Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi, én passzolok.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
szbalogh
üzenetére
Rakd a kapcsolót az előagyba!

Szóval a felhúzókar-zárlemez fém, a rúd, amin csúszik, fém, a rudat hátratoló rugó fém. Ha ez mind vezeti az áramot is, akkor már csak a zár másik oldalán, mondjuk felülre kell raknod érintkezőt, és így zárt az áramkör. Pillanatkapcsoló az előagyban, ha ez az áramkör megszakad egyszer, kaphat áramot a motor.
De a tokfedél oldójánál is elfér a mikrokapcsoló kényelmesen. Rá tudod rögzíteni csavarral, vagy hegesztve a GB tetején végig futó sínre, aminek úgyis rögzített helye van. És ha mégis történne egy meghibásodás, tokfedél le és manuálisan zárod rövidre.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Aki a garázstakarításban segédkezne, annak itt van pár kép!
CA M14 DMR: tus és a hüvelytartó, tár és kialakítása, rendezői bal a távcsőmounttal, tártartóval
BlackHawk eredeti tártartó M14 tárakhoz
M14-hez fegyverszíj; valódi bőr
M14-hez való táska: tartalmával csukva, nyitva hasra fordítva, nyitva hanyatt fektetve
Cyma AK47 és a hiányzó tusvég helye és a nagy Tamya csati
AK-hoz való táska: tartalmával csukva, tartalmával nyitva
GP 121 típusú red dor: [link], [link], [link], [link]Remélem, minden korábbi privátra válaszoltam ezzel.

-
rainmen
aktív tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Beraksz egy mikrokapcsolót, amit elér a hátrahúzott hüvelykivető. Ezzel meghúzol egy relét, amit az egyik NO kapcsolópáron egy kábellel öntartásba teszel. És egy általad választott módon ezt a kábelt megszakítva tudod áramtalanítani a fegyvert, mert kiesik az öntartás. Mondjuk ez lehetne a tárkapcsoló, tehát tárcsere után újra "élesíteni" kell.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Én újonnan vásároltam mindegyik aepemet, a gyári akksikkal feltöltve is teljesen jó roffal dolgoztak. Meg voltam velük elégedve. Igaz, a hosszabban használt aepjeim töltőjét átalakítottam és minden esetben intelligens töltővel töltöttem. Volt úgy hogy fél évente csak egyszer, igaz csak másodlagos fegyverként használtam őket, de a rof és a trigger response kielégítő, sőt kiemelkedő maradt.
Télre most is gondolkozom egy aep-en, kötelező másodfegyvernek szerintem tökéletes, pláne hogy nekem itt van hozzá egy beépítésre váró lipo is.
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ezért tettem AK-ba, hogy ne hibásodjon meg
(Hicap tárral nem megy a móka és a G36 hoz csak az van.)
És már TV shopban is kapható
Már csak a töltőfogást kell valahogy megoldani. Vagyis addig ne induljon el a stukker míg fel nem húzom.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem feltétlen, mert ugye ott vannak a spring sniperek és a shotgunok is. Épp a múlt héten vettem egy DE shotgunt, hidegebb időszakokra, mert most nincs AEP-em másodlagosnak.
Aegek között meg az AK hozza azt az egyszerűséget és robosztusságot, ami miatt egy acéltokos CM.040-et vagy 045-t illene megfontolnia mindenkinek.
De szól mellettük még pár dolog, pl mindenféle gearboxok hajlamosak különféle törésekre, a V3 nem (Egyébként v7 orra is szokott repedni bizonyos körülmények közt), a hopup kamrának pl v2 esetében lehet játéka a boxhoz képest itt fixre van csavarozva (tömítés problémákat, fps szórást okozhat), azon kevés aegek közé tartozik amik tényleg készülhetnek acélból, olcsóak. Ha másért nem is azért érdemes megfontolni hogy legyen egy aeged amihez lehet nyúlni ha a szép és csilivili főfegyvered épp megadta magát. (Teszem hozzá nekem nem azért van)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ha a legegyszerűbbre törekednénk, az airsoft ma is beleférne a kidobós kategóriába.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Mindenképpen jó dolog ha az ember a szabadidejét alkotó tevékenységgel tölti, és figyelemre méltó alkotás a bb kifogyást jelző rendszer...

