle
üzenetére
Azért azt is tedd hozzá, hogy a G36 hordfogantyúba épített optikája egy gyufásdobozban is elfér beépítve. Szűk a látótár, nagyon szűk. Egy 3-9×56-os távcső látótere 3× nagyítás mellett lényegesen nagyobb. Úgy értsd, hogy amíg a G36 optikájában a bejárati ajtót látod, addig a nagyban az egész tanyaépületet.
Lacuss20: Milyen az a rövidebb sorozat, amiből 3-4BB találhat?
És akkor milyen a hosszabb sorozat Nálad? 
Az AUG-on lévő 1,5× optika teljesen kényelmes, jól használható. 50-60 méterre ritkán adsz le kapáslövést, 20 méterre meg jószerével célozni is felesleges.
Tanulj meg két szemmel célozni távcső esetén is, nem esik ki a látótered fele és észre fogod venni a távcsőn kívüli világot is. A periférikus látás a mozgást amúgy is jobban érzékelni, célkeresésnél, -váltásnál meg ez kell. -
sptkyle
senior tag
válasz
zalman90
üzenetére
Ezt vettem tavaly én is. Annyi, hogy a hozzá adott tápkábelét helyettesíteni kell egy eu szabványossal. (standard pc tápkábel)
Én ahogy láttam ami ennél olcsóbb volt, az táp nélküli.@stefanitsr: Tisztában vagyok vele, hogy az a beépített optika egy f%#adék. Maga a folyamatos nagyítás nem jött be nekem... De ezek szerint izlések és pofonok.
-
zalman90
őstag
dealextreme ről érdemes venni imax b6 töltőt ? link
hobbykingen 1 darab töltő sincs :/ meg az nyom a mostán +2500 ft ot. Ebay -en lehet találni olcsóbb lipo töltőt ?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Lacuss20
üzenetére
az éles holosight 120k körül van. A replika igen baráti 10k körül.
4x acog nagyon jól használható mert remek, éles, jól részletező, torzítás mentes képe van, 2 db-ot használok. Nem a JG G36 tré optikás hordfogantyújából kell kiindulni.

Ami még jól használható azok a t1 micro dotok.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Rendben az a baj igazából mint írtam már lehet,hogy nem akarok holosight meg ilyesmikre 10 ezreket költeni hiszen ez nem eredeti fegyver...viszont egy 2.x acog zoom akár jól jöhet vagy jönne.
Mert relatíve messzire visz a fegyver és pl egy erdős pályán mikor az embernek a lába van ki a fa mögül vagy a keze stb a puska elég pontos még eltudnám találni,de célzást segítő eszköz nélkül....
Míg vele egy rövidebb sorozat 3-4 golyója már eltudja találni nem kell körbe lőnöm és csupán elárulni,hol vagyok
-
sptkyle
senior tag
válasz
Lacuss20
üzenetére
Aegeknél sztem borzalmas a fixen nagyítos optika. (g36k-m hordfogantyujában volt beépített 3x -os) Nem jo vele játszani az esetek 95%ában. Egy dot+flipup magnifier kombinácio inkább használhato. (vagy a nyilt reflexel egybeépitett nagyitos acogok) Bár annyira azért nem, mint amilyen drágák. Ez persze csak az én véleményem. Tedd fel rá, probáld ki otthon, mint ahogy a kolega is mondta. Probálj harci helyzeteket szimulálni. (mozgás közbeni célzás, gyors célpontváltás... stb) aztán majd érzed. De szerintem le fogod venni gyorsan.

-
zalman90
őstag
kalash rk06 aczél-fa mennyiért adható el ? teljesen gyári
-
Lacuss20
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Lacuss20
üzenetére
Ne hallgass az anti fanokra!
Kell a teleszkóp, mint egy falat kenyér! Ha állványa is van, annál jobb, nem kell tartani a fegyvert, és egy ebbora obira nem is egy akkut tudsz szigszalagozni!
Viccet félretéve: G36C-re 3-9×40-es Tasco távcsövet láttam már felrakva magas szerelékkel, alatta M140 bore up fullos tuninggal, 16 cellűs 9,6-os akkuval, 2500 lövés után a bore-up dugattyúfejről a silent gumi le is szakadt.
Lényeg a lényeg, Te is lehetsz egyéniség!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gondoltam hátha akad itt is egy ilyen kretén - még nem láttunk.

-
Lacuss20
senior tag
Emberek lehet kissé hülyén hangzik..de
szerintetek érdemes egy kisebb 3-7x32-es scopal játszani Ak74Su val? (AEG) el? Valaki próbált már ilyesmit
? -
macilaci78
nagyúr
KJW M9 Beretta milyen hop-up gumit használ? Jól tippelek, ha VSR-félére gondolok?
-
Gorbesz
tag
-
bognar110
őstag
Valaki használ red dotot ?

