Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
No pizza, no cigi, no buli. Min spóroljak?

Nem azt mondom, hogy vegyen drágább, vagy olcsóbb fegyvert, csak azt, hogy hozzon meg egy döntést, és ne sírjon miatta a szája.
A háborút pedig nem a felszerelés nyeri meg (leggyakrabban).
Valamelyik hétvégén először voltam szülőfalumban játszani, ahol a giminek van vagy 20 puskája, maszkok, szemcsik, a fegyverekhez a gyári high-cap tár és kész. Néha kimennek a srácokkal játszatni gyakorlatilag lőszer áron, a suli egyesületének tagdíja fedezi a javítást, ami intézek, gyakorlatilag anyagáron, zömmel guberált alkatrészekkel.
Szívességből elkaptam a kincstári TM Benelli M3 shotit, mert nekik nem tellett a dobozban lévő shell mellé pluszra, nekem volt valahonnan másfél tucat, azt otthon is hagytam kölcsönbe. Fullos origi IBA mellény, ivózsák, woodland cucc, G18C oldalfegyver, stb. Volt, aki az első egy órában ahányszor csak meglátott, csókolomot köszönt a cuccomnak. Én éreztem magam szarul.
Nálam volt egyedül springes fegyver, legkisebb lőtávval, mindenkinél AEG high cap tárral, ennek ellenére magasan vittük a meccseket. Ennek ellenére volt, hogy két egymást fedező AEG-est futattam meg csúnyán. 6 év tapasztalat szemben a 6 játékalkalommal.P90: nekem is tetszik, szemezgettem is vele, de nekem irgalmatlanul kicsi. (196cm, 130kg) Kezes, jól használható, könnyű, V6 GB-ba a cut off levert elég egyszer megvenni, ellenben nem kimondottan lehet tuningolni fps terén, inkább tűzgyorsaságra lehet rámenni.
CQB-ra M4 Compact Seal pl jó választás lehet, AUG akár rövidebb csővel, kis AK-k, Mp5 PDW, G36C, vagy a tus nélküli fegyverek: Mp5K, Ingram
, maroklőfegyverek. Hatalmas élmény pisztollyal épületben menni.
Csak hát egy jó pisztoly nem része a "kezdő készletnek". 
Mp5K PDW tussal, 400fps-re fehúzva, prec csővel, GB feletti LiPo rúdakkuval. Kint és bent is megállja a helyét. Később oldalfegyverré léphet elő.
-
fasirTTT
őstag
ahh. találtam JG G36K-t
csak a csávó válaszára várok xd -
Xaels
félisten
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi a választ, akkor valószínűleg majd egy Beta lesz a kiszemelt. Addig meg apránként kipofozom a 416-ost.
-
3RROR
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Egy AKS74U vagy egy MP5 is megteszi CQB-ra szerintem.
-
stefanitsr
senior tag
Jó a csapásirány.
Engem a p90 nem varázsolt el, bár alapvetően páratlanul jól használható cqb puska a hicap tárjaival folyamatosan a gondok vannak. A kart verziók jellemzően elég laza megmunkálással készülnek, tömítés általában nem százas, hopup kamra precizítása elnagyolt, de alapvetően tudnak működni. Az egyes lövés alkatrésze a v6nak egyedi és relatív drága. A billentyűtől hátrafele nyomuló rudazat hajlamos picit görbülni és akkor vagy az egyeslövés vagy a sorozat elmegy.
Előnye hogy érzésre olyan mintha a mutató ujjaddal lőnél, futurisztikus formája ellenére nagyon természetes érzés a használata, ebből kifolyólag gyorsan és meglepően hatékonyan lehet vele játszani. Volt egy kart-om, szerettem.
A különféle ak-k egyszerűbb konstrukciók, hasonló árban. Valahol a tuti cqb AK amúgy egy teljes válltámaszos, vfc rendszerű acél beta lenne, de ilyen jelenleg nincs a piacon. Alkatrész ugye van hozzá rogyásig az árokparton is.
-
Xaels
félisten
válasz
stefanitsr
üzenetére
CQB-re mit ajánlasz a kispénzűeknek megfizethető kategóriából? Amiket nézegettem volna az a P90 és 74U BS. Az előbbi elég macerásnak tűnik és elég kevés belőle a választék.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
zalman90
üzenetére
Hogy a tied még ilyen szépen megy több szerencsés tény valószerűtlen konstellációjának köszönhető, amely erre a típusra és erre a modellre a statisztikák alapján nem jellemző.
Becsüld a szerencséd, és velem együtt reméld hogy minél hosszabban kitart.

