Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Próbajel az micsoda ?
sptkyle : Igen... elég szégyen.

-
bognar110
őstag
Megvásároltam a cm 028a-t, de mkh-s kártyát nem kaptam viszont az ak oldalán van egy mkh-s embléma meg valami sorozatszám na most kérdés hogy ezt elfogadják majd ? Mp5a4-et is ott vásároltam ahhoz kaptam.
-
X2N
őstag
Mi van ezzel a softairrel? Tegnap beírtam a g36 topikba hogy keresek g36C előagyat de nem került be a hozzászólás.
-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Párhuzamosan nem ajánlatos, mert ha nem pont egyforma a két cella szépen lemeríthetik egymást.
-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
"De li-po akkut párhuzamosra kötni nem könnyű móka". Sorba kötést akartál mondani, nem? Csak mert a 7,2V úgy jön ki.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
zalman90
üzenetére
Meg. Úgy 400-600 lövés erejéig.
De li-po akkut párhuzamosra kötni nem könnyű móka, ha különbözőek a cellák. Külön vezérlőelektronika kell, hogy a két cellát egyformán terhelje, különben a gyengébbik láncszem kihullik.
Viszont amire tutira jók és beváltak: motoros tárnak, fegyverlámpának adják a kraftot.
-
zalman90
őstag
Egy nagyon hülyeség jutott eszembe. van itthon 1 rakás telefonba való li-ion akksi (jók)
változóan 650mAh tól 1200mAh-ig2 darabbal már meglenne a 7.2v és baromira kicsi lenne , gyakorlatilag bárhol elférne
csak kérdés meghajtaná é a fegyvert -
bognar110
őstag
Szerintetek megér 1 kjw glock 23 12000-13 FT-ot ? Fél éves +400db bio bb-t kapok.
-
conan77
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
a KJW marui klón ha jól emlékszem.
a WE-t azért néztem mert több helyen dícsérték, igaz közepesnek is hívták.
árban is jó a Győri bolt meg postáznak is
-
stefanitsr
senior tag
válasz
conan77
üzenetére
A mauri klón meuk/1911-ek tárjába is 2x bb fér, mert kétsorosak, cikkcakkban vannak bennük a bb-k. A WE 1911/meu kivétel, átmókolta a saját tárját, ennek eredményeképpen az ő tárja nem marui kompatibilis, és a pisztolyába sem megy bele a marui tár.
(Van otthon egy marui DW, 3 tárral, WE kivételével a többi 1911 átvette a marui tárját. A KSC/KWA klónok egysorosak azokban valóban 1x bb fér csak)
-
conan77
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem a tár miatt akarok M1911-et hanem mert tetszik.

igaz a tár is fontos azért néztem Hi capa tárral adott 1911-et mert az nem 15
hanem 24-26 BB-s tárak és több gáz fér bele.
mint írtam van egy P226-om igaz springes, de nekem nem tetszik annyira mint neked.
5.1 tetszik, de csak amin nincs elől semmi fix szánrész
KJW lesz aszem
M1911A1 vagy 5.1 -
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Bizony, én is így látom, érdekességképp megemlítettem. Úgy tűnik, 62-ért viszik pénteken.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
conan77
üzenetére
KJW-ből amihez szerencsém volt: Beretta, P226, P229.
Berettát nem tudom, ki szidja, szerintem egy teljesen használható és stabil tudásra áll be egy idő után. Eggyel egyik csapattársam nagyon elbánt: nyitott combtokban dörgölőzött a homokháton ásott lövészárok oldalához. Ahhoz is áztatnom kellett, hogy a szánt le tudjam szedni!
2 napig ázott denaturált szeszben dirib-darabra szedve, aztán olajspray, összeraktam, megtörölgettem azóta is működik.
P226 nekem nagyon nagy kedvencem.Az 1911-nél ami nem tetszik: vékony a markolat, nekem kényelmetlen, kicsi a gáztartály (kb 2 szál cigaretta), messze van a szánakasztó, nem érem el. A KJW-vel nem lesz gondod, egy idő után kicsit lötyögni fog a szán, de zörögni nem fog a tokjában. Alkatrészek vannak ahhoz is bőven. 1911-et azért nem vennék (gyártótól függetlenül), mert kényelmetlen a fogása.
Egy P226 sokkal kerekebb formával van megáldva, kecses, kézbe simul, a Beretta már túl gömbölyű nekem.
Te mindenáron ilyen vékony táras pisztolyt keresel? Vidd az 5.1-et, szereléksínre tehetsz lámpát, rogyásik van ilyen-olyan irányzékokkal, tárajakkal, tárfenékkel, szánakasztóval, biztosítóval a piac a hozzá való alkatrészekkel, szelepek, megerősített (több féle) szánhelyretoló rigók, megannyi gravírozott fém szán több formával, színnel, mintával.
Ha 1911, akkor az az M1911A1 legyen, ami 1911 óta ma is rendszeresített szolgálati fegyver egyes harcoló alakulatoknál.
-
conan77
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha már KJW ez milyen:
KJW Colt M1911A1 ??a combtokot át tudom tenni övre is legalábbis az enyémet.