Azonban ökölszabályként elővenném az éles kalasnyikov sikerének fő okát: működik, mert egyszerű, robosztus.
(plusz dolgokat beletenni egy aegbe ugye plusz meghibásodási lehetőségeket is hoz). -
szbalogh
addikt
Mert csak

-
szbalogh
addikt
-
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Heló szakértő rakja össze és szedi szét én nézem,csak ,de nem első Ak ja már amit szétszed ezért nem értjük mi lehet a baj,látszólagosan minden fog mindenhol passzol.
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok. Régebbi tipusu (nem TM kompatibilis) JG G36c -hez szeretnék új nozzi-t. Milyet érdemes vennem és honnan tudom olcsón beszerezni?
-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Favágó modell az stimmel, mégis sikerült egyszer félreraknom.

Egy AK volt olyan, hogy nem volt mindegy, milyen aksiról üzemel. Ugyanis a sajátján kívül mindegyiknél össze-vissza állt meg egyeslövésnél a GB. Az FET-es volt. -
macilaci78
nagyúr
válasz
rainmen
üzenetére
Amikor először szedtem szét AK-t, kiesett az a 2 kis vacak a GB oldaláról. Nofene...

Most már favágó módszer: egyik végállásban rakom össze és nincs vita.
Kábeltörésre nem gyanakodnék. Sokszor láttam már törött kábelt, mindannyiszor az volt a hibajelenség, hogy "nem lő", nem a "hol lő, hol nem". FET-ek közül is csak a nagyon "okos" (programozható) tud így elhülyülni.
-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Előtte nem működött egyáltalán, alkatrészek cseréjénél összerakáskor meg talán elcsúszott egy fog. Bár az ilyen hibáktól én hányni tudok, ami csak néha produkálja magát. Ez lehet még talán kábeltörés is, ha van benne akkor FET hiba is. Gáz.

-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Lehet bizony, legalábbis én futottam már bele ilyenbe.

-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,Ak74Su -m van Cyma gyártmány.
Az a baja,hogy ha kibiztosított állásból sorozatlövésbe teszem akkor lő,majd le egyesbe lő,majd vissza sorozat akkor elsőre nem lő utána egyest lő majd ,ha még egyszer meghúzom az elsütő billentyűt akkor már lövi a sorozatot.
Teljes tűzkapcsoló ki lett cserélve,egyeslövés alkatrész is.
Ami érdekesség,ha kicsit feljebb tolom egyeslövésből felfele tolva a tűzkapcsolót mint a sorozatlövés marása van akkor már rögtön lövi a sorozatot első lövésre.
Tűzkapcsoló és egyeslövés alkatrész csere előtt egyáltalán nem lőtt egyes lövésből vissza sorozatra téve,most már lő csak a fent leírt hibával.Valakinek valami tippje?
-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Utóbbit!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sptkyle
üzenetére
Erdőben azért sem szerencsés, mert mi van, ha egy vadász társaság jár arra és a bokorban lapuló airsoftost lövi ki, mert mondjuk vaddisznónak nézi?
Amúgy pedig be lehet pattyogni a Földhivatalba, 800-1000Ft-ért megmondják név és telefonszám szerint, hogy kié az adott földterület.
Vagy be kell venni olyan játékostársat a bandába, akinek van némi erdeje.
Elhagyott gyártelepen forgatni ugyanúgy betörés, mint a Magyar Nemzeti Bank páncéltermében csinálni ugyanezt. Az előbbit jó eséllyel megúszod büntetlenül, az utóbbi helyszínen viszont már be van kamerázva. Nehéz a döntés, melyiket is ajánljam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sptkyle
senior tag
válasz
.impulse.
üzenetére
Namost. Ha közterület lenne, akkor egyszerű forgatási engedélyt kellene kérvényezni az önkormányzatnál. (ennek a kritériumaira nem térnék ki
) De mivel egy elhagyatott gyártelep ezért az elég valószínű, hogy magántulajdon. Így ha esetleg rátok hívják a rendőrséget, akkor nem csak a légfegyverek tartásáról szóló jogszabályt sértitek meg, ami ugyebár szabálysértés, de magánlaksértést is követtek el, ami bűncselekmény, és maximum 2 évig (ha csoportosan, fegyveresen, felfegyverkezve, vagy éjjel teszitek mindezt, akkor 3évig) tartó börtönbüntetést vonhat maga után. Persze ha előtte megkeresed az elhagyatott gyárépület tulajdonosát, és írásban meg tudok egyezni, akkor no problem. 
-
.impulse.
csendes tag
Akkor a következő kérdés:
Ha én egy airsoftos brigádról akarok leforgatni egy videót azt sem tehetem meg közterületen? Megvan a helyszín, de nem magánterület, legalábbis fogalmunk sincs kié lehet, elhagyatott gyártelep. Egy ilyen videóhoz értelemszerűen nincs szükség arra, hogy lőjenek is a fegyverekkel, de náluk kell hogy legyen. Ilyesmivel is megütheti a bokáját az ember?
Illetve ha a "fegyvernek látszó tárgy" a lényeg, akkor ilyen szempontból a kínai tapadókorongos pisztolyt se lehet kivinni sehova, mert készáz méterről azt is éles fegyvernek nézheti a proli, aki aztán túlbuzgóságában kihívja a rendőrséget.
(Nemrég fotóztam egyébként egy arcot szabadban egy m4 replikával, fogalmam sem volt ezekről a jogszabályokról, kellemetlen lett volna 50ezer forintot fizetni érte.)
-
sss
őstag
válasz
.impulse.
üzenetére
"Tehát airsoft fegyverrel lőni, játszani CSAK:
- bekerített helyen (ahol mást nem zavarunk, mást nem találunk el véletlenül)
- a terület tulajdonosának hozzájárulásával"Szerintem ez teljesen egyértelmű, nem mehetsz csak úgy ki az erdőbe lövöldözni. És ha véletlenül arra jár valaki és eltalálod? És ha komolyan meg is sérül az illető? Gondolom Bp. környékén van jópár airsoft pálya ahol játszhattok, sőt lehet hogy olyan is van amiért fizetni sem kell.
Lasertag azért teljesen más, azok a fegyverek nem élethűek (legalábbis amikkel eddig dolgom volt), és nem lőnek ki semmit (ami teleszemetelné az erdőt). Meg ha lasertagben véletlenül vki betéved a pályára és eltalálod akkor sincs semmi, meg sem fogja érezni.
Szóval airsoftot csak zárt magánterületen, a tulajdonos beleegyezésével.szerk.: megelőztek