-
macilaci78
nagyúr

-
Thome
veterán
Egy A&K M4A1 RIS előagyat (első irányzék és delta ring nuku) mennyiért lehetne eladni?
CNC-zett RIS, gázvisszavezetővel, handguardcappal, 2 rispanellel, 1 részes külső csővel, lángrejtővel.Konkrétan csak egy első irányzék és deltaring kell, és csókolom, kész a full előagy.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
akkor a CA nózi úgy néz ki jó lehet.. a táblázat legalján van a boyi SCAR nózi méret ami közel 3cm.. az jónak tűnik, de azért mérek egyet! köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget!
-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nekem a boyi scar ban nem olyan a hop up mint az m4 ben , akkor az elvileg CA ? ez jót jelent ?
pisztoly : lötyög a tus? ha igen akkor boyi

-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
műanyag a felső rész is és a kamra nem M4 sztájl hanem a tekerős.
bocsika: amiket linkeltél talán a legelsőhöz hasonlít... -
-
sss
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi az infókat mindenkinek.
Ez az element tár tényleg elég olcsó.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ha a felső tokrész is műanyag akkor nem boyi. Ha az aluménium, illetve a hopup kamra nem m4 stílusú, hanem tárcsás akkor a CA scar nózija jó bele.
-
Hurkaleves
őstag
stefanitsr: a SCAR az boyi márkájú, műanyag testyű, light verzsön. na ehhez kéne nózi. így tudsz már adni tippet? thx. (még nem mértem le)
-
bocsika
aktív tag
Hali. AB fetet szeretnék beleépíteni egy Cyma cm.031 be. [url]http://6mm.hu/posts/a-nagy-fet-faq[/url] Innen néztem a leírást. A összekapcsolás készen van csak a kábel bekötést nem értem egészen pontosan. Sajnos a vizuális típus vagyok.
A sematikus rajzon pedig nem értem a fet jelöléseket. Sajnos a kábelezésről nem találtam több infót. A youtubon is vagy csak a simát szerelik vagy készen bezsugorcsövezve.
Itt tartok valaki berajzolgatná paintben hogy hogy mennek a kábelek.
[url]http://noob.hu/2012/01/24/AK_AB_FET.jpg[/url](A lábakból még vágok el és egy borda lesz a hátán)

-
szbalogh
addikt
Az én cyma midcap táraim közűl az egyiknek az első fülének egyik fele letört. Így is passzol a helyére meg adagol. Meg vana darab , majd visszaragasztom. Azért van egy hicap táram aminek a tokjába át tudom pakolni ha nem lenne jó.
-
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Felesleges leírnom az alábbi szösszenetet, csak érdekességképp, hogy ilyen is van:
Néhány éve egyik sráctól 800(!!)ft/db áron szereztem be 6db új állapotú Ak47 CA tár külsőket, illetve szintén új, s szintén 6db (asszem) Unicorn 150bb-s tárbelsőket. Csak annyi volt a feladat, hogy összeépítsem őket. Kis reszelés kellett a külső elem tárakasztó részénél, s visszhall, patentül működtek...
---------------------------------------------------------
Számomra eddig a csúcs AK47 tárak azok a G&P félék voltak.
Igaz húzós áruk volt, de hogy nem hagyott szarban egyik sem az biztos, és egy oltári nagy esés után sem tört le róla semmi (a tárakasztó sem), öröm volt használni. -
stefanitsr
senior tag
4 db cyma midcapem van, nekem szépen működnek. Az a tapasztalatom hogy a működési parák midcapeknél többnyire a rossz minőségű bb-kre vezethető vissza. A külsejük meg úgy is igen gyorsan ledurrant lesz a játékok során szerzett karcolásoktól szóval az az esetleges 1-2 karc ami rajta lehet (de inkább csak bebiztosítják magukat a webshopok ezekkel a dumákkal, hogy segghülye amerikai tűhegynyi karc miatt ne küldjön vissza semmit) azt az első játéknap után 20x-os mennyiség fogja követni. De egy AK tár attól lesz ótentikus. Meg a többi tár is.
-
sss
őstag
Főleg cyma ak tulajoktól kérdezném, hogy milyen midcapet ajánlotok ak-74-be?
A mag tárak módosítással mennek bele (a táblázat szerint), ez vmi reszelgetést jelent?
Illetve a cyma midcapek mennyire számítanak jónak? Wgc-n azt írták, hogy mivel kínai ezért külsérelmi nyomok lehetnek rajta, és a működésük sem garantált.
Softarien is bátorkodtam ezt megkérdezni, de elutasították a hsz-t.
-
zalman90
őstag
Inkább valaki azt irná mrá hogy rendel hobbykingről
egymagamnak kicsit sok aza 4500 ft os posta 
most kell rendelni megy le az usd ára , már csak 229 ft

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De gumi tekintetében nekem is ez dereng. Majd lesek review-et.

evesebbszer kell töltenem őket.
azt gondolják senki nem ismeri a hobbykinget?
És akkor milyen a hosszabb sorozat Nálad?

2 akksi meg 1 töltő