1 kg vagy 1,2 az már mindegy
a G36K-m is van vagy 4 kg saccra 
-
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Csak 2-t említek, aki ténylegesen régebb óta van fenn:
Az egyik (és talán a legkomolyabb érdeklődő) 6 éve fenn van softairen.
A másik "csak" 4 éve (vagyis mint én is).
De igazából én is kezdő lennék, mert magpulozok? Nem hiszem, egyszerűen bejönnek azok a cuccok, igazából nem tudom miért is adom el. Bár, ha ennyiért viszik, akkor nyugodtan.

Szerk: Egyébként kaptam ajánlatot Top M60-nal is...

-
macilaci78
nagyúr
válasz
conan77
üzenetére
A MEU divatos manapság, softairen mindenki azt keresi.
Az 1911 divatja olyanniyra lecsengett, hogy már a használtak dömpingjének is vége.
Stefnek igaza van, a WE anyaga tényleg nem egy tökéletes. Egy TM műanyag szánas fegyveren is a szánon a csúszó élek fémből vannak, a KJW fém szán anyaga viszont masszívabb, azért nem kopik. Egy WE szán anyaga ettől elmarad, de ha csak oldafegyvernek, CQB-nak akarod használni, hosszú éveket kiszolgál majd. Ha meg komolyabb kell, idővel a többire is rá kell költeni erősebb alkatrészek okán.Én megvenném a WE 5.1-et.
Combtokot már akkor elfelejtettem, mikor a full műanyag FiveSevenem első irányzékát lekapta a talaj kúszás közben. Azt meg tudod oldani, hogy a gatyát ne húzza le a nehéz pisztoly, én is egybefűztem a nadrágövet és a horvát mellényt és a combtokot, de úgy megszorítani a combrészt, hogy kényelmes legyen és ne is lötyögjön, nem tudtam. -
stefanitsr
senior tag
-
conan77
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
köszi

igazán a glock nem jön be

maradok a 1911 és Meu vonalon szerintem miben különbözik a kettő ?
az M945 ről véleményed?
ui: jók a videóid a youtube-on

-
Thome
veterán
Annyit elárulhatok, hogy vannak a fegyverre érdeklődők. Nem is egy...