-
sptkyle
senior tag
válasz
.impulse.
üzenetére
Az idézetben minden benne van kb ami lényeg. Csak elkerített magánterületen, a tulaj engedélyével... Törvény szerint nem mehetsz ki a közeli kiserdőbe haverokkal puttyogtatni. És mivel ez a tevékenység törvényt sért , így (remélhetőleg) nem is fogja senki ajánlani, hogy menjél nyugodtan.
Egyrészt igen, benne van, hogy fegyvernek nézhető, és ezáltal riadalmat kelthet a környékbeliekben. (amit aztán elég nehéz lemosnia az embernek magáról...mert a pletyka mindig erősebb) Természetesen rátok hívhatják a rendőrséget, ami teljesen jogos is, hisz ilyen légfegyverekkel ilyen területen semmi keresnivalótok, így a büntetés is jogos lesz. Harmadrészt pedig hogy miért ne tegyetek ilyet: sosem tudhatod, mennyire isten háta mögötti az a terület. Lehet hogy más is ugy gondolja, hogy isten háta mögötti, nem jár arra senki, és elviszi oda sétáltatni a kutyáját... vagy túrázik, vagy gombászik, vagy bármi. Egy rossz szögben megpattant BB, és kész a baj. (oké, hogy viszonylag kicsi erre az esély... főleg springesekkel, meg aeppel) Innen meg nem részletezem.
Rövidebben: Ne tegyétek. Ha más miatt nem, a pénzbirság tartson vissza.
Van sok pálya Mo-on szerte széjjel, körbe kell nézni. De ha körbenézel, lehet találsz olyan területet, ami elkerített, és aminél a tulaj beleegyezik, hogy ott legyetek.Lasertag-re nincs jogszabály, mivel nem lehet vele komolyabb sérülést okozni. Hacsak el nem töröd valaki fején.

