- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Hát ha hallgatsz rám legalább 0.28-as BB-t használsz és az vagy 0.30-as felvesz 20 Fps-t. Én gumicserével jól beállított lenyomóval 80m meglőttem az alap 420-25 fps-es puskával. Volt is káromkodás vegyes csodálkozás nem egyszer
Van videóm a lő tesztről amit itt is vegyesen fogadtak, de nem egy játékon nem egy ellenfél tanúsította a valósságát. Utóbb eladtam pénz híján csapattárs vette meg azóta küldtek hozzám 2 Su-t, hogy hozzam már ki belőle amit lehet.

-
VW
aktív tag
válasz
Chris78
üzenetére
Szerintem első körben kronóztasd le ,ha van lehetőséged. Én egy P&J M4-et vettem tőlük,a mellékelt papíron 395fps értékek szerepeltek, saját mérésem 365fps körül mutatott..
Nyugodtan bontsd meg,hézagold ki és kend újra,csak javít az élettartamon,esetlegesen egy gyengébb rugóra csere egy kosszal. -
Lacuss20
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Dobozból kivéve is teljesen jó. Esetleg motormagasságot állíts. A hopup gumi régebben 50-es szilikonos volt. Nem tudom abba éppen mi került, de kék madbull a legjobb bele. Anno mind 420-30 volt szerintem most is így jönnek ez játékon gond lehet ahol MASZ-hoz ragaszkodnak. Én alap puskákat gumicserével használtam évekig. Kettő volt.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Cyma 045A, ha AK és még közép ár kategória akkor ez. Se boyi se semmi egyébbel ne foglalkozz. Taiwangun vagy Gunfire most ingyen viszi ha még időben megrendeled és kifizeted! Házhnál fognak kopogtatni vele ingyen. Nem kell se időt rabolnod a boltba járással se utaznod. Sőt nem kell mkh kártyára +4-5 ezret fizetni.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Vigyázni kell vele-velük mert sajnos nem mindig ugyanaz a "jó" nekem küldtek már ugyanabból a típusból és ugyanahhoz a puskához nem volt jó nem tömített rendesen. Ez a baj az ilyen fokra mért gumikkal. Illetve pl az M24 dugóval is futottam össze olyan módon, hogy ami rugó másikba jó volt abba éppen most nem ment bele
Pedig a rugó ugyanaz volt a dugót marták ki kevésbé
Sajnos ez necces játék olyanra kell törekedni ami szűkebb határt fog át vagy pedig többet kell venni és majd jó lesz
.
A KJW gumiról annyit, hogy ismerek olyat aki azt használta, majd másikat vett 3k+ ost és kissé nagyot fordult vele a világ
Kinek a pap kinek a papné.
NINEBALL, Maple leaf, Modify stb a nagy márkák alapvetően jók jobbak mint az alap gumik. -
kriszpontaz
veterán
-
Lacuss20
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Chris78
üzenetére
Fegyverboltban dolgoztam, MKH-tanúsítvány nélkül nem hozhat forgalomba airsoft-fegyvert sem. A gravír a lényeg, nem a laminált kártya. Egy állami cégnek van monopol joga bevizsgálni a fegyvereket és egy másik külső cég végzi el a gravírozást magát. (Sógor-koma-jó barát...) A lényeg, hogy a hatósági eljárásnak és a gravírozásnak is van egy minimálára, amit a legnagyobb mennyiség ellenére sem lehet 2000-2500 Ft/fegyver alá szorítani.
Fegyver, igen szigorú leltár alatt állnak a fegyverek, minden beszerzett darabbal el kell tudni számolnia a kereskedőnek, vagyis nem tud pult alól értékesíteni, sem pedig MKH nélkül. Ha Neked nem is ad számlát, kiírja Gipsz Jakabnak, aki mondjuk 25% nagykerkedvezménnyel vásárol és jó napot! -
Lacuss20
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
M160-ast is bírja. Szét kell szedni, csavarokat ami olyan, acélra cserélni. Elsütő csavarjait meghúzni esetleg, ha van olyan pici anyád akkor lekontrázni. Folyamatos karbantartást igényel a nagy rugóerő. Volt fent videóm ahol 90m-re lévő öcsémre puffogtattam 520-fps-el, ami a gyári M140-es rugóval ment. Kb 1 másodperc volt míg a BB odaért tehát nem lehet azt mondani se, hogy hát azééé kell az efpéées mert kikerülik a BB-t. Jah........ ha egy sniper lövését valaki kerülgeti annak tökmindegy. Ajánlatos a felhúzó kart rögzítő tömböt levenni a csúszócsapágyas részt műszerolajjal vagy szilikonzsírral, esetleg minimális gépzsírral megkenni, sokkal finomabban fog mozogni akar kevésbé kopik. Én a komplett elsütő belsejét átkentem műszerolajjal. A hengert kívülről és a recievert is belülről így szépen csúszik benne felhúzáskor. Ezt időnként persze meg kell ismételni, kis ügyességgel nem kell hozzá szétszedni sem. Olajozott halk finom működés a lényeg dobozból kivéve gumi csere, szükség estén mivel általában gagyibb O gyűrűt tesznek a henger fejre azt is ki kell cserélni. Illetve a mérete sem mindig vagy nem is jó, mivel túl vastag, túl nagy felületen tapad "tömít" fölöslegesen így Fps-t veszítesz. Én 1mm vagy 1.5mm-es gumit használok és olyat ami 19-20-as belső átmerővel rendelkezik.
A minőségi "40" forintos többet ér mint az ótvar kínai ami 500 lövés után mállani kezd stb.
Stefan pedig Element ST M145-el rakta össze