Bár nekem elég egy komoly vevő aki elviszi...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
conan77
üzenetére
1911 és meu jó dolog. WE hicapák nagyok, nehezek, gyorsan kopik az anyaguk ezért nagyon lötyögősek lesznek idővel. A tárjuk is nehéz. Ha játszani akarsz velük akkor combtokban lehúzzák rólad a gatyát ha tudni próbálsz és a többi.
A glock lehet még ésszerű választás aránylag sok gyártótól elérhető és a polimer tok miatt nem 1 kiló a súlya.
-
-
conan77
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szia!
Hát combtokom van
majd kiderül mennyire húz le.
jelenleg rosz döntésből fakadóan hirtelen vett: umarex P226 spring-em van bele ami azért
nem fém max a tárja.
szép batár az a 7.1 nekem fura a kinézete. a másik kettőről valami véleményed talán
meg mi a vélemény erről a WE nek kiírt de WE oldalán nem létező M945 ről.
youtube-on láttam elég meggyőző ( feltöltő Jarek4) de az ACM nek hívja
-
macilaci78
nagyúr
válasz
conan77
üzenetére
Mind 0.45 klón, szal elmondható, hogy a szánakasztó messze van, én csak fogásváltással érem el jobb kézzel. Ha nagy kezed van, jó lehet Neked egy kezes fegyónak is, én két kézzel fogom ezeket a dögöket már. Mindnek van szánbiztosítása, markolatbiztosítása.
Ami a különbség, az a tár. A hi-capa tárba kb 70%-kal több gáz fér.
Ami még az 5.1 mellé írható, a jobb support, több alkatrész van hozzá, ilyen-olyan bizgentyűk, rugók, tömítések, tárajak, tárfenék, szelepek. Alapból nem szokott gond lenni, nem ereszt a tár ha mégis, könnyen szerelhető, bármelyik tömítéstechnikai szakáruházban fillérekért kapsz hozzá tömítőgyűrűt. Vastagabb a tár, teltebb a markolat is, kényelmesebb volt a fogás nekem. Nagyon sok szerelési videó van neten.Hátránya, hogy nagy tokot kér, nagy kiterjedésű és nehéz fegyver. Combtokba nem javaslom, csípőtok, vagy műanyag platformtok MOLLE-mellényre.
Ha nem kell az 5.1"-os csőhossz, nézd mega 4.3-ast is. Annak idején szórakoztattam magam: a 4.3, 5.1, 7.1-es hi-capák kompatibilisek egymással, egymás tokjai és szánjai egy az egyben felcserélhetőek és lőképesek. A 4.3-as markolata, tárja 2BB-nyivel rövidebb, de a hosszabb tárak ugyanúgy belemennek.

Gondold el a 7.1-es tokon a rövid 4.3-as szánt, alatta a szereléksínen a Madbul gránátvetőjét!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
conan77
tag
Hali mindenkinek
Venni szeretnék egy GBB-s greenes pisztolyt másodfegyvernek ( CQB-n talán főfegyver lenne)
három kiszemeltem lenne:
WE Hi Capa 5.1 V2
WE Colt M1911
WE?? S&W M945melyik lenne a nyerőbb és miért?

nagy kezem van és egy springes Umarex P226 kicsit kicsi kb 195mm-esnagyon tetszik az M945, oldalon "WE" nek írják, de a WE oldalán nincs ilyen termék ?

köszi a válaszokat előre is
-
sptkyle
senior tag
Vagy nézz be a JG topicba, vagy a G36 topicba, vagy kérdezz a leendő fegyvered topicjában, vagy nézz be a hozzád legközelebb eső település topicjába.... vagy kérd meg egy ismerősödet, hogy dobja fel oda neked a fegyvert a te elérhetőségeiddel.
Sok helyen nem is lehet as replikát hirdetni. Megpróbálkozhatsz mondjuk egy expresszel, vegy egy teszvesszel, de ilyen helyeken max a kezdők vásárolnak sztem. -
X2N
őstag
Hova érdemes feltenni a fegyverem(JG G36K) ha el szeretném adni? Softair-en nincs meg 10 hozzászólásom, hülyeségeket meg nem fogok kérdezgetni hogy meglegyen.
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
ez mekkora ötlet !
az scaron is működneThome: És abba hagyod a lövöldözést ?
-
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Különösen nem érint meg, mert igazából kis nagy anyagi ráfordítással könnyedén más kínai szutyokká varázsolom a belsejét (a.k.a. Dboys fém test + gb)...

-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Bedobtam a tuningrovatba is, nem szólta meg senki. Ja de. TomeKK, miután beírtam, hogy "nem kaptam fikázást" hogy már az 1000. magpul, és már megunták.. Vagy valami ilyesmit...

Amúgy igen, árulom csak, nem feltétlen akarom eladni.

Szerk: Amúgy pedig, szerintem nem csúnya a fegyver, csak párhuzamot lehet felfedezni a magpul és az apple között.

-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
A gyári cuccai már nincsenek meg, kiárultam szépen.

De tudok egy jobb megoldást. Árulom 65-ért irányárban (bizony ám), s ha lesz valami palimadár aki megveszi, akkor áldásom rá, vigye, ha meg nem, akkor megmarad, csak úgy random akarom eladni..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Akkor úgy írom, hol eladni, de nem mindenáron.