-
.impulse.
csendes tag
Komoly kérdéseim vannak.
Airsoft légfegyvert kizárólag lőtéren (pincelőtéren, szobai lőtéren), céllövöldében, bekerített magánterületen, a fegyver használatára vonatkozó biztonsági előírások betartása mellett, kizárólag sportlövészetre vagy céllövészetre lehet használni.
Tehát airsoft fegyverrel lőni, játszani CSAK:
- bekerített helyen (ahol mást nem zavarunk, mást nem találunk el véletlenül)
- a terület tulajdonosának hozzájárulásávalMondja a jog. Namármost, a kérdésem nekem az, hogy ez esetben az ember azt sem teheti meg, hogy kimegy az erdőbe, vagy a pusztába kipróbálni a fegyverét? Továbbá az is teljesen döglött gondolat, hogy az ember pár haverjával kimegy egy isten háta mögötti erdős-mezős területre lövöldözni?
Persze ha egy hely tényleg az isten háta mögött van, akkor valószínűtlen, hogy bárki feljelenti, de ha mégis arrafelé teker haza a teszkóból egy öregasszony, és sasszemével 200 méterről kiszúrja a _puskát_ és kihívja a rendőrséget, az valóban 50ezer forint bírságba fog kerülni per fő?
Aki a légfegyver gyártására, kereskedelmére, megszerzésére, tartására vagy használatára vonatkozó szabályokat megszegi ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
Rendelet 39. § (1) A kizárólag 7,5 joule vagy ennél kisebb csőtorkolati energiájú tűzfegyvert, a légfegyvert, a festéklövőfegyvert, gáz- és riasztófegyvert a hozzá tartozó lövedékektől, tölténytől elkülönítve, jól zárható helyen úgy kell tárolni, hogy ahhoz illetéktelen személyek ne férjenek hozzá.
Tehát a kérdésem a következő:
Kimehetek-e egy erdőbe haverokkal springesekkel meg aepekkel puttyogtatni, vagy csak és kizárólag magánterületen, bérelt pályán lehetséges a játék? Azért kérdezem meg külön, mert érdekelnek a személyes tapasztalatok, vélemények is. Egy 50-100 fős airsoft háborút minden bizonnyal nem jó ötlet a kiserdőben illegálba' megszervezni, de egy baráti springelés még bejátszható? Vagy az sem?
Ha pedig ezeket a jogszabályokat véresen komolyan veszik, akkor például hogy lehetséges az, hogy ez a brigád (nem találom már a weboldalukat) - lasertag ugyan - bárhova kitelepül, és ott bonyolítja le a játékot. Hiszen az egyszerű ember a lasertag fegyvert is könnyen valódinak nézheti, tehát elvileg azt sem szabadna közterületen lóbálni.
Előre is köszönöm a válaszokat!

-
Kornel213
tag
válasz
.impulse.
üzenetére
Nem rég egyik érdi játékon volt hogy egyik srác az 500 fps fölötti sniperével lőtt meg valakit arcon pár méterről, és azt mondta reflex volt... nem láttam a srácot nem tudom mi lett vele de elég esélyes hogy egy életre meglátszik a nyoma
Tehát ha lehet kerülni kell, Ja és ugye tudjuk hogy egy sniperrel 20 méter a minimális rálövési távolság!
-
sptkyle
senior tag
válasz
.impulse.
üzenetére
Nyilván függ attol, hogy az AEP-ek gyári Nimh akksiját használod e, esetleg ha használtan veszel, akkor szokás szerint ez le van e strapálva, vagy már egy LiPo-sított fegyverről beszélünk. Illetve hogy elsődleges, vagy másodlagos fegyvernek használod. Magyarán erre a kérdésre így elég nehéz választ adni. Személy szerint én nem nagyon bízok a gyári Nimh akkupakkokban. És ez csak a használat idejével egyre fokozodik. Az aep-be való LiPo-nak ki kellene birnia egy napot. (persze ha nem egész napos cqb-ra mész csak ezzel a fegyverrel)
Töltésre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint az aeg-ekbe való Nimh, és LiPo akksikra.A szabályrendszerek nem térnek ki rá emlékeim szerint. Íratlan szabály, hogy ahol csak lehetséges, kerülendő a fejlövés. Lévén hogy az airsofter legsebezhetőbb része, viszont játék közben nem az a cél, hogy sérülést/fájdalmat okozzunk a másiknak. (normál esetben)
Ez igaz még akkor is, ha az illetőn sisak és arcmaszk van. A BB könnyen megtalálhatja a legkisebb rést is. CQB játékokon én pl alapbol ugy megyek előre, hogy mellkasmagasságra célzok. Nyilván ha valaki csak a pofiját dugja ki a fedezék mögül, akkor nem tudsz másra lőni, de ha lehet kerüld el. Ez nem a "Bumm heccsát" játék.