-
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Az mkh kártya árát csendesen el szokták felejteni hozzáadni az árhoz, csak a helyszínen közlik hogy az még háromeze'. Mivel alaphangon hozzá kell nyúlnod, a gari jellemzően nem sokat ér, illetve mivel az airsoft puska nem minősül "tartós fogyasztási cikknek" ezért nem kötelező rá garanciát adni.
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Amióta az S24 kapható, nincs értelme bar10-ért pénzt adni. Alaphangon olyan alkatrészhalom van benne, amihez minimális összeget, és sok figyelmet, időt, türelmet adva ki tudod belőle hozni azt, amit a hipiszupi, 100ezres tuningos bar10-ből, miután annak kicserélted a hopkamrát leszámítva a teljes belsejét.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Chris78
üzenetére
Oldalra mozog? Ha oldalra, akkor olyan rézgyűrűt kell húzni a belső csőre, ami általában benne is szokott lenni a fegyverekben, és betolni a hopup házba a külső cső meg a hopház közé. Ha maga a gumi és cső kombó esik bele a hopup házba összerakáskor, esetleg még lötyög is, akkor kis teflonszalaggal lehet orvosolni a problémát.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Chris78
üzenetére
Keselyű!
Átforrasztottam a csatlakozót az egyiken, feltöltöttem, kipróbáltam, elég brutál
Kicsit meghajszárítóztam, hogy a jobban összehúzza a fólia magát, így talán egy picit jobb lett a helyzet. Még gondolkozom rajta, hogy eladjam-e a másikat, ha az eladás mellett döntök, jelentkezem pm-ben. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Chris78
üzenetére
A gyengébb gumi hamarabb kopik. Az erősebb fegyver általában már nem sorozatlövésre van használva, így ott tovább teszi a puhább gumi is. Viszont a puhább gumira szükség van, a nehezebb lövedéket a nagyobb kezdősebesség ellenére is hatékonyabban tekeri meg.
Alacsonyabb rugóerő mellett is használható, csak hamarabb kopik. Olyan ez, mint téli gumit használni nyáron.
-
rainmen
aktív tag
válasz
Chris78
üzenetére
Mindenre nem tudok válaszolni, amire igen, arra:
1. Hengerfej "O"-gyűrűi alá szoktam teflonszalagot rakni, dugattyúfej alá soha. Én nem is ajánlom!
5. Hopup guminál én használok teflonszalagot.
6. 50-es hopgumi az puha, akhatod gyengébb rugóhoz is.Teflonszalagból eredetileg kétfélém volt otthon: 0,05mm és 0,1mm vastag. Inkább a 0,05mm vastagot használom és azt is ajánlom.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Chris78
üzenetére
Igen, az 1:300 a nagyobb nyomatékú, kisebb tűzgyorsaságú. De a tűzgyorsaság függ a motortól és az akkutól. 11.1V-os akkuról a nyomatékos motor és szett majdnem tud annyit, mint a 7,4V-ról hajtott "speed" összeállítás.
Más kérdés, hogy 300fps-nek jól áll a darálás, míg egy DMR másra való.
-
macilaci78
nagyúr
-
BaKeSZ87
őstag
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Láttam én már olyat is, hogy a fagypont alatt a DE M56 shotgun hopupjai annyira lehűltek és rideggé váltak, hogy 5 méter volt a max lőtáv.

