Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
A chaoliról gondolom lejön a pinion (van rajta ilyen pici imbusz a pinion gearen), a másikon nincs semmilyen kis imbusz, gondolom rá van préselve.
Szóval a nyak megcserélése nem megoldható.

-
Thome
veterán
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Köszi, ez lesz majd a megoldás, lehet holnap meg is gyaszálom.
(#15795) macilaci78: Markolat és a rugó nélkül próbáltam beletenni, beleszorul a gb-be már a motor rugóvezető rézelem eleje.
Itt van két kép: LINK1 és LINK2
Látod, hogy a LINK1-en a pinion gear mögötti rész nem szélesebb magánál a pinion gearnél, a LINK2-n viszont (CHAOLI) igen, s az a rész már túl vastag, nem fér bele az APS GB-jének a motornyílásán, vagyis belefér, de bele is szorul ezzel a lendülettel.
Illetve nem lóg be a pinion gear ezáltal a fogaskerékig. Na meg nem is jó, hogy szorul. Megvan, hogy melyik részről beszélek?Szóval, a motoron levő rugóvezetőt reszeljem körbe a Bakesz által vázolt módon, vagy valamilyen módon a gb száját kellene bővítenem?
-
ClayMore
aktív tag
HI,
meg vettem a boyit nem bírtam ki bakesz. sry. legfeljebb majd pár hónap múlva kapsz egy pm-et h IGAZAD volt

első tapasztalatok:
a hopup kamra mocorog kicsit, nem fekszik fel jól. lehet h a JG gerabox és GB ház miatt.
erős 380 tuti meg van. cronót még nem kerítettem.
a test színe kicsit szürkés és elüt a szép korom fekete előagytól. ez picit illúzió romboló...
Ellenben a jelek és festések nagyon tetszetősek. igényesen van összedobva.
csőtoldalék fel van rakva és így egy hosszú cső van benne, nem a rövid.
markolat kicsit lötyögött, de csak a csavaron kellett húzni.az első le-fel hajthatós irányzék nagyon RATYI spiáter, de amúgy se lesz használva sokat. lehajtva tartom majd. a külső cső kicsit mocorog. nagyon minimális, de ez is megy a megcsinálandók listájára.
sztem köv hétvégén szombaton kiviszem egy játékra tartalék fegyvernek egy-két körre. aztán megy kovácshoz.
-
sptkyle
senior tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
A bb-jükkel volt anno dolgom. Az egy marék kaksi volt... feltételezem a fegyvereik is hasonlo minöséget képviselnek, de legalább olcsoak gondolom.

-
BaKeSZ87
őstag
Szerintem fogj egy fúrógépet, tegyél bele egy menetes szárat ami átmegy ezen az alkatrészen, húzd meg, húzd rá ezt a réz izét, anyával szorítsd rá, aztán nedves csiszolópapírral forgás közben csiszold, de csak óvatosan, nehogy baleset legyen a vége, legjobb ha állítható a fordulatszám.
-
Thome
veterán
A hosszúnyakú motoroknál az a fém (vagy műanyag) amire ráfekszik az gb ellentartó rugó, az piszkálható? (Reszelhető?)
Vettem egy chaoli motort, de túl nagy ez a része, s nem megy bele a gb-be, beleszorul ez a fém, amin fekszik a rugó, s akkor körbecsiszolnám 1-2mm-et leszedve róla.
Gondolom, csak a rugónak van, hogy arra feküdjön rá, semmi más célja nincs, tehát nekiugorhatok reszelővel/smirglivel? (Réz a drágaság.)
-
StoneBridge
senior tag
Hali!
PJ fegyverekkel kapcsolatban mik a tapasztalataitok?
Egy, a gyártó általi újabb modell tetszett meg nagyon, nevezetesen PJ SPR short, teljes fémházas. -
csaszi72
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szerinted nekem honnan van?

2K-s teherautó festékkel van fújva, alig kopik, rohadt kemény. MINDEN kiállítás, bemutató kedvence.
Pózolt ezzel már Bevetésis, határőr, BV-s stb. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
És haverod ezzel dicsekedett?