-
.impulse.
csendes tag
Egy átlagos AEP (leginkább a cyma glock érdekel) mennyi ideig üzemel egy töltéssel? Tehát milyen hosszúságú játékra érdemes már két aksit is vinni? Illetve az akkumulátort utántölteni is szabad, vagy csak akkor, ha már lemerült?
Másik kérdés:
Elég alap dolog, de én nem találtam eddig róla részletes infót. Airsoftban mik a szabályok a fejlövésre? Van olyan helyzet vagy távolság, ahol nem megengedett? Vagy általánosan kerülendő a fejlövés? Vagy pont fejre kell lőni? Mik az erre vonatkozó szabályok?
-
sss
őstag
Hong Kongból ebay-en rendelt apróságoknak mennyi idő alatt kéne ideérniük? (FREE Economy Int'l Shipping) Kb. 20 napja adták fel, de még nem kaptam meg. Az a para, hogy jellemzően sem a postás sem a futárcég nem szokott megtalálni.
-
VW
aktív tag
Üdv! mi a különbség a piros és a kék Madbull hopup gumi között,melyik milyen erősségig ajánlott? Mi a vélemény az ELEMENT V Hop Up gumiról? köszi

-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
bármi el tud törni

-
Hurkaleves
őstag
az elementet nézegettem én is... boyi ak-ba menne és lila alu shs nózival.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Element piros műanyag,vagy a gyári ha CA ,csak abba nem minden gumi megy jól bele.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nekem a CYMA kamrákkal sosem volt problémám. Lila CA nózival jó volt nagyon.
-
Hurkaleves
őstag
ak-ba milyen hopup kamrát javasoltok?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Egy zárványos 7mm-es CA csúszócsapágyat láttam széttörve egy 450fps-es DMR-ben.
-
ClayMore
aktív tag
akadt végre egy BAR-10-es.
erős rugó, TM trigger és piston sear henger set, H-lenyomó firefly gumi + prec cső.
kívülről azért erősen használt, de ez nem zavar
33volt az ára silencer és távcső nélkül
máshonnan meg egy KA M3 3,5-10-es + egy KA rail-es gyors-oldású scope tartó pár egyben 8k ért

nem tudom mikor tudom játékra vinni

stefanitsr: ellenben szét tud törni!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Dehogynem.

-
dFactor
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ehhe..én is erre gondoltam alapból

macilaci: köszi neked is!
-
dFactor
tag
Uraim, átlag <400FPS AEG-be maradhat golyós csapágy, vagy kötelező csúszócsapágyra cserélni?
-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
"Egyszerűen a kakarugó..." ezen kifeküdtem. Főleg a hiányzó s betű miatt.

-
zalman90
őstag
csak nekem nem megy a softair.hu ?

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem az STTi MK.23-nál volt, hogy teljesen tele töltöttem a tárat gázzal, nyilván árnyékban volt a palack, bementem játszani, és nem lőtt. Felmelegedett, és akkora volt a nyomás, hogy nem tudta az ütőszeg benyomni a szelepet.
-
rauschie
senior tag
Sziasztok!
Ha a gyártó HFC134-et ajánl a fegyveremhez, és a green gas 21 fokon lesz kb. olyan nyomású, mint a HFC134 37 fokon, akkor ősszel használhatom HFC22-vel szerintetek?
Köszi!

-
3RROR
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Trollkodunk?