Szóval, mennyi lenne az annyi, amiért elvihetik, és még alku is beleférne a vevő részéről egy kicsi?

-
Thome
veterán
Valóban sok a gyökér eladó... Hánnyal de hánnyal találkoztam már én is. Nem válaszolt, majd mikor illedelmesen rákérdeztem, hogy elkelt-e, vagy még megvan-e, mert nem válaszolt, szinte elküldött az anyámba, hogy miért nem vagyok kicsit türelmesebb, meg hogy kurvára sok dolga volt (Akkor mi a f*szér árulod, ha nem érsz rá foglalkozni ezzel), etc...

__________________________________Asszem ideje lesz feldobni softairre a M4-em.
Tudom, M4, és szar, meg nem jó, és különbenis, 20-nál többet egyik sem ér, de azért próbáljatok meg egy árat saccolni az alábbira
Alapja: Fúffém APS M4A1
Jelenleg: Hibátlan, gyári cső és gyári motor kicserélve, most már használható, 320fps, 55m lemért lőtáv, szóráskép átlag M4-es..
Állapota: szinte karcmentes.Itt pedig a konkrét cucc egyben: LINK
Tár nincs hozzá.
1db 1500mah Firefox 9,6v-os akkuval (ami tulajdonképpen új). -
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
van jopar ilyen korrekt kocsog sajnos