Ha annyi esélyem lenne a lottó ötösre mint neked arra, hogy ez rövidesen elfial, lehet már nem érvelnék itt neked...

-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
még mindig 33.000 ért vettem a boyi m4 et és lassan 1 éve van nálam , és még mindig nincs baja
+használta még az előző tulaj is 1-2 meccsre , de nem cserél benne semmitszerintem airsoft meccsen nem aza lényeg h. mennyibe volt a puska
lehet neked van pénzed megfizetni az állítólag minőséget , de más nem biztos hogy meg teheti

csak azért megveszed 2x annyiért az SRC m4 et mert annak nem lessz fényes a festése meg hasonlok.. egy meccsen ez a leg fontosabb , csak mert a boyibol kihullik idő után a csapágy ami 1000ft egy csomag jóféle
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nyilván nem ebből élek, szóval pontlexarom kb...
Nem a saját érdekeimért kampányolok ahogy nagyon helyesen rátapintottál, mindig az egyén pénztárcáját, játékélményét és szájízét próbálom óvni és védeni, de lelketek rajta hogy a saját károtokra kufircoljátok a fillért...
Ez egy drága hobby, ne a fegyveren spóroljatok kapásból. Inkább ne egyél pizzát egy hónapig vagy szívj negyed annyi cigit, egy hónapig ne mennj el bulizni. Ha ennyit nem ér meg a dolog bele se kezdjetek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem mindenki teheti meg, hogy egyben rááldozzon egy nagyobb összeget egy olyan fegyverre, felszerelésre, ami hosszú távon is megőrzi értékét, használati értékét.
Vagy ha jön valaki kezdő és kérdezi, akkor dörgöljük a pofájába, hogy egy kezdő fegyver 50-60k-tól indul indul használtan, amiben esetleg a sallangok (akku, tárak, györstöltő, akkutöltő, táska, stb) nem is biztos, hogy benne vannak.
Lehet itt álszenteskedni, de ha mindenki megveszi a pöpec fegyvert, Neked bizony nem marad szerelni valód.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
fasirTTT
üzenetére
Mp5-ből kb az összes újgenes cymák előtti v2 alapú (nagy mp5) számomra felejtős. Azokat egy rémálom szervizelni, ami önmagában nem hangzik rosszul, ha nem szorulnának rá a statisztikákat elnézve elég gyakran.
A leggyakoribb vendégek nálam amúgy a boyi alapú m4-ek, amiknál az eddig vázolt dolgok mellé a meglepően gyorsan elfáradó gyári rugó is társul.
Egy ökölszabály amúgy: Egy nagy elhatározás után igenis inkább fizessen meg az ember egy jobb SRC vagy cyma puskát minthogy a különbözetet fél éven belül alkatrészbe és szervizbe tegye. Sokadszor ismétlem önmagam, de erre meglepően komoly esély van, másrészről meg a szerviz után az ugyanannyiba kerülő fegyvered is csak egy jg vagy dboys cucc marad, és pl az src-nek nem csak a bele jobb fényévekkel, hanem igényesebb, masszívabb, tartósabb jobb alkatrészekből van a külseje is. Röhögve megéri azt a pluszt.
-
Sefter
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
alul a leírásában azt írják JG a gyártó
-
fasirTTT
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
igen, Xaels kolléga jól mondja, én még az akciós áron linkeltem, amit 0:00-kor szerintem visszaállítottak. akkor 36e volt az ára, ami igencsak szemet szúrt. de ennyiért nem érdekel
20-30 között keresek fegyvert igazából.
ezt néztem még ki a G36 előtt MP5 SD5 ha meg tudnám szerezni természetesen 30ezerért. erről csak azért mondtam le, mert b*szik válaszolni, amit rohadtúl utálok... de mivel a g36 ára lvl up, így marad ez.
esetleg vélemény erről, így tuningolva? vagy ha tudtok ajánlani mást. (mp5, g36c, AUG fan vagyok, ezért hajazok jobban ezek beszerzésére, DE minden véleményt/ajánlatot megnézek!!) -
Xaels
félisten
válasz
stefanitsr
üzenetére
Gondolom ő még az akciós(19%) árat nézte és ahhoz képest sajnos bőven drágább már az SRC. Hasonló cipőben jártam én is, de akciósan vettem HK416-ot végül.
-
stefanitsr
senior tag
-
fasirTTT
őstag
helló
tudna nekem valaki véleményt mondani erről a stukiról? G36 mennyire pontos, és ha vannak tapasztalatok.
kezdő vagyok, életem 1. airsoft fegyólya lenne.
ár-érték? -
szbalogh
addikt
Köszi az építő jellegű válaszokat! Jaaaaa, hogy olyan nem volt ....