-
BaKeSZ87
őstag
Na kaptam egy tracking numbert ebairsoftéktól. Csak, hogy végre méltóztattak...
Nem kell valakinek JG & Cyma AK Beta hibrid, vagy AK47 tár? -
csaszi72
senior tag
Legutóbbi két aksi vásárlásom az LiPo Nano volt.
Eddig csak pozitív!
hobbyking xarásig van velük..... -
sptkyle
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
DX-en nálam is out of stock lett a legutobbi vásárolgatásnál az egyik pakkbol valami. onnan tünt fel, hogy már minden shipped, ez meg még processing.... írtam nekik, hogy nem baj, hogy ha valami esetleg kifogyott, és azért nem adják fel. Árulják el melyik, és modositom a rendelést, veszek mást... Annyi volt a válasz, hogy valoban készlethiány lépett fel, de legyek pici türelemmel, mindent megtesznek, hogy potolják napokon belül. Ekkor még egyszer szépen megkérdeztem, hogy mégis melyik termék, mert a shopban egyik sem out of stock. Erre is jött egy illedelmes kitérö válasz. Ekkor ideges lettem, és lemondtam a pakkot... fura üzletpolitikát folytatnak az biztos.

-
Thome
veterán
Tudna valaki segíteni, hogy szilikon kábelt honnan a búbánatból tudok szerezni?
Illetve, motorsarukat, több méretű zsugorcsöveket, stb...Esetleg ha tudtok valami kócerájt, ahol minden ilyen cucc megkapható és szólnátok, nagyon szépen megköszönném, mert itt a környéken nincs semmi ilyesfajta bót (Ha tartanak IRF3205 mosfetet is, az se lenne hátrány).
Újrakábelezés lesz (illetve fetelés)...Szerk: Tárgytalan, conrad.hu
-
stefanitsr
senior tag
No, a five sevenre azt kell mondjam hogy az első olyan marui pisztoly ami nem igazán jó konstrukció.

-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
akkor nem kísérletezgetek. thx
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Adagolási probléma.
-
macilaci78
nagyúr
Mennyiért adható el egy cirka 1000 lövéses, pöpecül tömítő TM G17 tár Guarder high output valve-vel szerelve?
Van egy KWC G18C GBB-m, és mostanában jön egy KJW P226 GBB is. Nincs tervben egyhamar pisztoly beszerzése a kihasználatlan tárhoz.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
ClayMore
üzenetére
Az, hogy sokmindent kicserélt benne nem feltétlen jelenti azt, hogy jó a végeredmény. Személy szerint az érintetlen boxokat preferálom (a 15k-s full steel aksuban a gyári csavarrögzítő érintetlen volt a box csavarjain) vagy amennyire lehet maradjon gyári.
Picit rádobsz a vételárra + 5-8k-ra és megvan egy érintetlen karcmentes SRC...
-
szbalogh
addikt
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Én dealextreme-ről rendeltem most egy lámpát és szalagkapcsolót. Dettó ugyanez. 2 hét után gondoltam azért most már rákérdek. Van csetes kontakt aki ízt írta, hogy még egy hét mire jön szállítmányuk. De arra nem válaszolt, hogy melyik nincs raktáron mert akkor választanék másik lámpát csak ne üljenek mán rajta.

-
BaKeSZ87
őstag
Buzi ez az ebairsoft. Írtam nekik, hogy eltelt egy hét a pénz elküldése óta és még mindig nem történt semmi. Van raktáron a cucc vagy nincs? Ha nincs raktáron akkor küldjék vissza a lóvét, ha van, akkor meg mi a rőfös pöcsért nem küldték még el?
Erre a válasz: "We’ll give the tracking number to you later"
Magyarul kurv@ra nincs raktáron, de megvárjuk amíg lesz, aztán feladjuk, és egy nagy lóf@szt küldjük vissza neked a pénzt. -
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
JG erősített GB
Systema tapett plate
Kings Arms selector plate
Gyári motor
GP hop up kamra
GP hop gumi
Beszerző féle H lenyomó
azért elég sokat átépített már benne. így sem ajánlott szted???? én így értem h ha erre még 5-8k rá megy vmi boyi betegség miatt az belefér... -
ClayMore
aktív tag
hi all!
ismeri vki innen ZSOLDOS-t softairről? Nagyon el kéne érnem mert péntekre beszéltem meg vele egy átvételt (boyi hk416 occón egész jól átépítve) bp-en DE egyszerűen nem tudom utolérni. a telója ki van kapcsolva pm-eket softairen meg sem kapja. és jó lenne fixálni az időpontot és helyet.
nagyon nem akarok a fegyverről lecsúszni
tud vki segíteni h el tudjam érni:galambbal, füstjelekkel, facebookon, stb?
nagyon sokat jelentene nekem mert nagyon akartam már nagyon régóta egy hk416-ost