Gázosnál nem kell csodálkozni hidegben. A halmazállapot változás során a "gáz" (ami ugye folyékony amíg a patronban, palackban, tárban van, és csak a szelep nyitásra, nyomás alól szabadulva válik ténylegesen légneművé) nagyon sok hőt von el a környezetétől, így aztán lehűti a szelepet és annak környezetét, aztán, ha nincs szerencséd a hideg fémre lecsapódik némi pára, ráfagy, és nyitott állapotban rögzít ezt-azt, és szépen kimegy a tárból a "gáz" a nyitva befagyott szelep következtében.
Másrészről a hidegben gázozást azért sem tartom jó ötletnek mert az olcsó pisztolyok egy része vagy teljes egésze spiáter, cink öntvény, ami hidegben nagyon rideggé válik, és a különféle terhelések hatására elpattanhat, ha valahol gyengére van méretezve vagy az öntvényben az öntés során zárvány keletkezett, azt jön a hüppögés, meg az alkatrészvadászat.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Nem koppintás, hanem a termék KJW, csak a dobozára van más írva. Ez a cybergun üzleti modellje, csinál egy másik dobozt, netalántán megveszi egy névnek a használati jogát, amit vagy belegravíroztat vagy öntet a termékbe, vagy nem, és azon a néven eladja. Jelen esetben a KJW M9-es berettát cybergunt taurus pt92 néven. Ez nem jelent semmi rosszat, de pl általában ezután drágábban adja a cybergunos verziót mint amennyibe ugyanaz a KJW kerülne.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Taurus_PT92
"his pistol is a licensed reproduction of the Beretta 92", vagyis az éles eredetijét a berettától megvásárolt licensz alapján brazíliában gyártják.
Airsoft szempotból tehát ez egy valamilyen gyártó berettája, amiből tudtommal co2-t a KWC és a KJW készít, amit aztán a kíbergány jól átdobozol a saját színeibe (mivel a kíbergány kizárólag átcsomagol, és nem gyárt semmit). Ha a KJW az alap akkor az a jobbik beretta, ha a KWC akkor a gyengébbik, bár ezt talán úgy is el lehet dönteni, hogy ha állítható a hopupja akkor KJW, ha nem akkor KWC, de ez csak tipp, mert úgy emlékszem hogy a KJW féle állítható hopupos.
-
sptkyle
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Ja hogy még Mo-on is kellene?
Hát az tudtommal nem nagyon fog menni. Max reménykedhetsz. 
Nyilván duplán rendelnéd a szettet, hogy ha legközelebb törik, legyen.
Meg rendeléshez társulnál a shipping miatt. (meg akkor paypal se kell)
Meg esetleg ha berendelsz még 2-3 szett fogaskoszorut, meg tűzváltót, ezeket softairen szokták keresni. Ha nem vagy moho, kicsi haszonkulccsal eladod a 2-3 plusz szettet, és fedezve volt a te postaköltséged. -
stefanitsr
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
G36 alap szerviz megvételkor: tűzváltó karok leszednek, bele egy csepp pillanatragasztó, visszatesz. Sosem fogod elhagyni. Normál szervizhez nem kell levenni, csak a tűzváltó szerkezet fogaskoszorújának törésekor, de az általában meg az elhagyott tűzváltó kar miatt szokott bekövetkezni.
SRC karokkal lehet pótolni de azokat faragni kell. Néhanapján elő szokott forulni khmountainen teljes tűzváltó szett jg-hez de ezer éve nem láttam már készleten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van videóm a lő tesztről amit itt is vegyesen fogadtak, de nem egy játékon nem egy ellenfél tanúsította a valósságát. Utóbb eladtam pénz híján csapattárs vette meg azóta küldtek hozzám 2 Su-t, hogy hozzam már ki belőle amit lehet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig a rugó ugyanaz volt a dugót marták ki kevésbé

) . Hajnal fél 4 körül otthon leszek már, majd belepróbálom a fegyverbe, hogy bele fér-e.

Remélem tudtam segíteni