Mágneses reed relé lesz a megoldás. Simán sorbakapcsolva a ravasszal. Egy apró mágnest kell a rugó tetejére applikálni ami bontja a relét. -
sss
őstag
Megint elkezdtem szétszedni az ak-t. Lövöldöztem sorozatokat addig amíg végre a nozzle kicsit hátrébb nem állt meg. L-alakú műanyag kiszed, hopkamra előretol, de a gearbox még mindig nem jön ki a nozzle miatt.
Úgy vagyok már vele lassan, h eddig sem mentem olyan játékra ahol kronózás lett vna, legfeljebb eztán sem fogok... -
szbalogh
addikt
Anyósoméknál vagyunk ahol falunap van és este nem tudtam aludni a dübörgés miatt viszont a forgolódás közben kitaláltam egy újabb hülyeséget:
Mi lenne ha optokaput építenék a táramba és érintkezőkkel kivezetném a fet kapcsoló áramköréhez? A cél az lenne, ha kifogy a tár ne működjön a puska ha meghúzom a ravaszt (jeahhh ravasz
) Persze minden tárba be kéne építeni, meg azért nem ilyen egyszerű a dolog. Ki kell kérni a hobbielektronikás fórum szakijainak véleményét. Meg van-e ilyen kicsi fotocella.
Ötlet? Segítség? -
Kornel213
tag
Sziasztok
El szeretném majd adni az M4 S-system-emet
-A gearbox és a test JG
-A belseje Boyi, 110-es rugó 380-390fps körül van
-6,03-as perc cső
-guarder 70-es hop up gumi
-2 éves a fegyver
-Egyedi OlivePearl festése vanAz lenne a kérdésem hogy csak magát a fegyvert mennyiért tudnám eladni? nézegettem softairen és szerintem olyan 35-40 körül lehet az ára, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
És egy kép róla: [link]
Ja és most van szerelőnél! tehát át lesz nézve rendbe téve stb... -
Xaels
félisten
Na megjött a kicsike HK 416. Érdekes, hogy papíron Cyma-t írnak gyártónak pedig elvileg JG-ként rendeltem. Na mindegy. Végül is jól össze van rakva nem lötyög rajta semmi. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
apropó g36. tárátalakítók között van olyan ami kerülendő ezt tudja vki?
-
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nem a boyi példás dolog volt.

sima alap fegyver átnézése gyakorlatilag és ezt nem tudta normálisan megcsinálni. került egy + szervizbe meg egy motorba. -
stefanitsr
senior tag
válasz
ClayMore
üzenetére
Mindenkinek vannak rossz és jó napjai...
De pl boyi m4-be, ha mondjuk a megrendelő azt mondja hogy csináld meg ezt meg azt meg amazt és a sok parája közül párat anyaiak miatt nem enged orvosolni akkor csinálhatod jó napodon is, idővel be fog kulálni.