-
sowi
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
jo az piros elementnek is
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ehensz. nálam az aks74u fegyó boyi, de a kamra piros cyma. a nózi pedig ez az shs.
ahogy elnéztem a long shs pont egy milivel hoszabb. szerinted jó ez a nózi vagy jobb lenne a long? most gyári rúgóval tol 375fps-t. -
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Kalashokba. Kb fél mm-el hosszabb mint a sima marui féle, de amint megjön összemérem a kettőt mert marui hosszhoz van airseal nózim és eredetileg az volt a cuccban.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ez a long nózi ez valamelyik típusba kell? mennyivel "longabb" a simánál?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
9,6v firefox 1500 mAh Rúd akkuval tervezem majd hajtani az aksumat. Most egy 90-es guarder rugó van benne, de rendeltem egy 90-es shs-t és egy 100-as shs-t is. Ez a puska egy teszt konfig lesz, a cél az, hogy pár kisebb és olcsóbb alkatrész cseréjével minél kisebb rugó erő mellett hozzon egy használható fps-t, úgy hogy a 9,6v firefox ne merüljön egy játékon le... Azt tudom hogy a 90-es shs simán tud 340 körül lőni jól tömített fegyverben és a vacak boyi motor is nagyon jó rofot csinál vele. Igazából a célnak teljesen meg is felelne.
Még rendeltem egy shs ak long nózit ami az előző aksumban bevált meg kapott a cucc egy asg50-es hopup gumit.
Jah és elvileg ma postára adták a marui fn five-sevenemet...
-
Thome
veterán
Na, ma majdnem leszopatott az új Firefox aksim (meg is tette), ugyanis jött hozzám egy M4-es, javításra (khmm, ezen kb mindent ki kell cserélni, hogy használható legyen...
)...Na szóval, gondoltam ha már itt van, s amíg nem ér ide az új motor, belehelyezzük az APS motorját abba, azt pedig az enyémbe, hogy mi fog történni. Hát az enyémbe az övé jobban ment (nem jól ment, csak jobban), az övébe az enyém jobban ment. Nem értettem. Ebben a sorrendben próbáltam, majd csere vissza... Aztán már egyikbe se ment, ahogy állítgattam a motormagasságokat.
Hát ilyen nincs mondom, hogy egyik pillanatban jó, a másikban pedig nem, hisz kb 2-3 hete töltött teljesen új Firefox akku, 1500mah 9,6v, és az nem létezik hogy lemerüljön ennyitől (Kb pár száz lövés van benne. Lehet hogy szar lenne? Nem tudom, mert feltöltve 11v fölött ad. Amper (mah) számot lehet valahogyan mérni? Nincs nálam überninja töltő, mérő, karbantartószerkentyű).
No akkor el itthonról pár órára, lökni néhányat billiárddal...
Most hazajöttem, nem hagyott nyugodni ez a vacak. Belepróbáltam ismét, egy másik akku (egy régebbi, kapott E-Power akku, ugyanazon specifikációk mint a firefoxnál, csak 100mah-val tud többet hivatalosan) segítségével, és csodák csodájára, darál a fegyver. Mindkettő motor darál (bár a sajátja jobban) az ő fegyverében, az enyémben pedig csak az övé.
A lényeg annyi, hogy a motor volt a ludas nálam, s végre megnyugodhatok, hogy nem kell vele szopnom. Pedig már filóztam billiárdozás közben azon is, hogy mi a retek lehet vele...
Bár így felmerült az off részben az akkura egy-két kérdés, jöhetnek rá válaszok.

Lehet hogy már a formázásnál elcsesztem, esetleg egy pillanatnyi áramkimaradás is épp annyit tett neki, hogy elcseszte az akkut. Ugyanis ritkán van hogy elmegy az áramszünet, de ekkor pont, hogy el kellett mennie, mikor feltettem tölteni elsőre az akkut. Illetve csak 11 órát volt fenn, 250mAh-val töltve.Szerk: Jó hosszú lett, lehet hogy valamelyik részt, amibe belekezdtem, be sem fejeztem, ezért mea culpa, csak ahogy jött a gondolat, már írtam is le.