-
3RROR
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jó hogy mondod...nem írtam méreteket
180-190cm magas 70-80kg embernek valóak a cuccok! -
3RROR
aktív tag
Dboys FN SCAR-L(black) & Angol DPM felszerelés
SCAR:
Tartozékok:
- Doboz
- Grip
- Hi-cap (300bb)
- 2 kínai Red-dotA fegyver fekete.Full fém.Semmi törés vagy hiba nincs rajta.A gearbox át lett nézve.
-110-es rugó ment bele.Vezetékek ki lettek cserélve.
-50-es Guarder Hop-up gumi van benne.
-A fegyver T csatis.PLUSZ:
- MW-3168TD Omni automata töltő (minden tartozékával)
- 8.4V 1100mAh NiMh (T csatis és belefér a tusba)
- 8.4V 1600mAh Nimh (T csatis és belefér a tusba)
- 8.4V 1500mAh NiMh (kicsi Tamiya csatis és nem fér el a tusban)
- kb. 2000db BB ONE 0.25g BBFelszerelés:
- 2db nadrág
- 2db zubbony [az egyik vastagabb(télire), a másik vékonyabb(nyárra)]
- 2db póló [egyik gyöngyvászon a másik pamut]
- 1db Shemagh [Zöld-Fekete]
- 1db mellény
- 1db bajonett tok
- 1 pár kesztyű
- 1db ESS védőszemüveg (ez kimaradt a képről)
- 1db karszalag [Piros-Kék]
- 1db téli sapka
- 1db Poncho (ami sátornak is használható)
- 1db Hátitáska amibe az összes cucc amit eddig felsoroltam belefér!Személyesen Debrecenben vehető át.Posta van de azt biztos te fogod állni...Nagyobb városokba talán el tudom juttatni hogy személyesen vedd át.
Érdeklődni:
- Privátban
- E-mial-ben: zozo95@maffia.hu
- Skype-on: tommygun2099
- Telefonon: 0630 726 04 01 (Hétköznap: 15.00-22.00 Hétvégén: 11.00-22.00)Képek:
Kisebb kép: (akiknek nincs gyors nete)
[link]Nagyobb kép:
[link]Van még több kép de azokat már csak e-mail-ben vagy skype-on küldeném el annak akit érdekel.
Ár: 80E ft (alku van) Lehet vinni külön a Scar-t és a felszerelést!(csak ennyire bontom meg)
-
Lacuss20
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Heló szerintem amiatt lehet,hogy a tűzkapcsoló rész a boxon belül a kés felé vagy alá csúszik a foglalatnak és emiatt csak kattog és nincs semmi,ez lehet amiatt,hogy kikopott a kis műanyag aminek a helyére kellene vezetnie.De az egye slövés szerkezetet is nézd meg lehet azzal van zűr.
-
macilaci78
nagyúr
Repü repült.

-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
tőlem is
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ment PÜ.

-
macilaci78
nagyúr
-
rainmen
aktív tag
Ezt a vámos dolgot már többször átfutottuk. A vámra minden bemegy és tőlük függ, mi ússza meg az elbírálást. Ráadásul idei évtől már az sem mindegy, honnan jön a cucc. Tavalyig volt asszem 150€ a vámolási határ. A nagyon keleti cuccokat idéntől valami 10$ körül már megfogják.
Ez a nagy vonalas tájékoztatás, kinti rendelésnél mindig rá kell számolni a közel 30%-ot. Persze postaköltséggel együtt. Aztán vagy megúszod, vagy nem.
Nekem eddig háromból egyet az arány nagy értékű cuccra. Olcsóbb számtek és mobilalkatrész jött dögivel, semmit nem fogtak. -
stefanitsr
senior tag
válasz
.impulse.
üzenetére
Semmi, ismétlem SEMMI köze a csomag értékének ahhoz hogy megvámolják-e. Semmi, ismétlem semmi.
Nincs szerencséd, 20 dolláros springes pisztoly után fogod faxolni a torkolati energia igazolást, és az utalási bizonylatot, ha meg makker vagy 1500 usd-s 7 puskás csomagod is átjön.
-
mykos
aktív tag
Háát..őő...
Ha bemegy a vámra és 45€ felett van akkor vámolnak. ált. 10% +ÁFA, de attól függ merről jön.
Gyakran az olcsóbbra kiírt csomagokat is befogják, majd bekérik a számlát.
Nekem már ment be pár csomagom a vámra, igaz valamiért mindig kiengedték pár nap után
U.i: A 45€-ba a postaköltség is beletartozik! -
.impulse.
csendes tag
-
szbalogh
addikt
válasz
.impulse.
üzenetére
Itt a teljes paletta kapható. Bár most drága dollár.
Én is akartam de most már másra vágyom.Chris78: Láttam egy rugóerő mérési módszert asszem 6mm.hu-n. Igazából meg mindegy ha működik az akksival akkor jó
Túl erős ne legyen a fegyver!
Amúgy meg 100-as körüli lehet ha teljesen gyári. -
Chris78
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi. A boxot összeraktam és tökéletesen működik.

Csak még 1 kérdés: honnan tudom ,hogy a használtan vett fegyómba milyen erejü rugó van? (Ez sima acél szinü és az 1100-as aku meghajtja) -
Chris78
aktív tag
A nózi hátrarángató müanyag alkatrészeket igazgattam kenés után a helyükre és ez ezután "jelent" meg a gearbox alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Hicap tárral nem megy a móka és a G36 hoz csak az van.)
Amit Te megszeretnél csinálni azt meg is csinálod 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)