Én is szívesebben csinálom a magamét minthogy kiadjam másnak. Még szívesebben veszek olyan puskákat (és buzdítok másokat is erre) amiket lehetőség szerint nem kell mókolni, mert dobozból jók (és azért csőstől van ilyen) vagy olyanok hogy seperc alatt megvan a szét meg az össze (vfc rendszerű behajtható támaszos ak-k)...
-
Xaels
félisten
Most már mindegy. Megrendeltem 39-ért. Ha jól olvastam egy gyengébb rugó nem fog ártani bele meg egy új Hop-up gumi.
-
szbalogh
addikt
A hopkamrát előre lehet tolni ha azt az L alakú műanyagot a biztosíték mellelől kiveszed (ha nem megy teljesen előre akkor a tokozás belső oldalán a szegecsekbe akad). Utána kiemelhető a box.
Ha nem megy teljesen előre akkor sorozatba kapcsolva adig játszál a ravasszal míg hátul nem marad a nózi! -
Xaels
félisten
JG HK 416-ról vélemények?
-
Hurkaleves
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
áhh... jó ez a rácsos téma, marad.
sss: tudom mi a bibi, de azt képekkel lenne jó illusztrálni.. valaki hátha tud majd.
-
sss
őstag
Elkezdtem szétszedni, de már az elején elakadtam. Nem jön ki a gearbox a nozzle(?) miatt. Mit kell ezzel csinálni, h visszahúzódjon? (A videóban volt róla szó, de nem igazán értettem meg.)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ne használj sisakot!
Vagy guberáld elő softairen Alien576 fórumtársat és konzultálj vele sisak ügyben. (Egy műanyag Viper sisakba épített szellőzést: két szívószál elölről hátrafelé elvezette egy 8.4-es mini-type akksival meghajtott, ellenállással alulfeszelt sima 4 centis alaplapi venti által. A kamerát az akksival átellenes oldalra szerelt sisakkamerával súlyozta ki.)
Bolle termékeiről van jó visszhang ilyen téren, bevetési szemüvegei közt van olyan, ami alá a dioptriás szemcsi is odafér.
Azt vedd figyelembe, hogy a levegő páratartalma bármilyen szilárd anyagon kicsapódik, a rácson, csak ott magán az anyagon nem nézel keresztül, csak az anyag hiányosságain.
Vettem annó 2000 Ft-ért búvároknak szánt 5ml-es párásodásgátló sprayt, de szart sem ért. Más vagy a beleköpést javasolta, megint más a tusfürdővel való bekenést (egyenletes filmréteget képez). Az én személyes véleményem szerint szemüveg-fronton a disznózsír lehet az utolsó mentsvárad.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hurkaleves
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
én sisakban tolom, de a (búvár) szemüveg kerete nem engedi lecsorogni a homlokomról az izzadságot a szemüveg belsejébe. ennek ellenére is párásodott mint a szar...
rács oszt kész. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ja, és fejkendőt használok amolyan Mariska néni stílusban, nem kalapot, vagy Gerisom-ot.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
azabaj, hogy elég a szem körüli pára/izzadság-generálódás (nálam), hogy párásodjon a lencse..
-
macilaci78
nagyúr
válasz
BemAnyó
üzenetére
Izzadós vagyok, én egy shemaghot hajtok háromszögbe és a zubbony alá felkötöm a nyakamba, felette összegombolom a zubbonyt, ha bírom, akkor a felső gombot is. Felveszi az izzadságot, és nem engedi fel a kipárolgást. Guggoláskor sem párásodok fel.
Munkavédelmi szemüveget használok cserélhető lencsékkel, többféle sárga és füst színű lencsét szedtem össze az évek alatt. Nekem ez vált be.
-
ClayMore
aktív tag
festéshez sablon generátor.
a flecktarn egész jóalul vannak a színek számozva. ezeket a számokat kéri.
-
BaKeSZ87
őstag
Eladó cuccaim.
AEG, Ver.3 ill. AK alkatrészek, M14 tár, T-csati, acél sear-ek VSR/BAR-10-hez...Hátha kell valakinek valami. Van még egy halom alkatrészem ASG STi Lawman pisztolyhoz is, meg még fene tudja mi nincs a szekrény alján. -
3RROR
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
150-es rugó V2-ben nem tudom mit keres de a te dolgod

-
macilaci78
nagyúr
A visszaforgásgátlót beillesztem, félrehajtom, hegyes fogóval megtartom, amíg berakom a kúpos fogaskereket, elengedem, az tartja utána.
Ha az elsütőbillentyű kiugrana a helyérő a kis rugója miatt (V2), azt egy nehezebb csavarhúzóval súlyozom le a végén.
Rugóvezető végébe egy passzos kis csavarhúzó, henger lefog, rugó összenyom, rugóvezető helyére, csavarhúzóval lent tartom, míg a GB másik oldalát a nózi felől rá nem engedem. Az ablakolásnál nyomom lefelé a hengert. Ha szerencsém van, a 4 tengelyből (3 fogaskerék + 1 visszaforgásgátló) egy a helyére esik. Baromi vékony csavarhúzóval a GB két fele közti résen tudok igazgatni, illetve a csapágy közepénél a tengely végét is lehet ingerelni.
Bosszantó az tud lenni, amikor a visszaforgásgátló tengelyének alsó fele kijön a perselyből és keresztbe fordul. Akkor elölről az egész.
150-es rugónál már előszeretettel hajtok le 3 csavart az asztalba, kvázi lerögzítem a GB-ot, könnyebb így összetolni.
Keresek:
V2 cut off lever/lecsapókar, többet is
M100-M110 rugót
Azt a fisz-fasz műanyag izét, ami V2-ben az elsütőbillentyűt tartja meg safety pozícióban
V2 tusos elektronikát. A GBban lévő réz érintkezők kellenek, és a kapcsolókés.
Marha nagy nyomatékú hosszú nyakú motort, amivel az félfamentes rajzlapot is tudom mágnesezni.
Nózikat több méretben pici pézé "non-bore up" jeligére.
Jó lenne JG M4 fém test felső rész is egyrészes hop-up kamrához.
Írnám, hogy Mp5 elsütőbillentyű, de fingom sincs, hogy modern, vagy korai változat.
Lolság, de az ezeréves kínai XYT fogaskerékszettem mindhárom tagját és a csúszócsapágyakat is fogja a mágnes.
Ajánlatokat priviben várom, Szegeden vagyok jelen, posta, Ph!uvar játszik.
-
3RROR
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Level UP!