-
zalman90
őstag
rsov.com al fel lehet venni a kapcsolatot valahogy hogy egy fegyver ami jelenleg out of stock mikor lesz vajon megint ?
-
ClayMore
aktív tag
softairen ha nincs tele egyik üzenetes mappám sem (kimenő/elküldött/bejövő) akkor miért nem küldi el a rendszer a pm-et? tele van a mappa a fogadó oldalon vagy mi?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ebay-hez vagyok szokva
, általában ugye ott már másnap postázva van a cucc, akkor várok.
csaszi72Azt vágom mit jelent a processing, csak pl. ehobby-n processing státusszal már rég megkapom a trackinget.
Srácok, kösz az infót!
-
BaKeSZ87
őstag
Kérdeznék valakit aki rendelt már ebairsoft.com-ról, hogy ha feladták a csomagot, küldenek valami trackinget vagy valamit? Pénzt átutaltam, megkapták, processing a státuszom, de a fizetési értesítésen kívül semmit nem kaptam tőlük.
-
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Javohl, softairen linkelték már, szerintem meg is veszem. Köszi!

-
stefanitsr
senior tag
-
Thome
veterán
Valamelyikőtöknek nincs egy hosszúnyakú motorja eladó? Vagy honnét tudnék valami nem húzós (mondjuk max 5000ft) áron szerezni egyet?
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Egy kezdőnek tudtok ajánlani valami viszonylag olcsó, de még is jó airsoft-os fegyvert?
Mert nem szeretnék kapásból 40e költeni, később meg majd nem is tetszik
. -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Amikor szana meg széjjel koptatják a puskát saját ötleteik után.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
zalman90
üzenetére
Miért nem mentél sírni a modinak, hogy fórumszabályzatba ütköző módon leközölték a prividet?
Én tuti biztos, hogy elkezdtem volna köcsögölni és print screen-nel igazoltam volna az igazamat akkor is, ha bannolnak. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Trasher kedvelt kifejezése: autentikus kopás. Milyen nem autentikus kopás létezik?

-
-
zalman90
őstag
kiaza trasher? wtf
-
Thome
veterán
válasz
zalman90
üzenetére
Na, ezt benéztem...

Igen, rengeteg van ott... De van az ellentettjéből is néhány, többnyire azért látszik ott mindenki bunkóparasztnak, mert aki oda ír, annak a 75-90%-a szótfosik, trollkodik, a maradék 10 meg aki mer kérdezni. Aki pedig nem ír mert nem szeretne ellenszenves hangvételű választ kapni, az ennek messze a többszöröse.
Amúgy nem véletlen, hogy nem postolom a fegyverem ki, mert csak a fikát kapom. USMCHUN fórumra kiraktam, kaptam építő jellegű ötleteket, tanácsokat, senki nem hurrogott le, sőt!

Szóval ezt a fórumot ajánlom, nem véletlen vagyok ezzel a csapattal, a "vezető" (Hawk) ki is jelentette, hogy aki ezt a paraszt mentalitást követi, gyorsan repül.

-
Thome
veterán
-
zalman90
őstag
nah most mért szóltak le?
http://softair.hu/viewtopic.php?f=102&t=1879
-
sss
őstag
Egy csomó hirdetőnek van ilyen 11-12 hozzászólása, egyikre rákerestem, hogy eddig miket írt, és három nap alatt 10x beírta keresek topikba, hogy: "ak alkatrészeket keresek"... Nekem eddig 1 hsz-emet engedélyeztek.

-
Kornel213
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Van benne valami

Régebben valamelyik csapatfórumba betévedtem és egy új srác kérdezgette az egyik csapatot jó sok hozzászóláson keresztül és a végén benyögte hogy nem is akar csatlakozni csak kellett neki a 10 hozzászólás ilyen röhögős smiley-kal, mondanom se kell hogy rendesen elküldték a picsába
meg warn-t is kapott asszem.zalman90: írj még az ÖKÖRKÖR-be oda bármit lehet csak hülyeség legyen.
sss: de a keresek topicokba a hozzászólásokat egy idő után törlik. lehet ott is 3 hónap a határ, azt nem tudom.
-
zalman90
őstag
omg mért nem teszikbe optikai tunin topicba a hsz em? már vagy 30 perce megirtam

-
Thome
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Egyébként ha olyat kérdezel ami már esetleg lehetett, és valamelyik nagyszájú leolt, akkor nyugodtan írhatsz rá egy elnézés hsz-t, ezzel is nő a hsz számod..