-
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
ilyen nalam is volt, csak ott mindig egy ezressel kellett volna ralicitalni az eppen "aktualis" vevore...
-
macilaci78
nagyúr
Múlt csütörtökön kikerül egy hirdetés softairre, írok az eladónak hajnali fél kilenckor, hogy érdekel a portéka. baszik válaszolni, helyette pénteken postol még. Most ráírok, hogy wtf. Válaszol nyájasan, hogy vagy 15-en írtam, sry, hogy nem válaszolt mindenkinek. Aha, oké, és megvan még a portéka, ami érdekel?
Ennyi kamus köcsögöt egy helyen?! 
-
BaKeSZ87
őstag
E-hobby-ról kell valakinek valami mütyűr?
-
torque12
csendes tag
Sziasztok.
Segítenétek beárazni a következő fegyvert?
Cyma 035- ről van szó. Ami van benne:
Nózi: CNC-zett belső o-gyűrűs réz
Rugó: Systema m120
Rugóvezető: Element csapágyas
Hengerfej: Csapágyas Guarder alu
Hop up: H lenyomó (réz CNC) , LCT kamra
Gumi: Kék madbullFET és átvezetékelve, T csatik
CA hordszíj 3 pontos
300-as tár.
Firefox 11.1 V 1350 Mah LIPO akksi. -
bognar110
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen legszívesebben én is gázosat vásárolnék csak nem tudom mennyi gázt esznek, meg elvileg melegbe még hamarabb elpárolog a gáz belőlük. Van valakinek AEG pisztolya ?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bognar110
üzenetére
Én a GBB-re esküszöm. Pisztolyt csak oldalfegyverként használok olyan helyen, ahol nem férek el AEG-gel, vagy olyan szituban, amikor nincs idő tárazni. Ilyenkor elég az a 8-10 lövés is, amit a téli hidegben is lead.
Más az AEP-ekre esküszik, mert télen is megy. Én lassúnak, erőtlennek érzem, és hiányzik a blow back, meg a teljes értékű tér.
Springet nem javaslom, legfeljebb csak dísznek.Amire figyelj: legalább egy póttárat vegyél pisztolyhoz idővel, ha használni is akarod. És ha mozgó szánast veszel, arra figyelj, hogy az a sín, amin a szán mozog, fém legyen. Lehetőleg a szán is legyen fém. Valamivel több gázt fogyaszt a nagyobb súlya miatt, de messzemenően tartósabb.
-
bognar110
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hát igen
Amúgy pisztolyból milyent érdemes vásárolni ? -
macilaci78
nagyúr
válasz
bognar110
üzenetére
Az ilyen-olyan ruhába épített protektorok zöme rendszerint poliuterén, vagy habszivacs lapka. Tompítja a térdelésnél az odacsadást. de egy kavicsot nagyon is észreveszel benne. Egy térdvédőn van egy ellenálló műanyag profil, ami nem engedi át a kavics nyomását, a mögötte lévő habszivacs pedig tompít.
-
szbalogh
addikt
Tegnap vettem a leendő lámpámhoz 2db Ultrafire (nem valami jó márka) 18650-es névlegesen 3000mAh kapacitású liion cellát. Az egyiken 4 a másikon 0,7V! feszültséget mértem. Utána 2.5 órán át töltődött 120mA-el 4.1V-ig. Mindkettő 14A-t teljesített söntön mérve.
-
sptkyle
senior tag
válasz
bognar110
üzenetére
Az eredeti UCP linkedhez:
Sztem nem olyan rossz, mint amennyire sokan lehuzzák. Az előző csapategyenruhánk volt ilyen. Sokszor okoztam meglepetést erdőben is. (nyilván egy woodland, flactarn, marpat jobban rejt , csak azt mondom, hogy azért nem egyenlő egy hófehér kezeslábassal
)
Épületek közt, épületekben meg jobb.A másik: Valóban nem marpat, de attól digital woodland. (mivelhogy egy ez gyüjtőnév
)
Használható lehet vsz. Neked kell eldönteni, hogy mennyire akarsz authentikus lenni.
Mondjuk 6k-ért csak felső.... sztem találsz jobbat ennyiért, ha nagyon keresel.Gyári protektoros ruhából 2 féle van. Az egyiken belül van a védő, a másikon kívül.
A belső sztem felejtős, mert pl a térdedet védi ugyan, de maga a nadrág anyaga érintkezik a környezettel, hamar el fog kopni.
A külső protektorosokba meg annyi a gáz, hogy az olcsóbb kategóriás ruhákon ez a müanyag cucc nem olyan jo minőségű.. esetleg törhet, vagy elengedheti a rögzítése. Pótlása , javítása elég macerás, vagy nem is lehet. (mig egy sima kínai térdvédő meg mondjuk 2-3k)
Mellesleg nem tudom ki hogy van vele, de én nem használok könyökvédőt, csak térd. -
Thome
veterán
Nyilván, a minőségnek ára van.
Szerintem a DWL még mindig nem egyenlő a DPM-mel. De lehet csak vak vagyok.Egyébként kilehet fogni jó ajánlatokat, az én marpat uniformisom (RothCo felső, propper alsó) megvolt 12-ből cakk-pakk, újonnan.
(#16110) macilaci78: Nyilván nem használhatatlan erősen sarkítottam, de ettől független én nem adnék érte annyit (mivel egy normál WL jobb nála), akkor már inkább a DPM.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bognar110
üzenetére
Ez utángyártott. Ehhez mérten az eredeti nem ér 3× ennyit, ez tény. De ez a marpat szín messze van az origitől, erdőben ugyanúgy kontrasztos, csak nem világít úgy, mint a szürke.
A szürke ott jó, ahol van pár épület.Thome: Ha ép, méretben passzol, akkor már nem lehet használhatatlan. Csak a színe nem teljesen okés, ez tény, de a nulláig lehúzni nem kéne.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Trasher egy fél évvel azelőtt vett AEG-et, mint ahogy én kezdtem el játszani.
-
sss
őstag
Hátőőő sokkal nem lettem okosabb tárügyileg.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
csaszi72
üzenetére
Ennek az a fő oka hogy az első airsofterek között voltak évekkel ezelőtt és a magyarországi airsoft bizonyos alapjai tőlük származnak.
Hozzáteszem közülük egyedül Trasher ilyen szélsőséges, és azt is hozzáteszem hogy nem ettől, mert előtte már sok más fórumon és más témakörben is ilyen volt mint itt...
Az optikai topikba, valamint a sniper topikba beleolvasgatva kibogarászható kikre gondolok.
-
csaszi72
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Sokan nem értik miért engedheti meg magának.
No akkor : a kilnec adminból ,hét fő csapattagja ....-nak.
Ennyire egyszerű a képlet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

csak kérdés meghajtaná é a fegyvert
2 napig ázott denaturált szeszben dirib-darabra szedve, aztán olajspray, összeraktam, megtörölgettem azóta is működik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az scaron is működne

)