-
Hurkaleves
őstag
az első GB-t 3-an szedtük szét és raktuk össze!

azóta ápgrédelődtem... -
ClayMore
aktív tag
hosszú távon nyilván megéri megtanulni h mit hogy kell. ezt nem vitathatja senki. ellenben ahogy írod is könnyen megbánhatod. sztem vidd el szervizeshez. és majd ha akad fosairen vegyél egy gagyi/alkatrésznek való gb-ot. és azon gyakorolj.
én nekimentem anno bátran. lett is belőle fél nap szerelgetés. utólag örülök neki, de miközben izzadtam fölötte megbántam párszor

-
sss
őstag
Stefanitsr videója elég részletes, az alapján gondoltam, de majd ránézek erre a leírásra is köszi.
ClayMore: én is gondoltam, h szervízbe kéne vinni, de csak jó lenne ha az alap karbantartást/rugócserét egyedül is meg tudnám oldani. Persze az is benne van, hogy aztán megbánom a dolgot.
-
sss
őstag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Tényleg jól hangzik. Mondjuk így olvasva el nem tudom képzelni ezt az egészet. Bányászat? Kocsma? Eddigi játékokon ahol voltam ilyen nem volt.

más: itt van már egy ideje az sp100-as rugóm, de nem tudom, hogy egyedül belevágjak-e a rugócserébe. Kicsit parázok, hogy tönkreteszek valamit, vagy csak nem tudom majd összerakni.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
1 napba volt sűrítve, de nem volt kapkodás, szépen nyugodtan zajlott a játék, elég volt egy nap.
-
BaKeSZ87
őstag
Baromi jó, nagyon tetszett az első játék. Remélem a folytatás is hasonlóan élvezetes lesz.
Fix lóvéval indultunk, a pályán elrejtve lehetett találni "drogot", "aranyrögöt", amit aztán a kocsmában a kereskedőnek el lehetett adni, és adott cserébe peso-t. Lehetett venni bányászengedélyt, akkor a "bányában" lehetett bányászni "aranyat". Ha meghaltál, a kocsmában le kellett adni a fegyvert, pénzért ki lehetett váltani, és akkor mehettél tovább játszani. Visszaállás ha jól emlékszem fél óránként volt. A kocsmában volt roulette, poker, ahol lehetett még pénzre szert tenni, meg peso-ért lehetett venni palacsintát, teát, stb. Meg hát még ezeken felül jó story, feladatok. -
sptkyle
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
Nem értünk egyet: " A csapágyak anyaga általában acél (csapágyacél, hőállóacél, savállóacél, szénacél), de speciális feladatokhoz vagy körülményekhez ezektől eltérő speciális anyagokat is felhasználnak a gyártásnál."
De ez már off... (és egy kis csalás is...
)De egy ON kérdés.
Egyes lövésnél (csak annál) az elsütőbill hátulmarad (az esetek 70%-ában), és ujjal kell rásegíteni, hogy visszaugorjon alap helyzetébe. Egy szervizelés óta csinálja csupán ezt, és csak lövésnél (akksi nélkül normális). A hiba boxon belül van, de van valakinek tippje, merrefelé keresgéljek? Találkozott már valaki ilyennel? -
LHunti
csendes tag
válasz
rainmen
üzenetére
Értem és belegondolva tényleg igaz
Viszont akkor sem vagyok kibékülve ezzel a ránézek kiesik dologgal, de majd akkor pillanatragasztó, csak azt nem fogja feloldani majd a zsír idővel? Bár ha jól kihézagolom majd, akkor úgysem esik ki a helyéről, viszont megint vehetek NEM Element hézagoló készletet 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, maroklőfegyverek. Hatalmas élmény pisztollyal épületben menni. 
csak a csávó válaszára várok xd

Úgy vagyok már vele lassan, h eddig sem mentem olyan játékra ahol kronózás lett vna, legfeljebb eztán sem fogok...