-
Hurkaleves
őstag
válasz
zalman90
üzenetére
valahogy én is így csináltam anno...

mondjuk én akkor valamelyik gearboxos topikba írtam mert problémám volt, de úgy éreztem, hogy olyan dolgokat mondtam / kérdeztem amivel eddig nem nagyon volt dolguk a fórumozóknak szóval nem azt kaptam, hogy warn vagy, hogy olvassak vagy keressek vissza... -
szbalogh
addikt
válasz
zalman90
üzenetére
Igazából úgyse lesz meg a 10 hozzászólásod, mert újat nem tudsz kérdezni. Már mindent leírtak valamelyik topicban ha meg mégis mersz akkor kapsz egy warnt mert nem használtad a keresőt.

Igazából az optikai tuning fikázdában lehet hamar összeszedni.... mondjuk treser fegyvereinek leszólásával
-
ÁDI
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Akkor ezért nem tudtam én sem még hirdetni ,a "Keres-..." topikban,gondolom ...

-
zalman90
őstag
softairen mennyi hozzá szolásnak kell meg lennie hogy hirdethessek ? -.-

-
zalman90
őstag
valakinek ötlete hol tudok AUG midcapet venni?
esetleg nincs valakinek elfekvőben?
-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha már kezesség. A slide release túl közel van ezért mindig a decockingot sikerül lenyomnom. Nagyon fura.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szbalogh
üzenetére
A két tár önmagában megérte volna nekem a 8k-t, ha belemegy a leendő P226-omba, de nem.

A Glock IRL sem egy egy súlyos darab a kompozit tok miatt. A Beretta is 1000-1100g körül mozog, ahhoz mérve egy KJW P226 egy súlyban van.
Nekem a Beretta is kényelmes, de a P226 kényelmesebb. Kellemesebben tudom körbefogni a markolatot. Viszont jobb kezesként a Glock a legkezesebb bal kézben fogva. -
Dr.Én
veterán
Valószínű ....biztos nincs mágnesük

már alig várom hogy decemberben megtudjam venni a Kalash-t.
Amit stefanitsr kolléga ajánlott arra csaptam le...csak hát még várnom kell míg meg jön a fizum
Majd idővel az akksit le akarom cserélni, egy kicsit tartósabbra. -
szbalogh
addikt
Ja és a 4-es alkatrész (piston cap) helyett valami aeg dugatyúfej-megoldás van ami szerintem elég gyengére sikerült. Gyanítom, hogy a gáz egy része az mellett husss..
-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Az eddig felsoroltakon kívül hiba volt még a hopgumiba beragadó nózi. Egyes helyeken elég vékony a szán ami mellesleg elég könnyű. A tok viszont nehéz így a meister glockhoz képest nem érezni annyira a blóbekket. A célgöm és nézőke nem állítható. Nincsen double action csak decocking lever aminek használata után nem lehet úgy elsütni, hogy a kakas is hátramenjen(a pisztoly valsz. elsül de ezt még meg kell néznem). Jól néz ki(pár szép felirat és elfogadható festés), kényelmes(annyira nem mint a beretva), nem lötyög túlságosan a szán, viszont a tár annál inkább. A szán sínezete egész jó, hosszan fogja a tokozás. Persze ez nem a kínaiak érdeme hanem a japánoké. Lőképnél még nem tartok... majd tavasszal

Ja és dögnehéz a glockhoz képest
-
szbalogh
addikt
Megvettem azt az SY P226-ost amit fórumtárs hirdetett itt. A nózi szelep ragadt ezért kifújta a csövön az összes gázt. Csiszolgatással kiigazítottam. A kakasrugó baromi erős volt. Ebből csippentettem, hogy könnyen járjon a szán. A kakas alig engedte vissza a szánt ezért ennek a sarkából reszeltem egy kicsit.
Működik fasszentosan
Mindig is akartam egy P226-ost 
-
Dr.Én
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ha decemberben még meg lesz az eladónak és nem jön közbe semmi gebasz akkor meg veszem tőle

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én tuti biztos, hogy elkezdtem volna köcsögölni és print screen-nel igazoltam volna az igazamat akkor is, ha bannolnak.

Mindig is akartam egy P226-ost